ppj 25v juhlalogo
Kesäkuu 2020
Lue selaimessa
28.6.2020

uusihalli

PPJ Jäsentiedote 6/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.
nuija

Kevätkokous

PPJ:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 30.6.2020 klo 19:00 Stone´s ravintolassa (Keskuskatu 4, 00100 Helsinki).
Covid-19 pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi toivomme, että kokoukseen osallistujat ilmoittautuvat etukäteen toimisto@ppj.fi

myClubin asteittainen käyttöönotto PPJ:ssä

myClub on Suomen suosituin ja nopeimmin kasvava urheiluseurojen jäsenpalvelu, jota käyttää jo yli 600 seuraa ja 300 000 käyttäjää. myClubin avulla seura tulee hallinnoimaan jäsenrekisteriä ja laskutusta. Joukkueet puolestaan käyttävät sitä tapahtumailmoittautumisiin, laskutukseen ja viestintään. Samalla alustalla toimiminen hyödyttää sekä joukkuetta että seuraa kun pelaajien tiedot sekä laskut ovat samassa paikassa ja ajan tasalla.

PPJ:n jäsenrekisteri on jo siirretty myClubiin. Kaikki jäsenet ovat saaneet kesäkuun aikana sähköpostitse aktivointilinkin, jonka kautta jäsen/huoltaja pystyy hallinnoimaan jäsentietojaan. Kun saat linkin/linkit, voit rekisteröityä myClubin käyttäjäksi. Jos perheessäsi on usean joukkueen jäseniä, kannattaa käyttää samaa tunnusta ja sähköpostia jolloin esim. lasten tunnukset ovat kätevästi aikuisen hallinnoitavissa. myClubin käytöstä tullaan järjestämään koulutuksia, ja joukkueenjohtajille on materiaalipankkiin jaettu myClub PPJ:ssä -infopaketti.

Vuoden loppuun mennessä MyClub tulee korvaamaan PPJ:n joukkueissa Nimenhuudon ja muut vastaavat palvelut. Myös laskut siirtyvät myClubiin vähitellen. Käy lataamassa myClub-mobiilisovellus harrastajille ja saat tiedot helposti puhelimeesi! Tässä tietoa sovelluksesta https://help.myclub.fi/article/209-myclub-mobiilisovellus

myclub logo

PPJ taas Helsinki Cupin toiseksi suurin seura

Perinteisesti PPJ:llä on ollut Helsinki Cupissa HJK:n jälkeen toiseksi eniten peliryhmiä, eikä koronavuosi tee poikkeusta. Yhteensä 69 PPJ-peliryhmää osallistuu tähän suurturnaukseen 6.-11.7.
Raportoimme tuttuun tapaan seuran somekanavilla ahkerasti turnauskuulumisia, joten kannattaa pysyä PPJ-kanavilla!
ppj04_hesacupvoitto

PPJ:n pelikalenteri yhdellä klikkauksella? Kyllä, nyt se on mahdollista!

Pitkät, valoisat kesäillat eikä mitään tekemistä? Kävele tai pyöräile lähikentälle katsomaan ja kannustamaan PPJ:n pelejä! Kenttien ottelukalenterit löytyvät Palloliiton sivuilta, tässä linkki:
Nyt sivuiltamme löytyy myös uusi kooste, eli PPJ:n päivän ottelut yhden linkin takaa.

jätkäsaaren kenttä kesä

Aikuisten kuntofutis on alkanut


PPJ järjestää kesäkaudella aikuisten kuntofutista keskiviikkoisin klo 20-21 Ruukinlahden nurmialueella Lauttasaaressa. Keskiviikon 1.7. jälkeen pidetään heinäkuu taukoa ja jatketaan taas elokuussa. Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita, pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti. Kauden hinta on 85 euroa. Lisätietoja: https://ppj.fi/joukkueet/muu-toiminta/aikuisten-kuntofutis/

Uudet PPJ 2015-joukkueet aloittivat toimintansa, vielä pääsee mukaan!

Kolmessa kaupunginosassa startattiin uusi PPJ-ikäluokka kesäkuun alussa. Uusia joukkueita vetävät PPJ:n kokeneet seuravalmentajat Axel Orrström, Jussi Korpinen ja Topi Pietilä. Kaikkiin kaupunginosiin pääsee vielä mukaan myöhemminkin (heinäkuu taukoa toiminnasta). Lisätietoa seuran nettisivuilla:
eira2015

PPJ:n pelaajakehityspäällikkö Mikko Hyppönen mukaan Palloliiton alueelliseen kehitysryhmään

Seurojen Palloliiton hallintomalliin merkittävänä osana kuuluvien alueparlamenttien avauskokoukset järjestettiin neljällä alueella kesäkuun alussa. Eteläisen alueen alueparlamentti vahvisti kokouksessa seurojen esityksistä Eteläisen alueen kehitysryhmät vuosille 2020 – 2022. Kehitysryhmissä ja alueparlamentissa seuroilla on aito ja suora mahdollisuus vaikuttaa alueellisiin linjauksiin ja päätöksiin. Kehitysryhmiä perustettiin kolme: urheilutoiminnan, seurapalvelujen sekä kilpailu- ja erotuomaritoiminnan kehitysryhmät, joista viimeksi mainittuun valittiin PPJ:n Mikko Hyppönen. Tehtävä on luottamustoimi, eli Mikko jatkaa normaalisti työtään seurassa. Onnittelut vielä Mikolle!

Aamutreenit tauolle 1.7. jälkeen, jatkoa elokuussa!


Seuran järjestämät aamutreenit (10-17-vuotiaille) jäävät kesätauolle 1.7. jälkeen. Tarkemmat ajat ja treenikentät löydät nettisivulta
PPJ 25v -juhlavuoden tuotteet tilattavissa


PPJ:n juhlavuoden logolla varustetut paidat nyt tilattavissa PPJ Fanikaupasta! Tsekkaa valikoima Fanikaupan sivulta

Eerikkilän leirit heinä- ja elokuussa


Eerikkilän PPJ-leirit päästään järjestämään poikkeusoloista huolimatta lähes normaaliin tapaan! Pojat leireilevät totutusti 3.-5.7. välisenä aikana porrastetusti, ja tyttöleiri siirrettiin kesäkuun alusta elokuuhun, 5.-6.8.

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni