TAMMIKUU 2023
Lue selaimessa
31.1.2023

Kopio ig-info (4)

PPJ Jäsentiedote 1/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ:n hallitus 2023 esittäytyy

Seuran syyskokouksen 13.12.22 valitsema hallitus aloitti virallisen toimikautensa 1.1.2023. Hallituksen jäsenten yhteystiedot ja vastuualueet löytyvät nettisivultamme. Hallituksen jäsenet esittelevät itsensä seuraavaksi omin sanoin:
sami_aurejärvi_kuva
Sami Aurejärvi: hallituksen puheenjohtaja, työntekijöiden esimies, uudet kenttähankkeet – Ruukinlahden hallihanke, miesten edustusjoukkuetoiminta.
"Aloitan kahdeksannen vuoteni seuran hallituksen puheenjohtajana. Hallitustyön lisäksi aikani kuluu kolmen lapseni pelejä seuratessa"
Micke2021
Mikael "Micke" Anthoni: hallituksen varapuheenjohtaja, työntekijöiden esimies, olosuhteet ja harjoitusvuorot, uudet kenttähankkeet, Väinämöisen kentän kehittäminen.
"Tulin isänä mukaan PPJ:n toimintaan vuonna 1997 perheen poikien aloittaessa futiksen peluun. Vuosien saatossa olen toiminut niin valmentajana, joukkueenjohtajana, PPJ:n hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Seurassa ehkä näkyvin panos on tullut kenttähankkeista ja vuorojaossa joukkueille."
Tuija Gustavsson 21
Tuija Gustavsson: Joukkuetuen kehittäminen, viestintätiimi: vastuu Youtube, TikTok ja Instagram kanavat, joukkueturnausten tuki, PPJ Rieha.
"Aloitin nyt hallituksessa kolmannella kaudella ja innolla jatkamassa seuran kehittämistä! PPJ on tullut tutuksi jo vuonna 2015 prinsessa- ja prinssifudiksesta ja sille tielle jäin! Olen toinen Laru12-joukkueen joukkueenjohtajista ja Taitokoulu14 joukkueenjohtaja. Rakkaus lajiin syttyi jo lapsena Seinäjoella ja nyt pelit jatkuvat Mutsien riveissä".
hallituskuva tuomas parm 2022
Tuomas Parm: myClub/Pelipaikka-integrointi, joukkuetuen kehittäminen.
"Tästä alkaa viides kauteni hallituksessa. Tavoitteeni on parantaa emoseuran tukea joukkueille. Haluan leikata säätämistä, sumplimista ja selvittämistä joukkuetoimihenkilöiden arvokkaasta arjesta. Lisäksi koitamme edelleen nykyaikaistaa myClubin ja Palloliiton systeemien toimintaa yhdessä heidän kanssaan. Joukkueita PPJ 2011 Edustus ja PPJ 2011 Laru palvelen rahastonhoitajana. Minulta voi kysyä myös pelien striimaamisesta."
tina strandberg
Tina Strandberg: Tyttöfudiksen kehittäminen, lisäavustusmahdollisuuksien selvittäminen, PPJ Girls´ Cup, Kamppi-Eira-paikallislehti.
"PPJ:llä on keskeinen rooli arjessani, sillä kolme lastamme pelaa seurassa (Edustus 09, T2011 ja T2014) ja toimin jojona T2014 joukkueessa. Katsellessani lasten jalkapalloriemua kentän laidalla inspiroiduin itsekin aloittamaan futiksen PPJ Mutseissa. Yhdessätekemisen fiilis on mahtava! Vuosien aikana on ollut hienoa tutustua PPJ:n henkilökuntaan, valmentajiin, vapaaehtoisiin, perheisiin. PPJ:n hallituksen uutena jäsenenä tavoitteeni on jatkaa kehittämistyötä tyttö- ja naisfutisfokuksella. Vastaperustettu tyttö- ja naisfutistyöryhmä kokoaa seuran alan asiantuntemuksen yhteen ja tukee PPJ:n visiota tarjota toimintaa kaikille sinivalkoisissa väreissä päiväkodista aikuisuuteen."
Timo Drachman 21
Timo Drachman: Seuran varustevastaava sekä joukkueiden varustevastaavien yhteyshenkilö & PPJ Jalkapallohalli Oy hallituksen puheenjohtaja.
"Olen ollut mukana PPJ:n toiminnassa vuodesta 2012 asti poikani aloitettua pelaamisen PPJ07 Lauttasaaren joukkueessa. PPJ hallituksessa olen toiminut vuodesta 2017 alkaen. Vastuullani on PPJ varusteet ja fanituotteet sekä toimittajayhteistyö (Jako, Intersport Suomenoja, Karre) sekä PPJ Jalkapallohalli OY hallituksen puheenjohtajana.
Omien vastuualueiden lisäksi hoidan Jätkäsaaren hallin ylläpitotehtäviä".
Anna Santalahti 21
Anna Santalahti: jäsentiedote, viestintätiimi, seuran Facebook-sivun ylläpitäjä, PPJ Tukirahasto,
jäsenkysely 2023, Jätkäsaari-Ruoholahti -paikallislehti
"Olen ollut PPJ:läinen vuodesta 2010 lähtien. 5-vuotias poikani aloitti silloin pelaamisen ja itse aloitin tuolloin joukkueenjohtajana hänen joukkueessaan. Molemmat lapseni pelaavat edelleen seurassa (ASM sekä 2010 tytöt), ja itse pelaan PPJ Mutseissa. PPJ:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2015 lähtien.
Vastuualueeni hallituksessa painottuvat viestintään, (Jäsentiedote sekä seuran Facebook ja Instagram -tilit), mutta olen myös PPJ Tukirahaston vastuuhenkilö sekä PPJ Jäsenkyselyn toteuttaja."
Pasi Riikonen 22
Pasi Riikonen: : Hernesaaren kaavaan vaikuttaminen, PPJ Pelipäivät, Kyyti-projektin jatkokehitys, PPJ Gaala, yhteistoiminnallinen kehitys muiden seurojen kanssa, Hyvän Tuulen Fest.
"PPJ:ssä kantavia voimia on yhdessä tekeminen, ja se innostaa - onhan se paras keino kehittää seuratoimintaa. Aloitin jojona Jätkäsaaressa 09-joukkueessa, ja tätä nykyä toimin huoltajana lapseni 09 Edustuksessa ja hallituksessa. Rakkaus lajiin juontaa kouluajoilta ulkomailla, ja onpa se osa työtänikin."
Roger Enlund: viestintätiimi, joukkuetuen kehittäminen, Lauttasaari-lehti, Lauttasaaripäivä.
Roger Enlundin kuva ja esittely julkaistaan helmikuun Jäsentiedotteessa
spllogo

Muistutus: Pelipassien uusinta vuodelle 2023

Kauden 2023 pelipassi- ja vakuutusmyynti on auennut 1.12.2022. Joulukuussa 2022 tai sen jälkeen hankittu pelipassi on voimassa 31.12.2023 asti. Seura hyväksyy ostetun pelipassin tai pyydetyn seurasiirron PPJ:hin, kun kauden 2023 jäsenmaksulasku on maksettu. Seura hankkii Korttelipelipassit ja -vakuutukset 2017-2018 -syntyneiden joukkueille sekä Tytöt 2015 ja osalle Jätkä 2014 joukkueen pelaajista. Muiden joukkueiden pelaajat hankkivat pelipassit ja vakuutukset itse. Jos pelaajalla ei ole asianmukaista pelipassia Palloliiton järjestämissä otteluissa, on Palloliitolla oikeus periä pelipassin laiminlyöntimaksu.

Pelipassin uudistamista varten tarvittavan PalloID:n näet Palloliiton lähettämistä uutiskirjeistä (ylälaidassa) tai myClubista omalta jäsenlehdeltä (LisenssiID=PalloID). Kaikilla pelaajilla PalloID ei välttämättä näy jäsenlehdellä. Tarkastathan Pelipaikassa osoite- ja yhteystiedot samalla, kun uusit pelipassin. Tarvittaessa voit tiedustella PalloID:täsi Palloliiton tukipalvelusta https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/tickets/new tai PPJ:n toimistolta toimisto@ppj.fi

Ohjeet Pelipassin uudistamiseen: https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin
Pelipassien hinnat 2023 löytyvät täältä https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/pelipassien-hintoihin-muutoksia-kaudelle-2023
Vakuutusturva on pakollinen jokaiselle pelaajalle. Vakuutuksen voi hankkia pelipassin oston yhteydessä Palloliiton Pelipaikka-rekisteristä, tai hankkia oman kilpailutoiminnan kattavan vakuutuksen.
fudiskoulu21_4

Ilmoittaudu helmikuiseen talviloman fudiskouluun!

PPJ järjestää välipäivien fudiskouluja koululaisten loma-aikoina Jätkäsaaren hallissa.
Fudiskoulu on suunnattu 2009-2015 syntyneille pojille ja tytöille.
Fudiskouluun ovat tervetulleita PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat. Pelaajat jaetaan sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

TALVILOMAN Fudiskoulun ilmoittautuminen on auki:
Talviloman fudiskoulu 20.-24.2.2023, klo 9-12, hinta 80€ ja klo 9-15, 160€
Ilmoittautuminen ja lisätiedot talviloman fudiskoulu
uutiskuva-coach

PPJ kouluttaa valmentajiaan, vielä ehtii mukaan

PPJ järjestää ensimmäistä kertaa Palloliiton virallisen futisvalmentajan starttikurssin seuran omissa tiloissa seuran omille valmentajille. Osallistujia on jo ilahduttavan paljon mutta lisää valmentajia mahtuu vielä mukaan! Kaikki seuran valmentajat jotka eivät kyseistä kurssia ole käyneet ovat tervetulleita!
Koulutuksen lähipäivät
 • Su 12.2. klo 10-18 PPJ toimisto+halli
 • To 2.3. klo 17:00-20:20 PPJ toimisto+halli
Lisätiedot ja ilmoittautuminen junioripäällikkö Kalle Kähköseltä kalle(a)ppj.fi tai puh. 044 7233 249

Meitä on jo 2359 - PPJ edelleen Suomen kolmanneksi suurin

Palloliiton Pelipassidata-sivuston tilastojen mukaan vuoden 2022 lopussa Suomen suurimmat seurat olivat
 1. Ilves (4937)
 2. Helsingin Jalkapalloklubi (3753)
 3. Pallo-Pojat Juniorit (2359)
 4. Kuopion Palloseura (2116)
 5. Espoon Palloseuran Jalkapallo (2055)
 6. FC Honka (1842)
 7. Vantaan Jalkapalloseura (1603)
 8. Helsingin Jalkapalloseura (1568)
 9. Turun Nappulaliiga (1437)
 10. Puotinkylän Valtti (1402)
ppjgirlscup lippukorkealla

A- ja B-junnujen SM-karsinnat käyntiin 28.1.2023

Poikien A-SM ja B-SM -karsinnat aloitetaan jo tammikuussa, ja PPJ on tietysti molemmissa sarjoissa mukana!
PPJ:n ASM-joukkueen SM-karsintapelikalenteriin pääset tästä linkistä
PPJ:n BSM-joukkueen SM-karsintapelikalenteriin pääset tästä linkistä

SM-karsinnat pelataan molemmissa sarjoissa kahdessa lohkossa 10 joukkueen kaksinkertaisena sarjana, joissa 5 parasta joukkuetta pääsee suoraan pelaamaan syyskauden SM-sarjaan ja 6. sijoittunut karsii paikasta SM-sarjaan/ykköseen, loput putoavat syksyksi Ykköseen.

PPJ Tukirahaston avustusten haku aukeaa 1.3.

PPJ Tukirahaston vuoden 2023 ensimmäinen hakuaika aukeaa tuttuun tapaan maaliskuun alussa. Tukirahastosta voivat hakea taloudellista tukea kaikki seuran pelaajat. Tuen enimmäismäärä pelaajaa kohti vuodessa on 300 euroa. Tuen määrään vaikuttaa mm. pelaajan ikä. Tutustu Tukirahastoon tarkemmin täällä.
RIEHA 2023(1)

PPJ Rieha Pyrkällä la 13.5., kaikki mukaan!

Perinteinen koko perheen PPJ Rieha järjestetään la 13.5.2023 Pyrkällä

Ohjelmassa mm.
– pelejä (2017-2013 syntyneet. Sitä vanhemmat voivat sopia itsenäisesti pelejä)
– Buffa + popparikone
– Glitterstudio
– PPJ Tukirahaston kirppis
– PPJ Fanituotemyyntiä
– Intersportin seuratuotemyynti
eerikkilä_ilmakuva

PPJ seuraleiri Eerikkilässä 7.-9.7.

PPJ:n leirit Eerikkilässä ovat jo monivuotinen perinne ja saa jatkoa vuonna 2023. Sekä tytöt että pojat leireilevät heinäkuussa Helsinki cupia edeltävänä viikonloppuna kahdessa ryhmässä: ensimmäinen ns. isompien leiri järjestetään 7.-8.7. ja nuorempien leiri 8.-9.7. Kattava kuvaus leireistä löytyy seuran nettisivuilta.
ppjpipoRoyal
huppari_1903x

PPJ Girls cup elokuussa

PPJ Girls´ Cup pelataan elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.8.-27.8. kaikilla toiminta-alueemme kentillä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot https://girlscup.torneopal.fi/

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001