Joulukuu 2021
Lue selaimessa
23.12.2021

1v1 finaalit 2021

PPJ Jäsentiedote 12/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.
maski

PPJ:n päivitetyt koronaohjeet 28.12.2021-17.1.2022

Avilta 23.12. tulleiden päivitysten mukaiset uudet ohjeet:

Sisätiloja koskevat rajoitukset (mm. Jätkäsaaren- ja Erkkeri-halli)
 • Ohjattu harrastus-, kilpailu-, ottelu- ja turnaustoiminta on sallittu 2004 syntyneille ja sitä nuoremmille. Tätä vanhemmat saavat harjoitella 11.1.2022 alkaen.
 • Omatoimiharjoittelu on kielletty.
 • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 • Kaikkia yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään maskia sisäliikuntatiloissa muulloin kuin itse liikuntasuorituksen aikana.
 • Yleisö harjoituksissa ja otteluissa on kielletty.
 • 2015-2016 syntyneiden joukkueilla sallitaan 4 huoltajaa/joukkue. Tätä vanhempien joukkueilla saattajat jäävät hallin ulkopuolelle.
 • Liikuntatiloihin saa siirtyä 15 minuuttia ennen vuoron alkua. Hallista on poistuttava 15 minuutin kuluessa oman vuoron päättymisestä.
 • Tarpeettomia lähikontakteja tulee välttää, esim. varusteet tulee vaihtaa riittävin etäisyyksin, eikä kättelyitä suositella.
 • Vanhempainillat ja muut kokoukset toteutetaan vain etäyhteydellä.
Avin tiedotteen voit kokonaisuudessaan lukea tästä linkistä

Pelipassit ja vakuutukset 2022

 • Vuoden 2022 Pelipassi ja vakuutusmyynti on auennut 1.12.2021.
 • Seura hyväksyy ostetun Pelipassin, kun vuoden 2022 jäsenmaksu on maksettu.
 • Seura hankkii korttelipelipassit ja -vakuutukset: Tytöt 2014, Tytöt 2015, Jätkäsaari 2015, Jätkäsaari 2016, Eira 2016, Lauttasaari 2016, Tytöt 2016 joukkueille, sekä joukkueiden kanssa erikseen sovituille pelaajille Jätkäsaari 2014 ja Lauttasaari 2015 joukkueista. Kaikki muut hankkivat pelipassit ja vakuutukset itse.
 • Kaikilla pelaajalla tulee olla harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus. Vakuutuksen voi hankkia pelipassin oston yhteydessä Palloliiton Pelipaikka-rekisteristä tai hankkia oman kilpailutoiminnan kattavan vakuutuksen.
 • Jos pelaajalla ei ole asianmukaista pelipassia Palloliiton järjestämissä otteluissa, on Palloliitolla oikeus periä pelipassin laiminlyöntimaksu.
 • Pelipassin uudistamista varten tarvittavan PalloID:n näet Palloliiton lähettämistä uutiskirjeistä (ylälaidassa) tai myClubista omalta jäsenlehdeltä (LisenssiID=PalloID). Kaikilla pelaajilla PalloID ei välttämättä näy jäsenlehdellä. Tarkastathan Pelipaikassa osoite- ja yhteystiedot samalla, kun uusit pelipassin. Tarvittaessa voit tiedustella PalloID:täsi Palloliiton tukipalvelusta https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/tickets/new tai PPJ:n toimistolta toimisto@ppj.fi
 • Ohje pelipassin uudistamiseen: https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin
 • Pelipassien ja vakuutusten hinnat 2022: https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset
kupla valoportti

Harjoituspaikkojen aukiolot joululomalla

PPJ-halli on kiinni pe 24. – su 26.12. Erkkeri-halli on kiinni pe 24. – la 25.12. Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi Jätkäsaaren hallissa ei ole mahdollisuutta omatoimiseen treenaamiseen. Väiski on auki koko joulun ajan.
nuija

PPJ:n syyskokouksen päätöksiä

Seuran syyskokous pidettiin 7.12.2021 ravintola Casa Maressa Lauttasaaressa. Kokouksessa esitettiin sekä vahvistettiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022. Toimintasuunnitelmasta pari poimintaa: Eerikkilän PPJ-leiri pidetään ensi kesänä yhteisesti sekä tyttö- että poikapelaajille, ja ensi vuonna perustetaan kaupunginosajoukkue PPJ Väiski.
Toimintasuunnitelma on kokonaisuudessaan luettavissa täältä: PPJ_Toimintasuunnitelma_2022
PPJ:n jäsenmaksuun ei tehty muutoksia, se on edelleen 150e vuonna 2022. Kertaluonteisesti jäsenyyden aikana maksettava PPJ olosuhdemaksu pysyy 100 eurossa ja kannatusjäsenmaksu 50 eurossa.
Hallitukseen valittiin entiseen tapaan 8 jäsentä ja puheenjohtaja. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sami Aurejärvi. Jäsenehdokkaita oli yhteensä 9, joten kokouksessa suoritettiin äänestys. Sen tuloksena hallitukseen valittiin entinen kokoonpano eli Mikael Anthoni, Paula Enström, Timo Drachman, Tuija Gustavsson, Tuomas Parm, Pasi Riikonen, Tony Rönnqvist sekä Anna Santalahti. Hallituksen jäsenet ja heidän vastuualueensa esitellään tammikuun PPJ Jäsentiedotteessa.
1v1 aloitus 21

PPJ Master of 1 v 1 -kisojen tulokset

PPJ 1v1 -kisat pelattiin 6.12.2021, tosin ilman yleisöä koronarajoitusten vuoksi. Osallistujia oli ikäluokista 2011-14 lähes sata, joten vilinää hallilla riitti. Alkulohkojen ja välierien jälkeen käytiin tiukat finaalit, jossa selvitettiin sarjojen voittajat. Tässä sarjojen mitalistit:
2011
1. Salo Hugo
2. Danielsen Mathilde
3. Kamtsan Leon
2012
1. Säkkinen Sisu
2. Sarpila Alvar
3. Hautamäki Alvar
2013
1. Jacquet Kanta
2. Ceesay Ibrahim
3. Latonen Samuel
2014
1. Schauman Ebba
2. Sirviö Kasper
3. Kinnunen Akseli
A-junnut SM hopea

A- ja B-junnujen SM-karsinnat alkavat tammi-helmikuussa

Sekä A- että B-junnujen SM-karsintojen lohkojaot ovat selvillä, ja PPJ on tietysti molemmmissa mukana! PPJ:n B-SM aloittaa karsintapelit kotiottelulla FC Viikinkejä vastaan Jätkäsaaressa 29.1.2022, ja PPJ A-SM aloittaa pelinsä 13.2. pelattavalla pelillä.

Linkki A-SM -karsintojen etusivulle https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P20SMK!spljp22/tables
Linkki B-SM -karsintojen etusivulle https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P17SMK!spljp22/tables

PPJ:n historiallinen taival Miesten Kakkosessa alkaa huhtikuussa, seuraa ilmoittelua kanavillamme!

PPJ Tukirahastolle myönnettiin 3000 euron avustus Jalkapallo-Säätiöltä

PPJ Tukirahasto saa Palloliiton Jalkapallo-Säätiöltä 3000 euron toimintaansa vuodelle 2022. Lisätietoja avustuksesta sekä Jalkapallo-Säätiön toiminnasta voi lukea Palloliiton nettisivulta
PPJ Tukirahaston avustuksia voi hakea jälleen maaliskuussa 2022.
jalkapallosaatio_vaaka_rgb
talviväiski

Väiskin kentän talvikausi

Väiskin kentän pohjoispääty (kopin pääty) jäädytetään luistinkentäksi pakkaskaudella. Jalkapalloilijoiden käyttöön jää kaksi junnukenttää. Kun kenttä on jäädytetty, pukuhuoneen oven lukko ajastetaan olemaan aukiasennossa luistelukentän aukioloaikojen mukaisesti, ja oikeanpuoleinen pukuhuone varataan luistelijoiden käyttöön

Väinämöisen kenttä aurataan tarvittaessa arkisin klo 16 mennessä ja viikonloppuisin klo 10 mennessä. Aurauksen aikana kenttä on turvallisuussyistä suljettu. Lumentulon jatkuessa uusinta-aurausta ei tehdä, käyttäkää tarvittaessa Väinämöisen kentän kolia.
tytöt eerikkilässä

PPJ:n Eerikkilän leirikesä 2022: tytöille ja pojille yhteisleiri

Ensi vuonna tytöt ja pojat leireilevät PPJ:n seuraleireillä samaan aikaan.
Joukkueiden ennakkoilmoittautuminen aukeaa tammikuussa. Leirin hinta on 130€ (sis. kuljetuksen, majoitukset 3-6hlö huoneissa, harjoitusvuorot ja ruoat). Tämän lisäksi joukkueet voivat jyvittää osallistujille valmentajiensa kulut.
Päivämäärät
 • Vanhemmat pelaajat 8.-9.7.2022 (pe-la)
 • Nuoremmat pelaajat 9.-10.7.2022 (la-su)
Tarkempi joukkuejako vanhempiin/nuorempiin tehdään joukkueiden ennakkoilmoittautumisen jälkeen.
joulu21

Jätkäsaaren ip-kerhossa vielä tilaa


Jätkäsaaren 1.-2. -lk iltapäiväkerhossa on vielä tilaa! Ilmoittautuminen myClubissa 10.1.2022 asti
https://ppj.myclub.fi/flow/events/3597397

PPJ_Pipo

PPJ Tukirahaston kirppis myöhemmin talvella


Koronatilanteen vuoksi PPJ Tukirahaston kirppis siirtyi pidettäväksi kun koronatilanne on parempi.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-page-001