Elokuu 2021
Lue selaimessa
30.8.2021

ppjgirlscup lippukorkealla

PPJ Jäsentiedote 8/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ-pelaajia mukana T15-ikäluokan SM-hopeamitalijoukkueessa Laura Kalmari -turnauksessa

Seinäjoella 5.-8.8.2021 järjestetyssä Laura Kalmari -turnauksessa pelattiin T15-ikäluokan Suomen mestaruudesta. T06 United (Valtin, TiPSin, PPJn sekä I-HK:n yhteisjoukkue) pelasi itsensä hienosti SM-hopealle, häviten niukasti HJK:lle 0-1. PPJ-taustaisia pelaajia oli joukkueessa mukana neljä: Tekla Saarinen, Edith Grahn, Emilia Wegelius ja Stella Dufva. Kuvassa tytöt paluumatkalla Seinäjoelta kotiin hopeamitalit kaulassa. PPJ onnittelee koko joukkuetta upeasta saavutuksesta! Lisää turnauskuulumisia voit lukea Valtin nettisivun uutisesta https://www.valtti.info/uutiset/t06-valtti-united-yj-hopealle-laura/
PPJ united yj tytöt SMhopea2021

PPJ:n hallinnollisten työntekijöiden päivitetyt toimenkuvat

PPJ:n toiminnanjohtaja Anu Reunanen on palannut töihin vanhempainvapaaltaan, ja näin ollen hallinnollisia tehtäviä seurassa on päivitetty. Jatkossa ne jakautuvat pääpiirteittäin seuraavasti:

Salla Malin, seurakoordinaattori: MyClub, Palloliiton Pelipaikka-järjestelmä, Jäsen- ja olosuhdemaksut, pelipassit ja vakuutukset, pelaajasiirrot PPJ:hin, postituslistojen ylläpito (uudet jojot, rahurit, varustevastaavat, valmentajat), Eerikkilän leiri.

Anu Reunanen, toiminnanjohtaja: Vanhempainkokousten ja joukkuetoimijoiden rekrytoinnin tuki, nettisivut (päivittäminen ja kehitys), JoJo-iltamat, PPJ-risteily, PPJ:n kevätrieha, PPJ Gaala ja vuoden valinnat, paikallistapahtumat, seuran turnausten kahvilakoordinaatio, fudiskoulut (syysloma, välipäivät, hiihtoloma), JoJo-viestintä, matkalaskujen hyväksyminen, Junnulehti, rikosrekisteriotetoimenpiteet

Axel Orrström, valmennuspäällikkö: Holvi, Palloliiton TASO-järjestelmä, joukkuetoimijoiden koulutus, kesän fudiskoulut, iltakoulut, pelaajasiirrot pois PPJ:stä (+ valmennuspuolen tehtävät)

PPJ:llä on yhteensä yhdeksän työntekijää, joiden toimenkuvat löytyvät nettisivuilta . Myös hallituksen jäsenillä on vastuualueita, ja ne puolestaan löytyvät täältä.
office-2240932_1280

Päivitetyt koronaohjeet 20.8.-12.9.

  • Kilpailu-, ottelu- ja turnaustoiminta on sallittu.
  • Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Kaikkia yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään maskia sisäliikuntatiloissa muulloin kuin itse liikuntasuorituksen aikana.
  • Yleisö harjoituksissa ja otteluissa on kielletty.
  • 2014-2016 syntyneiden joukkueilla sallitaan 4 huoltajaa/joukkue. Tätä vanhempien joukkueilla saattajat jäävät kenttien/hallin ulkopuolelle.
  • Sisäliikuntatiloihin saa siirtyä 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Lämmittely suoritetaan joko varatulla vuorolla tai ulkona. Hallista/kentältä on poistuttava 10 minuutin kuluessa oman vuoron päättymisestä.
  • Tarpeettomia lähikontakteja tulee välttää, esim. varusteet tulee vaihtaa riittävin etäisyyksin, eikä kättelyitä suositella.
girlscup2010kilpa pronssi

PPJ Girls cup pelattiin hienossa säässä elokuun viimeisenä viikonloppuna

PPJ:n perinteinen tyttöjen suurturnaus PPJ Girls cup järjestettiin 28.-29. elokuuta PPJ:n kentillä Pyrkällä, Väinämöisellä, Jätkäsaaren kentällä sekä hallissa. Joukkueita oli mukana lähes sata, ja ensimmäistä kertaa turnauksessa pelattiin myös ison kentän 11 v. 11 -sarjat.
PPJ-joukkueista kolme pääsi kiinni mitalikantaan: 2010 ja 06-07 siniset peliryhmät sekä 2011 valkoinen peliryhmä saivat pronssia kaulaansa. Onnittelut mitaleista!

Kiitos kaikille turnauksen järjestämiseen osallistuneille, viikonloppu sujui hienosti ja sääkin oli puolellamme! Turnauksen runsasta kuvasatoa voi ihailla Instagramista tililtä @ppjgirlscup, ja Facebookista PPJ Girls Cup 2021 - tapahtumasivulta. Ensi vuonna taas uudestaan!

girlscup0607pronssi
girlscup2011pronssi
rieha_isojengi

PPJ:n jäsenmäärä pian jo huimat 2000!

PPJ:ssä oli jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä 30.6.2021 jo 1954 kpl, eli ennustettavissa on 2000 jäsenen rajan rikkoutuminen lähiaikoina! Seuran jäsenmäärän kehitys on jatkanut kasvuaan viimeisen kymmenen vuoden aikana, minkä voi havainnollisesti nähdä Palloliiton pelipassidatasta : vuonna 2011 pelipassien lukumäärä on ollut 863 kpl, vuonna 2016 1303 kpl ja tuoreimmassa tilastossa se on 1834 kpl.

Ero jäsenmäärässä ja pelipassien määrässä selittyy mm. sillä, että aivan nuorimmat pelaajat eivät ole vielä rekisteröityneet Palloliiton pelipassijärjestelmään.
JAKO_Jako_ppj_logosukka_56541963-3

PPJ:n varustetoimittajalla viivettä pelisukkien toimituksessa

Intersport Suomenojalta tilattavissa tuotteissa Jako PPJ-logosukka ja logo stir up on tällä hetkellä toimitusviive. Materiaalipula viivästyttää toimitusta valmistajalta, ja tämän hetken tiedon mukaan sukkatuotteita on jälleen saatavilla syyskuun puolivälin tienoilla.
PPJlippis
PPJ sateenvarjo
B_C_vetoketjuhuppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni