ppj 25v juhlalogo
Toukokuu 2020
Lue selaimessa
30.5.2020

hejastadicup17

PPJ Jäsentiedote 5/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Koronakyselyn tulokset

Huhti-toukokuun vaihteessa PPJ selvitti poikkeusajan tilannekuvaa lyhyellä korona-ajan jäsenkyselyllä. Kyselyssä vastaajat kertoivat mielipiteensä ja näkemyksensä joukkueiden ja seuran toiminnasta ja viestinnästä koronaepidemian aikana.
Vastauksia annettiin yhteensä 219 kpl. Aktiivisimpia vastaajia olivat vanhimmat ikäluokat eli A- ja B-junnut, joilta vastauksia saatiin yhteensä 67 kpl. Kyselyn täyttäjistä 59 % oli pelaajan huoltajia ja 26 % puolestaan pelaaja itse.
Etävalmennustoimista käytetyimmät olivat omatoimiset harjoitusohjelmat ja niiden seuranta sekä live-videovalmennus.
etävalmennustilasto
Kuinka hyvin seura sitten onnistui aktivoimaan pelaajia näillä toimilla? Numerovastausten keskiarvo oli 3,6 asteikolla 1-5, eli suhteellisen hyvin. Mielipiteensä etävalmennustoimista kertoi 154 vastaajaa, joten mukaan mahtui kaikenlaisia mielipiteitä. Useimmat kehuivat valmentajien luovuutta vaikeassa tilanteessa, mutta moni myös antoi palautetta esimerkiksi siitä, ettei etätreenaaminen ole kovin motivoivaa ylipäätään.
Joukkueen viestintä on ollut riittävää 82 % mielestä, ja seuran viestintä riittävää 68 % mielestä. Joukkueen toiminnalle korona-aikana arvosanojen keskiarvoksi muodostui 3,9 ja seuran toiminnalle 3,7 asteikon ollessa 1-5. Toiveita ja mielipiteitä toiminnasta ja viestinnästä annettiin yhteensä noin 150kpl.
PPJ kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita aktiivisuudesta! Palkintona olleet Intersport Suomenojan lahjakortit on arvottu kolmelle onnekkaalle vastaajalle.

eerikkilä_ilmakuva

Eerikkilän seuraleirit kesällä 2020

Kauan odotetut Eerikkilän leirit pystytään toteuttamaan suunnitelmien mukaan! Pojat leireilevät 3.-4.7. ja 4.-5.7. sekä Tytöt 5.-6.8. Ilmoittaudu joukkueesi kautta mukaan ja tule viettämään ikimuistoinen leiri Eerikkilässä! Fiiliksiä aiempien vuosien leireiltä voit lukea nettisivulta https://ppj.fi/toiminta/eerikkilaleirit/
PPJ 2006 4

Korona-ajan ohjeistukset harjoitteluun 1.6. alkaen

Futiskausi starttaa rytinällä kesäkuussa! Alla ohjeistuksia harjoittelun organisointiin. PPJ noudattaa Valtioneuvoston ja AVI:n ohjeistuksia joukkuetoiminnassaan.
PPJ ohjeistukset harjoitteluun 1.6 alkaen:
  • Pukuhuonetilat eivät ole käytössä, vaan harjoituksiin saavutaan varusteet päällä. WC:t on käytössä
  • Ohjatussa tapahtumassa (treenissä) on maksimissaan 50 osallistujaa (sisältää kaikki harjoitukseen osallistuvat henkilöt).
  • Harjoittelussa harjoitusryhmät pyritään pitämään mahdollisimman samoina, siten kun se kyseisessä toiminnassa on mahdollista.
  • Kenttäalueelle mennään vasta, kun omat harjoitukset alkavat. Lämmittely tapahtuu kentän rajojen ulkopuolella.
  • Jos liivejä tai eri värisiä paitoja tarvitaan harjoituksen läpiviemiseksi, on varusteiden oltava pelaajien henkilökohtaisessa käytössä tai joukkueen omat liivit, joita ei vaihdeta pelaajien kesken harjoitusten sisällä ja ne pestään jokaisen harjoituksen jälkeen.
  • Lajinomainen harjoittelu ja pelaaminen eli ns. lähikontaktit on sallittu kesäkuun alusta alkaen.
  • Jos tunnet itsesi vähääkään kipeäksi, olet velvollinen jäämään kotiin.
  • Jos epäilet Covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/toimenpideohje-epailtaessa-koronaviruksen-covid-19-aiheuttamaa-infektiota
Muistakaa että epidemia ei ole vielä ohi. Ollaan järkeviä ja noudatetaan ohjeistuksia ja pidetään yllä yleistä varovaisuutta ja hyvää hygieniaa.
pyrkkä2

PPJ:n toiminta-alueen kenttien pelikalenterit

Pitkät, valoisat kesäillat eikä mitään tekemistä? Kävele tai pyöräile lähikentälle katsomaan ja kannustamaan PPJ:n pelejä! Muista kuitenkin koronaturvallinen katseluetäisyys. Kenttien ottelukalenterit löytyvät Palloliiton sivuilta, tässä linkki:
myclub logo

My Clubin käyttö aloitetaan PPJ:ssä

PPJ lähtee toukokuussa 14 joukkueen voimin hyödyntämään myClub sovellusta. MyClub tulee yhdistämään jäsenrekisterin, tapahtumailmoittautumisen ja laskutuksen. Lisäksi seura ja joukkueet voivat käyttää myClubia viestintäkanavana. Loput joukkueet tulevat siirtymään myClubiin kuluvan vuoden aikana. Samalla luovutaan joukkueiden Nimenhuuto -tileistä. MyClub tulee vapauttamaan aikaa ja resursseja muihin tehtäviin.
MyClub taipuu myös mobiilikäyttöön: se on julkaissut omat mobiilisovellukset pelaajille/huoltajille sekä valmentajille. Lisätietoa luvassa pian!
tasokoti-logo-vaaka

Ovatko kotisi ikkunat vielä pesemättä?

Nyt ikkunanpesut PPJ-perheille -15% alennuksella Tasokodilta

Yhteistyökumppanimme Tasokoti tarjoaa PPJ-yhteisön jäsenille kodin ikkunoiden pesut -15 % alennuksella. Olit sitten pelaaja, vanhempi tai muuten vaan fanitat seuraa, saat edun! Ehdot: Tilaus tulee suoritaa kesäkuun 2020 loppuun mennessä. Etukoodi PPJ2020. Tilaukset: Tuula Vattulainen, puh. 050 3462241 , tuula.vattulainen@tasokoti.fi . Tasokodin palveluvalikoima löytyy netissä www.tasokoti.fi

Maksuttomia aamutreenejä 10-17 -vuotiaille PPJ:läisille kesälomalla

PPJ:n ilmaiset aamutreenit palaavat jälleen viheriöille. Harjoitukset on suunnattu 10-17 -vuotiaille. Aamutreenit käynnistyvät kesäkuun puolessa välissä ja niitä tarjotaan vielä elokuussakin. Seuran maksuttomat aamutreenit tänä vuonna myös tarjolla lauttasaarelaisten lähikentällä Pyrkällä kerran viikossa. Olemme jakaneet harjoitukset ikäluokittain, joten pääset varmasti harjoittelemaan oman ikäistesi kanssa. Aamutreeneissä valmentajina toimivat PPJ:n huippuvalmentajat Fabio Da Rosa, Iisakki Raimovaara, Mateus Decat, Tadios Bosompem Manu ja …

Ilmoittaudu 2015 syntyneiden joukkueisiin!

Kesäkuun alussa perustetaan PPJ:hin kolme uutta jalkapallojoukkuetta. Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran maanantaina 1.6.2020 klo 18:00 omilla kentillään. Uudet joukkueet aloittavat Eirassa, Lauttasaaressa ja Jätkäsaaressa.  Uusien 2015 syntyneiden joukkueiden ilmoittautumiset on auki! Joukkueiden valmentajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat. Lisätietoa ja ilmoittautumiset Uusien joukkueiden sivuilta!
juhlavuodentpaita
collari_pp
ppjpikeejuhla_1349x

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni