ppj 25v juhlalogo
Maaliskuu 2021
Lue selaimessa
28.3.2021

kuplabynight JukkaKonu

PPJ Jäsentiedote 3/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Jätkäsaaren PPJ-halli kerää kehuja ammattilaisiltakin

Jätkäsaaren PPJ-halli on viime aikoina ollut parrasvaloissa. Poikien maajoukkuevalmentaja Erkka V.Lehtola teki alkuvuonna seurakierroksen alueen seuroissa ja kuvaili jutussaan halliamme sanoilla "seuran upouusi palatsi, enemmän kuin täysimittainen jalkapallohalli kaikkine herkkuineen." Koko juttu on luettavissa Palloliiton sivuilta
Monet Veikkausliigan seurat (mm. HJK, Ilves, HIFK) ovat treenanneet ja pelanneet hallissamme. PPJ on saanut näkyvyyttä näiden kotimaisten seurojen somessa, ja kehuja hallista on tullut monelta taholta.
Halliin saatiin äskettäin myös kansainvälisiä tähtiä kun Bosnia-Hertsegovinan maajoukkue treenasi Helsingissä 24.3. pelattua MM-karsintapelien avausta varten. Joukkueen suurimpiin tähtiin kuuluvat FC Barcelonassa pelaava Miralem Pjanić ja Edin Džeko, joka pelaa AS Romassa. Pjanićilla oli treenauksen lomassa aikaa myös poseerata faneille ja signeerata pelipaitoja (kuva).
pjanic jätkäsaaressa

Seuran kevätkokous 30.3.

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 30.3.2021 klo 20:00 Microsoft Teamsin välityksellä.
Covid- 19 pandemian ja viranomaisten määräysten vuoksi kokous pidetään etänä. Linkin sekä kokouksen esityslistan löydät nettisivulta.

nuija

PPJ:n Hudeifi voitti Palloliiton Grassroots-maalikilpailun

Palloliitto järjesti keväällä äänestyksen vuoden hienoimmasta grassroots-maalista vuonna 2020. Kilpailuun tuli yli 300 videoita maaleista, ja top 20 valittiin yleisöäänestykseen. Parhaiden joukkoon valittiin kaksi PPJ-maalia, Emilian ja Hudeifin, ja lopulta Hudeifin maali voitti koko kisan! Huikeaa maalivideota pääset katsomaan täältä. PPJ onnittelee Hudeifia!

larutreeni

Kesäkauden vuorot alkavat 12.4. - pelikauden aloitus viivästyy

Kesäkauden treenivuorot on jaettu joukkueille, ja vuorot vaihtuvat 12.4. Muista tarkistaa oman joukkueesi treeniajat. Palloliiton sarjojen piti alkaa huhtikuun lopussa, mutta koronapandemian vuoksi pelikauden aloitus on siirtynyt tämänhetkisen tiedon mukaan toukokuulle.
sorsafudiskoulussa

Kesälomalla fudiskouluun? ilmoittautuminen on auki!

PPJ järjestää lapsille suunnattuja fudiskouluja koululaisten loma-aikoina. Fudiskouluissa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.
Koronaepidemian aikana pidämme ryhmäkoot pieninä ja noudatamme viranomaisohjeistuksia.
Fudiskoulut on suunnattu 4-10 -vuotiaille pojille ja tytöille.

PPJ Fudiskoulussa opetellaan perusjalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Kouluun ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin. Ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Ajankohdat
  • Jätkäsaari 7.-11.6.
  • Pyrkkä, Lauttasaari 7.-11.6.
  • Seppäri, Eira 7.-11.6.
  • Väiski, Töölö 14.-18.6.
Hinta
* Ma-Pe klo 9-15, 225€ (sisältää lounaan, pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
* Ma-Pe klo 9-12, 110€ (sisältää pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)

Ilmoittautuminen ja lisätietoa nettisivuiltamme
myclub mobilepay

Uusi maksutapa- maksa PPJ-laskut helposti MobilePaylla

PPJ on ottanut käyttöön uuden maksutavan, MobilePay Invoicen. Uuden palvelun avulla seuran jäsen/vanhempi voi halutessaan valita laskujen toimitustavaksi MobilePayn, jolloin seuran/joukkueen lähettämät laskut löytyvät jatkossa jäsenen/vanhemman MobilePay-sovelluksesta (sähköpostilaskun sijaan). Laskut voi maksaa helposti swaippaamalla MobilePayssa.

MobilePay laskutuksen käyttöönotto
MobilePay-laskun voi ottaa käyttöön myClubin selainversiossa Omat tiedot > Asetukset > Toimitusosoitteet > Laskut sivulla.
myClub-mobiilisovelluksessa MobilePay-laskun voi ottaa käyttöön Jäsentilien asetukset > Viesti- ja laskutusasetukset sivulla.
Huomioi, että vastaanottaakseen laskuja MobilePayhin, tulee olla rekisteröitynyt MobilePay-käyttäjä. Lisäksi puhelinnumero (sama kuin MobilePayssa) tulee olla tallennettuna myClubiin.

Ohjeet MobilePayhin rekisteröitymiseen
https://www.mobilepay.fi/asiakastuki/mobilepay-kayttajille/aloittaminen/kayttoonotto/miten-paasen-alkuun-mobilepayn-kanssa

EIRA 2014 kuvaaja Pia Ajalin

Uudet PPJ-joukkueet 2016 pojille ja 2015 tytöille

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin neljä uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2016, Jätkäsaari 2016, Lauttasaari 2016 sekä Tytöt 2015. Uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla oman alueensa kentillä. Tarkempaa ja päivitettyä tietoa nettisivuiltamme

Kesän PPJ-seuraleirit: Pajulahti 6.-7.6. ja Eerikkilä 9.-11.7.

Kesän aloittava perinteinen PPJ-tyttöjen seuraleiri pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti Pajulahden urheiluopistolla Eerikkilän sijaan. Puitteet ovat hyvin samantapaiset eli hyvää menoa tiedossa heti kesän alkuun!
Poikaleiri jakaantuu perinteisesti kahteen osaa: Leireilyn Eerikkilässä aloittavat isommat 2008-2010 syntyneet 9.-10.7. ja siitä jatkavat pienemmät 2011-2015 syntyneet. Ilmoittautuminen on auki, vielä ehdit mukaan kaikille leireille!
eerikkilä_pojatjärveen
ppj_girls

PPJ Girls Cup jälleen elokuussa

PPJ Girls cup valtaa kentät jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.8.2021. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa pian, ja turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/ voi seurata ajantasaista infoa mm. turnaukseen ilmoittautuneista joukkueita.

PPJ Jäsenkysely maaliskuussa

Jäsenten tyytyväisyyttä seuran ja joukkueen toimintaan mittaava Jäsenkysely lähetetään myClubin kautta jokaiselle rekisterissä olevalle maaliskuun lopussa.


Kevään tehotreenikausi alkaa 12.4.


Kevään tehotreenikausi on alkamassa jälleen! Tsekkaa tarkemmat ajat nettisivuilta


PPJ Tukirahaston avustukset maksetaan huhtikuun alussa

PPJ Tukirahaston avustuspäätökset tehdään lähiaikoina, ja avustukset maksetaan hakijoiden joukkueiden tileille huhtikuun alussa.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni