ppj_logo_sininen-jpeg
Tammikuu 2020
Lue selaimessa
31.1.2020

ppj_kakku

PPJ Jäsentiedote 1/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.

PPJ:n hallituksen esittely ja vastuunjaot

Seuran syyskokouksessa 28.11.2019 valittiin seuralle hallitus vuodelle 2020. Tällä kertaa hallitus jatkaa samassa kokoonpanossa kuin edellisenäkin vuonna. Hallitukseen kuuluvat Sami Aurejärvi (pj), Mikael Anthoni (vpj), Tuomas Parm, Timo Drachman, Mikko Pirilä, Miia Sirviö, Tony Rönnqvist, Pasi Riikonen ja Anna Santalahti. Hallituksen jäsenten vastuualueissa tapahtui pieniä muutoksia.

Sami Aurejärvi: puheenjohtaja, työntekijöiden esimies, Helsingin kaupungin avustukset, tuet muilta tahoilta, uudet kenttähankkeet, yhteistoimintamallin kehitys muiden seurojen kanssa
"Aloitan viidennen vuoteni seuran hallituksen puheenjohtajana. Hallitustyön lisäksi aikani kuluu 06/07 -tyttöjen ja 08- sekä 11-poikien kentän laidalla."

Mikael Anthoni: varapuheenjohtaja, työntekijöiden esimies, olosuhteet ja harjoitusvuorot, uudet kenttähankkeet, seuran taloushallinto.
"Tulin isänä mukaan PPJ:n toimintaan vuonna 1997 perheen poikien aloittaessa futiksen peluun.
Vuosien saatossa olen toiminut niin valmentajana, joukkueenjohtajana, PPJ:n hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Seurassa ehkä näkyvin panos on tullut kenttähankkeista ja vuorojaossa joukkueille."

Tuomas Parm: Taloushallinnon järjestelmämuutos ja jäsenrekisterin kehittäminen.
"Tämä on toinen vuoteni hallituksen jäsenenä. Vaihdan toimenkuvaa. Tänä vuonna edistän taloushallintoa ja jäsentietojen hallintaa. Ne ovat tähän asti vaatineet kohtuuttomasti aikaa ja vaivaa. Pystymme vapauttamaan meille tärkeiden ihmisten työaikaa rutiinityöstä merkityksellisempään tekemiseen."

Timo Drachman: Seuran varustetoimittajien sekä joukkueiden varustevastaavien yhteyshenkilö
"Kiinnostukseni jalkapalloa kohtaan syttyi uudestaan, kun poikani aloitti pelaamisen PPJ Laru 07:ssä. Ajauduin joukkueen aktiiviksi Aken pyynnöstä aluksi apurina harjoituksissa. Nykyään toimin PPJ 07 joukkueen yhtenä huoltajana .
Vuosi 2020 on neljäs vuoteni PPJ:n hallituksessa. Vastuualueeni on varusteet ja Fanituotteet. Vastaan myös osittain Hernesaaren hallin ylläpidosta. Lisäksi haluan antaa oman panokseni toimenpiteisiin, joilla varmistetaan harjoitusolosuhteiden kehittyminen seuran tulevaisuuden tarpeiden mukaisiksi."

Mikko Pirilä: Sponsorointi
"Olen tutustunut PPJ:n toimintaan jo esikoisen prinssifudiksen kautta neljä vuotta sitten. Vanhemman poikani mukana Larun 2010-syntyneissä aloitin jojona joukkueen perustamisen yhteydessä ja siinä toiminnassa on ollut ilo tutustua niin pelaajiin ja vanhempiin kuin koko seuran toimintaan.Tämän lisäksi toinen poikamme pelaa Larun 2012-joukkueessa.
Hallitustyössä minua vetää puoleeni mahdollisuus olla mukana hienon ja kasvavan seuran toiminnassa syvemmin sekä osallistua toiminnan kehittämiseen.”

Miia Sirviö: PPJ jäsenkysely 2020, turnausvastaava, Lauttasaaren tapahtumat
"Tänä vuonna käynnistyi kolmas kauteni PPJ:n hallituksessa, viides vuoteni Laru 09 joukkueenjohtajana ja kymmenes vuoteni pelaajana naisten joukkueessa. Melko monta peliä, turnausta ja tapahtumaa siis koettu PPJ:n paidassa. Mukana olemiseen inspiroi toki rakkaus lajiin, mutta myös halu olla mukana kehittämässä seuran toimintaa ja tätä kautta edesauttaa lasten ja nuorten innostusta lajia kohtaan. PPJ on kasvanut vuosien saatossa upeaksi seuraksi ja lauttasaarelaisena onkin ollut ilo huomata, miten paljon PPJ:n pelaajia katukuvassa näkyy ja miten vahva seura Etelä-Helsingissä on.
Vastuualueitani hallituksessa on jäsenille tehtävät tyytyväisyyskyselyt, PPJ:n tapahtumat Lauttasaaressa sekä turnausjärjestelyissä auttaminen."

Tony Rönnqvist: viestintätiimi, kotisivut, tapahtumakalenteri, Eiran tapahtumat
"PPJ-seuraan tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2014 kun lähdin viemään pojan ja tytön ekoihin harkkoihin, poika "Prinssi ja Prinsessa"-fudikseen ja isosisko Eira08eihin. Olin jo ajat sitten päättänyt että minusta tulee lasten "hovikuski" jos treeneihin pitää viedä. Vuonna 2013 päätin itse omaa "uraani" joka kesti 28 vuotta. Junnuvuodet meni sinivalkoisissa Vasa IFKn paidoissa. Vuodet vierähtivät ohi ja pelaajaurani viimeiset 7 vuotta pelasin Kauniaisissa 4-divarissa Team Granissa veskarina.PPJ:ssä toimin Eira 2010:n joukkueenjohtaja, 2010:n taitokoulun kontaktihenkilönä sekä hallituksen jäsenenä. Vuosi 2020 tulee olemaan neljäs PPJ:n hallituksessa."


Pasi Riikonen: Kyyti-projektin jatkokehitys, Jätkäsaaren ja Ruoholahden tapahtumat
"Jalkapallojoukkue on yksi näkyvimmistä yhteisöllisistä toimijoista asuinalueella. PPJ:n vanhemmista ammentava toiminta imaisi minut mukaansa heti alusta uudessa Jätkäsaaren kaupunginosassa. Jojona Jätkäsaari-Hietsu 2009-joukkueessa on päässyt sisään ainutlaatuisella tavalla Jätkäsaaren ja Ruoholahden lasten ja vanhempien yhteisöön - ja tietysti myös Eiran ja Larun ihmisiin.
Innostukseni alueen sekä koko PPJ:n tason aktiivisuuteen kumpuaa mahdollisuudesta tehdä harrastamisen arjesta helpompi ja toimivampi. Sitä edustavat lähellä olevat laadukkaat olosuhteet sekä treenikyytipalvelut, joilla treenit pystytään pitämään klo 13-16 välillä. Se, että 9v lapsi huikkaa innostuneena treenien jälkeen että "meen Vihreälle pelaa futaa kavereiden kanssa" on se arkinen palkinto.

Anna Santalahti: Jäsentiedote, viestintätiimi, Facebook, PPJ tukirahasto, jäsenkysely 2020, paikallislehtien yhteyshenkilö
"2020 on oma 10-vuotisjuhlavuoteni PPJ:läisenä. Kymmeneen vuoteen on mahtunut monenlaista roolia ja tekemistä ensin joukkueenjohtajana ja vuodesta 2015 asti myös hallituksen jäsenenä. Olen 2005 Edustus -joukkueessa jojona ja pelaan myös itse PPJ Mutseissa. Monipuolinen kokemus ja pitkäaikainen aktiivina olo ovat eduksi hallitustyössä, jossa seuran toiminnan kokonaiskuvan hahmottaminen on tärkeää.
Vastuualueinani on edelleen PPJ Jäsentiedote, Facebook ja nettisivujen päivitystehtävät yhtenä viestintätiimin jäsenenä. Viestinnän lisäksi koordinoin PPJ Tukirahaston toimintaa, Jäsenkyselyä sekä tämän vuoden uutuutena myös seuran 25-vuotistyöryhmää."

Kuvassa alla hallituksen jäseniä sekä seuran työntekijöitä: vasemmalla ylärivi: Mikko Hyppönen, Jussi Korpinen, Mikael Anthoni, Pasi Riikonen, Anu Reunanen, Anna Santalahti, Topi Pietilä, Jussi Ikonen, Mikko Pirilä ja Axel Orrström. Edessä Sami Aurejärvi, Miia Sirviö ja Tuomas Parm.
hallitus_strategiapäivä19

PPJ:n 25-vuotisjuhlan suunnittelutyöryhmä – tule mukaan!

PPJ täyttää 25 vuotta tänä vuonna, ja hallitusporukka on perustanut juhlavuoden suunnittelua varten työryhmän. Työryhmän on tarkoitus järjestää juhlat seuran merkkipäivän kunniaksi, ja lisäksi on suunnitteilla juhlavuoden tuotteita, erikoislogo ja muuta jännää.
Haluatko mukaan suunnittelemaan juhlavuotta? Työryhmään ovat tervetulleita kaikki ideoijat sekä ideoiden toteuttajat – lisäksi tarvitaan käytännön apua itse syntymäpäivätapahtuman järjestämisessä (alustavasti elo-syyskuussa). Juhlatyöryhmän seuraava tapaaminen järjestetään helmikuun aikana. Lisätiedot ja ilmoittautumiset työryhmän vetäjä Anna Santalahdelle, anna(at)ppj.fi

loytotavarat

Löytötavarat kerätään pois treenipaikoita 8.2., hae omasi pois ennen sitä!

Hernesaarin halliin on taas kerääntynyt iso kasa PPJ-vaatteita, juomapulloja ja muuta löytötavaraa. Käykää hakemassa omat tavaranne pois viimeistään pe 7.2. Jäljelle jääneet tavarat haetaan pois la 8.2. Samoin tehdään löytötavaroille Väiskillä (laatikko pohjoisimmassa kopissa) ja Erkkerissä (laatikko näyttämöllä)

Tärkeitä PPJ-päivämääriä 2020

 • PPJ Tukirahaston avustusten hakuaika maaliskuussa 1.-21.3.
 • PPJ Rieha Pyrkällä 9.5., kaikki mukaan!
 • Eerikkilän legendaariset leirit:
  Tyttöleiri 31.5.-1.6.2020
  (Stadi Cup 4-7.6.)
  Poikaleiri 3-4.7 ja 4.7-5.7.2020
  (Helsinki Cup 6.-11.7.)
  Lisätietoa ja tunnelmia nettisivulta https://ppj.fi/toiminta/eerikkilaleirit/
 • PPJ Girls Cup 29.-30.8., turnauksen sivu https://girlscup.torneopal.fi/
Kevään aikana toteutetaan myös PPJ Jäsenkysely viime vuoden tapaan.

Fysioterapeuttien videovinkit PPJ-futareille - osa 3/3

Terveystalon ja PPJ:n yhteistyöfysioterapeutit Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom ovat tehneet videosarjan liikkeistä, joita jokaisen futarin kannattaa tehdä säännöllisesti välttääkseen loukkaantumiset. Videosarjan kolmannessa osassa keskitytään alaraajojen liikelaajuuksiin monipuolisilla liikkeillä. Videon voit katsoa tästä linkistä
terveystalo video 3

Jakon PPJ seuravaatemallisto vuodelle 2020 on julkaistu

Seuran varustetoimittaja Jako on päivittänyt seuramallistoa tälle vuodelle, pieniä muutoksia tuotteissa: Tuulitakki vaihtuu Champ 2.0 malliin. Uusi takki tulossa tilattavaksi helmikuun aikana. Takki on "bomber" -tyylinen ja ainakin kuvien perusteella todella hieno! Hinta myös hieman laskenut. Kevyttoppatakki on jo muuttunut hieman, hinnassa ei muutoksia. Valmentajanhuppari muuttunut samaan sarjaan tuulitakin kanssa. Champ 2.0 hupparista saadaan myös esim. edustusjoukkueille tyylikäs matkustushuppari. Pikeepaidasta …
Jakon PPJ seuravaatemallisto vuodelle 2020 on julkaistu

PPJ-staycation hotelli Clarionissa? Lue lisää ja hyödynnä edut!

PPJ-staycation hotelli Clarionissa? Lue lisää ja hyödynnä edut!
PPJ:n yhteistyökumppani Clarion Hotel Helsinki ja sen takana oleva hotelliketju Nordic Choice Hotel tarjoaa etuja PPJ:läisille yli 200 hotelliin pohjoismaissa. Clarionin hotellihuoneista PPJ-alennus on -12%. Lue linkin esitteestä lisää ja varaa oma minilomasi! PPJ--NCH-etuinfo pelaajille ja perheille

PPJ:n talvilomafutiskoulujen ilmoittautuminen käynnissä - uutuutena mukana tytöille oma ryhmä!

Legendaarinen PPJ talviloman Futiskoulu tulee jälleen ja tällä kertaa mukana on ennätysmäärä vaihtoehtoja PPJ TALVILOMAKOULU TYTÖILLE 17.2.-19.2.2020 PPJ järjestää futiskoulun tytöille 17.2.2020-19.2.2020 (ma-ke) Hernesaaren hallissa. Talviloma on urheiluloma, jonka aikana on hyvä talvilajien lisäksi myös ylläpitää ja hioa futistaitoja. Koulu on ensisijaisesti tarkoitettu 7-13-vuotiaille jalkapallosta innostuneille tytöille. Kouluun on tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat. Jaamme pelaajat sopiviin …
PPJ:n talvilomafutiskoulujen ilmoittautuminen käynnissä - uutuutena mukana tytöille oma ryhmä!

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni