ppj_logo_sininen-jpeg
Helmikuu 2020
Lue selaimessa
29.2.2020

ppj 25v juhlalogo

PPJ Jäsentiedote 2/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Tämä Jäsentiedote lähetettiin laajennetulla jakelulla. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ:lle 25-vuotisjuhlalogo

PPJ viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan, ja juhlavuoden logo on nyt valmis. Logon suunnittelija on graafinen suunnittelija, PPJ-vanhempi ja PPJ Mutsien pelaaja Heli Ranta.
Juhlavuoden logolla varustettuja tuotteita tulee lähiaikoina saataville PPJ fanikauppaan. Girls Cupin yhteydessä lauantaina 29.8.2020 on tarkoitus järjestää seuran 25-vuotissyntymäpäivätapahtuma Jätkäsaaren liikuntapuistossa.

Haluatko mukaan suunnittelemaan syntymäpäiviä ja muuta juhlavuoden toimintaa? Työryhmään ovat tervetulleita kaikki ideoijat sekä ideoiden toteuttajat. Juhlatyöryhmän seuraava tapaaminen järjestetään maaliskuussa. Lisätiedot, ideat ja ilmoittautumiset työryhmän vetäjä Anna Santalahdelle, anna(at)ppj.fi
ppj 25v juhlalogo

Muistutus: onhan pelipassi maksettu ja vakuutus voimassa?

Pelipassien hankintakäytäntöihin tehtiin tänä vuonna seurassamme muutos: vuonna 2011 ja sitä ennen syntyneille pitää hankkia pelipassi itse Palloliiton sivujen kautta. Ilman pelipassia (=lisenssi) ei voi osallistua joukkueen virallisiin peleihin.
Myös vakuutus on pelaajille pakollinen. Palloliiton vakuutuksen saa kätevästi ostettua pelipassin yhteydessä, mutta jos haluaa soveltaa omaa vakuutustaan, pitää asiasta ilmoittaa omalle joukkueenjohtajalle. Pelipassin hankinnasta saa lisätietoa Palloliiton sivuilta
PPJ-kuvitusta-2 muokattu

PPJ tarjoaa nuorille kesätyötä sekä tet-paikkoja

Oletko Helsingissä opiskeleva 9-luokkalainen, vailla kesätöitä ja sinulla on kaupungin myöntämä kesäseteli? Hae PPJ:lle töihin. PPJ tarjoaa monipuolisia työtehtäviä nuorille alkukesästä mm. fudiskoulujen yhteydessä. Kesätyön pituus on 60 tuntia ja nuorelle maksetaan 350€ korvaus. Lisätietoja ja hakuohjeet kesäsetelin verkkosivuilta: http://kesaseteli.munstadi.fi/kesaapulainen-ppjlle/

PPJ on mukana Sporttitetti-kampanjassa, ja sen myötä seurassamme pelaavat 8.-9. -luokkalaiset voivat hakea työelämään tutustumispaikkaa (tet) PPJ:stä. Kampanjasta lisää nettisivulta https://www.sporttitetti.fi/ sekä somekanavissa tunnisteella #sporttitetti.

Ppj Tukirahaston avustusten haku auki maaliskuussa

PPJ Tukirahastosta voit hakea helpotusta lapsesi harrastusmaksuihin tiukassa taloudellisessa tilanteessa. Keväällä hakuaika on 1.-21.3. Joukkueenjohtajille lähetetään tarkemmat ohjeet sekä linkki avustushakemukseen. Lisää Tukirahastosta sekä periaatteet avustusten jakoon löytyy täältä
Jos haluat auttaa Tukirahaston toimintaa rahallisesti tai jos sinulla on hyviä ideoita toiminnan kehittämiseksi, ota yhteyttä Tukirahaston tiimiin: tukirahasto(at)ppj.fi .

Kannatusjäsenmaksun ohjeet:
Maksa 50e tai halutessasi suurempi summa PPJ Tukirahaston tilille FI36 7997 7997 8977 10
Laita viitetietoihin ”kannatusjäsenmaksu” ja oma nimesi, sekä halutessasi sähköpostiosoitteesi.
Mikäli haluat tukea tiettyä joukkuetta tai pelaajaa, laita tästä myös tieto viestikenttään. Ns. korvamerkitystä tuesta 50 % voi kohdentaa toivomalleen pelaajalle tai joukkueelle.
junnut_vs_miehet2

Tärkeitä PPJ-päivämääriä 2020

Kevään aikana toteutetaan myös PPJ Jäsenkysely viime vuoden tapaan.
kansikuva_rieha18

Terveiset hiihtoloman fudiskoulusta

PPJ:n hiihtoloman fudiskoulussa oli tänä vuonna hyvä meno: osallistujia oli ennätysmäärä, ja tuloksena oli myös hienoa kuvamateriaalia jota on esitelty seuran somekanavissa kuten video Herneen Champions League. Kiitos osallistujille sekä valmentajille Mateus Decat, Mellis Andler, Tadios Bosompem Manu, Iisakki Raimovaara sekä Samuel Sjölund!

PPJ Fanikaupalla uudet sivut

PPJ Fanikaupalla uudet sivut
PPJ Fanikaupan nettisivun osoite on nykyään https://verkkokauppa.karren.fi/collections/ppj Fanikaupasta saat esimerkiksi uudistuneen kaulaliinan ja pipot kevättalven pakkasiin! Fanikauppaa pitävä Karren Sport Oy toimittaa myös seuran sinivalkoiset kotipelipaidat, ja pian kauppaan tulee myyntiin PPJ 25 vuotta -juhlalogolla varustetut tuotteet.

Ilmoittautuminen 2015 syntyneiden joukkueisiin on avattu!

Toukokuussa perustetaan kolme uutta joukkuetta PPJ:hin. Uudet joukkueet aloittavat Eirassa, Lauttasaaressa ja Jätkäsaaressa.  Uusien 2015 syntyneiden joukkueiden ilmoittautumiset on avattu! Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran maanantaina 4.5. klo 18.00 omilla kentillään. Joukkueet ovat kaikille 2015 syntyneille avoimia. Joukkueiden valmentajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat. Lisätietoa ja ilmoittautumiset Uusien joukkueiden sivuilta!

PPJ:n kesän fudiskoulut 2020!

PPJ:n kesän fudiskoulut 2020!
Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Jalkapallokoulu on avoin kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 4-10- vuotiaille. Koulussa toimivat ohjaajina PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. PPJ Fudiskoulussa opetellaan perusjalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Tarkemmin fudiskoulut-sivulla: https://ppj.fi/toiminta/ppj-fudiskoulut/

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni