ppj 25v juhlalogo
Huhtikuu 2021
Lue selaimessa
30.4.2021

Hernesaari 2013-2021

PPJ Jäsentiedote 4/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Hyvästit Hernesaaren hallille!

Hernesaaren kaupunkirakentaminen etenee, ja toukokuussa on tullut aika myös PPJ:n kuplan väistyä rakentamisen tieltä. Kuplan sekä kenttäalueen purku tulee olemaan suuritöinen urakka, johon tarvitaan apua sekä ulkopuolisilta että PPJ:läisten talkooporukalta. Hernesaaren hallin purkamisen ajankohdaksi on alustavasti suunniteltu viikonloppua 22.-23.5.

ppj_hernesaari

PPJ Iltakoulu goes online!

Valmentajille ja muille joukkueen ja seuran toimijoille tarkoitettu PPJ Iltakoulu menee online ensimmäistä kertaa! Kausi on alkamassa ja on hyvä ottaa pieni kokoontuminen ajankohtaisten futisasioiden äärellä. Iltakoulun tarkoitus on lisätä seurayhteisöllisyyttä ja tuoda tietoa joukkueiden arkeen.
Illan agenda
19.30 – 19.45 – Seurahenkilöstön esittely ja vastuualueet
19.45 – 20.15 – Teemu Eskola (SPL, Aluevalmentaja Länsi) ”Lasten valmennuksen laatuloikka”
20.15 – 21.00 – Jako pienryhmiin – 5v5 – 8v8 – 11v11
Jokainen voi itse valita oman pienryhmän oman kiinnostuksen mukaan.

Emme pysty valitettavasti tarjoamaan ateriaa, mutta jokaisen on hyvä varautua runsain eväin ja osallistua aktiivisesti keskusteluun 😊

Linkki Iltakouluun löytyy myClubista, kyseisestä tapahtumasta.
foorumi_ppj

Jätkäsaaren hallin vihreää pölyä tutkitaan

Jätkäsaaren hallin tekonurmen pinnasta on kevään aikana alkanut irrota näkyvää vihreää pölyä joka tarttuu kenkiin ja vaatteisiin. Seuran maaliskuussa teettämässä sisäilmamittauksessa hallin sisäilmasta mitattiin hiukkas- eli pölypitoisuus, hiukkaskoko, pölyn sisältämä kvartsi ja haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), eikä sisäilmasta löydetty terveydelle haitallisia aineita. Täydentääksemme tätä mittausta on kyseinen mittausraportti ja muuta informaatiota toimitettu Helsingin kaupungin Terveydensuojeluyksikön ympäristötarkastajalle, joka virkansa puolesta selvittää hallin hengitysilman turvallisuutta.
PPJ selvittää myös aktiivisesti yhdessä kentän toimittajan kanssa keinoja miten vihreän pölyn määrä saataisiin vähennettyä mahdollisimman nopeasti.
kysely_ppjjengi

PPJ Jäsenkyselyn tulokset

PPJ:n jäsenkysely toteutettiin huhtikuussa myClubin kautta jäsenistölle. 241 vastaajaa vastasi kyselyyn, jossa kartoitettiin tyytyväisyyttä oman joukkueen sekä seuran toimintaan yleisesti sekä koronavuoden aikana. Kyselyn tuloksia tullaan käsittelemään mm. seuran strategiapäivässä. Yhteenveto kyselyn tuloksista löytyy täältä.

PPJ:n päivitetyt koronaohjeet 1.5. alkaen

Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.
Kaupungin sisä- ja ulkotilat
 • Kaupunkien hallinnoimissa ulko- ja sisätiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vuonna 2001 syntyneille ja sitä nuoremmille.
 • Toiminnot tulee toteuttaa oman joukkueen kesken, harjoitusotteluita ei saa pelata.
Väinämöisen kenttä ja Jätkäsaaren halli
 • Vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien joukkuetoiminta on sallittua.
Kaikkia tiloja koskevat yleiset säännöt
 • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 • Kaikkia yli 12-vuotiaita edellytetään käyttämään maskia sisäliikuntatiloissa muulloin kuin itse liikuntasuorituksen aikana.
 • 2014-2016 syntyneiden joukkueilla sallitaan 4 huoltajaa/joukkue. Tätä vanhempien joukkueilla saattajat jäävät hallien ulkopuolelle.
 • Liikuntatiloihin saa siirtyä 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Lämmittely suoritetaan joko varatulla vuorolla tai ulkona. Hallista/kentältä on poistuttava 10 minuutin kuluessa oman vuoron päättymisestä.
 • Pukukoppeja käytetään vain wc-käynteihin.
 • Tarpeettomia lähikontakteja tulee välttää.
 • Vanhempainillat ja muut kokoukset toteutetaan vain etäyhteydellä.
 • Yleisöä ei sallita, muistutamme huoltajia huolehtimaan myös turvaväleistä kentillä ja niiden läheisyydessä.
maalivahti_08edustus

PPJ Kesän Maalivahtileiri 2021, JÄTKÄSAARI

Maalivahtileiri on avoin kaikille 2008-2014 syntyneille maalivahtitoiminnasta kiinnostuneille
Leirillä toimivat ohjaajina PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. PPJ Maalivahtileirillä opetellaan erilaisia maalivahtitaitoja. Leiri pidetään Jätkäsaaren tekonurmella 7.-9.6. klo 9.00-12.00
Hinta 65€ (sisältää paidan, ohjauksen ja vakuutuksen). Ilmoittautuminen on auki myClubissa
Leirille ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin. Lisätietoa voit kysyä PPJ:n maalivahtivastaava Jussi Liikaselta jussi.liikanen(at)ppj.fi

PPJ Tukirahaston avustukset on myönnetty

PPJ tukirahaston hakuaika oli jälleen maaliskuussa, ja tuet myönnettiin huhtikuussa. Hakijoita oli yhteensä 23 kpl, ja yhteensä rahaa hakijoille myönnettiin 3175 euroa. Näin ollen hakijaa kohti keskimäärin maksettu summa oli noin 138 euroa. Hakijoille on ilmoitettu tukipäätöksistä ja tuet on maksettu joukkueiden tileille.

Uudet PPJ joukkueet starttaavat, vielä ehdit mukaan!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin neljä uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2016, Jätkäsaari 2016, Lauttasaari 2016 sekä Tytöt 2015. Uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla oman alueensa kentillä. Tarkempaa ja päivitettyä tietoa nettisivuiltamme
futis_tytöt_piirroskuva

Myy mainos PPJ Junnulehteen, saat 100 % mainoksen hinnasta joukkueellesi!

PPJ:n oma julkaisu PPJ Junnulehti ilmestyy jälleen kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kevään numero jaetaan koteihin 3.6. Myymällä mainoksen Junnulehteen voi joukkue ansaita 150-750 euroa mainoksen koosta riippuen, eli nyt kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus! Mainosmyynti on käynnissä 19.5. asti. Junnulehden mediakortista löydät tarkemmat tiedot!
Junnulehti_kansi 012020

Kesän PPJ-leirit: ilmoittaudu 9.5. mennessä Eerikkilän leirille myClubissa

PPJ:n leirikesän aloittavat tytöt kesäkuussa Pajulahden Urheiluopistolla 6.-7.6. Leirille on ilmoittautunut jo lähes 200 osallistujaa joten hyvää PPJ-menoa on tiedossa heti kesän alkuun!

Poikaleiri pidetään perinteisesti Eerikkilän urheiluopistolla heinäkuussa, 9.-11.7. Ensimmäisessä ryhmässä leireilevät isot eli 2008-2010 syntyneet ja pienet eli 2011-2015 syntyneet valtaavat urheiluopiston heidän jälkeensä. Ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna myClubissa, muista ilmoittautua viimeistään 9.5.! MyClubista voit myös lukea leirin ohjelman, hinnat ja muuta lisätietoa.

girlscup

PPJ Girls Cup jälleen elokuussa

PPJ Girls cup valtaa kentät jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.8.2021. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään mm. turnauksen kanaviin (Instagram ja Facebook-tapahtuma), ja turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/ voi seurata ajantasaista infoa mm. turnaukseen ilmoittautuneista joukkueita.

Intersport_seurakauppa

PPJ Varustevastaavien koulutus 6.5.

PPJ-joukkueiden varustevastaavien koulutustilaisuus pidetään Teamsin välityksellä 6.5. klo 19-20. Linkki siihen löytyy myClubista varustevastaavien ryhmästä.

Koulutuksessa käydään läpi mm.
* Varustevastaavien tehtävät
* Uudet käytänteet
* Valmentajien varustehankinnat

Toivottavaa olisi, että jokaisesta joukkueesta pääsisi edustaja tilaisuuteen (tarvittaessa voi olla myös joku muu kuin varustevastaava). Koulutuksessa perehdytetään uusia varustevastaavia sekä käydään kevään aikana muuttuneita käytänteitä läpi.
Tilaisuudessa on mahdollista esittää myös kysymyksiä Timolle, joka toimii hallituksen puolelta varustevastaavien yhteyshenkilönä ja hoitaa varustekumppanuuksia.

Pelikausi alkaa myöhemmin koronan vuoksi

Kaikki Palloliiton alaiset sarjat alkavat totuttua myöhemmin tänä vuonna. Tämän hetkisen tiedon mukaan 17.5. alkavat Eteläisen alueen pelit, ja alueelliset sekä valtakunnalliset sarjat myöhemmin touko-kesäkuussa. Palloliitto on julkaissut sivuillaan asiasta tiedotteen https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/etelaisen-alueen-sarjojen-kaynnistaminen


Lippis

PPJ Rieha 9.5. on peruttu


Valitettavasti korona sotkee toista vuotta peräkkäin PPJ:n kesän aloituksen: perinteinen toukokuun turnaustapahtuma PPJ Rieha joudutaan jälleen perumaan.

PPJ sateenvarjo

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni