ppj 25v juhlalogo
Helmikuu 2021
Lue selaimessa
27.2.2021

Hernesaari_talvi2

PPJ Jäsentiedote 2/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Koronarajoitukset tiukentuvat - tarkennettua tietoa odotetaan

Viranomaiset ovat tiukentamassa koronarajoituksia pahentuneesta tautitilanteesta johtuen. PPJ julkaisee oman tiedotteensa kanavillaan heti, kun saamme täsmennettyä tietoa asiasta. Siihen asti toimitaan tämän hetkisillä vuoroilla ja rajoituksilla. Palloliiton uutisesta löytyy yhteenveto jalkapalloharrastukseen liittyvistä rajoituksista ja niiden muutoksista https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uusilla-koronarajoituksilla-vaikutuksia-myos-jalkapallo-ja-futsaltoimintaan

Hiihtoloman fudiskoulu toteutettiin Jätkäsaaressa onnistuneesti


Hiihtoloman PPJ Fudiskoulu saatiinkin ennakkoasetelmista poiketen toteutetuksi Jätkäsaaren hallissa -tietysti koronaturvallisuus huomioiden. Fudiskouluun osallistui runsaslukuinen joukko alakouluikäisiä futareita hiihtolomaviikolla 22.-26.2. klo 12-15. Futiskoulun "rehtoreina" toimivat tällä kertaa PPJ-valmentajat Oskar Stubb ja Mateus Decat.
fudiskoulu21_2

Olosuhdemaksut laskutetaan huhtikuussa

PPJ:n olosuhdemaksut laskutetaan huhtikuussa niiltä, joilta se vielä on maksamatta. Maksun suuruus on 100e/pelaaja. Olosuhdemaksulla katetaan kasvavan seuran olosuhteista koituvia maksuja.

Olosuhdemaksun historia pähkinänkuoressa:
PPJ:n syyskokouksessa 2012 päätettiin periä kaikilta jäseniltä olosuhdemaksu 100 euroa rahoittamaan mm. PPJ:n Väiskin ja Hernesaaren kenttähankkeita.
Jotta jäsenet olisivat tasa-arvoisessa asemassa on seuran syyskokouksessa sen jälkeen vuosittain päätetty, että olosuhdemaksu veloitetaan niiltä, jotka eivät sitä vielä ole maksaneet. Olosuhdemaksu on 100 € / jäsen ja se on kertaluonteinen. Jos jäsen on maksanut olosuhdemaksun pelaajauran alussa, se on voimassa, vaikka hän pitäisi tauon ja palaisi takaisin seuraan.
Aloitimme olosuhdemaksukäytännön vuonna 2013 ja silloin se kerättiin kaikilta jäseniltä. Tämän jälkeen olosuhdemaksu on kerätty kaikilta seuraan liittyviltä jäseniltä, kuitenkin niin, että aloittavalta ikäluokalta maksu kerätään aikaisintaan noin vuosi joukkueiden perustamisen jälkeen.

sorsafudiskoulussa

Kesälomalla fudiskouluun? ilmoittautuminen on nyt auki!

PPJ järjestää lapsille suunnattuja fudiskouluja koululaisten loma-aikoina. Fudiskouluissa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.
Koronaepidemian aikana pidämme ryhmäkoot pieninä ja noudatamme viranomaisohjeistuksia.
Fudiskoulut on suunnattu 4-10 -vuotiaille pojille ja tytöille.

PPJ Fudiskoulussa opetellaan perusjalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Kouluun ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin. Ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Ajankohdat
  • Jätkäsaari 7.-11.6.
  • Pyrkkä, Lauttasaari 7.-11.6.
  • Seppäri, Eira 7.-11.6.
  • Väiski, Töölö 14.-18.6.
Hinta
* Ma-Pe klo 9-15, 225€ (sisältää lounaan, pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
* Ma-Pe klo 9-12, 110€ (sisältää pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)

Ilmoittautuminen ja lisätietoa nettisivuiltamme
buffetantimet_rieha

Haluaako joukkueesi järjestää PPJ Riehan 2021?

PPJ Riehalle etsitään järjestävää joukkuetta (buffet/tapahtuma). Rieha on tarkoitus järjestää äitienpäivää edeltävänä lauantaina eli 8.5.2021, paikka on vielä avoin. Kiinnostuneet joukkueet voivat olla yhteydessä toimisto@ppj.fi
futis_tytöt_piirroskuva

Uudet PPJ-joukkueet 2016 pojille ja 2015 tytöille

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin neljä uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2016, Jätkäsaari 2016, Lauttasaari 2016 sekä Tytöt 2015. Uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla omilla kentillään (tarkempi ajankohta julkaistaan kevään aikana) Tarkempaa ja päivitettyä tietoa nettisivuiltamme
Pajulahti_ilmakuva_2000x1228

Kesän PPJ-seuraleiri tytöille Pajulahden urheiluopistolla 6.-7.6.

Kesän aloittava perinteinen PPJ-tyttöjen seuraleiri pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti Pajulahden urheiluopistolla Eerikkilän sijaan. Muutos johtuu Eerikkilän tekemästä virheestä alkuperäisessä varauksessa. Lahden keskustasta noin 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Pajulahden urheiluopisto sopii jalkapalloleirin pitopaikaksi onneksemme varsin hyvin, joten kesän aloitusviikonloppu kannattaa joka tapauksessa varata kalenteriin saman tien!
pallotutka

Kenellä on tulisin veto? - oletko jo testannut Jätkäsaaren hallin pallotutkaa?

Rakensimme Jätkäsaaren hallin vaneriseen palloseinään talkoilla kiinteän nopeustutkan. Hiihtoloman futiskoulussa PPJ-valmentaja kirjautti tauluun lukemat 116 km/h. Oletko jo mitannut oman vetosi? Käynnistä mittaus painamalla Start-nappia nopeusnäytön yläpuolella, jolloin tutkaan syttyy punainen merkkivalo. Laite sammuu automaattisesti viiden minuutin kuluttua. Toisella napilla voit vaihtaa nopeusaluetta, mikäli tutka ei toimi hyvin. Hitaampi alue 0-199 km/h sopii pienimmille. Nopea alue 40-199 km/h sopii varttuneemmille, joiden vauhdikas kenkä saattaisi muuten käynnistää mittauksen jo ennen, kuin pallo on liikkeessä.
ppjt0809Girlscup

PPJ Girls Cup jälleen elokuussa

PPJ Girls cup valtaa kentät jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.8.2021. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa pian, ja turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/ voi seurata ajantasaista infoa mm. turnaukseen ilmoittautuneista joukkueita.
Kuvassa vuoden 2019 Girls Cup -voittajat PPJ T08

PPJ Jäsenkysely maaliskuussa

Tyytyväisyyttä seuran sekä joukkueen toimintaan kartoittava Jäsenkysely lähetetään jäsenistölle vastattavaksi maaliskuun aikana.

Sivurajaheitto-kolumnissa aiheena tyttöfutis

PPJ Nuorisopäällikkö Jesse Laajarannan helmikuun Sivurajaheitossa käsitellään tällä kertaa tyttöfutista - lue ajankohtainen kolumni tästäPPJ Tukirahaston haku aukeaa 1.3.

PPJ Tukirahastosta voi hakea tukea futismaksuihin jälleen maaliskuussa. Hakulomake aukeaa 1.3., linkki on tulossa myClub-tiedotteena joukkueille.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni