HELMIKUU 2022
Lue selaimessa
27.2.2022

1

PPJ Jäsentiedote 2/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Kausikortit PPJ Miesten Edustuksen kotipeleihin nyt myynnissä!

PPJ eteni viime kauden päätteeksi ensimmäistä kertaa seuran historiassa valtakunnalliseen Miesten Kakkoseen. Sarjan pelit alkavat huhtikuussa, ja PPJ pelaa kaikki kotipelinsä (11 kpl) Jätkäsaaren liikuntapuiston kentällä. Kentälle on tulossa katsomo, jonne myydään kausikortteja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tosifanin kausikortti (90e) sisältää:
  • Istumapaikka kauden 2022 kaikissa PPJ:n Miesten Edustuksen kotiotteluissa (vähintään 12 ottelua). Otteluihin vapaa pääsy, mutta istumapaikat rajallisia.
  • kahvi tai tee ottelutapahtumassa
  • halutessaan oma nimi tukikannattajien tauluun (sijoitetaan PPJ-halliin Jätkäsaareen kauden ajaksi)
  • 1 kpl PPJ-fanituotteen (kaulahuivi, lippis tai pipo)
  • osallistuminen arvontaan, jossa voittona toivomansa Edustuksen pelaajan pelipaita nimmarilla.
Lue lisätiedot ja osta oma kausarisi täältä!
2

Hiihtoloman fudiskoulussa mukana lähes 130 lasta!

Viikolla 8 puolipäiväisenä (klo 12-15) järjestetty PPJ Fudiskoulu oli lähes loppuunmyyty: viikon aikana Jätkäsaaren hallissa kirmasi lähes 130 fudiskoululaista!
fudiskoulu hiihtoloma

PPJ perustaa viisi uutta joukkuetta 2016-2017 syntyneille toukokuussa!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin viisi uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2017, Jätkäsaari 2017, Lauttasaari 2017, Väiski 2017 ja Väiski 2016. Väinämöisen kentän alueelle perustetaan kaksi uutta kaupunginosajoukkuetta PPJ Väiski 2017 ja PPJ Väiski 2016. Tavoitteena on tarjolla harrastusmahdollisuus lapsille lähellä kotia. Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla oman alueensa kentillä. Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautuminen julkaistaan maaliskuun aikana.
eira2016

Olosuhdemaksu laskutetaan maalis-huhtikuussa

PPJ:n olosuhdemaksut laskutetaan maalis-huhtikuussa niiltä pelaajilta, joilta se on vielä maksamatta. Maksun suuruus on 100€/pelaaja. Olosuhdemaksulla katetaan kasvavan seuran olosuhteista koituvia maksuja.

Olosuhdemaksun historia pähkinänkuoressa:
PPJ:n syyskokouksessa 2012 päätettiin periä kaikilta jäseniltä olosuhdemaksu 100 euroa rahoittamaan mm. PPJ:n Väiskin ja Hernesaaren kenttähankkeita.
Jotta jäsenet olisivat tasa-arvoisessa asemassa, on seuran syyskokouksessa sen jälkeen vuosittain päätetty, että olosuhdemaksu veloitetaan niiltä, jotka eivät sitä vielä ole maksaneet. Olosuhdemaksu on 100 € / jäsen ja se on kertaluonteinen. Jos jäsen on maksanut olosuhdemaksun pelaajauran alussa, se on voimassa, vaikka hän pitäisi tauon ja palaisi takaisin seuraan.
Aloitimme olosuhdemaksukäytännön vuonna 2013 ja silloin se kerättiin kaikilta jäseniltä. Tämän jälkeen olosuhdemaksu on kerätty kaikilta seuraan liittyviltä jäsenitä, kuitenkin niin, että aloittavalta ikäluokalta maksu kerätään aikaisintaan noin vuosi joukkueiden perustamisen jälkeen.
kysely_ppjjengi

Perinteinen PPJ Jäsenkysely toteutetaan maaliskuussa

Pelaajien ja heidän perheidensä tyytyväisyyttä joukkueiden ja seuran toimintaan mittaava PPJ Jäsenkysely toteutetaan taas maaliskuussa. Linkki kyselyyn julkaistaan myClubissa, ja palkintoina vastaajien kesken arvotaan kausikortti PPJ Miesten Kakkosen peleihin sekä lahjakortteja Intersport Suomenojalle.
kuplaportti

Jätkäsaaren hallin käyttösäännöt

Muistathan, että Jätkäsaaren jalkapallohalli ja kuntosali on tarkoitettu vain PPJ:n jäsenille, vuoron varanneille sekä otteluihin osallistuville. Varatut vuorot näet reaaliaikaisesti vuorokalenteri Sportshifteristä Kentät ja vuorot -sivultamme.

Kesän Fudiskoulut - ilmoittautuminen on auki!

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 6.6.-10.6.
Pyrkkä, Lauttasaari 6.6.-10.6.
Seppäri, Eira 6.6.-10.6.
Väiski, Töölö 13.6.-17.6.
Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 225€ (sisältää pallon, paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Kaksi kokopäiväleiriä putkeen. Jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€
Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy myClubista sekä verkkosivuiltamme.
Eerikkilä järveen

Onhan kalenteriisi merkitty heinäkuun päätapahtuma PPJ:n Eerikkilän leiri?

Luvassa on kaikkien aikojen PPJ-kesäleirit: ensi kesänä tytöt ja pojat leireilevät nimittäin PPJ:n seuraleireillä samaan aikaan! Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oman joukkueen kautta. Ilmoittautuminen päättyy huhtikuun loppupuolella.

Leirin hinta on 130€ (sis. kuljetuksen, majoitukset 3-6hlö huoneissa, harjoitusvuorot ja ruoat). Tämän lisäksi joukkueet voivat jyvittää osallistujille valmentajiensa kulut.
Päivämäärät
  • 2012 ja sitä vanhemmat ikäluokat 8.-9.7.2022 (pe-la)
  • Tytöt 2012 sekä 2013-2016 syntyneiden joukkueet 9.-10.7.2022 (la-su)

PPJ Girls Cup pelataan jälleen elokuussa

Perinteinen tyttöjen jalkapalloturnaus järjestetään elokuussa 27.-28.8.2022. Lisätietoja ja ilmoittautuminen turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/
Turnauksessa on sarjoja 2008-2015 syntyneiden tyttöjen joukkueille.
girlscup2010kilpa pronssi

PPJ Toimiston varauskalenteri Sportshifterissä


Joukkueet voivat varata PPJ:n toimiston käyttöönsä arkisin klo 17-22 sekä viikonloppuisin. Toimiston varauskalenteri on näkyvillä nettisivuillamme
Lisätietoa anu(at)ppj.fi

Haluatko olla mukana tekemässä PPJ TV:tä?


PPJ:llä on oma YouTube-kanava nimeltä PPJ TV. Kanavalla on tarkoitus julkaista joukkueiden pelejä ja myös muuta sisältöä toivomusten mukaan. Onko sinulla ideoita ja haluatko toteuttaa niitä? Ota yhteyttä tuija(at)ppj.fi

PPJ Tukirahaston avustusten haku aukeaa maaliskuussa


PPJ Tukirahastosta voi hakea avustusta harrastusmaksuihin 1.-21.3. Linkin hakukaavakkeeseen saa tuolloin myClubista tai joukkueenjohtajalta.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001