Uutiset

Perustetaan uusia joukkueita 2013-syntyneille pojille!

PPJ perustaa uusia joukkueita 2013-syntyneille pojille toukokuussa 2018.

PPJ Eira 2013
Perustettava joukkue PPJ Eira 2013 harjoittelee:
Aika: Maanantaisin klo 18.00 – 19.00
Paikka: Tehtaanpuiston kenttä (Seppäri)
Ensimmäiset treenit: Maanantaina 7.5.2018
Vastuuvalmentaja: Jussi Korpinen

PPJ Jätkäsaari 2013
Perustettava joukkue PPJ Jätkäsaari 2013 harjoittelee:
Aika: Tiistaisin klo 18.00 – 19.00
Paikka: Ruoholahden tekonurmella (Vihreä)
Ensimmäiset treenit: Tiistaina 8.5.2018
Vastuuvalmentaja: Topi Pietilä

PPJ Laru 2013
Perustettava joukkue PPJ Laru 2013 harjoittelee:
Aika: Maanantaisin klo 18.00 – 19.00
Paikka: Lauttasaaren Urheilupuisto (Pyrkkä)
Ensimmäiset treenit: Maanantaina 7.5.2018
Vastuuvalmentaja: Axel Orrström

Ilmoittautua mukaan voi joko ennakkoon tai ensimmäisissä harjoituksissa.

ILMOITTAUTUMISLINKKI (kaikkiin perustettaviin joukkueisiin)
Linkin kautta ei tule ilmoittautua 7.5.2018 jälkeen. 8.5.2018 jälkeen ilmoittaudutaan joukkueen valmentajalle tai joukkueen joukkueenjohtajalle.

 

Kysymyksiin ja tarkempia tietoja antaa:

Axel Orrström
PPJ Valmennuspäällikkö
050 378 2939
akke@ppj.fi

Tietosuoja-asetus muuttaa kaikkien PPJ:n pelaajien nimet

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Tietosuoja-asetus (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005612587.html ) edellyttää, ettei ihmisten henkilötietoja ole julkisesti esillä. Tämä aiheuttaa paljon päänvaivaa niin yrityksissä kuin muissakin organisaatioissa.

Myös PPJ:ssä joudutaan mittaviin muutoksiin. Enää ei saa pelata omilla nimillä paitojen selkämyksissä, koska melkein kaikilla on nykyään kamerakännykät ja otteluistamme otetaan todella paljon valokuvia. Nimet ovat myös pelipöytäkirjoissa, jotka ovat julkisesti esillä netissä.

PPJ:n hallitus on päättänyt, että vastedes PPJ:ssä pelataan taiteilijanimillä brasilialaisen tavan mukaan. 1.4 alkaen on pelaajien tai heidän vanhempiensa keksittävä uudet nimet pelaajille. Valinta on täysin vapaa muilta osin, mutta hallitus on omalle jälkikasvulleen varannut nimet Pele, Maradona, Cruyff, Zico, Zlatan, Hyypiä ja Hope Solo.

Nyt pitää kiireesti miettiä pelaajanimiä. Jos haluatte ottaa mallia tunnetuista nimistä, voitte tutkia sanomalehtiä, vierailla seurojen nettisivuilla ja seurata kiristyvää Mestareiden Liiga -spekulaatiota ja myös kesällä alkavien MM-kisojen debattia. Suosittuja nimiä lienevät mm. Neymar, Dele, Dembélé, Messi, Marta, Pyry ja Buffon.

Monet tykkäävät muodostaa nimistään anagrammeja. Osoitteessa https://www.arrak.fi/fi/ag voitte laittaa oman nimenne ja pyytää ohjelmaa keksimään teille taiteilijanimen perustuen kirjaimiin oikeassa nimessänne. Esim. 1.4 alkaen PPJ:n Juha Tikander on Huid Kraantje (HOL), Hyppönen on Penny Pöh (GER/TUR) ja Jussi Korpinen on Junkie Prisons (ENG). Mutta tiedättekö ketkä ovat Teppo Tiiliä (FIN) ja Större Laxrom (SWE)?

Mikäli perheessänne on useita pelaajia vanhimmalle voi antaa lisänimen Senior (Sr) ja nuorimmalle Junior (Jr). Tytöille voi antaa lisänimen Fräulein (Frl). Mutsien jengissä voi hyvin käyttää lisänimeä Madame (Mme) ja IKIKSissä Nestor (Nr).

Ilmoittakaa pikaisesti, mielellään jo tänään 1.4, pelaajan uusi nimi alla olevaan nettiosoitteeseen.

 

Huhti Liparila (tämäkin sukunimi on anagrammi), PPJ:n nimitoimikunnan presidentti (Pr)

www.ppj.fi/taiteilijanimi

Maaliskuun jäsentiedote

Maaliskuun PPJ Jäsentiedote lähetettiin jäsenille sähköpostitse torstaina 29.3. Tiedote löytyy myös nettisivujen jäsentiedotearkistosta, josta löytyy myös muiden kuukausien tiedotteet. Jos haluat tilata tiedotkteen omaan sähköpostiisi, se käy kätevästi nettisivujen etusivun osiossa ”Tilaa uutiskirjeemme”.

Pääsiäisenä omatoimivuoroja Hernesaaressa

Hernesaaren kuplahallissa on PPJ:n omatoimivuoroja pääsiäisen aikana seuraavasti:
pe 30.3 klo 13 – 15
la 31.3 klo 15 – 18
su 1.4 klo 11 – 13
ma 2.4 klo 13 – 15

Harjoittelupaikosta Hernesaari, Väiski ja Erkkeri ovat auki normaaleja treenivuoroja varten. Koulujen salit, Talin halli ja muut kaupungin harjoittelupaikat ovat kiinni.

PPJ Iltakoulu – Perjantaina 20.4.2018

Terve kaikki aktiiviset seuratoimijat! Taas on aika kokoontua polttavien juniorijalkapalloaiheiden ympärille Iltakouluun.

Tällä kertaa meille tulee puhumaan kaksi paljon suomifutista kentältä ja sivusta nähnyttä Sasu Setälä (PPJ Fortum tutor) ja Lasse Lagerblom (PPJ Oma fysio, Terveystalo)

Lasten ja nuorten jalkapalloharjoittelu – näkökulmia oppimiseen, kokonaisvaltaiseen valmentamiseen ja fyysiseen kehitykseen.
Fyysinen harjoittelu lajin ehdoilla vai irrallaan? Tapahtuuko jalkapalloharjoituksissa oppimista, onko valmentaja myös opettaja? Miksi valmennat? itseäsi vai pelaajia varten? Tekeekö valmentaja pelaajia vai tekeekö pelaaja itsestään pelaajan?

Tulkaa kuuntelemaan ja keskustelemaan kahden huippuosaajan säestyksellä ja saamaan ajatuksia ja virikkeitä omaan tekemiseen ja miten ottaa seikat huomioon omassa tekemisessämme.

Tarjolla on tietenkin ruokaa ja juomaa talon puolesta (alkoholit omasta pussista). Tulkaa kuulemaan ja keskustelemaan meille yhteisistä ja tärkeistä asioista ja nauttimaan hyvästä seurasta ja ilmapiiristä!

Tarkemmat tiedot löytyy täältä!

Kokouskutsu: kevätkokous

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 27.3.2018 kello 20.00 alkaen.
Kokouspaikkana on Ravintola Cantina Westin Anejo kabinetti, Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki.
Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille.

Ilmoittauduthan etukäteen tiki@ppj.fi.

Tervetuloa!

PPJ perustaa joukkueen 2012 syntyneille tytöille

2012 syntyneiden tyttöjen joukkue perustetaan toukokuussa, myös 2011 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii PPJ:n junioripäällikkö ja tuore tyttöfutisvastaava Jussi Korpinen.

Harjoitukset
Tehtaanpuiston kenttä (Seppäri) keskiviikkoisin 17-18 (ensimmäinen harjoitus 9.5.2018)
Lauttasaaren urheilukentällä sunnuntaisin kello 18-19 (ensimmäinen harjoitus 13.5.2018)
Ensimmäisissä harjoituksissa joukkueinfo vanhemmille.

Lisätietoa ja joukkueeseen ilmoittautuminen ppj.fi/joukkueet/2012-tytot

 

PPJ:n 2011 -syntyneiden tyttöjen joukkue ottaa vastaan uusia pelaajia

PPJ aloitti viime syksynä joukkuetoiminnan jalkapallosta innostuneille vuonna 2011-syntyneille tytöille. Joukkue on harjoitellut puoli vuotta ja on saanut hieno startin toiminnalleen. Joukkueeseen kuitenkin mahtuu mukaan kaiken tasoisia innokkaita uusia tyttöjä. Tervetuloa mukaan hyvähenkiseen porukkaan.

Harjoitukset (15.4.2018 asti)
Lauantaisin Hernesaaren jalkapallohallissa klo 12-13.

Huhtikuun puolen välin jälkeen treenataan kahdesti viikossa, kerran viikonloppuna ja kerran arkena. Toinen treeneistä on Lauttasaaressa ja toinen keskustassa.

Lisätietoja: ppj.fi/joukkueet/2011-tytot
tai sähköpostilla ppjt2011@gmail.com

 

Treeneihin tarvitset mukaan oman pallon, juomapullon, sään mukaisen liikuntavarustuksen ja rutkasti iloista mieltä.

Tervetuloa PPJ-perheeseen.

 

 

 

Helmikuun PPJ Jäsentiedote

Helmikuun PPJ Jäsentiedote lähetettiin jäsenille sähköpostitse keskiviikkona 28.2. Tiedote löytyy myös nettisivujen jäsentiedotearkistosta, josta löytyy myös muiden kuukausien tiedotteet. Jos haluat tilata tiedotteen omaan sähköpostiisi, se käy kätevästi nettisivujen etusivun osiossa ”Tilaa uutiskirjeemme”.

Hiihtoloma info – kupla kiinni

Hernesaaren kupla on perinteisesti kiinni hiihtolomalla, la 17.2 – su 25.2.2018. Tämä  tarkoittaa, että kupla suljetaan perjantai iltana 16.2 ja avataan taas maanantaina 26.2.2018.
Joukkueiden joukkueenjohtajat ilmoittavat omille joukkueilleen mikäli on sovittu jotain erikoisjärjestelyjä.

Huom! Kiinnioloaika koskee Hernesaaren kuplaa. Muut harjoituspaikat ovat pääsääntöisesti auki myös hiihtolomalla.

PPJ NAISTEN EDUSTUSJOUKKUE HAKEE MAALIVAHTIA SEKÄ PELAAJIA

Tulee mukaan treenaamaan iloiseen porukkaamme! Joukkueemme treenaa toistaiseksi kerran viikossa Lauttasaaressa, futsalia tiistaisin klo 19 – 20.
Huhtikuusta lähtien tullaan harjoittelemaan 1-2 kertaa viikossa Töölössä Väiskin tekonurmella. Tulevalla kevätkaudella pelaamme 4 divisioonassa. Joukkueessamme toimii kokenut valmentaja Kanadasta. Tällä hetkellä jengimme koostuu noin 15 pelaajasta (ikärakenne 20 – 32v). Tykkäämme treenata kovaa, unohtamatta hauskanpitoa.
Jos omaat aikaisempaa pelitaustaa ja sinulla on intoa lajia kohtaan niin mukaan vaan.

Yhteydenotot joukkueenjohtajalle:
Caterina Leppe 045-1112582
catileppe@gmail.com