Uutiset

Fun Fit Futis uudistuu – maksuttomat pelitreenit lauantaisin 5.1.2019 alkaen

Fun Fit Futis uudistuu – maksuttomat pelitreenit lauantaisin 5.1.2019 alkaen

Vuoden 2019 alusta lähtien PPJ tarjoaa kiinnostuneille lapsille, nuorille ja myös aikuisille mahdollisuuden osallistua ilmaiseen matalan kynnyksen jalkapallopelailuun.

Talvella FunFitFutista järjestetään lauantaisin klo 10.00 – 11.00 Väinämöisen kentällä Töölössä. FunFitFutiksen ohjaajana Väiskillä toimii Olli Hukka. Olli jakaa osallistujat sopiviin joukkueisiin pelaajien määrän ja heidän kokonsa/vauhtinsa mukaan. Hän tuo mukanaan tarvittavat pallot ja liivit.

FunFitFutiksessa ei tehdä mitään treenidrillejä vaan keskitytään pelaamiseen ja yhdessäoloon. Kaikki halukkaat harrastelijat (lapset, nuoret, myös aikuiset) voivat vapaasti tulla pelaamaan FunFitFutista.  FunFitFutis on vuoden 2019 alusta lähtien ilmaista osallistujille. Mitään vakuutusturvaa ei järjestäjän PPJ:n taholta ole hankittu osallistujille, vaan he ovat itse velvollisia huolehtimaan mahdollisesta tapaturmavakuutuksesta. PPJ ei myöskään kerää mitään nimi- tai muita osallistujalistoja. Tapahtumista tiedotetaan seuran nettisivulla, ja täältä löytyvät myös mahdolliset poikkeukset, mikäli Väiskillä esim. on turnaus ja FunFitFutis on siirretty toiseen paikkaan.

Yhteistyökumppanit