Heinäkuu 2021
Lue selaimessa
29.7.2021

Helsinki cup voittajat Bjuniorit

PPJ Jäsentiedote 7/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ:lle kaksi kultaa Helsinki cupista

Todella helteistä Helsinki Cup -viikoa vietettiin 12.-17.7. ympäri Helsingin ja Espoon kenttiä. PPJ:llä oli ennätykselliset 78 peliryhmää turnauksessa mukana, ja unohtumattomien turnausmuistojen lisäksi käteen jäi myös mitaleita. Kaikista mukana olleista seuroista PPJ sai kolmanneksi eniten mitaleita, yhteensä 5 kpl. Kultaa A-finaaleissa saavuttivat B-poikien ykkösryhmä sekä Yleissarjassa Tytöt 2011, molemmat jännittävien rangaistuslaukauskilpailujen tuloksena Olympiastadionin nurmella!
PPJ Tytöt 2010 sinisten peliryhmä voitti sarjansa B-finaalin ja Tytöt 06-07 saavutti lisäksi hopeaa harrastesarjassa. Poikien sarjoissa Laru 2011 ja 2008 Edustus saavuttivat pronssia sarjojensa A-finaaleissa. 2008 Edustus Sininen saavutti hopeaa P13 8v8 sarjassa ja 2009 United Blue puolestaan voitti C-finaalin. PPJ onnittelee kaikkia mitalisteja sekä kaikkia muitakin joukkueita turnausviikosta!
Tytot2011 Hesa Cup voitto

Tule mukaan syksyn Tehotreeneihin - ilmoittautuminen on nyt auki!

Tehotreenit ovat suunnattu PPJ:n 7-12-vuotiaille pelaajille.
Tehotreenit ovat PPJ:n suosittu iltapäiväkonsepti, jotka järjestetään syksyllä 2021 Pyrkällä, Tehtaanpuistossa, Jätkäsaaren tekonurmella ja hallissa. Tehotreenit tarjoaa pelaajille mahdollisuuden laadukkaisiin extra-treeneihin omien harjoitusten ohelle.
Maanantaisin harjoituksissa keskitytään teknisten ominaisuuksien kehittämiseen monipuolisesti. Pidämme tärkeänä, että pelaajat pystyvät työskentelemään kentällä molemmilla jaloilla. Keskellä viikkoa varmistamme, että maalintekopaikoille päästään ja, että niissä ollaan tehokkaita. Pelipäivää torstaisin ja perjantaisin ei kukaan halua missata!
Ajankohta: 16.8.-1.10.2021
Hinta: 35€
Valmentajina toimivat PPJ:n omat huippukoutsit!
Ilmoittaudu myClubissa tai Tehotreenien nettisivun kautta
Lisätiedot: PPJ Nuorisopäällikkö Jesse Laajaranta+358 442 630 994, jesse@ppj.fi
tehotreenit

Eerikkilän PPJ-leiriä vietettiin ennätyskuumassa säässä

Eerikkilän PPJ-poikaleiri järjestettiin 9.-11.7. tutuissa urheiluopiston maisemissa. Tällä kertaa saimme käyttöömme myös Eerikkilä Arenan hienon nurmikentän, minne nuorimmat ikäluokat pääsivät treenaamaan.
Treenit- uinti - ruokailu - höntsä - uinti - ruokailu -treenit - uinti - jäätelöt - ja taas seuraavana päivänä sama alusta. Toki myös Fudisvisaa välillä! Treenaaminen oli tänä vuonna todella kuumaa puuhaa, kun lämpötila tekonurmikentän mittarissa kohosi jopa 37 asteeseen.
eerikkilä treenaajat

Elokuussa jälleen maksuttomia aamutreenejä 10-17 -vuotiaille PPJ:läisille

PPJ:n ilmaiset aamutreenit palaavat jälleen viheriöille. Harjoitukset ovat suunnattu 10-17-vuotiaille pelaajille. Aamutreenit järjestetään kesä-heinäkuussa ja elokuun alussa koululaisten kesäloman aikana. Alla tarkemmat tiedot kentistä ja aikatauluista.

Aamutreeneissä valmentajina toimivat PPJ:n valmentajat. Kesän aamuharjoitusten tavoitteina on tarjota pelaajille kehittäviä harjoituksia mielekkäällä tavalla. Jaksat varmasti omatkin joukkuetreenit iltapäivällä tai illalla. Aamutreeneihin ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista.

KALENTERI AAMUTREENEIHIN:
Kesällä järjestetään seuran aamutreenejä ajanjaksoilla 21.6.–7.7. ja 2.8.–10.8. seuraavanlaisesti:

MAANANTAI JÄTKÄSAARI
10.00-11.15 (2006-2011 syntyneet)

TIISTAI PYRKKÄ
10.00-11.15 (2006-2011 syntyneet)

KESKIVIIKKO JÄTKÄSAARI
10.00-11.15 (2006-2011 -syntyneet)

aamutreenit

PPJ Alandia Cupissa kolmella peliryhmällä

Ahvenanmaalla vuosittain järjestettävä 11-vuotiaiden suurturnaus Alandia cup järjestetään 29.7.-3.8. Maarianhaminassa. Turnaus jouduttiin koronan takia perumaan kesältä 2020, joten tänä kesänä turnauksessa pelaavat 2009-syntyneet. 2010 syntyneiden turnaus pelataan kesällä 2022.

PPJ 2009 pojat ovat mukana kahdella peliryhmällä ja tytöiltä on mukana yksi peliryhmä. Poikien sarjassa on tänä vuonna 25 joukkuetta ja tyttöjen sarjassa 11 joukkuetta. PPJ on voittanut Alandia cupin tyttöjen sarjassa vuonna 2018, pidetään peukkuja että nyt saadaan jatkoa tälle voitolle!

alandia cup logo

PPJ:llä vahva edustus sekä Helmari - että Huuhkajaturnauksissa

Huuhkaja- ja Helmariturnaukset ovat Palloliiton valtakunnallisia pelaajakehitystapahtumia, joissa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Tänä vuonna nämä tapahtumat järjestetään vuonna 2007 syntyneille tytöille ja pojille.

Tytöistä Helmariturnaukseen kutsun saivat PPJ/Valtti United Yj:ssä pelaavat Edith Grahn ja Emilia Wegelius. Pojille Eerikkilässä 5.-8.8. järjestettävään Huuhkajaturnaukseen on valittu 4 pelaajaa PPJ 07 Edustus -joukkueesta: Erik Davidian, Peik Roos, Daniel Rito ja Aurelio Munive.

Perjantaina 30.7. käynnistyvästä Helmariturnauksesta voit lukea lisää Palloliiton sivulta.
PPJ onnittelee valittuja pelaajia sekä heidän joukkueitaan!
helmarit ja huuhkajat 07

PPJ Girls Cup 28.-29.8.

PPJ Girls cup valtaa kentät jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.8.2021. Mukana on tänä vuonna huikeat 91 joukkuetta tai peliryhmää 30 eri seurasta, ja turnauksessa pelataan ensimmäistä kertaa myös 11v11 -sarja (06-07 ikäluokka).

Turnausta pelataan Pyrkällä, Väiskillä ja Jätkäsaaressa aamusta iltaan. Jokaisella kentällä on myös kahvio, joten kannattaa tulla paikalle nauttimaan kahvion antimista ja turnaustunnelmasta!

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään mm. turnauksen kanaviin (Instagram ja Facebook-tapahtuma), ja turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/ voi seurata ajantasaista infoa mm. turnaukseen ilmoittautuneista joukkueista.
girlscup kansi
PPJlippis

Uusi tekonurmen täyttöaine Jätkäsaaren kuplahallissa


PPJ:n Jätkäsaaren hallissa täyttöaine on vaihdettu vähemmän pölyäväksi kesälomien aikana heinäkuussa.

B_C_vetoketjuhuppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni