ppj_logo_sininen-jpeg
Lokakuu 2019
Lue selaimessa
31.10.2019

gaala_fanijengi_2017

PPJ Jäsentiedote 10/2019

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.

PPJ Gaala 2.11. - jännitys tiivistyy!

Perinteinen PPJ Gaala järjestetään tänä vuonna 2.11.2019 klo 18.00 (ovet aukeaa klo 17.30). Gaalassa palkitaan vuoden ansioituneimmat PPJ:läiset, juhlitaan kauden päätöstä ja muistellaan menneen kauden saavutuksia ja hauskoja sattumuksia. Ennen kaikkea PPJ-perhe kokoontuu yhteen ja pitää Gaalassa hauskaa. Paikalla myös Intersportin myyntipiste sekä PPJ fanituotemyyntiä, molemmissa pisteissä toimii ainoastaan korttimaksu.

Asukoodi pelaajille: sinivalkoinen kotipelipaita
Teema: Halloween (+ mutta silti pelipaita päälle)
Paikka: Jätkäsaaren Clarion Hotellin (Tyynenmerenkatu 2) tapahtumakeskus Makasiini

Illan ohjelma:
Klo 17:00 Narikka avataan
Klo 17:30 Salin ovet avautuvat
Klo 18:00 – 19:00 Tervetulosanat, ylläriohjelmaa ja Vuoden Pelaajien ja Toimitsijoiden palkitseminen
Klo 19:00 – 19:45 Illan artisti esiintyminen (tänä vuonna meillä MEGATÄHTI esiintymässä)
Klo 19:45 – 20:00 Vikat hodarit nassuun ja kotiin iloisissa PPJ-fiilareissa 😊

Suosittelemme saapumaan julkisilla, Jätkäsaaren parkkipaikkatilanne voi olla haastava. Ihan viereen tulevat ainakin ratikat 7, 9 ja 6T.

Lämpimästi tervetuloa!

intersport_gaala19

Jesse Laajaranta aloittaa PPJ:n nuorisopäällikkönä 1.11.2019

Vuodesta 2015 joukkuevalmentajan PPJ:ssä toiminut Jesse Laajaranta aloittaa 1.11.2019 seuravalmentajana PPJ:ssä.
Hänen toimenkuvaansa kuuluu mm. edelleen vanhimpien poikajunioreiden valmennusvastuu sekä tehotreenien ja futiskoulujen organisointivastuu. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu seuran urheilutoiminnan kehittäminen nuorisovaiheen ja ison kentän joukkueiden osalta. Niin kuin kaikilla muillakin seuravalmentajilla myös Jessen toimenkuvassa on joukkuevalmentajien rekrytointi.

Toivotamme Jessen lämpimästi tervetulleeksi ”päällikköosastoon”!
Jesse_Laajaranta rajattu

PPJ hakee vakituiseen työsuhteeseen seurakoordinaattoria


PPJ on Helsingin piirin toiseksi suurin jalkapalloseura, meitä on jo melkein 1800 jäsentä seurassamme. Toiminta-alueemme on Etelä-Helsinki. Lisätietoa seurastamme löydät nettisivuiltamme www.ppj.fi
Seuratoimintamme kasvaessa haemme nyt tarkkaa ja tehokasta seurakoordinaattoria huolehtimaan jäsenpalveluistamme sekä seuran hallinnollisista asioista.
Työtehtäviisi kuuluvat mm.
  • PPJ:n jäsenrekisterin ylläpito ja kehitys
  • Seuran jäsenmaksujen ym. laskutus ja seuranta
  • Palloliiton järjestelmien ylläpito, pelipassien hankinnat, siirrot ja jäsentuki
  • Nettisivujen ylläpito ja viestintä
  • Tapahtumien ja tapaamisten koordinointi
  • Seuran muut hallinnolliset asiat
Edellytämme hakijalta:
  • organisointikykyä sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • sähköisten työkalujen hallintaa
  • kommunikaatio- ja viestintätaitoja
Toimipisteesi sijaitsee parhaillaan siellä missä tietokoneesikin, toivomme siis, että kotitoimistolla työskentely on sinulle luontaista. Tulevaisuudessa työpisteesi tulee olemaan toimistolla, joka sijaitsee toimialueellamme.
Tarjoamme sinulle kivat työkaverit, työn jolla on merkitystä sekä 1800 iloisen PPJ:läisen jalkapalloperheen. Kurkkaa täältä tulevat kollegasi: https://ppj.fi/seura/paallikot/
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera + CV:si meilitse toiminnanjohtaja Anu Reunaselle (anu@ppj.fi). Paikka täytetään heti hyvän tyypin löydyttyä.
laatujärjestelma_palloliitto

PPJ Palloliiton mukaan laatujärjestelmään

Jalkapalloseurojen laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti jalkapalloseurojen toimintaa ja toimia sekä seuran että lajin kehittämisen ja ohjaamisen välineenä. Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä.
PPJ:n hallitus ja työntekijät kokoontuivat lokakuun lopussa Palloliiton edustajien kanssa laatujärjestelmän auditointitilaisuuteen. Tilaisuus meni hienosti ja taso 1 kirkkaasti läpi. Laatujärjestelmä uudistuu vuodenvaihteessa, jonka jälkeen arvioimme seuraavan tason suorittamista. Lisää tietoa laatujärjestelmästä täältä:
https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/seuran-kehittaminen/laatujarjestelma
futisauto

Jäähyväiset Futisautolle

Lokakuussa koitti aika palauttaa jalkapalloteemaan teipattu Futisauto takaisin omistajalleen. Uusi seitsemänpaikkainen Volkswagen Touran ja sen 14 vapaaehtoista PPJ-kuljettajaa avustivat jalkapalloperheidemme arkea kesäkauden ajan. Autolla kuljetettiin lapsia pelitapahtumiin ja harjoituksiin peräti 5400 kilometrin verran. Seuralle ei aiheutunut mitään kuluja, sillä kuljettajat vastasivat auton tankkaamisesta ja siistimisestä.
"Haluaisin kiittää Herttoniemessä sijaitsevaa Volkswagen Center Helsinkiä isosta avusta. Kiitokset kuuluvat myös Telialle ja SolidSportille, joilta saimme autoon maksutta nopeat yhteydet ja kannettavan kuvauskaluston", toteaa hanketta koordinoinut Tuomas Parm.

PPJ laineilla – toimihenkilöristeily 5.10.2019

Lauantaina 5.10. kokoontui noin 60 PPJ-aktiivia viettämään hyödyllistä ja hauskaa päivää Tallinnan päiväristeilyn merkeissä. Aluksi kokoonnuttiin laivan kokoustiloihin yhteiseen osuuteen, jossa tehtiin lyhyt esittelykierros, tutustuttiin PPJ:n hallitukseen ja päivän ohjelmaan. Saimme heti kärkeen kattavan tietopaketin risteilyn sponsorilta Saarikoski Trevelsilta heidän suosituimmista paketeistansa ja palveluista sekä pääsimme kurkistamaan mitä hauskoja uusia kohteita heille on tulossa valikoimaan.
Tämän jälkeen hajaannuttiin pienempiin ryhmiin ”omiensa pariin”. Hallituksen Tuomas Parm luotsasi talousihmiset miettimään talousvastaava roolia ja joukkueen taloudenpidon käytäntöjä, Timo Drachman, niin ikään hallituksesta, esitteli varustevastaaville PPJ:n varustepuolta, seuravalmentaja Axel Orrström vei valmentajat omaan neukkariinsa käymään läpi PPJ:n valmennuslinjaa ja Mikael Anthoni (hallituksen varapuheenjohtaja) ja Anu Reunanen (toiminnanjohtaja) kokosivat parikymmentä jojoa yhteen kuulemaan olosuhteista, kevään strategiapäivän annista ja tulevista (positiivisista) muutoksista koskien jojon tehtäviä.
Omien sessioiden jälkeen kokoonnuimme vielä kaikki yhteen ja Akke Orrström jakoi kaikille PPJ:n valmennuksellista puolta. Saimme aikaa herkullisia keskusteluja mm. seuraavista aiheista: Voisiko PPJ saavuttaa jopa ykkösdivarin paikan tulevaisuudessa aikuisten sarjoissa? Mikä on PPJ;n pelaajamäärä viiden, entä kymmenen vuoden päästä? Miten tyttöfudispuolta saataisiin kehitettyä? Vaikka laiva oli laiturissa klo 13, PPJ-porina jatkui kokoustilassa vielä pitkään senkin jälkeen.
Laivasta maltettiin sentään lopulta lähteä Tallinnaan aurinkoista päivää viettämään. Osa porukasta meni ostoskierrokselle, osa uuteen Fotografiska-museoon - kaikki saivat viettää iltapäivän haluamallaan tavalla.
Paluumatka vierähti iloisissa tunnelmissa pääasiassa laivan buffetissa, ja laivan tullessa takaisin Helsinkiin klo 19.30 oli lauantai vielä nuori – siispä porukalla karaokeen! Kiitos kaikille risteilijöille, otetaan ensi vuonna uudestaan!
risteily_Akke (1)

Talvikauden Tehotreenit Hernesaaressa ja Erkkerissä

Tehotreenien ilmoittautuminen on auki! Talvella lisäharjoitukset järjestetään Hernesaaressa ja Erkkeri-hallissa Lauttasaaressa. Talven aikana treeniviikkoja on yhteensä 16.

Voit valita tuttuun tapaan yhden tai useamman päivän viikossa lisätreeneille. Yhden jakson hinta on 80€ eli ilmoittautuminen yhdelle päivälle viikossa koko talven ajaksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tehotreenien ohjelma sekä ilmoittautumislinkki löytyvät nettisivulta.


Kokousilmoitus

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 28.11. klo 20.00 alkaen ravintola La Famigliassa, Keskuskatu 3.

Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille. Syyskokouksessa mm. hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Seuran säännöt kokonaisuudessaan löytyvät täältä. Ilmoittautumiset: anu(at)ppj.fi

Tervetuloa!

Hallitus

Herneliiga käynnistyi jälleen

PPJ:n oma talvisarja Herneliiga käynnistyi jälleen lokakuun lopussa. Pelejä on ikäluokissa 2010-12 tytöille ja 2011-13 pojille. Poikien sarjassa on tänä vuonna uutuutena erilliset pelipäivät, joihin joukkueet voivat ilmoittautua päiväkohtaisesti.

Kaikki pelit ovat pelimuodoltaan 5v5, ja niitä pelataan lauantaisin klo 15 – 20 ja sunnuntaisin klo 8:30 – 11. Pelien aikana hallissa on joukkueiden pitämä Herneliigan kahvio, ja pelinohjaajiksi rekrytoidaan PPJ:n omia junnupelaajia . Kannattaa siis poiketa PPJ-kahvilla ja tsekkaamassa pelejä!

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni