ppj 25v juhlalogo
Lokakuu 2020
Lue selaimessa
31.10.2020

kupla Verkkikseltä

PPJ Jäsentiedote 10/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ:n suurhanke Jätkäsaaren ylipainehalli pystytettiin 24.10.

Lauantaina 24.10. aurinkoisessa ja tyynessä säässä tehtiin Jätkäsaaressa historiaa: PPJ:n oma, täysimittainen jalkapallohalli puhallettiin päivän aikana paikalleen.
Hallin epäsymmetrinen muotoilu ja pyöreät valoaukot tekevät siitä Suomen näyttävimmän hallin. Hallin kenttä on täysimittainen 64 x 100m jalkapallokenttä, ja lisäksi hallissa on kuntosalilaitteita sekä mm. säilytyspenkkejä jokaiselle joukkueelle. Treenaamaan halliin päästään marraskuun aikana, kun kalusteet on asennettu paikalleen ja viranomaistarkastukset läpäisty. Viikonloppuina 31.10.-1.11. sekä 7.11. jatkuvat talkoot sisällä hallissa joukkueiden talkooväen voimalla.

hallinousee aamu

PPJ:n uudet koronasuositukset 2.11. alkaen

PPJ on päivittänyt koronaohjeistuksiaan Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjausten pohjalta. Uudet ohjeistukset astuvat voimaan ma 2.11.2020. Ohjeistus on voimassa toistaiseksi.
PPJ:n koronaohjeet 2.11.2020 alkaen
 • Osallistu treeneihin vain täysin terveenä
 • Huolehdi riittävästä käsihygieniasta
 • Saavu treeneihin varusteet päällä
 • Mene kenttäalueelle vasta, kun omat harjoitukset alkavat. Lämmittely tapahtuu kentän rajojen ulkopuolella.
 • Kaikkia yli 15-vuotiaita edellytetään käyttämään maskia sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana
 • Valmentajilta edellytetään maskin käyttöä sisätiloissa, muuna kuin itse valmennuksen aikana
 • Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää
 • Juo vain omasta juomapullosta
 • Huolehdi suositusten mukaisista turvaväleistä
 • Saattajien määrä treeneissä ja pelitapahtumissa max. 1 aikuinen/pelaaja
 • Jos epäilet Covid-19 tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaisesti

Vuoden valinnat julkistetaan marraskuussa

Normaalisti PPJ Gaalassa palkittavat Vuoden seuratoimijat ja joukkueiden vuoden pelaajat tullaan julkistamaan tänä vuonna eri tavalla kuin aiemmin - siitä lisää marraskuun aikana! Valinnat perusteluineen julkaistaan toki myös joulukuun alussa ilmestyvässä PPJ Junnulehdessä.

mitalit

Talvikauden PPJ-tehotreeneihin kannattaa ilmoittautua NYT!

Suosioita kausi kaudelta kasvattaneet tehotreenit tuovat iloa PPJ:n koulun jälkeiseen aikaan taas kerran. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan päivään. Tehotreenit ovat suunnattu PPJ:n 2007-2013-syntyneille pelaajille. Harjoittelupaikkoina toimivat totuttuun tapaan Hernesaaren halli ja nyt myös Jätkäsaaren uusi halli!
Hinta: 120€/koko talvikausi! (HARJOITTELUJAKSO: 9.11.2020-26.3.2021,
LOMAT ja TAUOT: 19.12.-10.1. ja 13.2.-21.2.)

Tehotreeneistä hyötyy aloittelevat että kokeneemmatkin viheriöiden tallaajat. Talvella taas uusia teemoja tarjolla. PPJ:n suositut valmentajat pitävät huolen, että kehittyminen jatkuu palkittujen Tehotreenien avulla!
Tekniikkamestari
Tekniikkamestari tuntee pallon, kuin omat taskunsa. Tekniikkamestarit 15.00-16.00 pienemmille ja 16.00-17.00 PPJ:n isommille junnuille. Saatat muuttua talven aikana molempijalkaiseksi!
Pelipäivä
Alkuverkat ja valmentajien ohjaama peli käyntiin! Mikä onkaan parempaa, kuin hyvät pelit koulun jälkeen. HUOM! torstaisin vain yli 12-vuotiaille pelaajille, muuten voit ilmoittautua mihin tahansa pelitunnille.
Miniturnaus
Pienpelejä, turnauksia ja upeat halliolosuhteet!
Skabapäivä
Erilaisia kisoja ja haasteita. Pelaajien toiveita kuunnellaan.

Tsekkaa aikataulut ja ilmoittaudu mukaan https://ppj.fi/toiminta/ppj-tehotreenit/

sportshifter

PPJ on ottanut käyttöön Sportshifter-vuorotietojärjestelmän

PPJ on ottanut käyttöön selainpohjaisen Sportshifter-vuorojärjestelmän. PPJ:n kotisivuilla kohdassa Kentät ja vuorot on kaksi näkymää jaettuihin vuoroihin alkaen ma 26.10 (vko 44) päättyen su 11.4.2021: Kentittäin -linkistä pääset reaaliaikaiseen näkymään, jossa voit katsoa PPJ:n harjoituspaikkojen vuorolistaa, ja Joukkueittain-linkistä pääset katsomaan tietyn joukkueen vakio- tai pelivuoroja.
nuija

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous 24.11.2020

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 24.11.2020 klo 20:00 alkaen.
Kokouspaikkana toimii Ravintola Loru (Itälahdenkatu 22 B, 00210 Helsinki).
Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille.
Covid-19 pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi toivomme, että kokoukseen osallistujat ilmoittautuvat etukäteen myClubin kautta tai sähköpostitse toimisto@ppj.fi.
Kokouksessa on etäkuunteluyhteys Microsoft Teamsin kautta. Päätöksentekoon voi osallistua vain paikan päällä. Linkin Teams-kokoukseen löydät seuran nettisivulta.

Jätkäsaaren PPJ-hallissa kansainvälinen turnaus 5.-6.1.2021

Loppiaisena 2021 (5-6.1.2021) PPJ järjestää 2010 syntyneille pojille turnauksen, PPJ Invitational 2021. Osallistuvat joukkueet:PPJ (Helsinki), Hammarby IF (Tukholma), KuPS (Kuopio), Ilves (Tampere), FC Honka (Espoo), FC Inter Turku (Turku), OLS (Oulu) ja VPS (Vaasa) Turnauksella on oma nettisivu

PPJ juhlavuoden tuotteet vielä tilattavissa


PPJ:n juhlavuoden logolla varustetut paidat ovat tilattavissa PPJ Fanikaupasta! Tsekkaa valikoima Fanikaupan sivulta

juhlavuodenhuppari

Junnulehti tulee - ansaitse joukkueelle rahaa mainosmyynnillä!


PPJ Junnulehden mainosmyyntiä voi tehdä 9.11. asti. Joukkue saa myymänsä mainoksen hinnan 100-prosenttisesti itselleen mediakortissa olevia ohjeita noudattamalla.

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni