TAMMIKUU 2022
Lue selaimessa
31.1.2022

PPJ toimisto Jesse

PPJ Jäsentiedote 1/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ:lle toimisto Jätkäsaareen

PPJ on saanut toimiston Jätkäsaaren liikuntapuiston kupeeseen, osoitteeseen Hyväntoivonkatu 6. Toimisto on pääasiassa seuran työntekijöiden käytössä, mutta myös joukkueet saavat jatkossa käyttää sitä (varauskalenteri tulossa myöhemmin).
Toimistolla pidetään teemailtoja joukkueen toimihenkilöille (jojot + rahurit) helmi-maaliskuussa: to 3.2. teemaillan aiheena on myClub ja ti 1.3. joukkueen talous. Molempien iltojen ajankohta klo 18-20.30.

PPJ:n hallitus esittäytyy

Seuran syyskokouksessa 7.12.2021 valittu hallitus aloitti toimikautensa 1.1.2022. Tällä kertaa hallituksessa ei ole henkilövaihdoksia, eli puheenjohtajana jatkaa Sami Aurejärvi ja muina hallituksen jäseninä Mikael Anthoni (varapj.), Timo Drachman, Tuija Gustavsson, Paula Enström, Pasi Riikonen, Tony Rönnqvist, Tuomas Parm ja Anna Santalahti. Hallituksen jäsenten yhteystiedot sekä vastuualueet ovat luettavissa nettisivultamme.

PPJ hallituksen jäsenet esittäytyvät omin sanoin + kuvin:
sami_aurejärvi_kuva
Sami Aurejärvi: hallituksen puheenjohtaja, työntekijöiden esimies, uudet kenttähankkeet – Ruukinlahden hallihanke, miesten edustusjoukkuetoiminta.
"Aloitan seitsemännen vuoteni seuran hallituksen puheenjohtajana. Hallitustyön lisäksi aikani kuluu 06/07 -tyttöjen ja 08- sekä 11-poikien kentän laidalla".
Micke2021
Mikael Anthoni: hallituksen varapuheenjohtaja, työntekijöiden esimies, olosuhteet ja harjoitusvuorot, uudet kenttähankkeet, taloushallinto.
"Tulin isänä mukaan PPJ:n toimintaan vuonna 1997 perheen poikien aloittaessa futiksen peluun. Vuosien saatossa olen toiminut niin valmentajana, joukkueenjohtajana, PPJ:n hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Seurassa ehkä näkyvin panos on tullut kenttähankkeista ja vuorojaossa joukkueille."
Tuija Gustavsson 21
Tuija Gustavsson: viestintätiimi, Instagram, TikTok, PPJ TV ja turnausvastaava
"Aloitin nyt hallituksessa toisella kaudella ja odotan innolla, mitä kaikkea saammekaan tänä vuonna aikaiseksi! PPJ on tullut tutuksi jo vuonna 2015 prinsessa- ja prinssifudiksesta ja sille tielle jäin! Olen toinen Laru12-joukkueen joukkueenjohtajista ja apuna aina tarvittaessa myös toisen lapsen Laru14-joukkueessa. Rakkaus lajiin syttyi jo lapsena Seinäjoella ja nyt pelit jatkuvat Mutsien riveissä."
Timo Drachman 21
Timo Drachman: Seuran varustevastaava sekä joukkueiden varustevastaavien yhteyshenkilö & PPJ Jalkapallohalli Oy hallituksen puheenjohtaja.
"Olen ollut mukana PPJ:n toiminnassa vuodesta 2012 asti poikani aloitettua pelaamisen PPJ07 Lauttasaaren joukkueessa. Tällä hetkellä toimin PPJ07 edustusjoukkueen varustevastaavana.
PPJ hallituksessa olen toiminut vuodesta 2017 alkaen. Vastuullani on PPJ varusteet ja fanituotteet sekä toimittajayhteistyö (Jako, Intersport Suomenoja, Karre) sekä uutena vastuualueena PPJ Jalkapallohalli OY hallituksen puheenjohtajana.
Omien vastuualueiden lisäksi hoidan Jätkäsaaren hallin ylläpitotehtäviä".
hallituskuva tuomas parm 2022
Tuomas Parm: myClub/Pelipaikka -integrointi
"Tämä on neljäs kauteni hallituksessa. myClubista on saatu hyvää palautetta. Olimme ensimmäisenä seurana kytkemässä sitä Palloliiton Pelipassijärjestelmään. Sitä työtä pitää jatkaa, jotta perheiden ja joukkueiden arki helpottuu. Hallitustyön lisäksi huolehdin taloudesta 50 pelaajan Laru 2011 -joukkueessa. "
Anna Santalahti 21
Anna Santalahti: jäsentiedote, viestintätiimi, seuran Facebook-sivun ylläpitäjä, PPJ Tukirahasto,
jäsenkysely 2022
"Olen ollut PPJ:läinen vuodesta 2010 lähtien. Esikoiseni aloitti silloin pelaamisen ja itse aloitin joukkueenjohtajana hänen joukkueessaan. PPJ:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2015 lähtien.
Vastuualueeni hallituksessa painottuvat viestintään, (Jäsentiedote sekä seuran Facebook ja Instagram -tilit), mutta olen myös PPJ Tukirahaston vastuuhenkilö sekä PPJ Jäsenkyselyn toteuttaja."

Paula Enström 21
Paula Enström: Tyttöfudiksen kehittäminen, Girls´ Cup.
"Olen ollut seuran toiminnassa mukana vuodesta 2008, jolloin perustettiin pojat03 ikäluokkajoukkueet. Toimin 10 vuotta P03 jojona ja olin myös kaksi vuotta PPJ:n hallituksessa. Nykyisin muita PPJ rooleja hallitustyön ohella ovat PPJ BT jojo, PPJ Mutsit pelaaja, PPJ A & B pojat sekä mutsit varustevastaava. Futis on aina ollut läsnä mun elämässä – ensin isän aktiiviuran kautta ja sittemmin oman pelaamisen muodossa. Sinivalkoinen on aina ollut mulle se väri – aikoinaan RoPS:ssa ja nykyisin PPJ:ssä."
Tony Rönnqvist 21 (2)
Tony Rönnqvist: viestintätiimi, kotisivut, tapahtumakalenteri, Eiran pelipäivät, viestinnän/verkkosivujen kehittäminen ruotsin ja englannin kielillä.
"PPJ-seuraan tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2014 kun lähdin viemään lapseni ensimmäisiin treeneihin. Nyt alkoi jo 7 vuosi ”hovikuskina” ja alueen viheriöt alkavat olla tuttuja paikkoja. Vuonna 2013 päätin omaa "pelaajauraani" joka kesti 28 vuotta. Junnuvuodet menivät Vasa IFKn sinivalkoisissa paidoissa. Vuodet vierähtivät ohi ja uran viimeiset 7 vuotta pelasin Kauniaisissa 4-divarissa Team Granissa veskarina. Viime kesänä tein pienen comebackin PPJ ikämiesten treeneissä, pelit lienee pelattu. PPJ:ssä toimin 2010 Edustusjoukkueen joukkueenjohtajana. Vuosi 2022 tulee olemaan kuudes PPJ:n hallituksessa."
Pasi Riikonen 22
Pasi Riikonen: Kyyti-projektin jatkokehitys, Jätkäsaaren ja Ruoholahden tapahtumat, pienkenttien kehityshankkeet, Johanneksen kentän jalkapallonurmi -hanke, PPJ Pelipäivät, yhteistoiminnallinen kehitys muiden seurojen kanssa
"PPJ:ssä kantavia voimia on yhdessä tekeminen, ja se innostaa - onhan se paras keino kehittää seuratoimintaa. Aloitin jojona Jätkäsaaressa 09-joukkueessa, ja tätä nykyä toimin huoltajana lapseni 09 Edustuksessa ja hallituksessa. Olen ollut mukana tekemässä paitsi omasta, myös muiden futisvanhempien arjesta sujuvampaa. Hyvä esimerkki on Kyyti-projekti, joka hoiti lasten yhteiskuljetukset treeneihin päiväsaikaan vanhempien ollessa töissä. Tulevina vuosina kentät ja ylipainehallit suorastaan huutavat sen perään, että PPJ Pelipäiviä järjestetään enemmän ja kehitetään edelleen. Luvassa on huikeita otteluita ja hauskanpitoa PPJ:n ja muiden joukkueiden kesken. Rakkaus lajiin juontaa kouluajoilta ulkomailla, ja onpa se osa työtänikin."

Muistutus: Pelipassit ja vakuutukset 2022

 • Seura hyväksyy ostetun Pelipassin, kun vuoden 2022 jäsenmaksu on maksettu.
 • Seura hankkii korttelipelipassit ja -vakuutukset: Tytöt 2014, Tytöt 2015, Jätkäsaari 2015, Jätkäsaari 2016, Eira 2016, Lauttasaari 2016, Tytöt 2016 joukkueille, sekä joukkueiden kanssa erikseen sovituille pelaajille Jätkäsaari 2014 ja Lauttasaari 2015 joukkueista. Kaikki muut hankkivat pelipassit ja vakuutukset itse.
 • Kaikilla pelaajalla tulee olla harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus. Vakuutuksen voi hankkia pelipassin oston yhteydessä Palloliiton Pelipaikka-rekisteristä tai hankkia oman kilpailutoiminnan kattavan vakuutuksen.
 • Jos pelaajalla ei ole asianmukaista pelipassia Palloliiton järjestämissä otteluissa, on Palloliitolla oikeus periä pelipassin laiminlyöntimaksu.
 • Pelipassin uudistamista varten tarvittavan PalloID:n näet Palloliiton lähettämistä uutiskirjeistä (ylälaidassa) tai myClubista omalta jäsenlehdeltä (LisenssiID=PalloID). Kaikilla pelaajilla PalloID ei välttämättä näy jäsenlehdellä. Tarkastathan Pelipaikassa osoite- ja yhteystiedot samalla, kun uusit pelipassin. Tarvittaessa voit tiedustella PalloID:täsi Palloliiton tukipalvelusta https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/tickets/new tai PPJ:n toimistolta toimisto@ppj.fi
 • Ohje pelipassin uudistamiseen: https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin
 • Pelipassien ja vakuutusten hinnat 2022: https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset
fudiskoulu21_2

Tule mukaan hiihtoloman fudiskouluun!

PPJ järjestää hiihtolomaviikolla 8 puolipäiväisen fudiskoulun Jätkäsaaren hallissa. Ilmoittautuminen on auki 18.2.2022 saakka. Ilmoittaudu täällä.
Osallistujat saavat kattavan informaatiopaketin leirillä huomioitavista asioista lähempänä leirin alkua, sekä valmentajien yhteystiedot meiliin.
Ajankohta
21.2.-25.2. 2022 kello 12:00-15:00
Hinta
Ma-Pe klo 12:00-15:00- 90€
Ma-Ke klo 12:00-15:00 – 60€
To-Pe klo 12:00-15:00 – 40€
Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja hallivuokran.
Futiskoulu on suunnattu 2009-2015 syntyneille pojille ja tytöille.
Futiskouluun ovat tervetulleita niin PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat.
Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.
Ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.
Lisätietoja: anu@ppj.fi
vieraspelipaita uusi

Vieraspelipaidan päivitys ja varustetilausten noutoautomaatti

PPJ:n oranssiin vieraspelipaitaan on tullut päivitys, ja valkoisen sijaan uudessa paidassa painatukset tehdään mustalla. Paita on lisätty verkkokauppaan. Intersportin myymälästä löytyy vielä yksittäiskappaleita vanhaa paitaa. Vanhoja paitoja saa edelleen käyttää.

Intersport Suomenoja on ottanut maksetuille/laskutetuille tilauksille käyttöön noutoautomaatin. Automaatti sijaitsee myymälän ulkopuolella ja palvelee kauppakeskuksen aukiolojen mukaan. Tilaaja saa tekstiviestinä laatikon avauskoodin. Tilausta pidetään kaksi vuorokautta ennen muistutusviestiä ja viiden vuorokauden jälkeen tulee poistoviesti. Sen jälkeen tilaus on noudettavissa myymälän puolelta. Koodin voi jakaa, mikäli ei itse pääse noutamaan tilausta. Noutoautomaattipalvelu nopeuttaa ruuhka-aikoina tilausten noutoa.
kuva_sosiaalinen-media

Tunnetko jo kaikki PPJ:n viestintäkanavat?

PPJ:llä on nettisivujen ppj.fi, tämän kuukausittaisen uutiskirjeen sekä Junnulehden lisäksi jo neljä muuta viestintäkanavaa:
 • Facebookista löydät seuran täältä: https://www.facebook.com/PalloPojat/
 • Instagramista seura löytyy nimellä @ppjhelsinki
 • TikTokissa seura löytyy myös nimellä @ppjhelsinki
 • YouTube -kanavamme nimi on PPJ TV, ja linkin sinne löydät tästä
Tilaa, tägää, postaa, seuraa PPJ:tä somessa!
ASM 21 peli

A- ja B-junnujen SM-karsinnat alkavat tammi-helmikuussa, Miesten Kakkosen pelit huhtikuussa

Sekä A- että B-junnujen SM-karsintojen lohkojaot ovat selvillä, ja PPJ on tietysti molemmmissa mukana! PPJ:n B-SM aloitti karsintapelit kotiottelulla FC Viikinkejä vastaan Jätkäsaaressa 29.1.2022, ja PPJ A-SM aloittaa pelinsä Vantaalla 13.2. pelattavalla pelillä VJS:ää vastaan.

Linkki A-SM -karsintojen etusivulle https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P20SMK!spljp22/tables
Linkki B-SM -karsintojen etusivulle https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P17SMK!spljp22/tables

PPJ:n historiallinen taival Miesten Kakkosessa alkaa huhtikuussa, seuraa ilmoittelua kanavillamme!
Eerikkilä kuva

Onhan kalenteriisi merkitty heinäkuun päätapahtuma PPJ:n Eerikkilän leiri?

Luvassa on kaikkien aikojen PPJ-kesäleirit: ensi kesänä tytöt ja pojat leireilevät nimittäin PPJ:n seuraleireillä samaan aikaan!
Joukkueiden ennakkoilmoittautuminen aukeaa tammikuussa. Leirin hinta on 130€ (sis. kuljetuksen, majoitukset 3-6hlö huoneissa, harjoitusvuorot ja ruoat). Tämän lisäksi joukkueet voivat jyvittää osallistujille valmentajiensa kulut.
Päivämäärät
 • Vanhemmat pelaajat 8.-9.7.2022 (pe-la)
 • Nuoremmat pelaajat 9.-10.7.2022 (la-su)
Tarkempi joukkuejako vanhempiin/nuorempiin tehdään joukkueiden ennakkoilmoittautumisen jälkeen.
lumitalkoot 22

Kiitos lumitalkoisiin osallistuneille!

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Suomeen rantautunut Valtteri-myrsky toi hurjat tuulet ja lumisateen myös Helsinkiin. Saman päivän hälytyksellä saatiin kasaan mahtava joukko reippaita talkoolaisia, jotka vuoroissa lapioivat lunta hallin sivustoilta koko lauantai-illan ja sunnuntaiaamun. Haluamme kiittää kaikkia talkoisiin osallistuneita panoksestanne hallin toiminnan turvaamiseksi!

Jojo-foorumi 17.2. etäyhteydellä


Torstaina 17.2. klo 19 etäyhteydellä pidettävässä Jojo-foorumissa saat tietoa ajankohtaisista asioista sekä Palloliiton Taso-järjestelmän käytöstä. Linkki tapahtumaan löytyy sähköpostista tai toimisto@ppj.fi
PPJ_Pipo

PPJ Tukirahaston avustusten haku aukeaa maaliskuussa


PPJ Tukirahastosta voi hakea avustusta harrastusmaksuihin 1.-21.3. Linkin hakukaavakkeeseen saa tuolloin myClubista tai joukkueenjohtajalta.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001