PPJ04 Kilpa VJS:n kutsuturnauksen pronssille

PPJ 04 kilpa osallistui VJS:n järjestämään kutsuturnaukseen Pajulahdessa 31.1-1.2. Mukana oli kymmenen varsin tasokasta ryhmää pääasiassa Etelä-Suomesta, mutta myös Kups ja Kokkola olivat mukana.

Alkulohkosta PPJ selviytyi hienosti ilman tappioita. Ensin kaatui Kaapo 3 – 0 ja tasokkaan pelin jälkeen venäläistaustaisen Legiruksen kanssa päädyttiin 1 – 1 tasapeliin. Lauantain myöhäisottelussa Kotkan Kona kaatui 3 – 2.

Sunnuntaiaamuna oli sitten ottelu semifinaaliin pääsystä Koips:a vastaan, mikä päättyi tiukan väännön jälkeen Ppj:n 1 – 0 voittoon. Tie mitaliotteluihin oli varmistunut!

Välierässä vastaan asettui Kups. Ottelu oli kaksijakoinen; Kups hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja meni 1 – 0 johtoon. Toisella puoliajalla PPJ:n pojat saivat hienon kirin aikaiseksi ja tasoituksen. Lopussa voittokin oli lähellä. Rankkarikilpailussa tuli sitten kismittävä tappio ja edessä pronssiottelu.

Finaaliottelut olivat myöhään sunnuntai-iltana. Rankan turnauksen jäljiltä kolme poikaa oli lasaretissa ja vaihtopelaajia pronssipeliin oli jäljellä vain yksi. Ensimmäisellä puoliajalla VJS kyllä painosti, mutta lähes käsittämättömästi PPJ:n pojat taistelivat toisella puoliskolla hienon 2 – 0 voiton. Ja pronssimitalit kotiin vietäviksi! Onnittelut pojille ja Miselle! Mitaleita jaettaessa oli sitten kaikki voimat huvenneet….