ppj 25v juhlalogo
Syyskuu 2020
Lue selaimessa
30.9.2020

A-junnut lohkovoitto2020 teksti

PPJ Jäsentiedote 9/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.
Hernesaarenhalli pystytys 2013

Jätkäsaaren PPJ-halli pystytetään talkoovoimin loka-marraskuussa

PPJ:n historian suurin hanke Jätkäsaaren jalkapallohalli nousee lopulliseen muotoonsa perinteisellä tavalla eli talkoovoimin loka-marraskuun aikana. Hallin valmistelutyöt ovat edenneet ennakoitua nopeammin, ja sen vuoksi ensi viikonlopulle 3.-4.10. suunnitellut talkoot on peruttu. Ensimmäiset PPJ-talkoot pidetään 10.-11.10., jolloin tarvitaan nimetyistä joukkueista vähintään kaksi aikuista kiinnitys- yms. töihin.
Varsinaiset kankaidenkiinnittämistalkoot ovat myöhemmin ja sinne tullaan tarvitsemaan runsaasti talkooväkeä. Silloin vedetään kankaat auki, kiinnitetään ne pulttien avulla kiinni toisiinsa ja kiinnitetään koko halli aikaisemmin asennettuihin kulmarautoihin.
Kun halli on nostettu pystyyn, tarvitaan talkooapua vielä maalien kokoamisessa, hallin penkkien ja kalusteiden kiinnittämisessä sekä muissa mahdollisissa viimeistelytehtävissä. Kun kaikki nämä ovat valmiit ja halli läpäissyt viranomaistarkastukset, on halli käyttövalmis talvikauden treeneihin.
IMG_20200929_173012_1

Talvikauden PPJ-tehotreeneihin kannattaa ilmoittautua NYT!

Suosioita kausi kaudelta kasvattaneet tehotreenit tuovat iloa PPJ:n koulun jälkeiseen aikaan taas kerran. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan päivään. Tehotreenit ovat suunnattu PPJ:n 2007-2013-syntyneille pelaajille. Harjoittelupaikkoina toimivat totuttuun tapaan Hernesaaren halli ja nyt myös Jätkäsaaren uusi halli!
Hinta: 120€/koko talvikausi! (HARJOITTELUJAKSO: 9.11.2020-26.3.2021,
LOMAT ja TAUOT: 19.12.-10.1. ja 13.2.-21.2.)

Tehotreeneistä hyötyy aloittelevat että kokeneemmatkin viheriöiden tallaajat. Talvella taas uusia teemoja tarjolla. PPJ:n suositut valmentajat pitävät huolen, että kehittyminen jatkuu palkittujen Tehotreenien avulla!
Tekniikkamestari
Tekniikkamestari tuntee pallon, kuin omat taskunsa. Tekniikkamestarit 15.00-16.00 pienemmille ja 16.00-17.00 PPJ:n isommille junnuille. Saatat muuttua talven aikana molempijalkaiseksi!
Pelipäivä
Alkuverkat ja valmentajien ohjaama peli käyntiin! Mikä onkaan parempaa, kuin hyvät pelit koulun jälkeen. HUOM! torstaisin vain yli 12-vuotiaille pelaajille, muuten voit ilmoittautua mihin tahansa pelitunnille.
Miniturnaus
Pienpelejä, turnauksia ja upeat halliolosuhteet!
Skabapäivä
Erilaisia kisoja ja haasteita. Pelaajien toiveita kuunnellaan.

Tsekkaa aikataulut ja ilmoittaudu mukaan https://ppj.fi/toiminta/ppj-tehotreenit/

myclub logo

Viisi vinkkiä myClubin käyttäjälle


Suurin osa PPJ:n joukkueista on nyt siirtynyt käyttämään myClubia ilmoittautumiseen ja laskutukseen. Tässä muutama vinkki tilanteisiin, jotka ovat herättäneet kysymyksiä.

1. Sovellus ja viestit pelaajille
myClub toimii puhelimen ja tietokoneen nettiselaimella, sekä puhelimen sovelluksella. Pelaajille ja valmentajille on omat sovelluksensa. Sellainen kannattaa ladata omaan puhelimeen. Puhelimen sovellus näyttää viipymättä esimerkiksi valmentajan kirjoittamat viestit ja tapahtumamuutokset, joten joukkueen ei enää tarvitse maksaa Nimenhuudon tekstiviestipalvelusta. Toki viestit voi tilata itselleen myös sähköpostilla. Sähköpostitoimitukset on myClubissa saatu erittäin toimitusvarmaksi. Jos viestejä tuntuu tulevan jo liikaakin, tarkista omat asetuksesi.
Lisätietoja:https://help.myclub.fi/article/48-viesti--ja-laskutusosoitteiden-maaritys
https://help.myclub.fi/article/219-ilmoitusasetusten-muokkaaminen

2. Tapahtumat omaan kalenteriin
Joukkueen tapahtuvat näkyvät myClubissa oman valintasi mukaan joko seuraavien tapahtumien listana tai kalenterinäkymänä. Kalenterinäkymässä voit tarkastella myös menneitä tapahtumia. Jos kuulut useampaan joukkueeseen, peliryhmään tai jopa useaan eri urheiluseuraan, saat kaikki tapahtumat näkymään kätevästi samassa paikassa.
Voit yhdellä napsautuksella viedä yksittäisen tapahtuman tiedot oman puhelimesi kalenteriin. Voit myös valita, että jatkossa kaikki tapahtumat synkronoituvat myClubista täysin automaattisesti oman puhelimesi kalenteriin.
Lisätietoja:https://help.myclub.fi/article/102-tapahtumien-tilaaminen-omaan-kalenteriohjelmaan

3. Erilaiset perhetilanteet
Yhdellä pelaajalla voi olla myClubissa yksi tai useita huoltajia omilla tunnuksillaan, vaikka nämä asuisivat erillään. Vastaavasti sama huoltaja, tai vaikka vaari ja mummo on helppo liittää useaan eri pelaajaan. Näin tieto joukkueen tapahtumista kulkee aina perille, kalenterit pysyvät ajan tasalla ja laskut on helppo hoitaa sovitusti. Joukkueenjohtaja lisää pyydettäessä uudelle henkilölle pääsyoikeudet lapsen tietoihin, kunhan pyyntö tulee nykyiseltä huoltajalta tai joukkueenjohtaja voi muuten varmistua pyynnön luotettavuudesta.
Lisätietoja:https://help.myclub.fi/article/105-miten-vanhemmat-hallinnoivat-lapsen-jasentilia

4. Lapsen tietojen yksityisyys
myClubissa lapsen yksityisyyden suoja on toteutettu hyvin varmalla tavalla. Lapsen tietoja ei näytetä edes muille saman joukkueen pelaajille, ellei lapsen huoltaja anna siihen lupaa. Sen vuoksi peliin ilmoittautuneiden listassa saattaa aluksi olla mukana nimettömiä pelaajia. Voit helposti muuttaa yksityisyyden asetuksia ja niin kannattaakin tehdä. Salli ainakin nimen ja pelinumeron näkyminen sisäisesti, niin kaverit tietävät, keitä muita on tulossa. Sopiva valinta näkyvyyteen on "sisäisesti", jolloin tiedot näkyvät PPJ:n muille pelaajille ja huoltajille, mutta ei koko maailmalle.
Lisäksi joukkueenjohtajan tapahtumaa luodessaan kannattaa yleensä asettaa valinnat niin, että ilmoittautuneiden lista näkyy joukkueen sisällä toisille pelaajille, tai muuten lista on aina tyhjä.
Lisätietoja:https://help.myclub.fi/article/146-tietosuoja-asetukset

5. Kattavat ja helpot ohjeet aina saatavilla
Kuten ehkä olet huomannutkin, netissä on valtaisa määrä lyhyitä ohjetekstejä ja Youtube-videoita, jotka opastavat myClub-sovelluksen tehokkaaseen käyttöön. Katso lisää täältä ja pian olet kuin ammattilainen:
https://help.myclub.fi/
syyskuplahahmot

Syysloman Fudiskouluihin ehtii vielä!

Koululaisten syyslomaa vietetään Helsingissä viikolla 42 eli 12.-16.10. PPJ järjestää tuttuun tapaan syysloman Fudiskoulut Hernesaaren hallissa. Tytöille ja pojille on omat ryhmänsä, ja Fudiskoulu on mahdollista räätälöidä omien menojen mukaan (aamupäivä-kokopäivä jne.) lue lisää sivulta https://ppj.fi/toiminta/ppj-fudiskoulut/ ja ilmoittaudu mukaan!

PPJ Miesten Edustus historiallisesti Futsalin Kolmoseen

PPJ on monessa sarjassa saavuttanut historiallisia sarjapaikkoja jalkapallosarjoissa viime aikoina, ja myös futsalissa on menestystä tullut: PPJ Edustus nousi miesten Kolmoseen ensi kaudeksi. PPJ onnittelee joukkuetta hyvästä saavutuksesta! Otteluohjelma löytyy Palloliiton sivuilta https://www.palloliitto.fi/spletela/miesten-futsal-kolmonen

Aikuisten Kuntofutiksessa pelataan futsalia talvikaudella Erkkeri-hallissa

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutis jengiin.
Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti. Talven kausi pelataan Futsalia Erkkeri-hallissa. Valmentajana PPJ:n Melinda Andler
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan https://ppj.fi/joukkueet/muu-toiminta/aikuisten-kuntofutis/

Jussi Liikanen
Jussi Liikanen on aloittanut syyskuussa maalivahtivastaavana PPJ:ssä. Jussi on valmentanut 8 vuotta mm. FC Interissä, Turun Nappulaliigassa ja viimeisimpänä FC Kasiysissä. Juniorina Jussi pelasi Turun Tovereissa ja Turun Palloseurassa. Aikuisena Turun Tovereissa sekä VG-62:ssa.
PPJ:ssä Jussin toimenkuvaan kuuluu maalivahtiharjoitusten pitäminen sekä maalivahtitoiminnan kehittäminen ja organisointi. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu seuran maalivahtilinjausten seuranta ja kehittäminen.
Toivotetaan Jussi tervetulleeksi seuraamme!
uutiskuva-coach

PPJ Valmentajapäivä 24.10.2020

PPJ Valmentajapäivät nimestä poiketen on tarkoitettu kaikille PPJ taustoille ja aktiiveille. Valmentajapäivien tarkoitus syventyä tiettyihin kehitys osa-alueisiin ja vahvistaa jo ennestään vahvaa PPJ-seurahenkeä
Tiukkaa asiaa, mutta myös iloista yhdessäoloa.
AIKA: Lauantai 24.10 klo 12.00->
PAIKKA: Backbyn kartano; Bodomintie 37, 02740 Espoo
lisätietoja paikasta: https://www.backby.fi/fi/

PPJ Valmentajapäivät La 24.10
OHJELMA:
12.00- 13.00 LOUNAS
13.00- 14.30 – Nuoren jalkapalloilijan vammat (Kanta- ja polvikipu, takareisivammat) ja niiden ennaltaehkäisy harjoittelussa – Sasu Setälä, Terveystalo)
14.30- 15.30 Kahvitauko (Kahvi/sämpylä)
15.30- 17.30 Pienryhmät omilla teemoilla (Valmentajat 5v5, valmentajat 8v8, valmentajat 11v11 joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, varustevastaava)
17.30- > vapaata illanviettoa (saunat varattu)
19.00-> Kota (tarjolla makkaraa, sämpylää)
Ilmoittautukaa mukaan alla olevasta linkistä ja potkitaan taas seuraa hiukan eteenpäin:
https://ppj.myclub.fi/flow/events/2394542
Ohjelman pienryhmäsisällöt tarkentuvat vielä lähempänä tapahtumaa.

PPJ Tukirahaston avustusten hakuaika 1.-21.10.

PPJ Tukirahastosta voi hakea taloudellista apua futisharrastuksen kuluihin lokakuussa. Avustuslomakkeen linkin saat omalta joukkueenjohtajaltasi tai myClubista.

PPJ 25v -juhlavuoden tuotteet tilattavissa


PPJ:n juhlavuoden logolla varustetut paidat ovat tilattavissa PPJ Fanikaupasta! Tsekkaa valikoima Fanikaupan sivulta

juhlavuodentpaita

Junnulehti tulee jälleen!


Kevään PPJ Junnulehti jäi koronan vuoksi julkaisematta, mutta syksyn numeroa tehdään jo kovalla vauhdilla. Se ilmestyy 4.12. ja sisältää joukkue-esittelyiden lisäksi myös paljon muuta!


#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni