ppj 25v juhlalogo
Maaliskuu 2020
Lue selaimessa
30.3.2020

kansikuva

PPJ Jäsentiedote 3/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Tämä Jäsentiedote lähetettiin laajennetulla jakelulla. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Poikkeustila koronavirusepidemian vuoksi - myös PPJ on keskeyttänyt harjoitus- ja pelitoimintansa

Tällä hetkellä koko Suomi ja muu maailma elää poikkeustilassa koronaviruksen aiheuttaman epidemian vuoksi. Tilanne vaikuttaa merkittävästi myös PPJ:n talouteen ja toimintoihin.
Jotta PPJ:n toimintaedellytykset säilyvät, on seuran hallitus päättänyt kerätä toiminnanylläpitomaksua joukkueilta huhtikuusta alkaen. Maksun suuruus on 10€/ pelaaja/ kk. Lasku laskutetaan joukkueilta pelaajamäärän mukaisesti. Maksua peritään toistaiseksi. Toiminnanylläpitomaksulla turvataan seuran välttämättömiä toimintoja/kustannuksia keskeytyksen ajalta ja varmistetaan toiminnan sujuva jatkuminen keskeytyksen jälkeen.

Palloliiton linjausten mukaisesti jo laskutettuja maksuja ei hyvitetä. Seurassa on ryhdytty merkittäviin säästötoimenpiteisiin, mutta kaikki säästötoimet eivät ala vaikuttamaan heti. Varsinaisen toiminnan keskeyttämisen vuoksi seuralta jää saamatta budjetoituja tuloja esim. kesän harjoitusvuoroista, osallistumismaksuista mm. tehotreenit ja prinssi- /prinsessafudis sekä jäsenmaksutuotoista, koska jäsenmäärä jää odotettua pienemmäksi.
PPJ-TUKIRAHASTO

PPJ Tukirahaston avustusten hakua on jatkettu 5.4. asti

PPJ Tukirahastosta voit hakea helpotusta lapsesi harrastusmaksuihin tiukassa taloudellisessa tilanteessa. Kevään hakuaikaa on jatkettu 5.4. asti. Saat joukkueenjohtajalta linkin avustushakemukseen. Lisää Tukirahastosta sekä periaatteet avustusten jakoon löytyy täältä
Jos haluat auttaa Tukirahaston toimintaa rahallisesti näinä hankalina aikoina tai jos sinulla on hyviä ideoita toiminnan kehittämiseksi, ota yhteyttä Tukirahaston tiimiin: tukirahasto(at)ppj.fi .

Kannatusjäsenmaksun ohjeet:
Maksa 50e tai halutessasi suurempi summa PPJ Tukirahaston tilille FI36 7997 7997 8977 10
Laita viitetietoihin ”kannatusjäsenmaksu” ja oma nimesi, sekä halutessasi sähköpostiosoitteesi.
Mikäli haluat tukea tiettyä joukkuetta tai pelaajaa, laita tästä myös tieto viestikenttään. Ns. korvamerkitystä tuesta 50 % voi kohdentaa toivomalleen pelaajalle tai joukkueelle.

Valmennuspäällikön terveiset PPJ-perheelle

"Terve,
Säätämisen ja soveltamisen keskellä uusien valmennusmenetelmien kehittäminen ja vieminen pelaajien arkeen on käynnissä. Olemme hyvässä yhteistyössä joukkueiden valmentajien kanssa sopineet askelmerkeistä, miten valmennustoimintoja viedään step by step pelaajille ja joukkueen arkeen. Toimintaa voi ja pitää soveltaa erilaisina aikoina. Valmennustoimintoja toteuttavat joukkueiden omat valmentajat yhteistyössä seuran valmennusvastaavien kanssa. Eri valmennustoimintoja sovelletaan ikäluokkien mukaan.


Valmennustoimintoja tauon aikana:
  • Harjoittelun aktiivinen seuranta ja palautteen anto viikoittain: Liikuntapäiväkirjat, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat
  • Pelaajakehityskeskustelut: valmiit lomakkeet ja raportointi
  • Viikoittain Ikäluokkakohtaiset kotitreenivideot omalla teemalla: MSA- videot (Mobile Soccer Academy), muut videot
  • Valmentajien tuki ja kehittäminen: Valmentajien kehityskeskustelut, valmiit lomakkeet ja raportointi
Kehitämme koko ajan lisää valmennustoimintaa mitä viemme käytäntöön askel askeleelta, kunhan edelliset toiminnot saadaan käytäntöön. Online-valmennusta, luentoja, haasteita, futisvisoja on kehitteillä ja hyviä toimintamalleja tuodaan jo luotujen toimintojen päälle.
akke_gaala
Tauon aikana on todella tärkeää pitää yhteys joukkueen, pelaajien ja valmennuksen välillä. Tämä maailman haastava tilanne on väliaikainen ja jossain vaiheessa toiminta palautuu jälleen normaaliksi. Siihen asti tehdään toimintoja mitä voidaan ja palataan normaaliin arkeen entistä vahvempina kun sen aika koittaa!"

Axel Orrström
PPJ Valmennuspäällikkö
050 378 2939
akke@ppj.fi

Intersport tiedottaa: PPJ-tuotteet nyt tilattavissa ilman toimitusmaksua!


PPJ:n yhteistyökumppani Intersport Suomenoja haluaa olla mukana talkoissa kannustamassa ihmisiä liikkumaan. Intersport tarjoaa seuraverkkokaupan toimitukset toistaiseksi ilmaiseksi. Koronatilanteesta johtuen Suomenojan myymälässä on otettu käyttöön muokatut aukioloajat, jotka löydät myymälän verkkosivuilta.

intersport

Seurapaitapäivä 31.3., Intersportin kuvahaaste PPJ:läisille

Tiistaina 31.3. vietetään Olympiakomitean seurapaitapäivää. Haastamme kaikki PPJ:läiset mukaan kampanjaan! Ota itsestäsi kuva seuran asussa kotona tai pihalla ja jaa se somessa käyttäen #seurapaitapäivä #ppj #intersportsuomenoja_team
Suomenojan Intersport on mukana seurapaitäpäivässä. Ostamalla PPJ:n tuotteita 31.3. mennessä tuet seuramme toimintaa. Intersport tilittää PPJ logojen painatuksen hinnan seuralle. Esim. Jos ppj:läiset ostavat kampanjan aikana 100kpl pipoja, tilitetään niistä 350€ suoraan seuralle.

PPJ Junnulehti ei ilmesty koronaepidemian vuoksi


PPJ Junnulehteä ei tulla valitettavasti julkaisemaan tänä keväänä johtuen koronaepidemian aiheuttamasta toiminnan keskeytyksestä. Uskomme siihen, että lehti ilmestyy syksyllä entistä ehompana!

Kenttien käyttö korona-aikana


Koronaepidemian aikana on tärkeää pitää futistaitoja yllä omaharjoittelun avulla. Muistathan kuitenkin viranomaisten säännöt mennessäsi treenaamaan.
Aikuisten tulisi valvoa ja olla tietoisia siitä, mitä lapset kentillä tekevät. Turvavälit pitää muistaa säilyttää, eikä kentälle tule mennä jos siellä on ahdasta.

Tyttöjen Eerikkilän leirin uusi päivämäärä

Tyttöjen Eerikkilän leiriä on siirretty kesäkuusta elokuuhun, uudet päivät ovat ke 5.8-to 6.8. Lisätietoja seurakoordinaattori Salla Malinilta, salla (at)ppj.fi

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni