ppj 25v juhlalogo
Marraskuu 2020
Lue selaimessa
29.11.2020

kupla ylhäältä

PPJ Jäsentiedote 11/2020

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Vuoden valinnat 2020

Vuoden valinnat on perinteisesti julkistettu PPJ Gaalassa Clarion-hotellissa syyskauden päätyttyä. Koronatilanteen takia Gaala jäi pitämättä, mutta valinnat on silti tehty. Sunnuntaina 29.11 jaettiin palkintoja Jätkäsaaren kuplan ulkopuolella sekä yllätettiin Vuoden joukkue joka oli treenaamassa kuplassa illalla.

Vuoden joukkueenjohtaja 2020, Sanna Rauhala, 09 JätkäHietsu
Vuoden joukkueenjohtaja 2020 Sanna Rauhala hoitaa asian kuin asian täsmällisesti ja tuplavarmistaa että joukkueen toiminta sujuu kuten pitääkin. Hän on luotettava, vastuuntuntoinen ja rauhallinen tyyppi, jolla pysyy kaikki langat käsissä. Esimerkkinä tästä mainittakoon pelipassien hankinta: kun muut jojot kiireessä kyselivät onko kaikilla varmasti pelipassit hankittuna, Sanna oli huolehtinut asian jo monta viikkoa aiemmin kuntoon!
Sanna aloitti jojon uran pienestä PPJ:n kaupunginosajoukkueesta Hietsu 2009stä kolme vuotta sitten. Vuonna 2018 joukkue yhdistyi saman ikäluokan Jätkäsaaren joukkueen kanssa yli 40 pelaajan joukkueeksi, ja tänä syksynä Sannalle siirtyi lähes koko 2009 ikäluokka (Edustusta lukuunottamatta). Tsemppiä Sannalle uudessa tehtävässä ison 2009 United -joukkueen johdossa!

Vuoden valmentaja 2020, Tommi Muhonen (Laru 12, Laru 13, Taitokoulu 2012 ym.)
”Tikkurilan lahja Etelä-Helsingin jalkapallolle on osoittanut valmennustaidoillaan, kuinka pelaajat ja joukkueet sytytetään jalkapalloon. Tommi Muhonen on erittäin innostava, ammattitaitoinen ja sitoutunut valmentaja, johon kiteytyy kaikki tärkeimmät valmentajan ominaisuudet PPJ:ssä.”

Vuoden joukkue, 08 Edustus
” Viime vuoden syksyllä perustettu poikien Edustus 2008 hitsautui nopeasti taitavaa jalkapalloa pelaavaksi joukkueeksi, joka teki tasaisesti kovaa tulosta. Helsinki Cupin voiton lisäksi joukkue antoi vahvan näytön valtakunnallisen vertailun kestävästä tasostaan sijoittuen Etelän P12 Ykkösessä toiseksi ja varmistaen selvästi paikkansa ensi vuoden Etelä Liigaan. Joukkueen toinen peliryhmä pelasi myös hyvän kauden sijoittuen tasaisessa Kakkosen lohkossaan toiseksi.”

Vuoden erikoispalkinto, Pelaajapolun tienraivaaja 2017-2020
Olli Hukka
Matias Salmi
Kaarlo Pajunen
Max Bühler
Altti Salminen

Kauden 2020 poika- ja tyttöpelaajat

Leikkimaailma (11v ja nuoremmat), Petja Peltola Jätkä 10-11
” Petja on monipuolinen urheilija, joka on nuoresta iästään huolimatta onnistunut kesyttämään pallon. Petjan motivaatio harjoitteluun on kova ja hän ei jätä harjoittelua puolitiehen, jos joku asia tuntuu vaikealta. Petjan perustaidot ovat hyvällä tasolla ja hän oli viime vuonna Helsingin piirin mestari taitokilpailuissa. Tänä vuonna hän oli seuran ainoa pelaaja, joka pystyi kultamerkkisuoritukseen vuotta vanhempien ikäluokassa.
Petja on joukkueen kantavia voimia peleissä. Hän ratkaisee pelejä maaleillaan, vastustajan ohittaminen onnistuu molemmilta puolilta ja hän pystyy tekemään ratkaisuja pienessä tilassa. Petjan voitontahto on kova ja hän vaatii myös muilta samanlaista sitoutumista peliin.”

Leikkimaailma (11v ja nuoremmat), Veera Valonen, 10 Tytöt
” Veeralla on takanaan vahva kausi ja hän kuuluu ehdottomasti joukkueen parhaimpiin treenaajiin. Henkilökohtainen kehittyminen viime vuonna oli kovaa ja Veera meni eteenpäin monella osa-alueella. Veeralla on aina pilke silmäkulmassa pelatessaan ja häntä on ilo valmentaa. Veera hoitaa aina omat hommansa erinomaisesti ja näyttää omalla tekemisellään muille joukkueen pelaajille hyvää esimerkkiä.”

Kaverimaailma (12-15v), Jonatan Eskola, 05 Edustus
” Pelaajan kehityskäyrä on kuluvana vuonna osoittanut vahvasti ylöspäin. Pelaaja on oivaltanut omatoimisen harjoittelun merkityksen omalle kehittymiselle. Esimerkiksi viimeistelytaito on vuoden aikana kehittynyt huimasti, mistä osoituksena useat tärkeät maalit Etelä liigassa ja joukkueen sisäisen maalipörssin voitto. Jonttu kuuluu myös vakituisesti Etelän aluejoukkuetoimintaan ja hänen positiivinen suhtautumisensa jalkapalloon ja kehittymiseen vievät pitkälle.”

Kaverimaailma (12-15v), Ruusu Linnasalmi, 04-05 Tytöt
” Kehityskäyrä ollut nousujohteinen, koko kauden ajan. Sisäinen motivaatio ja halu kehittyä jalkapalloilijana näkyy jokaisessa joukkueen tapahtumassa. Joukkueen kapteenina ottaa vastuuta omista tekemisistään kentällä ja sen ulkopuolella ja esimerkillään buustaa myös joukkuekavereitaan eteenpäin. Pelaajan pelilliset taidot ja ominaisuudet ovat hyvällä tasolla. Kesällä Ruusu valittiin mukaan Helmariturnaukseeen, mistä kotiin tuomisina oli pronssimitali Team Hyyrysen edustajana.”

Tulevaisuusmaailma (16v ja vanhemmat), Samuel Sjölund, B-junnut
”Samuel Sjölund toimi k5apteenina historiallisessa B-junnujen SM-karsintajoukkueessa. Samppu kasvoi ja kehittyi jälleen pelaajana ja johtajana. On vaativa, mutta vaatii niin treeneissä, kuin peleissäkin eniten itseltään. Taistelutahto ja puolustuspelaaminen on tämän keskikentän pelaajan näkyvimpiä vahvuuksia ja hänen tärkeyden joukkueelleen huomaa parhaiten hänen ollessa poissa kentältä.”

Vuoden maalivahdit
Vuoden tyttömaalivahti 8v8, Sonja Ramberg, 08-09 Tytöt
”Sonja on tunnollinen harjoittelija ja hyvä joukkuepelaaja.
Aina valmis auttamaan muita joukkueita.
Harjoituksissa tekee aina mitä pyydetään ja vähän enemmänkin.”

Vuoden poikamaalivahti 8v8, Aaron Grönbärj, 09 Eira

Walter Viitala -palkinto, Vuoden maalivahti 11v11, Daniel Rito, 07 Edustus

Joukkueiden valitsemat Vuoden pelaajat löydät PPJ:n nettisivujen uutisesta . PPJ onnittelee lämpimästi kaikkia palkittuja!

nuija

PPJ:n syyskokouksen päätöksiä

Seuran syyskokous pidettiin 24.11. ravintola Lorussa. Osallistumaan pääsi myös ajan henkeen sopivasti etäyhteydellä. Kokouksessa esitettiin sekä vahvistettiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021. Toimintasuunnitelma on luettavissa täältä: PPJ_Toimintasuunnitelma_2021
PPJ:n jäsenmaksuun ei tehty muutoksia, se on edelleen 150e vuonna 2021. Kertaluonteisesti jäsenyyden aikana maksettava PPJ olosuhdemaksu pysyy 100 eurossa ja kannatusjäsenmaksu 50 eurossa.
Hallitukseen valittiin entiseen tapaan 8 jäsentä ja puheenjohtaja. Halukkaita oli yhteensä 10, joten kokouksessa suoritettiin äänestys. Hallitukseen valittiin entisistä jäsenistä Mikael Anthoni, Timo Drachman, Tuomas Parm, Pasi Riikonen, Tony Rönnqvist sekä Anna Santalahti. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat ensi vuonna Paula Enström sekä Tuija Gustavsson. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sami Aurejärvi. Hallituksen jäsenet ja heidän vastuualueensa esitellään tammikuun PPJ Jäsentiedotteessa.
kansikuva

Päivitetyt koronaohjeet voimaan 30.11. alkaen

Päivitetyt koronaohjeet astuvat voimaan ma 30.11.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi.
Päivitetyt koronaohjeet ovat täydennyksiä aiemmin annettuihin ohjeistuksiin.

  • Aikuisten (yli 20-vuotiaat) joukkue- ja ryhmätoiminnot keskeytetään toistaiseksi
  • Lasten ja nuorten joukkuetoiminnot toteutetaan vain ulkona
  • Kaikki sisätilat (Jätkäsaaren ja Hernesaaren kuplahallit, Erkkeri sekä kaupungin koulut ja salit ovat suljettuina
  • Turnauksia ja otteluita ei järjestetä
  • Yli 10 henkilön tilaisuksia, esim. vanhempainiltoja, toteutetaan vain etäyhteydellä
  • Pukukopit mukaan lukien pukukoppien wc-tilat ovat poissa käytöstä
Yhdessä_Instagram

PPJ:n 2010-tytöt mukana oikeusministeriön kieli-ilmapiirikampanjassa

PPJ:n 2010-tytöt ovat mukana oikeusministeriön Oma kieli -kampanjan videolla. Oikeusministeriön tekemien selvitysten mukaan kieli-ilmapiiri koetaan Suomessa monessa suhteessa haasteelliseksi. Oikeusministeriö halua kampanjalla kannustaa jokaista puhumaan rohkeasti omaa kieltään ja näkemään eri kielten monimuotoisuuden yhteiskunnan vahvuutena. Katso kampanjamateriaali sivuilta Omankielinen.fi
junnut_vs_miehet2

PPJ Tukirahaston avustukset on maksettu

PPJ Tukirahaston syksyn avustukset on maksettu joukkueiden tileille. Hakemuksia tuli runsaasti, ja avustuksia maksettiin yhteensä 5160 eurolla 28 pelaajalle.
PPJ Tukirahasto kiittää kaikkia kannatusjäsenyyden tai muita summia maksaneita – te olette mahdollistaneet tämän avustustoiminnan ja monen hakijan harrastuksen jatkumisen! Seuraava Tukirahaston hakuaika on maaliskuussa 2021.

Pelipassien uusinta vuodelle 2021 alkaa 1.12.2020

Kauden 2021 pelipassi- ja vakuutusmyynti aukeaa 1.12.2020. Joulukuussa 2020 hankittu pelipassi on voimassa maksuhetkestä 31.12.2021 asti! Seura hankkii Korttelipelipassit ja vakuutukset vuonna 2013-2016 syntyneille. Vanhemmat pelaajat hankkivat pelipassit ja lisenssit itse.

Ohjeet Pelipassin uudistamiseen: https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin

Pelipassien hinnat 2021 löytyvät täältä https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset

PPJ:n taitokisojen tulokset


Hernesaaren hallissa 6.10. pidettyjen Taitokisojen tulokset pisteineen löytyvät nyt seuran nettisivuilta. Onnea mitalisteille!

PPJ juhlavuoden tuotteet vielä tilattavissa


PPJ:n juhlavuoden logolla varustetut paidat ovat tilattavissa PPJ Fanikaupasta! Tsekkaa valikoima Fanikaupan sivulta
ppj 25v juhlalogo

Junnulehti jaetaan PPJ-koteihin 4.12.


PPJ Junnulehti ilmestyy koronan vuoksi vain kerran tänä vuonna. Junnulehti jaetaan PPJ:n jäsenten kotiosoitteisiin 4.12. Lehti julkaistaan myös seuran nettisivuilla pdf-versiona.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni