SYYSKUU 2022
Lue selaimessa
30.9.2022

782f0c5c-c2d9-411b-bcf0-f7068a52a2b2

PPJ Jäsentiedote 9/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Jäähyväiset nuorisopäällikkö Topi Pietilälle

Nuorisopäällikkö ja Jätkäsaaren alueen aloittavista ikäluokista vastaava Topi Pietilä vaihtaa kauden päätteeksi työpaikkaa toiseen jalkapalloseuraan. Topi ehti valmentaa seurassamme 8 vuoden ajan. Lauantaina 24.9. Jätkäsaaressa pelattiin Topin Testimonial -jäähyväismatsi, jossa Team Topi luonnollisesti voitti Team Akken. Kuvia pelistä löydät PPJ:n Facebooksivun albumista. Topi Pietilä - Jätkäsaaren kuningas oli Sivurajaheitto-kolumnin aiheena jo toukokuussa 2021. PPJ kiittää Topia hienosta työstä jota teit seurassa ja etenkin Jätkäsaaren ikäluokkien kanssa!
89fceb22-0e42-45f3-bc17-c2501f1c0cc3

Sarjakausi lähestyy loppuaan - PPJ - joukkueet hyvässä vedossa

Sarjakausi lähestyy loppuaan, ja monet PPJ:n joukkueet ovat päässeet tavoitteisiinsa tai jopa ylittäneet ne. Tässä muutamia poimintoja:
 • Miesten Edustus säilyttää sarjapaikkansa Kakkosessa
 • PPJ Ruoholahdella mahdollisuus nousta miesten Nelosesta Kolmoseen
 • PPJ Lauttasaari nousee miesten Vitosesta Neloseen
 • Naisten Edustus johtaa nousulohkoa Nelosessa, nousu Kolmoseen todennäköistä
 • PPJ Pienet Eläimet -naisten joukkue voitti Harrasteessa 11v11 sarjan
 • A-SM-pojat nousevat todennäköisesti takaisin SM-karsintasarjaan
 • B-SM -pojat säilyttävät paikan SM-karsintasarjassa
 • 2007 Edustus johtaa Eteläliigan jatkosarjaa ja pelasi itselleen paikan Kai Pahlman -lopputurnaukseen
 • T2007 johtaa sarjaansa T15 Ykkösessä
 • T2009 johtaa sarjaansa T13 Kakkosessa, mahdollisuus nousta Ykköseen
 • T2010 toisena T12 Kakkosessa
07Edustus

PPJ Tukirahaston avustusten hakuaika 1.-21.10.

PPJ Tukirahasto myöntää 50-300 euron arvoisia tukia harrastusmaksuihin tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville PPJ-pelaajien perheille. Syksyn avustusten haku on auki kolme viikkoa lokakuussa, 1.10. alkaen. Linkki hakemukseen lähetetään joukkueenjohtajille ja ilmoitetaan myClubiin tulevassa tiedotteessa.
Lisää Tukirahastosta sekä periaatteet avustusten jakoon löytyy nettisivultamme.
tukirahasto_rahat

Jalkapallon TV-studiolähetyksiä Intersport Areenasta

C More tekee ”Pitch Side” -studiolähetyksen PPJ:n Intersport Areenalta Mestareiden liigan pelin lähetyksen yhteydessä tiistaina 4.10. Pitch side -lähetyksessä siirrytään välillä televisiostudiosta hallillemme, jossa kommentoidaan ja ehkä myös näytetään miten futisharhautuksia tms. tehdään. Ti 4.10 Intersport Areenan Pitch sidessa on mukana myös suomalaisia futistähtiä.

MTV lähettää MM-kisojen jalkapallo-otteluita kanavallaan, ja tekee alustavan tiedon mukaan myös Pitch side -studiolähetykset hallistamme su 27.11 ja ma 5.12.

Televisiolähetys tarpeineen ti 4.10 tarvitsee tilaa noin rangaistusalueen verran, mutta olemme sopineet puolen kentän ”suoja-alueen” varaamisesta, joten vakioharjoitusvuorot muuttuvat vähän. Joukkueita on tiedotettu tämän illan muutoksista harjoitusvuoroissa.
kupla illalla

Ilmoittaudu syysloman fudiskouluun NYT!

Syysloman fudiskoulu on loistava tapa viettää lomaa kavereiden ja liikunnan parissa. Fudiskoulu on suunnattu 2009-2015 -syntyneille tytöille ja pojille. Leiri pidetään Intersport Areenalla, Jätkäsaaressa. Ohjelmassa on pelejä, kisailuja, tekniikkaharjoituksia ja mukavaa yhdessäoloa.

Fudiskouluun ovat tervetulleita PPJ:ssä pelaavat sekä muutkin jalkapallosta kiinnostuneet. Leirillä pelaajat jaetaan sopiviin ikä- ja tasoryhmiin. Ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.
Ajankohta
17.-21.10.2022 kello 9:00-15:00
Hinta
– Ma-Pe klo 9:00-15:00 – 160€ (sis. lounas)
– Ma-Pe klo 9:00-12:00 – 80€ (ei lounasta)
Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja hallivuokran. Kokopäivä fudiskouluun sisältyy lisäksi lounas.
Ilmoittautuminen https://ppj.myclub.fi/flow/courses/4571609
Junnulehti 22 kansi

PPJ Junnulehti ilmestyi syyskuun lopussa

PPJ Junnulehti on seuran oma lehti täynnä aiheita ja kuvia PPJ-futiksen ympäriltä. Tämän vuoden numero on julkaistu syyskuun lopussa, aiheita lehdessä on paljon: mm. menneen kesän kohokohdat, fyysinen valmennus, seurahistoriaa Kakkosessa sekä varustekeräyksen vaiheet Gambiaan.
Lehden irtonumeroita on saatavilla Jätkäsaaren hallilta sekä PPJ:n toimistolta, ja sähköisen lehtiversion pääset lukemaan täältä
backby

Seuratoimijoiden päivä la 26.11., Backbyn kartano

Seuratoimijoiden päivä on tarkoitettu kaikille PPJ:n joukkuetoimihenkilöille mm. joukkueenjohtajille, rahastonhoitajille, seura-aktiiveille ja valmentajille. Tarkoituksena on syventyä asioihin ja vahvistaa PPJ seurahenkeä. Tule verkostoitumaan, vaihtamaan ajatuksia, kuuntelemaan ajankohtaisia asioita ja viettämään aikaa yhdessä. Tilaisuuden alussa kuunnellaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, jonka jälkeen jakaannutaan omien toimenkuvien mukaan ryhmiin. Illan aikana ohjelmassa myös vapaamuotoista ohjelmaa ja saunomista.

Ohjelmassa mm. Seuratoimijoiden esittely, tulevat tapahtumat, Intersport Areenan säännöt ja käytänteet, PPJ Pelaajan polku nyt ja tulevaisuudessa, joukkueen varainhankinta ja viestintä.
Tilaisuudessa puhumassa myös Terveystalon Fysioterapeutti Sasu Setälä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://ppj.myclub.fi/flow/events/4618459

Tapaturma Jätkäsaaren hallin sisäänkäynnillä

11-vuotias poika jäi kuplahallin pyöröoven ja seinän väliin 17.9. illalla Jätkäsaaren Intersport Areenalla sattuneessa tapaturmassa. Poika ja paikalla olleet nuoret olivat pyörittäneet oveen vauhtia, ja 11-vuotias oli yrittänyt hypätä kovassa vauhdissa ulos ovesta.
Paikalle hälytetty palokunta joutui rikkomaan pyöröoven lasin saadakseen pojan irti, ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan tutkittavaksi. Hän selvisi onneksi suhteellisen pienillä vammoilla tapahtuneesta.
PPJ haluaa muistuttaa, että pyöröovella leikkiminen on ehdottomasti kielletty. Kaikki joukkueiden toimihenkilöt ja muut aikuiset: huolehdittehan siitä, että kertaatte vielä oveen ja hallin käyttöön liittyvät säännöt pelaajienne kanssa.

PPJ:n seurahistorian ensimmäinen kansainvälinen siirto - Abiola Bamijoko sai sopimuksen Sampdoriaan

PPJ on niittänyt kilpailullisella puolella mainetta viimeisinä vuosina. Asioita on tapahtunut nopeasti ja PPJ on huomattu jalkapallopiireissä ympäri Suomen. Vuosi 2022 merkitään vuodeksi, kun ensimmäinen pelaaja siirtyi suoraan PPJ:stä ulkomaille pelaamaan.

Alkuun oli pientä stressiä, mutta onneksi sopimus saatiin tehtyä. Tykkään seurasta todella paljon ja on ollut kiva tutustua uusiin ihmisiin Sampdoriassa, kertoo Bamijoko yhden unelman toteutumisesta.

Abiola Bamijoko on pelannut ennen PPJ:tä PK-35:ssa ja Helsingin Jalkapalloklubissa. Bamijoko pääsi PPJ BSM toimintaan mukaan avoimien harjoitusten kautta marraskuussa 2021. Pelaaja tunnetaan vahvasta kaksinkamppailupelaamisesta ja sitkeästä harjoittelusta.

PPJ on auttanut minua todella paljon. Koko valmennustiimi opetti minua olemaan PPJ:ssä SM-tason pelaaja. PPJ teki myös minusta topparin, joka muutti kaiken. Kaikkiin kysymyksiin, joita pohdin kehittymistä ajatellen vastattiin valmennuksen toimesta. Koko urani isoin askel ennen Sampdoriaan oli siirtyminen PPJ:n riveihin, Bamijoko kertoo.

PPJ:n aikoina Bamijoko pääsi myös harjoittelemaan Pohjois-Makedonian alle 17-vuotiaiden maajoukkueen kanssa. Isokokoinen toppari oli esiintynyt vakuuttavasti SM-karsinnoissa.
– Kaikki lähti siitä, että PPJ:n aikoina Pohjois-Makedonian U17 maajoukkue otti yhteyttä ja sain sitä kautta paljon näkyvyyttä lisää pelaajana, Bamijoko kertaa huippuvuotensa aikoja.

Abiola Bamijokolla on myös vinkkejä nuoremmille PPJ:n kilpauraa tavoitteleville pelaajille:
Mielestäni on tärkeintä, että aina harjoituksissa antaa sataprosenttia eikä löysäile. Täytyy kysyä rohkeasti valmentajilta, jos jokin asia mietityttää. On tärkeää myös pitää hyvät välit kaikkien joukkueen jäsenten kanssa.

PPJ BSM järjestää rakentaa tulevalle kaudelle joukkuetta ja avoimet harjoitukset 2006-07 syntyneille pojille järjestetään 17.11.-25.11. Avoimiin harjoituksiin voit ilmoittautua täyttämällä seuraavan lomakkeen: https://forms.gle/SNVrsaf3gEpeKkor7
abiola ppj
ppjpipoRoyal

PPJ Gaala 3.11. Kaapelitehtaalla


Perinteinen koko seuran yhteinen PPJ Gaala järjestetään to 3.11. Kaapelitehtaalla Merikaapelihallissa. Tilaisuudessa mm. julkistetaan vuoden valinnat, nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ohjelmasta.

huppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001