ppj_logo_sininen-jpeg
Joulukuu 2019
Lue selaimessa
23.12.2019

PPJ 1vs1 6.12.2019 JoonaToivio

PPJ Jäsentiedote 12/2019

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.

Huuhkajien Joona Toivio erikoisvieraana PPJ:n 1 vs 1 -kisoissa

Maajoukkueen luottopelaajiin kuuluva Joona Toivio oli PPJ perinteisissä itsenäisyyspäivän 1v1-kisoissa jakamassa mitaleita sekä nimmareita.

PPJ esitti Joonalle seuraavat junnufutikseen liittyvät kysymykset:

Oletko juniorivuosina pelannut PPJtä vastaan?
– en muista, mutta on hyvin todennäköistä
Sanoisitko että tällaisessa 1v1 kisoissa on parempi olla pakkina vai hyökkääjänä?
– minun näkemyksen mukaan on helpompaa olla puolustajana. Puolustajana pääsee aina hyökkäämään. Hyökkääjä on yleensä heikompi puolustamaan kuin mitä puolustaja on hyökkäämään :)
Olet puolustajana tehnyt useamman maalin. Mitä neuvoja sinulla on maalintekoon liittyen?
– iso osa minun tekemistäni maaleista ovat tulleet erikoistilanteista. Osa kulmapotkuista, jotka olen puskenut sisään, mutta myös useampi vapaapotkuista. Nuorena asuin Sipoossa ja naapuritontilla ei ollut taloja. Isä rakensi tontille maalin ja siellä vetelin vapareita. Sanoisin että oikea jalkani on aika hyvä. Olen saanut paljon vastuuta vapareissa ja laittanut useamman vaparin maaliin.
Olet pelannut useamman junnuturnauksen – onko jokin näistä sellainen, jonka muistat erityisen hyvin?
– Helsinki Cupissa olen ollut useamman kerran mitaleilla, mm. voitto vuonna 1997. Erityisen hyvin muistan kaksi perättäistä finaalia kahdella erikokoisella kentällä – ensin pelasin pienkentällä finaalin 88-syntyneiden kanssa ja pelin päätyttyä minulla oli kiire ehtiä viereiselle kentälle pelaamaan finaalia isolla kentällä 87-syntyneiden kanssa.
Sinut valittiin vuoden poikapelaajaksi vuonna 2004. Oletko harjoitellut paljon omien joukkuetreenien lisäksi?
– Itse en sanoisi että olen tehnyt mitään ekstra-treenejä. Joukkuetreenien lisäksi kävin aina, joka päivä ja koko ajan potkimassa palloa. En nähnyt sitä ylimääräisenä harjoituksena vaan asiana jota halusin tehdä ja mistä pidin. Hauskana ajanviettona.

PPJ:n 1v1-mitalistit:
2009
Kulta: Pihla Kobylin
Hopea: Viljami Everi
Pronssia: Oliver Sulkumäki
2010
Kulta: Elmo Talvitie
Hopea: Rasmus Vuorio
Pronssia: Paavo Ekholm
2011
Kulta: Emil Rautiainen
Hopea: Leon Kamtsam
Pronssia: Jeeo Järvinen
2012
Kulta: Hudeifi Jama
Hopea: Sisu Säkkinen
Pronssia: Emil Nordlund
mitalit_ppj

Fysioterapeuttien videovinkit PPJ-futareille - osa 2/3

Terveystalon ja PPJ:n yhteistyöfysioterapeutit Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom ovat tehneet videosarjan liikkeistä, joita jokaisen futarin kannattaa tehdä säännöllisesti välttääkseen loukkaantumiset. Videosarjan toisessa osassa keskitytään takareiden kunnossa pitämiseen ja vammojen ehkäisyyn: Katso video
videon kansi

Harjoituspaikkojen aukiolo joululomalla

Hernesaaren halli on välipäivinä auki ilmaista omaharjoittelua varten seuraavasti:
  • pe 27. – ma 30.12 klo 15 – 17
  • to 2. – su 5.1.2020 klo 12 – 15
Kerää porukka ja höntsää/pelaa kavereiden kanssa hyvissä olosuhteissa!
Hernesaaren kuplan vakiovuorot ovat pois käytöstä ajalla ti 24.12. – su 5.1.2020. Kuplassa on välipäivinä on ainoastaan omaharjoittelua (kts. yllä) sekä välipäivien fudiskoulu 27. – 30.12. Vakiovuorot alkavat kuplassa loppiaisena, ma 6.1.2020 (HUOM!).

Erkkeri-halli on auki kaikkina muina päivinä paitsi kiinni ti 24.12 ja ke 25.12.
kupla_tunnelma

Seurakoordinaattori Salla Malin aloitti työnsä PPJ:ssä

Joulukuun puolivälissä työnsä PPJ:ssä aloitti seurakoordinaattori Salla Malin. Salla on liikunta- ja seuratoiminnan ammattilainen; hän on toiminut aiemmin lasten ja nuorten liikunnan parissa mm. lähiesimiehenä ja liikunnanohjaajana useita vuosia. Ennen PPJ:hin tuloa hän toimi Tuusulan Uimaseuran toiminnanjohtajana. Salla myös opiskelee urheiluliiketaloutta Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (Sport Business Management, Master's Degree). Sporttinen Salla harrastaa useita urheilulajeja, mutta futista toistaiseksi vain ns. höntsämielessä.
Ensimmäisen työviikon Salla on viettänyt PPJ:n toiminnanjohtajan Anun perehdytyksessä, ja kaksikko jatkaa pakertamista pelipassi-ja jäsenmaksuasioiden parissa myös vuoden vaihteessa.
Sallalle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen salla@ppj.fi ja hänen puhelinnumeronsa on 040 561 9186. Hienoa saada Salla mukaan seuraamme!
salla_malin_rajattu

Tärkeät ja ajankohtaiset asiat

PPJ:n jäsenmaksu 2020 sekä Palloliiton pelipassi + vakuutus: Seuran jäsenmaksukäytäntöihin tehtiin tänä vuonna muutos ja pelaajille on lähetetty jäsenmaksulaskut (150 euroa) osoitteesta toimisto@ppj.fi. Palloliiton pelipassi (lisenssi 2020) ostetaan joko itse Palloliiton sivujen kautta (ikäluokka 2011 ja vanhemmat) tai seura laskuttaa sen jäsenmaksulaskun yhteydessä (2012 ja nuoremmat). Vakuutus pelaajalle on myös pakollinen, helpoin tapa hoitaa se on ottaa Palloliiton tarjoama pelaajavakuutus pelipassin oston yhteydessä. Kaikki maksut tulee olla hoidettuna 31.12.2019 mennessä.

Välipäivien Futiskoulu: Hernesaaren kuplahalliin pääsee heti joulun jälkeen taas futaamaan, kun hallin valtaa seuran oma PPJ Futiskoulu 27.-30.12. (pe-ma). Lue lisää Futiskoulusta nettisivulta ja ilmoittaudu mukaan!

joulu

PPJ Tukirahastolle 2000 euron avustus Jalkapallo-Säätiöltä

Palloliiton alainen Jalkapallo-Säätiö on myöntänyt PPJ Tukirahastolle 2000 euron avustuksen vuodelle 2020. Avustuksia jaettiin yhteensä 100 000 euron arvosta, josta vähintään puolet oli jo ennakkoon päätetty kohdistaa vähävaraisten lasten ja nuorten auttamiseen. Palloliiton sivuilla kerrotaan lisää Jalkapallo-Säätiöstä ja sen jakamista avustuksista https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palloliitto/jalkapallo-saatio/avustukset

PPJ valittiin vuoden nuorisotoimintaseuraksi 2019!

Joulukuussa Helsingin piiri valitsi PPJn vuoden Nuorisotoimintaseuraksi. Tässä perustelut valinnalle: Nuorisotoimintaseura 2019 Pallo-Pojat Juniorit (PPJ) on määrätietoisesti ja johdonmukaisesti kehittänyt toimintojaan. Esimerkiksi omat kentät, parhaiden valmentajien valjastaminen aloittaville ikäluokille, oma lehti, Kyytipalvelu, lukuisat omat tapahtumat kuten esim. Gaala, Iltakoulu ja Master of 1 vs. 1. Seuran päätoimiset valmentajat ovat kiinnittyneet seuraan ja heidän seurauransa ovat erityisen pitkät. Talkootyötä on …
PPJ valittiin vuoden nuorisotoimintaseuraksi 2019!

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni