MAALISKUU 2022
Lue selaimessa
30.3.2022

PPJ09huuhkajapäivät22

PPJ Jäsentiedote 3/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Vielä ehdit ilmoittautua kevään Tehotreeneihin - tsekkaa lukujärjestys!

Kevään Tehotreenit tarjoavat taas huippumahdollisuuden yhteen tai useampaan lisäharjoituskertaan viikossa PPJ:n huippuvalmentajien ohjauksessa!

Tehotreenit on suunniteltu PPJ:n 7-12-vuotiaille jäsenille. Tehotreeneissä ovat kausittain ja päivittäin vaihtuvat teemat, joihin erityisesti keskitytään harjoituksissa. Kevään valikoimassa on muun muassa maalinteon taikaa ja molempijalkaisuutta tukevaa harjoittelua erityisen tavoitteellisille pelaajille. Tsekkaa tarkempi tarjonta tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

Kevään jakso: 18.4.-27.5. (ilmoittautuminen päättyy 8.4. klo. 22.00)
Hinta: 35€ (sisältää kuusi tunnin harjoituskertaa)
HUOM! Voit valita yhden tai useamman päivän. Esimerkiksi maanantai Pyrkkä (35€) ja torstai Tehtaanpuisto (35€). Yhdestä teemasta eli viikoittaisesta päivästä hinnaksi muodostuu 35€, kahdesta 70€ ja niin edelleen.
Lisätietoa Jesse Laajaranta / jesse(at)ppj.fi.
Tule mukaan kehittämään taitojasi PPJ:n huippuvalmentajien johdolla!
TehotreenitKevät22

PPJ Jäsenkysely 2022 on nyt auki - vastaathan 7.4. mennessä

Haluatko voittaa kausikortin PPJ Edustuksen kotipeleihin? Vastaa jäsenkyselyyn ja osallistu arvontaan! PPJ Jäsenkyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa sekä seuran että joukkueesi toimintaan.
Kyselyn linkki: https://link.webropol.com/s/ppjkysely2022
Kyselyssä kartoitetaan tyytyväisyyttä oman joukkueen sekä seuran toimintaan yleisesti. Kysymyksiä on yhteensä 17 kpl ja vastaamiseen kuluu aikaa 5-15 minuuttia. Kysely on auki 7.4.2022 asti.

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta mikäli haluat osallistua palkintojen arvontaan, jätä nimesi sekä yhteystietosi lomakkeen lopussa mainittuun kohtaan.
Pääpalkintona PPJ Jäsenkyselyssä on tänä vuonna kausikortti PPJ Edustuksen Miesten Kakkosen kotipeleihin, jotka pelataan Jätkäsaaren liikuntapuistossa 30.4.22 alkaen. Palkinto arvotaan yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken. Lisäksi arvotaan myös Intersportin lahjakortteja (2 kpl 30 euron lahjakortit).

Kyselyn tuloksista kerrotaan keväällä PPJ:n viestintäkanavissa ja palautetta käsitellään seuran henkilöstön ja hallituksen kesken. Joukkueiden saamasta palautteesta lähetetään kooste joukkueenjohtajille.
Kaikki vastaukset ja palaute, niin risut kuin ruusutkin ovat tärkeitä, kiitos siis jo etukäteen vastauksestasi!
jäsenkysely22

Palloliiton sarjat alkavat - oletko valmis?

Onhan pelipassi ja vakuutus kunnossa?

Osa Palloliiton sarjoista on jo alkanut, ja lopuillakin pelit alkavat huhti-toukokuussa. Muistathan tarkistaa että pelaajilla on pelipassit ja vakuutukset kunnossa! Ilman niitä ei voi osallistua virallisiin peleihin. Lue lisää Palloliiton sivulta.
tytötjuoksee

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä PPJ miesten Kakkosen peleihin?

PPJ eteni viime kauden päätteeksi ensimmäistä kertaa seuran historiassa valtakunnalliseen Miesten Kakkoseen. Sarjan pelit alkavat huhtikuussa, ja PPJ pelaa kaikki kotipelinsä (11 kpl) Jätkäsaaren liikuntapuiston kentällä. Kentälle on tulossa katsomo, jonne myydään kausikortteja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yrityksille myytäviä kausikortteja on kahta lajia, Sinisiä ja Valkoisia. Sininen sisältää kaiken tämän:
  • Neljä (4) kausikorttia
  • Istumapaikka (4 kpl) kauden 2022 kaikissa PPJ:n Miesten Edustuksen kotiotteluissa (vähintään 12 ottelua). Otteluihin vapaa pääsy, mutta istumapaikat rajallisia.
  • kahvi tai tee kausikorttilaisille ottelutapahtumassa
  • Yrityksen nimi tukikannattajien taulussa näkyvästi (halutessaan)
  • 1 kpl Edustuksen pelaajan pelipaita oman yrityksen logolla tai 4 kpl valitsemasi PPJ-fanituotetta (kaulahuivi, lippis tai pipo)
Kausikorttien lisäksi yrityksille on tarjolla kolme eri laajempaa yhteistyöpakettia: kulta, hopea ja pronssi, jotka sisältävät mm. kunnon näkyvyyttä paidoissa ja kentän laidoilla sekä otteluisännyyttä, jolloin yrityksen nimi kajahtaa upeasti kaiuttimista Jätkäsaaren illassa ja on näkyvästi esillä sekä kentällä että viestintäkanavissa!

Katso lisätiedot kausikorteista sekä yrityspaketeista nettisivultamme

miesten-kakkonen

PPJ perustaa viisi uutta joukkuetta 2016-2017 syntyneille toukokuussa!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin viisi uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2017, Jätkäsaari 2017, Lauttasaari 2017, Väiski 2017 ja Väiski 2016. Väinämöisen kentän alueelle perustetaan kaksi uutta kaupunginosajoukkuetta PPJ Väiski 2017 ja PPJ Väiski 2016. Tavoitteena on tarjolla harrastusmahdollisuus lapsille lähellä kotia. Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla oman alueensa kentillä. Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautuminen julkaistaan maaliskuun aikana.
eira2016
Rieha22 kutsu

Kesän Fudiskoulut - ilmoittautuminen on auki!

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 6.6.-10.6.
Pyrkkä, Lauttasaari 6.6.-10.6.(ryhmät täynnä)
Seppäri, Eira 6.6.-10.6.
Väiski, Töölö 13.6.-17.6.
Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 225€ (sisältää pallon, paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)

Kaksi kokopäiväleiriä peräkkäin: jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy myClubista sekä verkkosivuiltamme.
sorsafudiskoulussa

Ennätysmäärä hakijoita PPJ Tukirahaston kevään avustushaussa

PPJ Tukirahastosta haki taloudellista tukea futisharrastukselleen maaliskuussa järjestetyssä haussa yhteensä 43 ppj:läistä. Määrä on suurin Tukirahaston historiassa. Hakijoille ja joukkueiden talousvastaaville tullaan ilmoittamaan avustuspäätöksistä lähiaikoina.
PPJ Tukirahaston toimintaa voit tukea nyt helposti MobilePaylla! Lahjoittamalla vapaavalintaisen summan MobilePay lyhytnumeroon 92550 (Pallo-Pojat Juniorit ry/PPJ Tukirahasto) olet mukana turvaamassa tulevia avustushakujamme!

Eerikkilän tyttö+poikaleiri lähestyy, oletko jo ilmoittautunut?

Luvassa on kaikkien aikojen PPJ-kesäleirit: ensi kesänä tytöt ja pojat leireilevät nimittäin PPJ:n seuraleireillä samaan aikaan! Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oman joukkueen kautta. Ilmoittautuminen päättyy huhtikuun loppupuolella.

Leirin hinta on 130€ (sis. kuljetuksen, majoitukset 3-6hlö huoneissa, harjoitusvuorot ja ruoat). Tämän lisäksi joukkueet voivat jyvittää osallistujille valmentajiensa kulut.
Päivämäärät
  • 2012 ja sitä vanhemmat ikäluokat 8.-9.7.2022 (pe-la)
  • Tytöt 2012 sekä 2013-2016 syntyneiden joukkueet 9.-10.7.2022 (la-su)
Gc22

PPJ Girls Cup pelataan jälleen elokuussa

Perinteinen tyttöjen jalkapalloturnaus järjestetään elokuussa 27.-28.8.2022. Lisätietoja ja ilmoittautuminen turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/
Turnauksessa on sarjoja 2008-2015 syntyneiden tyttöjen joukkueille.
girlscup
ppjfanihuivi

Kesävuorot alkavat 19.4.

Kesäkauden harjoitusvuorot alkavat pääsiäisen jälkeen tiistaina 19.4. Muista tarkistaa oman joukkueen uudet harjoitusvuorot myClubista!

ppjpipoRoyal

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001