HUHTIKUU 2022
Lue selaimessa
29.4.2022

ppjt12 talviliiganvoitto

PPJ Jäsentiedote 4/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Jätkäsaaren jalkapallohallista Intersport Areena


PPJ on solminut merkittävät yhteistyösopimukset pitkäaikaisten varustetoimittajiensa Intersport Suomenojan sekä Jako Finlandin kanssa. Uuden sopimuksen myötä PPJ:n Jätkäsaaren jalkapallohallin virallinen nimi on jatkossa Intersport Areena. Jako jatkaa PPJ:n virallisena varustetoimittajana ja Intersport Suomenoja varustekauppana.
Sopimukset ovat voimassa kaudet 2022-2026.
”Jatkamme mielellämme hyvin sujunutta varusteyhteistyötämme Intersportin ja Jakon kanssa. Olemme lisäksi tyytyväisiä, että Jätkäsaaren hallimme saa hyvän ja pitkäaikaisen nimisponsorin”, toteaa PPJ:n hallituksen jäsen ja seuran varustevastaava Timo Drachman.
”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa yhteistyötä pitkällä jatkosopimuksella. Intersportin missio ”Hyvinvointia Liikunnasta” toteutuu tässäkin tapauksessa seuran laadukkaan toiminnan avulla. Uuden upean Jätkäsaaren hallin nimeäminen Intersport Areenaksi osoittaa keskinäisen luottamuksen olevan erittäin vankalla pohjalla", toteaa Intersport Suomenojan kauppias Mika Juvonen.
"Jako Finland Oy:n, Intersport Suomenojan ja PPJ Ry:n yhteistyö tähän saakka on ollut hedelmällistä, joten olemme hyvin iloisia ja otettuja uudesta pitkäaikaisesta yhteistyösopimuksesta. Tämä sopimus luo hyvän pohjan kehittää varusteyhteistyötä entisestään yhdessä seuran ja Intersportin kanssa," kertoo Jako Finland Oy:n toimitusjohtaja Ville Rönkkö.

Kuvassa vasemmalta Ville Rönkkö, Timo Drachman sekä Mika Juvonen.
sponsorit

PPJ aloittaa historiallisen kautensa Kakkosessa vappuaattona Jätkäsaaressa

PPJ Miesten edustusjoukkue taisteli syksyllä tiensä Miesten Kakkoseen, joka on valtakunnallinen, Suomen kolmanneksi korkein sarja. Kauden kotiavauspeli pelataan 30.4. klo 15 Jätkäsaaren tekonurmella, ja vastaan saapuu Ykkösestä pudonnut Jippo Joensuusta.

Jätkäsaareen tekonurmikentälle tehtyyn katsomoon mahtuu noin 150 katsojaa, ja kotiotteluissa on aina kahvio, kuuluttaja ja muutenkin suuren urheilujuhlan tuntua! Kausikortilla varmistat istumapaikan jokaiseen kotipeliin ja saat lisäksi mm. fanituotteen. Lue lisää kausikorteista täältä.
Tervetuloa katsomoon kannustamaan Etelä-Helsingin ylpeys voittoon!
2

"Kaikki juttelee toisilleen jos näkee vaan PPJ-kamat päällä" - PPJ Jäsenkyselyssä arviot jälleen kiitettäviä

Maalis-huhtikuussa toteutettuun PPJ Jäsenkyselyyn saatiin tällä kertaa 330 vastausta, mikä on lähes sata enemmän kuin viime vuonna. Numeraaliset keskiarvot olivat useimmassa kysymyksessä samat kuin aiemmin, ja sanallisia vastauksia avoimiin kysymyksiin annettiin runsaasti. Joukkueille on lähetetty heidän omat arvionsa jatkokäsittelyyn. Tarkemman yhteenvedon tuloksista voit lukea täältä.

PPJ Rieha Pyrkällä lauantaina 7.5. - kaikki mukaan!

Perinteinen kesäkauden avausjuhla PPJ Rieha on ollut koronan vuoksi pari vuotta tauolla - mutta nyt se päästään taas järjestämään perinteiseen tyyliin! Luvassa mm. jänniä futismatseja, erilaisia herkkuja buffetista, mahdollisuus testata spurttitutkaa ja hyppytutkaa sekä PPJ Tukirahaston futiskirppis, jossa myydään löytötavaralaatikoihin jääneitä futisvaatteita ja varusteita edullisesti. Kaikki mukaan Lauttasaaren Pyrkän kentälle lauantaina 7.5. klo 8-15!
rieha2022

Muutoksia PPJ:n henkilöstössä

PPJ:n toiminnanjohtaja Anu Reunanen jää 1.5. alkaen opintovapaalle ja elokuun jälkeen uusiin haasteisiin. Anun työt jaetaan seurakoordinaattori Salla Malinin ja valmennuspäällikkö Axel Orrströmin kesken toistaiseksi, molemmat tavoittaa sähköpostista toimisto@ppj.fi.
PPJ kiittää Anua ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin!
uudet

PPJ perustaa uudet joukkueet 2017 syntyneille toukokuussa!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin neljä uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2017, Jätkäsaari 2017, Lauttasaari 2017 sekä Väiski 2016-2017. Väinämöisen kentän alueelle perustetaan uusi joukkue PPJ Väiski 2016-2017. Tavoitteena on tarjolla harrastusmahdollisuus lapsille lähellä kotia. Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla oman alueensa kentillä:
  • PPJ Väiski 2016-2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee torstaisin klo 17-18, Väinämöisen kenttä, Väiski, Väinämöisenkatu 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 5.5.2022.
  • PPJ Eira 2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Tehtaanpuiston kenttä, Seppäri, Sepänkatu 2. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 3.5.2022.
  • PPJ Jätkäsaari 2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Jätkäsaaren kuplahallissa, Hyväntoivonkatu 1. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 3.5.2022.
  • PPJ Laru 2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee maanantaisin klo 18-19, Pyrkän kenttä, Lauttasaaren liikuntapuisto, Lahnalahdentie 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2022.
Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautuminen nettisivultamme. Tervetuloa mukaan PPJ-perheeseen!
Väiski_turnaus

Kesän Fudiskoulut - vielä mahtuu mukaan Väiskille tai Jätkäsaareen

Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 6.6.-10.6.
Pyrkkä, Lauttasaari 6.6.-10.6.(ryhmät täynnä)
Seppäri, Eira 6.6.-10.6. (ryhmät täynnä)
Väiski, Töölö 13.6.-17.6.
Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 225€ (sisältää pallon, paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää pallon, paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)

Kaksi kokopäiväleiriä peräkkäin: jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy myClubista sekä verkkosivuiltamme.

PPJ:n sääntömääräinen kevätkokous 11.5.

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 11.5.2022 klo 20:00 alkaen seuran toimistolla, Hyväntoivonkatu 6, Jätkäsaari.

Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille.
Teams-linkki kokoukseen

nuija

PPJ kesäjuhlat & sommarfest 11.6. Kaivohuoneella

Haluamme kerätä kaikki seuran aktiivit yhteen pitkän tauon jälkeen. Mikä tahansa kytkös juniorijalkapalloon on hyvä syy tulla mukaan näihin juhliin meidän kanssamme! Ota mukaan ystävät, tutut ja niiden tutut. Tehdään tästä yhdessä hauska ilta! Jos nälkä yllättää illan aikana niin
teitä palvelee Johnny's Heist & Raipen grilli.

Mitä on luvassa?
- Tervetuliaispuhe
- Musiikkia
- Tuttuja ja uusia tuttuja
- Yllätysohjelmaa ja vieraita
- Akke (Lauttasaari) vs Jude (Eira) vs Topi (Jätkäsaari)

Liput ennakkoon:
https://kide.app/events/b7e3c9f3-921e-4274-9b29-4fa4c55fdb2e
Muista valita oma kategoria.
Lauttasaari, Eira, Jätkäsaari tai muu.

Milloin: lauantaina 11.6. klo 18.00-22.00 (04.00)
Missä: Kaivohuone, Iso Puistotie
PPJ kesäjuhlat
Gc22

PPJ Girls Cup pelataan jälleen elokuussa

Perinteinen tyttöjen jalkapalloturnaus järjestetään elokuussa 27.-28.8.2022. Lisätietoja ja ilmoittautuminen turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/
Turnauksessa on sarjoja 2008-2015 syntyneiden tyttöjen joukkueille.
girlscup2011pronssi

Aikuisten kuntofutiksen kesäkausi alkaa 4.5.

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutis-jengiin.
Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti.
Paikka: Lauttasaaren liikuntapuiston tekonurmikenttä (Pyrkkä)
Aika: Keskiviikkoisin klo 20.30-21.30
Vakuutus: Pelaajilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Harjoituspäivämäärä (17 harjoitusta):
4.5., 11.5., 18.5., 25.5., 1.6., 8.6., 15.6., 22.6. KESÄTAUKO 3.8, 10.8., 17.8., 24.8, 31.8., 7.9., 14.9., 21.9., 28.9.
Kuntofutiksen hinta: 135 euroa (koko kausi)
Valmentaja: Melinda Andler (liikunnanohjaaja AMK)
PPJ sateenvarjo

Löytötavaralaatikot tyhjennetään 5.5.


Harjoituspaikkojemme löytötavaralaatikot tyhjennetään 5.5. - haethan omat tavarasi sitä ennen pois!
t_paita_295x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001