Lokakuu 2021
Lue selaimessa
30.10.2021

Edustus Kakkoseen

PPJ Jäsentiedote 10/2021

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Seurahistoriaa: PPJ Edustus pelasi itsensä valtakunnalliseen miesten Kakkoseen!

Pieni kertaus tapahtumien kulusta: PPJ Edustus pelasi Kolmosessa hyvän kauden ja pääsi etenemään Kakkosen karsintaan. Viimeinen, karsintapaikan ratkaissut peli pelattiin Jätkäsaaressa 8.10. HPSaa vastaan mahtavan oman kotiyleisön kannustamana. Tuon pelin parhaat palat ja yleisön tunnelmat voit katsoa tästä videosta.

Karsintapeleissä vastaan tuli Rauman Pallo-Iirot, ja ensimmäinen karsintapeli pelattiin sunnuntaina 24.10. Jätkäsaaressa. Peli oli tasainen, mutta Iirot onnistuivat paremmin hyödyntämään maalipaikat ja tekivät kaksi arvokasta vierasmaalia viemällä voiton Raumalle 1-2. Toinen ja ratkaiseva Kakkosen karsintapeli pelattiin perjantaina 29.10. Raumalla. Peli oli todella tasainen, ja koska PPJ johti 90 min jälkeen numeroin 1-2, oli vuorossa 2 x 15 min jatko-ottelu. Sen päätyttyä 1-1 tuli ottelun tulokseksi 2-3 -ja vierasmaalisäännön turvin PPJ vei voiton ja senmyötä Kakkosen sarjapaikan!

PPJ onnittelee koko Edustuksen joukkuetta: pelaajia, valmentajia, toimihenkilöitä ja kaikkia joukkueen faneja!!
ppj-hps

Aikuisten Kuntofutiksen talvikausi alkaa 3.11. - vielä mahtuu mukaan!

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutis jengiin.
Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Paikka ja aika:
Keskiviikkoisin klo 20.30-21.30 Lauttasaaren liikuntapuiston tekonurmikenttä (Pyrkkä), (3.11.-8.12.2021)
Keskiviikkoisin klo 21.00-22.00 Erkkeri halli (Haahkapolku 3), (12.1.2021-30.3.2022)

Lue lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!
PPJ-kuvitus-5
junnulehti-default

PPJ Junnulehden ilmoitusmyynnin tulot 100% joukkueelle, myy ilmoitukset viimeistään 17.11.

PPJ Junnulehti ilmestyy jälleen joulukuussa! Ilmoitustilan myynti Junnulehteen on vaivaton varainhankinnan muoto, sillä joukkue saa myydyn ilmoituksen hinnan kokonaan itselleen. Nyt kannattaa siis kartoittaa vanhempien työpaikat ja lähipiirin liikkeet! Ilmoitusten hinnat vaihtelevat koon mukaan 150e - 500e. Takaraja niiden myynnille on 17.11. Lisätietoa Junnulehden Mediakortista

Tehotreenien talvikausi alkaa 1.11. -vielä ehdit mukaan!

Tehotreenien talvikausi käynnistyy sekä Jätkäsaaren hallissa että Erkkerissä maanantaina 1.11, oletko jo ilmoittautunut mukaan?
Tehotreenit ovat PPJ:n suosittu iltapäiväkonsepti, joka talvikaudella järjestetään Jätkäsaaren kuplahallissa sekä Erkkeri-hallissa Lauttasaaressa. Treenit on tarkoitettu 2008-2014 syntyneille PPJ:n pelaajille. Tehotreenit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden laadukkaisiin extra-treeneihin omien harjoitusten oheen. Katso aikataulu ja lisätiedot nettisivuiltamme.

tehotreeniin_jätkä

PPJ-perhe kokoontuu jälleen PPJ Gaalaan hotelli Clarioniin 20.11.

Lauantaina 20.11. pääsemme jälleen juhlistamaan kauden päätöstä hotelli Clarioniin. Gaalaa vietetään klo 17-19, ja pukukoodina on jälleen sinivalkoinen pelipaita tai muu sininen seuravaate. Tilaisuudessa palkitaan vuoden parhaat pelaajat ja toimihenkilöt, nähdään yllätysartistin keikka ja nautitaan pikku purtavasta.
gaala_clarion

Syysloman futiskoulussa 140 osallistujaa!

Syysloman futiskoulussa Jätkäsaaren hallissa ja kentällä oli yhteensä noin 140 osallistujaa + 12 PPJ-valkkua. Viikko oli jaettu kuuteen eri mittaiseen pätkään, jotta kaikki pääsivät mukaan omien menojensa puitteissa. Meno oli mainio, ruoka oli hyvää ja hauskaa kuulemma oli! Monet halusivat jatkaa leiriä vielä viikonlopun ylikin, mutta päästimme valmentajat viiden aktiivisen päivän jälkeen vähän hengähtämään ja valmistautumaan omien joukkueidensa talvikauteen. Järjestämme futiskoulun joulun välipäivinä uudelleen samalla sapluunalla, tervetuloa kaikki mukaan!
Futiskoulu lounas

Jätkäsaaren kuplahalli täytti vuoden 24.10.2021

Jätkäsaaren kuplahalli puhallettiin mittoihinsa ensimmäisen kerran 24.10.2020. Syntymäpäivän kunniaksi julkaisemme uudelleen kuvasarjan sen rakentamisen vaiheista.
kuplakollaasi

Talvivuorot alkoivat 25.10.

Talvikauden vuorot käynnistyivät syysloman jälkeen. Jätkäsaaren hallissa on tärkeää noudattaa omia treeniaikoja ja kunnioittaa muiden joukkueiden varaamia kenttäalueita.

2000 pelipassin rajapyykki saavutettu!

Palloliiton pelipassidatan mukaan pelipassiemme määrä oli 2002 kpl lokakuussa, 26.10. tilaston mukaan! Näet tilaston tästä linkistä

Jojo-iltama jälleen livenä!

Joukkueenjohtajille suunnattua Jojo-iltamaa päästään viettämään ke 3.11. klo 17.30 La Famiglia-ravintolassa Keskuskadulla. Osallistuminen mahdollista myös Teamsilla. Kysy lisää toiminnanjohtaja Anulta, anu@ppj.fi

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-page-001