ppj_logo_sininen-jpeg
Huhtikuu 2019
Lue selaimessa
30.4.2019
kansikuva_rieha18

PPJ Jäsentiedote 4/2019

Tämä on ulkonäöltään hieman uudistettu PPJ:n Jäsentiedote. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.
junnut_vs_miehet

PPJ Rieha Lauttasaaressa la 11.5. klo 9.00


PPJ Rieha on perinteinen seuran kesäkauden aloitusjuhla äitienpäivää edeltävänä lauantaina. Silloin koko seura kokoontuu viettämään futiksentäyteistä päivää yhdessä: ohjelmassa on joukkueiden sisäisiä matseja, tiukkoja haasteotteluita sekä tietysti myös herkullinen buffet (by PPJ Laru 06).

Paikalla on myös PPJ Tukirahaston kierrätys/kirppispiste (tuo pienet jääneet futisvarusteesi myyntiin!), arpajaisia ja muuta hauskaa oheisohjelmaa! Tule siis PPJ-asuisena paikalle Lauttasaaren Pyrkän kentälle 11.5. Päivän tarkempi ohjelma päivitetään Riehan omalle nettisivulle sekä PPJ Riehan Facebook-sivulle.

PPJ Riehan jälkeen on Pyrkällä vuorossa jännittäviä PPJ-piirisarjan pelejä:

klo 14.00 P10/H3: PPJ Laru siniset - PPJ Eira valkoinen
Kaupunginosien välisissä otteluissa on aina hiukan enemmän pelissä, niin pelaajilla , mutta etenkin valmentajilla. Molemmat joukkueet ovat treenanneet innokkaasti läpi talven. Tässä ottelussa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota maalivahtityöskentelyyn, jota on hiottu kuntoon talven aikana maalivahtivalmennuksessa. Tule seuraamaan varmasti kiihkeää kaupunginosien välistä kamppailua, missä PPJ voittaa varmasti!
klo 15.30 P15/Kolmonen: PPJ 04/sininen - Gnistan Keltainen
klo 17.00 P14/Kakkonen: PPJ 05 Eira Kaivari - KäPa city
IMG_2899

Kauden uutuus: Otteluennakot ja sisäpiirin vihjeet PPJ:n peleistä!

Torstaina 2.5. kannattaa suunnata Lauttasaareen Pyrkän kentälle. Siellä on kolme mielenkiintoista PPJ-peliä peräkkäin:
P12 Nelonen: PPJ Laru -07 Valkoinen – HJK Töölö Val 2.5. klo 18
"Laru 07 Valkoisilla on ollut haastava alku P12 Nelosessa. Ensimmäisissä otteluissa peli on jossain vaiheessa matseja hajonnut ja tuloksena ollut tappioita. Tässä matsissa haetaan ehjää suoritusta ja taistelua loppuun asti."
P10 H1: PPJ Laru 09 Musta - HJK/Arabia 2.5. klo 19.10
"Vahvasti piirisarjan aloittaneen PPJ Laru -joukkueen kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan vihdoin kotikentällä Pyrkällä. Poikien maalinälkä on kova, etenkin kun talvella ollaan treenattu potkutekniikkaa Orsasportin opastuksessa. Tule seuraamaan, miten laukaukset viuhuu ja kuinka käy aina niin rakkaalle vastustajalle HJK:lle."
Miehet Nelonen: PPJ Ruoholahti - Toukolan Teräs 2.5. klo 20.20
"PPJ/Ruoholahden kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan torstaina 2.5 klo 20.20 Pyrkällä. Vastassa on lohkon ehdottomiin nousijasuosikkeihin kuuluva ToTe, joka putosi viime kauden päätteeksi Kolmosesta. Ruohiksen kauden ensimmäinen peli päättyi tappioon ja nyt lähdetään metsästämään avausvoittoa. Kentällä nähdään taas monia PPJ:läisille tuttuja valmentajia, joten sitä suuremmalla syyllä kaikki sankoin joukoin Pyrkälle kannustamaan Ruohis voittoon!"

Lauantain 4.5. voi viettää Väiskillä:
PPJ Arifin Cup -07 syntyneille 4.5. Väiskillä
Jatkona kahtena edellisenä vuonna Pyrkällä pidetylle Ponke’s cupille Laru -07 järjestää yhden päivän turnauksen, jossa Haaste- ja Harraste-sarjat. Järjestävän joukkueen Punainen peliryhmä pelaa haasteessa ja Valkoiset harrasteessa. Punaiset olivat kahtena edellisenä vuonna haastesarjan finaalissa, mutta tänä vuonna sarjan taso vaikuttaa entistä kovemmalta, joten tarvitaan nappisuoritusta ja kovaa kannustusta, jotta samaan päästään taas. Valkoisille turnaus tarjonnee onnistumisen mahdollisuuksia kovan piirisarjan alun jälkeen. Turnauksen kaukaisimmat osallistujat ovat Salosta ja Nousiaisista. Turnauksen sivut ja ohjelma löytyvät täältä:https://ppjcup07.torneopal.fi/
Arifin Cupin jälkeen Väiskillä on klo 18.30 on tarjolla vielä tasokas iltapeli sarjassa P15 Ykkkönen kun PPJ 04 Kilpa saa vastaansa NJS Mustan Nurmijärveltä.

Myös perjantaina 10.5. on tarjolla monta mielenkiintoista peliä kentillämme:T10 H1, pe 10.5. klo 18.00 PPJ Tytöt 2009/sininen - PK-35
"2009 syntyneiden tyttöjen piirisarjan ensimmäisiä 8v8 pelejä. PK-35 on ollut perinteisesti kova vastus ja vielä 5v5 peleissä hieman niskan päällä. Nyt nähdään onko talven treenit tuottaneet tulosta."
Erikoismaininta: samaan aikaan myös Väiskin kahdella muulla junnukentällä 2009 pojat Eirasta ja Jätkäsaari/Hietsusta pelaavat omat piirisarjapelinsä.

P13 Kutonen, pe 10.5. klo 20.00. PPJ Väiski - HIFK/White
Tässä perjantain pelissä nähdään Larun ja Eiran 2006 poikien yhdistyneiden joukkueiden peliryhmä PPJ Väiski: "Laitettiin yhteinen joukkue kasaan juuri ennen kauden alkua ja tulokset on olleet hyviä. Tasaisten pelien lisäksi joukkue on osoittanut, että pelaajat ja valmentajamme Iisakki ovat onnistuneet luomaan yhdistelmäjoukkueeseen huikean hyvän hengen. Tule seuraamaan viimeisiä aikoja Tehtaanpuistossa ennen kuin kenttä jää 11 vs 11 pelien takia pieneksi."

Tule sinäkin kentän laidalle kannustamaan sinivalkoisia!

FunFitFutis_piirros

Huomio satunnaiset futailijat, maksuton FunFitFutis starttaa jälleen toukokuussa Väiskillä JA Pyrkällä!

FunFitFutis on PPJn toimintamuoto, joka tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua ilmaiseen matalan kynnyksen jalkapallopelailuun. Tarkoituksena on puhtaasti hauskanpito futiksen parissa.
FunFitFutista järjestetään nyt kahdesti viikossa: lauantaisin klo 9.30-10.30 Väinämöisen kentällä Töölössä (Väinämöisenkatu 4-6) sekä torstaisin klo 17-18 Lauttasaaren Urheilupuistossa eli Pyrkällä.

FunFitFutiksen ohjaajana Väiskillä toimii Olli Hukka. Olli jakaa osallistujat sopiviin joukkueisiin pelaajien määrän ja heidän kokonsa/vauhtinsa mukaan. Hän tuo mukanaan tarvittavat pallot ja liivit.
Lisätietoa ja esim. mahdolliset poikkeukset treeniaikatauluihin löytyvät FunFitFutiksen nettisivulta
somelogot

Esittelyssä PPJ:n viestintäkanavat - joukkueiden kuulumiset tervetulleita!

PPJ viestii toiminnastaan muutamalla eri kanavalla.Tässä kanavien ja niiden ylläpitäjien esittely:

Nettisivu ppj.fi
Seuran nettisivuilta löytyy joukkueiden yhteystiedot, treenivuorot, seuravaatteiden tilausohjeet yms. pysyvää tietoa. Sivuilla myös kerrotaan ajankohtaisista PPJ- tapahtumista sekä uutisista, joten siellä kannattaa vierailla säännöllisesti. Nettisivujen päivityksestä päävastuussa ovat PPJ:n toiminnanjohtaja Anu Reunanen sekä hallituksen Tony Rönnqvist (anu@ppj.fi tai tony@ppj.fi)

@ppjhelsinki - Instagram-tili
Seuraa PPJ:läisten arkea ja juhlaa Instagramissa! Suosittua tiliä ylläpitää 05-jojo ja PPJ-aktiivi Laura Grönqvist. Voit lähettää kuvia PPJ-joukkueiden peleistä, treeneistä ja muista tunnelmista Lauralle - 050 5914866 tai laura@ppj.fi. Kaikista futisharrastuksen hetkistä saa lähettää kuvia, myös yksittäisen pelaajan ajatukset, ilonaiheet ja onnistumiset ovat ehdottomasti toivottua sisältöä! Varmistathan lähikuvien osalta, että kuvan jakaminen on ok kuvassa oleville (tai pienempien osalta heidän vanhemmilleen). Hyvälaatuiset kuvat, joissa on myös tarinaa mukana julkaistaan varmimmin :)

PPJ PalloPojat - Facebook-sivu
PPJ:n Facebook-sivuilla julkaistaan sekä seuraa koskevia uutisia että yleisempää asiaa ja viihdettä jalkapallon ympäriltä. Pidemmät otteluraportit tai muut PPJ-joukkueiden kuulumiset ovat myös erittäin tervetulleita! Seuran Facebook-sivuille voit laittaa viestiä toivomastasi uutisesta tai aiheesta, tai voit ottaa yhteyttä FB-sivujen päivittämisvastuullisiin henkilöihin Tony Rönnqvistiin tai Anna Santalahteen (@ppj.fi)

PPJ Jäsentiedote
Jäsentiedote lähetetään joka kuukausi joukkueiden yhteystiedoissa oleviin sähköpostiosoitteisiin sekä julkaistaan seuran nettisivuilla. PPJ Jäsentiedotteeseen kootaan ajankohtaisia uutisia ja juttuja PPJ-futiksen ympäriltä. Tiedotteessa voidaan myös julkaista pidempiä juttuja futiksen ympäriltä, mikäli sellaisia on tarjolla. Jäsentiedotteesta vastaa Anna Santalahti.

vaiski_vihreaksi

Suunnittele Väiskin koppien väritys uusiksi - lähetä oma ehdotuksesi 15.5. mennessä

Tausta: Väiskin kopit kaipaavat väriä.
Tavoite: Saada ideoita miten kopit voitaisiin elävöittää.
Suunnitteluaika: Alkaa 30.4 ja päättyy 15.5.2019. Tulokset julkistetaan 31.5.2019 mennessä.
Osallistuminen: Suunnittelukilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä.
Käyttö- ja tekijänoikeus: Tekijänoikeus on ehdotuksen tekijällä/tekijöillä. Ehdotuksen tekijä vakuuttaa, ettei ehdotus loukkaa muiden oikeuksia, eikä ole suora jäljennös.
Kilpailuun osallistumalla kilpailija tai kilpailijat luovuttavat kilpailun järjestäjille oikeuden vastikkeetta esittää ja esitellä kilpailutöitä.

Tehtävä: Suunnittele paperille tai tietokoneella Väiskin koppien (ns. julkiset kaksi koppia) värimaailma uudestaan. Koppien koko on 7,00 x 3,20 m ja kopeissa on kaksi ovea (ulos ja suihkuun) sekä seiniä kiertävät penkit. Seinillä on naulakot ja päätyseinissä on ikkunat. Kilpailijat pääsevät itse tarvittaessa mittaamaan pyytämällä valmentajilta sisäänpääsyn koppeihin.

Vaatimukset/toivomukset: Kilpailuehdotusten pitää olla maalattavissa normaaleilla vesiohenteisilla väreillä. Maalaustyön helpottamiseksi toivotaan, ettei erilaisia värejä käytetä liian paljon.
Tuomaristo: KOY Väinämöisen kentän hallitus (Mikael Airava, Kimmo Silventoinen ja Mikael Anthoni) sekä Heli Ranta, graafinen suunnittelija.
Arvosteluperusteet: Idean toteutettavuus (=helppous) sekä idean innovatiivisuus ja soveltuvuus Väiskille.
Kilpailutöiden lähettäminen: Ehdotuksesta tehdään kuva (paperi tai sähköinen) ja mielellään myös sanallinen esitys (ei välttämätön). Jokaiseen esitykseen on kirjoitettava kilpailuun osallistuvan nimi/nimet.
Kilpailutyö lähetetään viimeistään 15.5.2019 osoitteella KOY Väinämöisen kenttä, koppikilpailu, c/o Anthoni, Topeliuksenkatu 1 A, 00260 HELSINKI tai micke@ppj.fi
Palkinnot: Lunastettavat työt palkitaan 50 eurolla ja ne saavat julkisuutta netissä ja somessa.

Toivomme, että palkittavat voivat toimia varsinaisen maalaustyön työnjohtajina kesällä 2019. Maalaus tehdään talkootyönä.
kyytikuva

PPJ hakee määräaikaista palvelumuotoilijaa treenikyytiprojektiin

PPJ Jätkäsaaren puuhamies Pasi Riikosen alullesaattama, julkisuuttakin saanut treenikyytipalvelu on valittu Forum Viriumin Perille Asti -hankekokeiluun mukaan, mikä tarkoittaa sitä että seura voi palkata projektiin määräaikaisen työntekijän. Kokeilussa luodaan uusi skaalattava malli lasten harrastus- ja pelikuljetuksille. Malli mahdollistaa harrastusaikojen siirtämisen illasta varhaiseen iltapäivään. Kokeilussa luodaan uusi toimintamalli ja työkalut, joilla voidaan hallita useiden ikäluokkien kuljetukset harjoituksiin ja peleihin. Työpaikkailmoitus nähtävissä täällä ja Perille Asti -hankkeista lisää täällä.

Uudet PPJ-joukkueet aloittavat toukokuussa


PPJ perustaa joukkueet 2014 syntyneille pojille Eiraan, Lauttasaareen ja Jätkäsaareen. Tänä vuonna perustamme joukkueet myös tytöille (2013 syntyneet) kuhunkin kaupunginosaan. Tervetuloa tutustumaan iloiseen menoon! Mikäli haluat varmistaa paikkasi joukkueessa, ennakkoilmoittautuminen kannattaa. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki täällä.

PPJ:n Erika Pajunen U16-tyttöjen alueturnauksessa


PPJ:n B-tytöissä pelaava Erika Pajunen nimettiin U16-tyttöjen alueturnaukseen Etelä 1 -joukkueeseen. Turnaus pelattiin Eerikkilässä pääsiäisen jälkeen, ja Etelä 1 -aluejoukkue voitti lopulta koko turnauksen. Lisätietoa Palloliiton sivuilta.

Kesäkuun PPJ-Fudiskoulut - vielä ehdit mukaan


Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa kesäloma kuin PPJ Fudiskoulu?! Lauttasaaressa, Ruoholahdessa ja Eirassa on tarjolla aamupäivä- ja kokopäiväistä Fudiskoulua.Tutustu vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan menoon täältä

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni