Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat.

PPJ:n Erkka-ryhmälle jaettiin 15.4. Ida Fram Oy:n lahjoittamat college-asut Hernesaaren hallissa. Varusteita olivat jakamassa PPJ:n hallituksen varustevastaava Johanna Prusti ja puheenjohtaja Olavi Similä.

Erkka-ryhmä otti kiitollisena ja innostuneena vastaan uudet varusteet joukkueen kapteenin Veli-Matti Kuuselan johdolla.

Pääasiassa Aula-työkodin kehitysvammaisista aikuisista koostuva PPJ Erkka on treenannut kovalla innolla noin puolen vuoden ajan. Ryhmää valmentaa valmennuspäällikkö Akke Orrström.

Puolisen vuotta yhdessä harjoitellut Erkka pääsee pian testaamaan taitonsa muitakin joukkueita vastaan.

Ensimmäisen ottelunsa joukkue pelaa PPJ Riehassa, Väinämöisen kentällä 4.5. Kesän päätapahtuma on erityisjoukkueiden SM-turnaus, joka pelataan Stadi Cupin yhteydessä.

Tervetuloa PPJ-Riehaan!

PPJ:n perinteinen kevätrieha järjestetään Väiskillä 4.5.2014 klo 9-12.00. Luvassa on tapahtumarikas päivä seuran jäsenistölle ja taustajoukoille. Juhlapaikalta löydät buffan, arpajaiset, onnenpyörän, tekniikkaseinän sekä kierrätyspisteen vanhoille futiskamoille. Luvassa myös leikkimielisiä matseja kuten PPJ Starat v. ICEHEARTS -ystävyysottelu. Päivän kruunaa PPJ Erkka v. Riilahden karhut -matsi. Ks. myös http://ppj.fi/rieha14. Riehan jälkeen järjestetään 24 joukkueen turnaus ikäluokille P07 ja T06/07. Lisätietoja ks. http://www.ppj.fi/tapahtumat.php?aid=219740.

PPJ Edustus avasi kautensa maukkaalla voitolla

Teksti: Olavi Similä ja Markku Saarinen

PPJ:n Edustusjoukkueen näkymät ja asetelmat alkaneelle miesten Nelosen kaudelle vaikuttavat lupaavilta. Viime vuoden vanhasta Edustuksesta ja Akatemiasta yhdistetty fuusiojoukkue on nyt hitsautunut tiiviiksi, yhtenäiseksi ja henkisesti vahvaksi ryhmäksi, jossa on sopivassa suhteessa 1980- ja 1990-luvuilla syntyneitä pelimiehiä. Joukkueella on takanaan ehjä ja tehokas harjoituskausi sekä tappioitta pelatut harjoituspelit Nelosen keski- ja kärkikastin joukkueita vastaan.

Edustus avasi Nelosen kautensa tärkeällä voitolla HJK:n Kantsu-joukkueesta. Tasaisissa merkeissä alkaneessa ottelussa maalinteon aloitti kuitenkin HJK Kantsu viimeistelemällä hienon yhdistelmän päätteeksi 1-0-lukemat.

Ensimmäisen jakson lopulla Edustus nousi tasoihin rangaistuspotkulla, jonka peruste jäi - rehellisyyden nimissä - enemmän tai vähemmän epäselväksi molemmille joukkueille. Pilkun upotti varmasti verkon perille Heikki "Faba" Krootila.

Edustus käänsi tiukan ja tasaisen kamppailun voitokseen pelin toisella jaksolla. Vaihdosta peliin tullut, täksi kaudeksi Edustuksen ryhmään liittynyt vahvistus Milton Aldrete laukoi taitavasti PPJ:n 2-1-johtolukemat hyödyntämällä räjähtävää lähtönopeuttaan.

Edustuksen johtomaalin jälkeen peliote siirtyi isäntäjoukkueelle Kantsulle, joka haki vimmatusti tasoitusmaalia. Oransseissa pelanneen PPJ:n uhrautuvasti pelannut puolustuslinja ja mainion ottelun pelannut maalivahti Peter Kindberg selvittivät kuitenkin varmasti Kantsun hyökkäykset.

Muutamaa minuuttia ennen pelin loppua Edustuksen supervaihtomiehenä tunnetuksi tullut Sinan "Sintti" Imaditdin jatkoi viime kaudelta tuttuja otteitaan. Sintti hyödynsi pituuttaan pukkaamalla suoraan korkeasta rajaheitosta PPJ:n 3-1-voittolukemat.

Koko Edustuksen joukkue ja sen valmentajat Hannu Leinonen ja Vesa Marttila toivottavat kaikki PPJ:n jäsenet, toimijat ja tukijoukot lämpimästi tervetulleiksi kotiotteluihinsa. Ottelut pelataan uudella kotikentällämme Väiskillä maanantai-iltaisin kello 20.00. Ensimmäinen kotipeli on luvassa tänään maanantaina.

Nähdään siis tänään Väiskillä kello 20.00!

HJK Kantsu - PPJ 1-3 (1-1) 22.4.14

Kokoonpano: Peter Kindberg, Tuomas Pehkonen, Marcus ≈berg, Kasper Mäkinen, Mikko Pakarinen, Henri Ripatti, Jesper Mäkinen, Jesse Kannosto, Heikki Krootila, Gustav Blomberg, Henri Kunnas, Milton Aldrete, Tero Lahti, Joni Oksanen, Sinan Imadidtin, Max Karlsson, Markku Saarinen

Maalit: Krootila 1-1 (rp), Aldrete 1-2, Imadidtin 1-3

Man of the Match: Marcus ≈berg

Suurkiitos talkooväelle!

Hernesaaren kentällä voi nyt harjoitella ja pelata upeassa kesäsäässä. Kupla on nyt pakattu ja se siirretään huomenna nosturiauton avulla varaston suojiin odottamaan syksysäitä.

Seura kiittää ja kumartaa paikalla ahertanutta talkooväkeä!

PPJ TL0607 -tytöt turnausvoittoon

Teksti ja kuvat: Tero Lahtinen

Lauantaina 29.3. pääosin -06 syntyneistä tytöistä koostunut joukkue ylsi Järvenpään palloseuran järjestämässä Auto-Arita -talviturnauksessa turnausvoittoon. PPJ TL 0607 joukkue otti turnauksessa mittaa ennalta tuntemattomista vastustajista. Turnaus pelattiin kahdessa lohkossa, kuuden joukkueen voimin. Peleihin lähdettiin varovaisen tunnustelevin mielin sillä erät olivat kestoltaan 5 minuuttia totuttua pidempiä, peräti 20 minuuttisia.

Ensimmäinen ottelu käytiin Hyvinkään palloseuraa eli Hypsiä vastaan. Ensimmäisen erän alkupuoliskolla Hyps oli hienoisesti niskan päällä ja johti peliä. Puoliajan jälkeen PPJ:n tytöt löysivät pelirytminsä ja veivät pelin lopulta numeroin 4-2.

Valmentaja Sakari "Sakke" Saarinen joutui välillä jäähdyttelemään pelaamaan haluavia vaihtopenkkiläisiä. - kaikilla oli todella kova halu kentälle.

Seuraavaan, lähes välittömästi edellisen päätyttyä alkaneeseen peliin lähdettiin hyvillä mielin. Tällä kertaa tyttöjen vastajoukkueeksi valikoitui Grankulla IFK, tutummin GrIFK. Granilaiset aloittivat vahvasti syöttelevällä hyökkäystaktiikalla, mutta eivät sitkeästä yrittämisestä huolimatta onnistuneet murtamaan PPJ:n vankkaa puolustusta. Peli päättyi PPJ:n osalta erinomaiseen 9 - 0 lopputulokseen.

Kolmanteen ja samalla turnauksen kultaotteluun päästiin heti pronssiottelun päätyttyä. Finaalivastustajana oli järjestävän seuran, Järvenpään Palloseuran tyttöjoukkue Tiikerit. Ottelusta kehkeytyikin todellinen jännitysnäytelmä. Hyökkäyksiä, kulmapotkuja sekä laukauksia sateli tuon tuostakin maalivahtien torjuttavaksi. Maalissa seisseet PPJ-tahmatassut pitivät kuitenkin urhoollisesti pintansa ja tylsyttivät voitontahtoisien tiikerien kynnet lopullisesti. Peli ja samalla koko Auto-Arina turnaus päättyi iloisissa tunnelmissa PPJ:n hienoon 2 - 0 voittoon.

Talviliigassa vuotta vanhempia vastaan pelatuissa peleissä karaistuneet PPJ:n tytöt pääsivät pitkällisen odottelun jälkeen laulamaan vastustajilleen hurjia voitonlaulujaan.

Seuraavan turnausvierailunsa PPJ:n tytöt tekevät 18.5. Silloin on suuntana Rajamäki, jossa pelataan Rajamäki Cup T06 -sarja. Rajamäellä PPJ kohtaa jälleen uusia ennestään tuntemattomia joukkueita. Vauhtia turnaukseen otetaan PPJ:n omasta turnauksesta Riehan yhteydessä.

Tiedossa matalan kynnyksen toimintaa - Mutsien Futiskoulu järjestetään jälleen!