ppj_logo_sininen-jpeg
Marraskuu 2019
Lue selaimessa
30.11.2019

gaala2019_lapsetjapäälliköt

PPJ Jäsentiedote 11/2019

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.

Fysioterapeuttien videovinkit PPJ-futareille - osa 1/3

Terveystalon ja PPJ:n yhteistyöfysioterapeutit Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom ovat tehneet videosarjan liikkeistä, joita jokaisen futarin kannattaa tehdä säännöllisesti välttääkseen loukkaantumiset. Tässä ensimmäinen, nilkan ja polven alueelle keskittyvä videoklippi: Fysioterapeutin vinkit
"Nilkan ja polven alueen vammat ovat yleisiä jalkapallossa tapahtuvia loukkaantumisia. Pese hampaasi päivittäin tyynyn päällä seisten ja pidä polvi lonkan ja varpaiden välissä. Jos lumpio olisi lamppu, sen valokeilan tulisi osoittaa varpaiden päälle. Tarvittaessa vaikeuta liikkeitä käsiliikkein tai laskeutumalla pehmeälle alustalle."
sasu_lasse

Legendaariset PPJ Master of 1 VS 1 -kilpailut Hernesaaressa 6.12. klo 9-11

1 VS 1 – HAASTA PELIKAVERISI MUKAAN JA VOITA HÄNET!
PPJ järjestää perinteiset 1 vastaan 1 – pelin mestaruuskisansa Hernesaaren kuplassa PE 6.12.2019 klo 9.00 – 11.00. Kisat järjestetään 2009-2012 ikäluokissa. Tytöt kilpailevat vuotta nuorempien poikien sarjassa.
Katsojille järjestetään myös ajankohtaan sopiva glögitarjoilu. Paikalla myös yllätysvieras.
Ilmoittautuminen päättyy MA 2.12.2019
Ilmoittautumislinkki

välipäiväleiri_2015_kokojengi

Tulossa joulukuussa: Välipäivien futiskoulu sekä kuvia uudesta Jätkäsaaren PPJ-hallihankkeesta

SUOSITTU VÄLIPÄIVÄKOULU PALAA JÄLLEEN!
MIKÄ FUDISKOULU?
PPJ järjestää vuosittain pelaajille välipäiväkoulun. Koulu on ensisijaisesti tarkoitettu PPJ:n -7-13-vuotiaille pelaajille. Välipäiväkoulussa keskitytään harjoittelemaan monipuolisesti ja takaamme järkevää tekemistä uuden vuoden odotukseen. Koulu sopii kaikille harrastusvuosiin katsomatta. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin. Mukaan urheiluvarusteet, jalkapallo, juomapullo ja iloinen treenifiilis.
PAIKKA JA AIKA:
Hernesaari 27.12.-30.12. (pe-ma)
Valmentajina toimii PPJ:n huippukokeneet Oskar Stubb ja Mateus Decat.
HINNASTO:
Pe-Ma klo 9-15, 120 euroa (sisältää lounaan)
Pe-La klo 9-15, 60 euroa (sisältää lounaan)
Su-Ma klo 9-15, 60 euroa (sisältää lounaan)
Pe-Ma klo 9-12, 55 euroa
Pe-La klo 9-12 30 euroa
Su-Ma klo 9-12, 30 euroa

Joulukuun aikana julkaisemme myös luonnoskuvia tulevasta Jätkäsaaren PPJ-hallista kerhotaloineen - kannattaa pysyä PPJ-kanavilla!

kyyti_nauru

Reilu kuukausi iltapäivätreenejä ja kuljetuksia takana

Lokakuun lopulta alkaen kahdeksan PPJ-joukkuetta eli reilu 200 alakoululaista pelaajaa on kulkenut treeneihin iltapäivisin suoraan kouluista. 1-4. -luokkalaiset on haettu yhteensä 11 koululta Jätkäsaaresta, Lauttasaaresta, Kampista, Töölöstä, Ruoholahdesta ja Punavuoresta Cabing Oy:n minibusseilla ja viety Hernesaaren hallille pääosin klo 14-16 alkaviin treeneihin. Lapset palaavat busseilla takaisin kouluille siihen aikaan kun vanhemmat pääsevät töistä. Kuljetusten hinta lisätään harrastusmaksuun, mutta sitä kompensoidaan iltapäivän halvemmilla hallivuokrilla. Kuljetuksissa on mukana yleensä lähes koko joukkue. Kyytiprojektin alkutaipaleesta voi lukea lisää täältä.

“ Helpotus arkeen on ollut todella suuri, ja lapset tykkää systeemistä.” ekaluokkalaisen äiti

“Lapsi juuri tänään totesi, että vaikea sanoa, kumpi on hauskempaa, treenit vai bussimatkat” ekaluokkalaisen isä

“Kuljetukset sujui hyvin, ja pääsin itse sillä aikaa omiin harrastuksiin.” tokaluokkalaisen äiti

“Alussa oli aika härdelliä kun kaikkien lasten piti opetella hakupaikat ja kuskien uusi konsepti, jossa haastetta toivat tiukat aikataulut. Teknisen alustajan toteuttaja ei pystynytkään toimittamaan mitä oli luvannut ja jouduttiin vähän improvisoimaan. Mutta nyt kuljetukset rullaa hienosti, vaikkakin vanhempien käyttöön tulevan sovelluksen valmistumista odotellaan edelleen. Olen kuitenkin saanut jo nyt paljon positiivista palautetta vanhemmilta”, kertoo projektin palvelumuotoilija Annika Järvelin.

Harjoitusaikojen ja -kuljetusten selvitystyö on saanut rahoitusta Forum Viriumin 6Aika-rahoitteisesta Perille asti -hankkeesta. Selvityshanke päättyi marraskuun loppuun, mutta projektista tullaan tekemään vielä opas, jonka tarkoituksena on auttaa skaalaamaan konseptia paitsi PPJ:n sisällä myös muihin harrasteseuroihin, jotka ovat vastaavista hankkeista kiinnostuneita. Palautekyselyt osallistujille lähtevät myös joulukuun alussa.
gaala2019

PPJ Halloween Gaala 2.11.

PPJ Gaala järjestetiin tänä vuonna sopivasti Halloweenviikonloppuna, ja Gaala sai lisämaustetta pienistä ja isommista PPJ:läisistä, jotka olivat sonnustautuneet zombie- ja halloweenhenkeen. Gaalan juonsi PPJ-äiti Taru Valkeapää, ja lavalla nähtiin esiintyjinä freestyle-jalkapallon ammattilainen Alexander Wessberg sekä illan päätähti, räppäri Cledos. Illan ohjelmasta jätettiin tällä kertaa pois vuoden valintojen valintaperusteluiden lukeminen, ja näin saatiin ohjelmaa tiivistettyä. Joukkueiden vuoden pelaajien valintaperustelut löytyvät Junnulehdestä, ja joukkuetoimijoiden sekä seuran valintojen perustelut löytyvät seuran nettisivulta

PPJ Tukirahastolle 2000 euron avustus Jalkapallo-Säätiöltä

Palloliiton alainen Jalkapallo-Säätiö on myöntänyt PPJ Tukirahastolle 2000 euron avustuksen vuodelle 2020. Avustuksia jaettiin yhteensä 100 000 euron arvosta, josta vähintään puolet oli jo ennakkoon päätetty kohdistaa vähävaraisten lasten ja nuorten auttamiseen. Palloliiton sivuilla kerrotaan lisää Jalkapallo-Säätiöstä ja sen jakamista avustuksista https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palloliitto/jalkapallo-saatio/avustukset

PPJ valittiin vuoden nuorisotoimintaseuraksi 2019!

Joulukuussa Helsingin piiri valitsi PPJn vuoden Nuorisotoimintaseuraksi. Tässä perustelut valinnalle: Nuorisotoimintaseura 2019 Pallo-Pojat Juniorit (PPJ) on määrätietoisesti ja johdonmukaisesti kehittänyt toimintojaan. Esimerkiksi omat kentät, parhaiden valmentajien valjastaminen aloittaville ikäluokille, oma lehti, Kyytipalvelu, lukuisat omat tapahtumat kuten esim. Gaala, Iltakoulu ja Master of 1 vs. 1. Seuran päätoimiset valmentajat ovat kiinnittyneet seuraan ja heidän seurauransa ovat erityisen pitkät. Talkootyötä on …
PPJ valittiin vuoden nuorisotoimintaseuraksi 2019!

PPJ:n seurakoordinaattoriksi valittiin Salla Malin

PPJ:n seurakoordinaattoriksi valittiin Salla Malin
PPJ:n uusin rekrytointi on seurakoordinaattori Salla Malin, joka aloittaa meillä 16.12.2019. Salla hyppää työhönsä suoraan toisesta seurasta, eli Tuusulan Uimaseurasta, jossa hän on toiminut toiminnanjohtajana. Sallan toimenkuva tarkentuu vielä tässä matkan varrella, mutta hän tulee vastaamaan mm. jäsenrekisteristä ja Pelipaikasta sekä hoitamaan seuran markkinointia ja tapahtumia. Salla lähtee kuulemma innolla viemään PPJ:n toimintaa eteenpäin, me kaikki toivotamme uuden seuratyöntekijän lämpimästi …

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni