Syyskuu 2021
Lue selaimessa
30.9.2021

09edustusjuhlii

PPJ Jäsentiedote 9/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.
2008EdustusHesacupvoitto_Eskola

PPJ:n edustusjoukkueisiin otetaan lisää pelaajia


Seurassamme on tarjolla edustusjoukkuetoimintaa ikäluokkansa edistyneimmille ja motivoituneimmille pelaajille. Kaudella 2022 toimintaa on seuraavissa ikäluokissa:
P12 (2010) ELL karsinnat
P13 (2009) Sarjataso: Ykkönen
P14 (2008) Sarjataso: ELL
P15 (2007) Sarjataso: ELL
P17 Sarjataso: BSM

Edustusjoukkuetoimintaan on mahdollista päästä mukaan laittamalla mailia nuorisopäällikkö Niko Rajalalle osoitteeseen niko@ppj.fi Tarkemmat tiedustelut 0452534774
BSM:n osalta tiedustelut: jesse@ppj.fi tai niko@ppj.fi
Kerro viestissä nimesi, nykyinen joukkueesi ja sarjataso, pelipaikkasi ja tavoitteesi jalkapalloilijana.
junnulehti-default

PPJ Junnulehden ilmoitusmyynnillä tuloja joukkueelle

PPJ Junnulehti ilmestyy jälleen joulukuussa! Ilmoitustilan myynti Junnulehteen on vaivaton varainhankinnan muoto, sillä joukkue saa myydyn ilmoituksen hinnan kokonaan itselleen. Nyt kannattaa siis kartoittaa vanhempien työpaikat ja lähipiirin liikkeet! Ilmoitusten hinnat vaihtelevat koon mukaan 150e - 500e. Takaraja niiden myynnille on 10.11. Lisätietoa Junnulehden Mediakortista

eira2016

Uusi joukkue 2016 tytöille perustetaan lokakuussa

PPJ Tytöt 2016 on lokakuussa 2021 perustettava jalkapallojoukkue. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2016 syntyneet tytöt lähtötasosta riippumatta. Mukaan voi liittyä mihin aikaan vuodesta tahansa. Joukkue harjoittelee Jätkäsaaren kuplahallissa (Hyväntoivonkatu 1). Joukkueen ensimmäiset harjoitukset pidetään ti 26.10. klo 17-18. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii PPJ:n Junioripäällikkö Jussi (Jude) Korpinen. Jojona toimii: Heta Partanen. Lisätietoja voi kysellä Hetalta meilitse tytot2016@ppj.fi.
Lämpimästi tervetuloa kaikki tytöt futiksen mahtavaan maailmaan!

Olosuhdemaksut laskutetaan lokakuussa uusilta pelaajilta

Olosuhdemaksulla katetaan kasvavan seuran olosuhteista koituvia maksuja. Olosuhdemaksu on 100 € / jäsen ja se on kertaluonteinen. Jos jäsen on maksanut olosuhdemaksun pelaajauran alussa, se on voimassa, vaikka hän pitäisi tauon ja palaisi takaisin seuraan. Aloitimme olosuhdemaksukäytännön vuonna 2013 ja silloin se kerättiin kaikilta jäseniltä. Tämän jälkeen olosuhdemaksu on kerätty kaikilta seuraan liittyviltä jäseniltä, kuitenkin niin, että aloittavalta ikäluokalta maksu kerätään aikaisintaan noin vuosi joukkueiden perustamisen jälkeen
defibrillaattori

Defibrillaattori nyt myös Jätkäsaaren hallissa

Defibrillaattori eli ”deffa” on laite, jolla sydänpysähdystilanteessa pyritään poistamaan haitallinen sydänpysähdyksen aiheuttanut rytmihäiriö. Defibrillaattorilla annetaan hoitava tasavirtasähköisku, jonka avulla sydän pyritään käynnistämään uudelleen. Kesän EM-kisoissa sydänpysähdyksen saaneen Tanskan tähtipelaajan Christian Eriksenin sydän käynnistettiin defibrillaattorin avulla, ja nyt henkiä pelastava laite löytyy myös Jätkäsaaren kuplahallista. Defibrillaattori sijaitsee hallin vasemmassa nurkassa, kuntosalin sisäänkäynnin luona. Lisää tietoa laitteesta ja sen käytöstä löytyy Palloliiton videolta.
futislapset_cut

Prinssi- ja prinsessafutikseen kaksi uutta ryhmää - Töölön ryhmässä vielä tilaa

Huippusuositut Prinssi- ja prinsessafutisryhmämme ovat täyttyneet nopeasti, mutta uudessa Töölön ryhmässä on vielä muutamia paikkoja jäljellä.

Aika: Maanantaisin (Ensimmäinen kerta 4.10!)
Paikka: Taivallahden peruskoulu. Osoite: Eteläinen Hesperiankatu 38, 00100 Helsinki
1. Ryhmä 17.00-18.00 2018- syntyneet
2. Ryhmä 18.00-19.00 2017- syntyneet
Alustavasti ryhmät pidetään omassa ikäryhmässä, mutta ryhmäkokoja tasoitetaan tarpeen mukaan.
Varustus: Sisäliikuntavarustus, juomapullo
Hinta: 100-, (sisältää paidan ja pallon)
ILMOITTAUTUMINEN: https://ppj.myclub.fi/flow/events/3375142

Ohjaajat:
Lasse Litmanen, Jenna Korhonen, Anniina Rask, Hilma Rask
Lisätietoja:
Axel Orrström, PPJ Valmennuspäällikkö
050 378 2939 akke(at)ppj.fi

PPJ Tukirahaston hakuaika 1.-21.10.

PPJ Tukirahastosta voit hakea helpotusta lapsesi harrastusmaksuihin tiukassa taloudellisessa tilanteessa. Syksyn avustusten haku on auki kolme viikkoa lokakuussa, 1.10. alkaen. Joukkueenjohtajille lähetetään tarkemmat ohjeet sekä linkki avustushakemukseen. Lisää Tukirahastosta sekä periaatteet avustusten jakoon löytyy nettisivultamme.
Ajunnutjuhlii

Sarjakauden päätös lähestyy - ylimmillä sarjatasoilla jännitystä luvassa

Jalkapallosarjakausi lähenee loppuaan, osa sarjoista päättyy lokakuun alkupuolella mutta ylimmillä tasoilla (EteläLiiga, SM-sarjat, Kolmonen) pelejä on luvassa vielä lokakuun loppupuolelle asti. Pieni tilannekatsaus:

PPJ B-SM
Ensimmäistä kertaa maan kilpailullisemmaksi sarjaksikin sanotussa B-SM sarjassa pelaava PPJ on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 12, kun pelejä on vielä jäljellä neljä. Sarjan 15 parasta joukkuetta pääsee suoraan kauden 2022 SM-karsintoihin, joten PPJ on vielä vahvasti mukana sarjassa.

PPJ A-SM
Myös PPJ:n A-juniorit pelaavat ensimmäistä kertaa maan korkeimmalla sarjatasolla A-SM -sarjassa. Kausi on mennyt loppua kohti todella hyvin, ja tällä hetkellä PPJ on sarjataulukossa sijalla kolme! Voittoputkessa on kaatunut Mikael Forssellin valmentama HJK:n A-juniorit sekä hallitseva Suomen mestari Ilves.

PPJ Edustus (miesten Kolmonen)
PPJ Edustus on pelannut huikean kauden voittaen oman lohkonsa Kolmosessa. Pelit jatkuvat vielä Yläloppusarjan B-lohkossa lokakuussa kahdella pelillä 2. ja 8.10., jonka jälkeen selviää kuka joukkueista jatkaa Kakkosen karsintoihin. PPJ Edustuksen peleissä on kauden aikana pelannut A-junioreita ja jopa pari B-junioriakin, joten tulevaisuus näyttää hyvältä myös ylimmällä ja vanhimmalla tasolla!
Bsm voitto

Jojo-iltama jälleen livenä!

Joukkueenjohtajille tarkoitettu Jojo-iltama päästään taas tauon jälkeen järjestämään kasvotusten, ravintolaympäristössä! Ajankohta tapahtumalle on 3.11. klo 17.30 ja paikka La Famiglia, Keskuskatu 3. Illan ohjelmassa on ajankohtaisia aiheita sekä vapaamuotoista tutustumista. Seura tarjoaa ruuat ja alkoholitonta juotavaa. Tilaisuuteen voi osallistua myös Teamsin kautta. Lisätiedot toiminnanjohtaja Anu Reunaselta anu(at)ppj.fi.

Talvikausi lähestyy - varustaudu lämpimillä PPJ-talvivaatteilla!

Varustetoimittajamme Intersport Suomenojalta saat lämmikettä talveksi tarjoushintaan:
ppj_talvi

Suosittuja PPJ-pipoja saatavilla joukkuetilauksina


Pipoja saatavilla joukkuetilauksina, hinta vain 12 euroa! Joukkueen varustevastaava tekee joukkuetilauksen osoitteeseen jouni.kivela@karren.fi. Pipot toimitetaan Jätkäsaaren hallin varustelaatikkoon. Toimituksista ilmoitetaan varustevastaaville..
PPJ_Pipo

PPJ Gaala valtaa Clarionin 20.11.


Välivuoden jälkeen pääsemme taas juhlimaan PPJ-Gaalaa Clarion-hotelliin Jätkäsaareen lauantaina 20.11. Luvassa Vuoden valinnat, juhlafiilistä ja tietysti yllätysesiintyjä!

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni