HELMIKUU 2023
Lue selaimessa
27.2.2023

PPJ Jäsentiedote 2/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Toukokuussa perustetaan viisi uutta PPJ-joukkuetta!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin viisi uutta jalkapallojoukkuetta! Uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla omilla kentillään. Perustettavat joukkueet ja aloituspäivämäärät:

  • PPJ Tytöt 2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 17-18, Tehtaanpuiston kenttä, Seppäri, Sepänkatu 2. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023. HUOM! Tytöt 2017 tulee harjoittelemaan myös muiden kaupunginosien (Jätkäsaari + Lauttasaari) kentillä myöhemmin ilmoitettavina aikoina.
  • PPJ Eira 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18.19, Tehtaanpuiston kenttä, Seppäri, Sepänkatu 2. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023.
  • PPJ Jätkäsaari 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Intersport Areenalla Jätkäsaaressa, Hyväntoivonkatu 1. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023.
  • PPJ Laru 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee maanantaisin klo 18-19, Pyrkän kenttä, Lauttasaaren liikuntapuisto, Lahnalahdentie 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 8.5.2023.
  • PPJ Väiski 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee torstaisin klo 18-19, Väinämöisen kentällä, Väinämöisenkatu 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 4.5.2023.
Ilmoittautuminen, hinnat ja muut lisätiedot löytyvät nettisivultamme. Tervetuloa mukaan!

Osa 2: PPJ:n hallitus 2023 esittäytyy

Seuran syyskokouksen 13.12.22 valitsema hallitus aloitti virallisen toimikautensa 1.1.2023. Hallituksen jäsenten yhteystiedot ja vastuualueet löytyvät nettisivultamme. Edellisessä Jäsentiedotteessa esittelimme kaikki muut hallituslaiset paitsi Roger Enlundin:
Roger Enlund: viestintätiimi, joukkuetuen kehittäminen, Lauttasaari-lehti, Lauttasaaripäivä.
"Huollan, valmennan, keskustelen, kannustan ja kuskaan. PPJ:stä on nopeasti tullut keskeinen osa arkea ja juhlaa. Kolmen pelaavan pojan kautta olen päässyt tutustumaan läheisesti heidän pelikavereihin ja valmentajiin, sekä toisiin futisvanhempiin. Olen hyvin vaikuttunut kokemastani ja ilolla annan panokseni myös seuran hallitustyössä."

PPJ rekrytoi: valmennuspäällikkö (tytöt ja naiset)

PPJ:hin etsitään valmennuspäällikköä vastaamaan ja kehittämään tyttöjen sekä naisten jalkapalloa. Tehtävänkuvaan kuuluu mm. joukkueiden valmentamista, tapahtumien sekä taito- ja kykykoulujen organisointia, valmentajien rekrytointia ja mentorointia sekä tyttö- ja naisfutiksen kehittämistä. Haku on auki 10.3. asti, ja hakuilmoitus on luettavissa tästä linkistä

Olosuhdemaksut laskutetaan maaliskuussa uusilta jäseniltä

PPJ:n olosuhdemaksut laskutetaan maaliskuussa niiltä pelaajilta, joilta se on vielä maksamatta. Lasku lähetetään niille pelaajille, jotka ovat olleet seuran toiminnassa vähintään noin vuoden. Maksun suuruus on 100€/pelaaja. Olosuhdemaksulla katetaan kasvavan seuran olosuhteista koituvia maksuja.

Olosuhdemaksun historia pähkinänkuoressa:
PPJ:n syyskokouksessa 2012 päätettiin periä kaikilta jäseniltä olosuhdemaksu 100 euroa rahoittamaan mm. PPJ:n Väiskin ja Hernesaaren kenttähankkeita.
Jotta jäsenet olisivat tasa-arvoisessa asemassa, on seuran syyskokouksessa sen jälkeen vuosittain päätetty, että olosuhdemaksu veloitetaan niiltä, jotka eivät sitä vielä ole maksaneet. Olosuhdemaksu on 100 € / jäsen ja se on kertaluonteinen. Jos jäsen on maksanut olosuhdemaksun pelaajauran alussa, se on voimassa, vaikka hän pitäisi tauon ja palaisi takaisin seuraan.
Aloitimme olosuhdemaksukäytännön vuonna 2013 ja silloin se kerättiin kaikilta jäseniltä. Tämän jälkeen olosuhdemaksu on kerätty kaikilta seuraan liittyviltä jäsenitä, kuitenkin niin, että aloittavalta ikäluokalta maksu kerätään aikaisintaan noin vuosi joukkueiden perustamisen jälkeen.

Ilmoittautuminen kesäloman Fudiskouluihin aukeaa 27.2.

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 5.-9.6. ja 12.-16.6.
Pyrkkä, Lauttasaari 5.-9.6.
Seppäri, Eira 5.-9.6.
Väiski, Töölö 12.-16.6.

Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 210€ (sisältää paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Kaksi kokopäiväleiriä putkeen, jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkit löytyvät myClubista ilmoittautumisosiosta sekä täältä

PPJ Edustuksen kotipelit Miesten Kakkosessa

PPJ Miesten Edustus säilytti viime kaudella paikkansa Miesten Kakkosessa, eli taas on luvassa Jätkäsaaren liikuntapuistoon vauhdikkaita valtakunnallisen sarjan pelejä tulevalle kesäkaudelle! Kausikorttien myynti on käynnistynyt, korttien hinnat ovat 39e perusversio ja 99e Tosifanin kausikortti. Osta omasi myClubin verkkokaupasta!
Kauden ensimmäinen kotipeli pelataan Jätkäsaaressa 5.5.

PPJ Tukirahaston avustusten haku aukeaa 1.3.

PPJ Tukirahaston vuoden 2023 ensimmäinen hakuaika aukeaa tuttuun tapaan maaliskuun alussa. Linkki avustuksen hakulomakkeeseen jaetaan myClubin tiedotteessa ja avustusta voi hakea 1.-21.3.

Tukirahastosta voivat hakea taloudellista tukea kaikki seuran pelaajat. Tuen enimmäismäärä pelaajaa kohti vuodessa on 300 euroa. Tuen määrään vaikuttaa mm. pelaajan ikä. Tutustu Tukirahastoon tarkemmin täällä.
RIEHA 2023(1)

PPJ Rieha Pyrkällä la 13.5., kaikki mukaan!

Perinteinen koko perheen PPJ Rieha järjestetään la 13.5.2023 Pyrkällä

Ohjelmassa mm.
– pelejä klo 9 - 15.30 (2017-2013 syntyneet. Sitä vanhemmat voivat sopia itsenäisesti pelejä)
– Monipuolinen buffa + popparikone
– Glitterstudio
– PPJ Tukirahaston kirppis
– PPJ Fanituotemyyntiä
– Intersportin seuratuotemyynti

PPJ seuraleiri Eerikkilässä heinäkuussa -28 PPJ-joukkuetta mukana!

PPJ:n leirit Eerikkilässä ovat jo monivuotinen perinne ja saa jatkoa vuonna 2023. Sekä tytöt että pojat leireilevät heinäkuussa Helsinki cupia edeltävänä viikonloppuna kahdessa ryhmässä: ensimmäinen ns. isompien junnujen leiri järjestetään 7.-8.7. ja nuorempien leiri 8.-9.7. Kattava kuvaus leireistä löytyy seuran nettisivuilta.

PPJ Girls cup pelataan jälleen elokuussa

PPJ:n oma Girls cup -turnaus pelataan elokuun viimeisenä viikonloppuna alueemme kentillä. Turnaus on tarkoitettu 2009-2016 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Turnausinfon löydät osoitteesta https://girlscup.torneopal.fi/
ppjpipoRoyal
huppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001