ppj 25v juhlalogo
Elokuu 2020
Lue selaimessa
31.8.2020

eerikkiläT10 2020

PPJ Jäsentiedote 8/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.
ppjAjunnut taulukko

Sarjakauden PPJ-menestyjiä

Sarjakausi on vielä kesken useimmissa sarjoissa, mutta jo nyt voidaan nostaa muutama hieno saavutus esille 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien kärkisarjoissa:
 • PPJ 2008 Edustus Ykkösessä on käytännössä varmistanut nousunsa ensi vuoden P13 Etelä Liigaan
 • PPJ:n tytöissä 2006 Valtti/PPJ/TiPS/I-HK yhteisjoukkue saavutti peräti kahdella ryhmällä EL-paikan ensi keväälle T13 Ykkösestä sekä T14 Ykkösestä
 • PPJ 2007 Edustus Ykkösessä aloittaa hyvistä asemista pelit yläloppusarjassa, jonka voittaja pääsee P14 Etelä Liigaan.
 • PPJ 2005 Edustus Etelä Liigassa pääsi jatkopeleihin ensi kertaa mitalisarjaan eli kuuden parhaan joukkoon.
 • PPJ B-junnujen kilparyhmä Ykkösessä taistelee SM-karsintapaikasta
 • PPJ A-junnujen kilparyhmä Ykkösessä pelasi itselleen paikan SM-karsintoihin
 • PPJ Miesten Edustus Nelosessa (lohko 2) kärkkyy itselleen nousua Kolmoseen.
PPJ onnittelee joukkueita jo nyt hienosta sarjakaudesta ja toivottaa onnea tuleviin koitoksiin syksyn aikana!

uusihalli

PPJ:n hallihankkeet

PPJ:n uuden täysimittaisen jalkapallohallin rakentamistyöt jatkuvat täydellä teholla Jätkäsaaressa. Vaikuttavan iso betoniantura alkaa olla valmis ja näinä päivinä alkaa ilmakanavien teko. Tekonurmen asennus alkaa syyskuun puolenvälin jälkeen ja kangas tuodaan yhdeksässä osassa paikalle lokakuun alkupuolella. Aikataulun mukaan halli on pystytetty ja varusteltu 31.10.2020 mennessä, jonka jälkeen on pieniä viimeistelytöitä ja tärkeänä viranomaishyväksynnät. Tällä hetkellä tavoitellaan harjoittelun aloittamista hallissa ti 10.11.2020.

PPJ tulee pyytämään joukkueiltaan paljon talkooapua Jätkäsaaren hallin pystytystöissä lokakuussa. Tästä tiedotetaan tarkemmin kun päiväaikataulut on lyöty lukkoon.

Koska talvivuorot muilla kentillä alkavat jo ma 26.10 Jätkäsaaren uuteen PPJ-halliin asetetut vuorot sijoitetaan ennen hallin valmistumista ulkokentille, pääsääntöisesti Pyrkälle ja Väiskille.

Hernesaaren halli on PPJ-joukkueiden käytössä ainakin talven loppuun saakka. Seura yrittää pidentää käyttöaikaa vielä siitä eteenpäin jonkin verran ennen kuin asuntotuotanto Hernesaaressa valtaa tilan. Hallin ajateltu siirto Ruukinlahteen on kuitenkin odotettavissa aikaisintaan vuonna 2022, melko suurella todennäköisyydellä myöhemmin. Tämä tarkoittaa, että ainakin talvella 2022 PPJ:llä on vain yksi kuplahalli käytössään. Helsingin kaupungin kaavoitusprosessi on pitkä ja PPJ pyrkii vauhdittamaan sitä, jotta seura voi tarjota ympärivuotista harjoittelua tekonurmella myös Lauttasaaressa.
tytöt eerikkilässä

Eerikkilän tyttöleiri

PPJ:n seuraleiri tytöille pidettiin 5.-6.8. Eerikkilän Urheiluopistolla! Leirille osallistui runsas 100 tyttöpelaajaamme ikäluokista 2013-2006. Säät suosivat myös elokuun leiriä, uimakelit jatkuivat ja tytöt pääsivät treenaamaan sekä tietysti Futisvisailemaan kahdessa sarjassa.

PPJ:n pelikalenteri yhdellä klikkauksella? Kyllä, nyt se on mahdollista!

Pitkät, valoisat kesäillat eikä mitään tekemistä? Kävele tai pyöräile lähikentälle katsomaan ja kannustamaan PPJ:n pelejä! Kenttien ottelukalenterit löytyvät Palloliiton sivuilta, tässä linkki:
Nyt sivuiltamme löytyy myös uusi kooste, eli PPJ:n päivän ottelut yhden linkin takaa.
risteily_Akke (1)

PPJ Valmentajapäivät 24.10.2020

PPJ Valmentajapäivät nimestä poiketen on tarkoitettu kaikille PPJ taustoille ja aktiiveille. Valmentajapäivien tarkoitus syventyä tiettyihin kehitys osa-alueisiin ja vahvistaa jo ennestään vahvaa PPJ-seurahenkeä
Tiukkaa asiaa, mutta myös iloista yhdessäoloa.
AIKA: Lauantai 24.10 klo 12.00->
PAIKKA: Backbyn kartano; Bodomintie 37, 02740 Espoo
lisätietoja paikasta: https://www.backby.fi/fi/

PPJ Valmentajapäivät La 24.10
OHJELMA:
12.00- 13.00 LOUNAS
13.00- 14.30 – Nuoren jalkapalloilijan vammat (Kanta- ja polvikipu, takareisivammat) ja niiden ennaltaehkäisy harjoittelussa – Sasu Setälä, Terveystalo)
14.30- 15.30 Kahvitauko (Kahvi/sämpylä)
15.30- 17.30 Pienryhmät omilla teemoilla (Valmentajat 5v5, valmentajat 8v8, valmentajat 11v11 joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, varustevastaava)
17.30- > vapaata illanviettoa (saunat varattu)
19.00-> Kota (tarjolla makkaraa, sämpylää)
Ilmoittautukaa mukaan alla olevasta linkistä ja potkitaan taas seuraa hiukan eteenpäin:
https://ppj.myclub.fi/flow/events/2394542
Ohjelman pienryhmäsisällöt tarkentuvat vielä lähempänä tapahtumaa.
tukirahasto_rahat

PPJ Tukirahaston avustusten haku aukeaa jälleen 1.10.

PPJ Tukirahasto auttaa pelaajia, joden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Perusajatuksena rahastossa on se, että tukea myönnetään etukäteen jo tiedossa oleviin tuleviin maksuihin kertaluonteisesti. Käytännön tietoa avustuksista:
 • Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti, enintään tukea voi saada 300e/pelaaja/vuosi.
 • Etusijalla hakuprosessissa ovat aina ensikertalaiset hakijat.
 • Pelaajan avustukset maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin.
 • Tukea rahastosta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.
Tukirahaston syksyn avustusten haku on auki 1.-21.10. Hakulomakkeen linkin saat oman joukkueesi kautta (Nimenhuuto/MyClub) tai Tukirahastosta sähköpostitse tukirahasto@ppj.fi
tekstiä.

Nimenhuudot vaihtuvat myClubiin


PPJ siirtyy koko seuran tasolla käyttämään myClubia vuoden loppuun mennessä. Joukkueita pyydetään siirtämään tapahtumanhallintansa Nimenhuudosta myClubin 26.10. mennessä.

PPJ 25v -juhlavuoden tuotteet tilattavissa


PPJ:n juhlavuoden logolla varustetut paidat nyt tilattavissa PPJ Fanikaupasta! Tsekkaa valikoima Fanikaupan sivulta

PPJ Girls Cup pelattiin 29.-30.8.


PPJ järjestää vuosittain elokuun lopussa ison tyttöturnauksen, Girls cupin. Tänä vuonna turnaus järjestettiin 29.-30.8. Väinämöisen, Pyrkän ja Jätkäsaaren kentillä. Turnauksen sivusto ja tulospalvelu löytyy täältä https://girlscup.torneopal.fi/


#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni