ppj_logo_sininen-jpeg
Syyskuu 2019
Lue selaimessa
30.9.2019

kansikuva_Eskola

PPJ Jäsentiedote 9/2019

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.

Syyslomalla PPJ-Futiskouluun!

Futiskoulu järjestetään tuttuun tapaan Hernesaaren kuplahallissa viikolla 42, ma 14.10.-pe 18.10.
Tapahtuma on suunnattu PPJ:n kaikille 2007-2012 -syntyneille pelaajille, ja ohjaajina toimivat seuran omat valmentajat (Oskar Stubb, Iisakki Raimovaara, Olli Hukka).
Voit valita itselle sopivimman päiväpaketin useista eri vaihtoehdoista.

Mukaan urheiluvarusteet, jalkapallo, juomapullo ja iloinen treenifiilis. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä
Hinnat:
Ma-Pe klo 9-15, 150 euroa (sis. lounaan)
Ma-Ke klo 9-15, 90 euroa (sis. lounaan)
To-Pe klo 9-15, 60 euroa (sis. lounaan)
Ma-Pe klo 9-12, 75 euroa
Ma-Ke klo 9-12 45 euroa
To-Pe klo 9-12, 30 euroa
syyskuplahahmot

PPJ Gaala 2.11. - vuoden valinnat ja paljon muuta!

Perinteinen PPJ Gaala järjestetään tänä vuonna marraskuun alussa lauantaina 2.11.2019 klo 18.00 (ovet aukeaa 17.30). Gaalassa palkitaan vuoden ansioituneimmat PPJ:läiset, juhlitaan kauden päätöstä ja muistellaan menneen kauden iloja, suruja ja hauskoja sattumuksia. Ennen kaikkea PPJ-perhe kokoontuu yhteen ja pitää Gaalassa hauskaa.
Asukoodi pelaajille: sinivalkoinen kotipelipaita
Teema: Halloween (+ mutta silti pelipaita päälle)
Paikka: Jätkäsaaren Clarion Hotellin (Tyynenmerenkatu 2) tapahtumakeskus Makasiini

Voit myös vaikuttaa vuoden valintoihin: Vuoden valmentajaa, joukkuetta ja joukkuenjohtajaa. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen toiminnanjohtaja Anulle anu(at)ppj.fi 15.10. mennessä. Aikaisemmat valinnat voit tarkistaa sivulta Seuran palkitut
Gaala_Ilaripro_fanit

Talvikauden Tehotreenit Hernesaaressa ja Erkkerissä

Tehotreenien ilmoittautuminen on NYT auki! Talvella lisäharjoitukset järjestetään Hernesaaressa ja Erkkeri-hallissa Lauttasaaressa. Talven aikana treeniviikkoja on yhteensä 16. Tauot ovat 16.12.-12.1. (joulutauko), 17.2.-23.2. (talvitauko) ja normaalit pyhävapaat. Voit valita tuttuun tapaan yhden tai useamman päivän viikossa lisätreeneille. Yhden jakson hinta on 80€ eli ilmoittautuminen yhdelle päivälle viikossa koko talven ajaksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tehotreenien ohjelma sekä ilmoittautumislinkki löytyvät nettisivulta.

Kuplahalliprojektit myötä- ja vastatuulessa

PPJ suunnittelee tällä hetkellä historiansa suurinta hallihanketta, ja jos kaikki menee täysin suunnitelmien mukaan, Jätkäsaaren liikuntapuistoon nousee täysimittainen kuplahalli syksyllä 2020.

Koska seuran jäsenmäärä on ollut ja tulee olemaan jatkuvassa kasvussa, seura haluaisi toiminta-alueelleen myös toisen kuplahallin. Suunnitelmat Hernesaaren kuplan siirtämisestä Ruukinlahteen Lauttasaareen ovat olleet käsiteltävänä Helsingin kaupungilla pitkään, mutta viimeisten tietojen mukaan hallia ei Lauttasaareen ole tulossa. Asiasta on Lauttasaaressa ollut paljon keskustelua, ja tuore juttu siitä löytyy Helsingin Uutisista

jätkäsaari_liikuntapuisto

PPJ Tukirahaston avustusten hakuaika alkaa 1.10.

PPJ perusti vuonna 2017 PPJ Tukirahaston, johon kerätään varoja mm. seuran kannatusjäsenmaksuilla.
PPJ Tukirahasto auttaa pelaajia, joiden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Perusajatuksena rahastossa on se, että tukea myönnetään etukäteen jo tiedossa oleviin tuleviin maksuihin kertaluonteisesti Käytännön tietoa avustuksista:
  • Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti, enintään tukea voi saada 300e/pelaaja/vuosi.
  • Etusijalla hakuprosessissa ovat aina ensikertalaiset hakijat.
  • Pelaajan avustukset maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin.
  • Tukea rahastosta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.
Lisätietoa voi kysyä Tukirahaston sähköpostista tukirahasto(at)ppj.fi

Jotta Tukirahastolla on mahdollisuus jatkossakin avustaa harrastuksen jatkumisessa, toivomme kannatusjäsenten määrälle edelleen kasvua. Virallisen kannatusjäsenyyden suuruus on 50e, halutessaan saa toki maksaa enemmänkin. PPJ Tukirahaston tilinumero on FI36 7997 7997 8977 10, viitteeksi maksulle kannatusjäsenmaksu.

PPJ Taitokisat 6.10., treenit 1.-2.10.

PPJ:n Taitokisat ikäluokille 2008-2011 järjestetään Talin hallissa sunnuntaina 6.10. klo 8.30 alkaen. Taitokisan lajeja (pujottelu, pomputtelu jne.) pääsee treenaamaan Hernesaaren halliin rakennetuilla pisteillä ti 1.10. ja ke 2.10. klo 14-16. Lajien sääntöihin voi tutustua Palloliiton sivuilla
Ilmoittaudu PPJ:n Taitokisoihin tästä linkistä


Talvivuorot käyntiin syysloman jälkeen

PPJ:n talvikauden vuorot käynnistyvät useimmissa harjoituspaikoissa ma 21.10., mutta kannattaa tarkistaa oman joukkueen aikataulut sitä ennen.

PPJ Junnulehti 2/2019 ilmestyy marraskuussa

Junnulehden syksyn numero on poikkeuksellisesti laajempi kuin yleensä, ja tulee sisältämään monipuolista sisältöä joukkue-esittelyiden lisäksi. Lehden mainosmyynnistä joukkueet saavat kaiken tuoton itselleen, eli nyt todella kannattaa myydä mainostilaa lähipiirin yrityksille! Mediakortti löytyy täältä

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni