LOKAKUU 2022
Lue selaimessa
28.10.2022

gaala kaapeli

PPJ Jäsentiedote 10/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.
gaala 2021 yleisö

PPJ Gaala järjestetään Kaapelitehtaalla 3.11.

Perinteinen PPJ Gaala järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa torstaina 3.11. klo 18.00-20.30.
Ohjemassa mm.
  • Vuoden valintojen julkaiseminen - palkintoja jakamassa yllätysvieraat!
  • Freestyle Sanderin freestyle-jalkapalloesitys. Alexander Wessberg eli Freestyle Sander on nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomenmestari sekä maailmalla kärkinimiin kuuluva freestyle-jalkapalloilija.
  • Pientä purtavaa tarjolla pelaajille
Paikan päällä myös Intersport Suomenoja sekä PPJ Fanikauppa (Karren oy) - voit täydentää treenivaatevarastosi sekä muut PPJ-vaatteesi hauskanpidon lomassa!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki PPJ:läiset perheineen. Ilmoittautuminen myClubissa https://ppj.myclub.fi/flow/events/4801818
Pukukoodi pelaajille: sinivalkoinen kotipelipaita tai muu PPJ-vaatetus
Kalle Kähkönen

Muutoksia PPJ:n seuravalmentajistossa

PPJ sai lokakuussa uuden junioripäällikön, kun Kalle Kähkönen aloitti työt seurassamme. Kähkösellä tulee olemaan pääasiallisena vastuualueena Jätkäsaaren joukkueet. Kähkönen siirtyy seuraamme Koivukylän Palloseurasta (KoiPS) jossa hän on toiminut päätoimisesti nappulapäällikön ja tyttöfutisvastaavan tehtävissä noin kolme vuotta. Hän on aikaisemmin myös ollut valmentajana mm. KäPassa ja HIFK:ssa. Kähkösellä on UEFA C+ -tutkinto (lasten valmennuksen erikoistutkinto), ja hän on suorittanut myös Youth Master Ekkono -koulutuksen. Kähkönen asuu Helsingissä ja on täyttänyt vastikään 40 vuotta.

Kalle Kähkösen toimenkuva tulee vastaamaan pääpiirteissään Topi Pietilän toimenkuvaa, eli hän toimii mm. Jätkäsaaren alueen aloittavien ikäluokkien valmentajana, koordinoi futiskerhoja ja osallistuu taito- ja kykykoulutoiminnan järjestämiseen.

Entä millä mielellä Kähkönen aloittaa työt PPJ:ssä? ”Ensinnäkin iso kiitos KoiPS:lle, se oli ensimmäinen seura jossa sain toimia päätoimisena juniorijalkapallon parissa. Vietin siellä hienot kolme vuotta, nyt on aika uusien haasteiden. Olen innoissani tulossa mukaan, koska PPJ on iso ja edelleen kasvava kehuttu helsinkiläinen seura, jolla on hienot olosuhteet ja halu kehittyä. Haluan jatkossakin innostaa lapsia tämän upean harrastuksen parissa, nähdään kentillä!

Kallen tavoittaa sähköpostilla osoitteesta kalle@ppj.fi, ja hänen puhelinnumeronsa on 044 723 3249.

PPJ toivottaa Kalle Kähkösen lämpimästi tervetulleeksi seuraan!

Toisensuuntaisen peliliikkeen teki puolestaan nuorisopäällikkö Jesse Laajaranta, joka siirtyi tämän kauden jälkeen takaisin juurillensa MPS:ään kahdeksan PPJ-vuoden jälkeen. Jessen fiiliksiä aiheesta voi lukea hänen viimeisestä Sivurajaheitto-kolumnistaan Kiitos ja näkemiin
Jesse jättää ison aukon etenkin PPJ:n A- ja B-junnujen ryhmien organisaatioon, josta hän on vastannut jo vuosien ajan. Jesse on tuonut myös seuran viestintään oman hienon puumerkkinsä Sivurajaheitto-kolumneillaan, joita on julkaistu seuran verkkosivuilla kesästä 2019 alkaen. Kiitos vuosista meidän kanssa ja onnea uusiin askeliin uralla Jesse!

Nuorisopäällikkö Niko Rajala ottaa vastuulleen B-junioreiden ikäluokat toistaiseksi. Muita PPJ:n seuravalmentajien toimenkuvia muokataan loppuvuoden aikana.
Tehotreenit talvikausi 2223

Ilmoittaudu Tehotreeneihin viimeistään 30.10.!

Vielä ehtii ilmoittautua talvikauden Tehotreeneihin! 7-12 -vuotiaille PPJ:läisille suunnattujen treenien ilmoittautuminen loppuu 30.10.
Talvikaudella Tehotreenejä järjestetään Jätkäsaaren Intersport Areenassa sekä Lauttasaaren Erkkeri-hallissa. Talvikauden Tehotreenien hinta on 110e (sisältää 18 harjoituskertaa). Lisätietoa ja ilmoittautuminen myClubista sekä Tehotreenien sivuilta
Tehotreenien vastuuvalmentajana toimii Iisakki Raimovaara.

Aikuisten Kuntofutiksen talvikausi alkaa 2.11. - vielä mahtuu mukaan!

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutis jengiin.
Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti.
Paikka ja aika:
Keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 Lauttasaaren liikuntapuiston tekonurmikenttä (Pyrkkä), (2.11.-30.11.2022)
Keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 Erkkeri halli (Haahkapolku 3), (7.12.2022 - 19.4.2023)
Lue lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!
backby

Olethan ilmoittautunut: PPJ Seuratoimijoiden päivä la 26.11., Backbyn kartano

Seuratoimijoiden päivä on tarkoitettu kaikille PPJ:n joukkuetoimihenkilöille mm. joukkueenjohtajille, rahastonhoitajille, seura-aktiiveille ja valmentajille. Tarkoituksena on syventyä asioihin ja vahvistaa PPJ seurahenkeä. Tule verkostoitumaan, vaihtamaan ajatuksia, kuuntelemaan ajankohtaisia asioita ja viettämään aikaa yhdessä. Tilaisuuden alussa kuunnellaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, jonka jälkeen jakaannutaan omien toimenkuvien mukaan ryhmiin. Illan aikana ohjelmassa myös vapaamuotoista ohjelmaa ja saunomista.

Ohjelmassa mm. Seuratoimijoiden esittely, tulevat tapahtumat, Intersport Areenan säännöt ja käytänteet, PPJ Pelaajan polku nyt ja tulevaisuudessa, joukkueen varainhankinta ja viestintä.
Tilaisuudessa puhumassa myös Terveystalon Fysioterapeutti Sasu Setälä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://ppj.myclub.fi/flow/events/4618459
kuplabynight JukkaKonu

Intersport Areenassa säästetään energiaa

Voimakkaasti kasvaneiden energiakustannusten (kaukolämpö, sähkö) takia myös PPJ:n Intersport Areenassa säästetään energiaa. Samalla huolehditaan omalta osaltamme energian riittävyydestä Suomessa ensi talvena.
Valotehoa on laskettu viime kaudesta reilusti, vaikka hallissa edelleen on monen mielestä hyvinkin valoisaa. Lisäksi kuplahallin puhaltimia on säädetty niin, että niiden tarvitsema sähköenergia on viimevuotista pienempi.
Viime talvena lämpötilaa pyrittiin pitämään +9 asteessa, tällä sisäkaudella lämpötilaa lasketaan jonkin verran tinkimättä kuitenkaan pelaajien ja valmentajien mukavuudesta.
kuva: Jukka Konu

Talviliigaa pelataan Intersport Areenassa

Suomen suurinta ja perinteisintä talvisarjaa pelataan myös talvella 2022 – 2023 Intersport Areenassa. Talviliigan pelit ovat la klo 16.30 – 21 ja su klo 8 – 12.30. Kannustuksen lomassa voi nauttia PPJ-joukkueiden tarjoamista kahvioantimista.
intersport areena

Olosuhdemaksut laskutetaan marraskuussa uusilta pelaajilta

Olosuhdemaksulla katetaan kasvavan seuran olosuhteista koituvia maksuja. Olosuhdemaksu on 100 € / jäsen ja se on kertaluonteinen. Jos jäsen on maksanut olosuhdemaksun pelaajauran alussa, se on voimassa, vaikka hän pitäisi tauon ja palaisi takaisin seuraan. Aloitimme olosuhdemaksukäytännön vuonna 2013 ja silloin se kerättiin kaikilta jäseniltä. Tämän jälkeen olosuhdemaksu on kerätty kaikilta seuraan liittyviltä jäseniltä, kuitenkin niin, että aloittavalta ikäluokalta maksu kerätään aikaisintaan noin vuosi joukkueiden perustamisen jälkeen
fudiskoulu hiihtoloma

Välipäivien ja talviloman fudiskoulut

PPJ järjestää välipäivien fudiskouluja koululaisten loma-aikoina Jätkäsaaren hallissa.
Fudiskoulu on suunnattu 2009-2015 syntyneille pojille ja tytöille.
Fudiskouluun ovat tervetulleita PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat. Pelaajat jaetaan sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.
Välipäivien fudiskoulu 27.-30.12.2022, klo 9-12, hinta 65€
Talviloman fudiskoulu 20.-24.2.2023, klo 9-12, hinta 80€ ja klo 9-15, 160€
Ilmoittautuminen ja lisätiedot välipäivien fudiskoulu
Ilmoittautuminen ja lisätiedot talviloman fudiskoulu
ppjpipoRoyal

MM-futislähetys Jätkäsaaren hallista


MTV3:n Jalkapallon MM-kisojen studiolähetysten Pitch Side -osuudet lähetetään Intersport Areenalta 27.11. ja 5.12.

PPJ sateenvarjo

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001