KESÄKUU 2022
Lue selaimessa
29.6.2022

vuodenseura2022 lavalla

PPJ Jäsentiedote 6/2022

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ on valittu vuoden helsinkiläiseksi urheiluseuraksi

PPJ on valittu vuoden helsinkiläiseksi urheiluseuraksi! Helsinkipäivänä 12.6.
Kaupungintalolla järjestetyssä juhlassa palkittiin urheilu-, kulttuuri- ja tieteenaloilla ansioituneita helsinkiläisiä. PPJ:lle myönnetty palkintostipendi on suuruudeltaan 5000 euroa.
Perustelut valinnalle: “Pallo-Pojat Juniorit ry on paitsi kasvanut myös kehittänyt määrätietoisesti harjoitusolosuhteitaan esimerkiksi Jätkäsaaren kuplahallilla. Seura on korona-aikana ottanut digiloikan ja kehittänyt etäyhteydenpitoa vanhempiin sekä järjestänyt valmennus- ja muita koulutuksia etänä. Seura haastaa myös menestyksessä muut Helsingin huippuseurat aina B-junioreihin asti.” Linkki kaupungin verkkosivujen uutiseen
vuodenseura2022

Kevätkausi oli menestyksekäs PPJ:n edustusjoukkueille

Useat PPJ:n edustusjoukkueet ylsivät hienoihin saavutuksiin menneellä kevätkaudella:
  • Miesten Edustus on jatkanut hyviä peliesityksiä Kakkosessa, ja on tällä hetkellä sarjataulukossa keskivaiheilla
  • Naisten Edustus sijoittui Nelosessa toiseksi ja pääsee näin ollen taistelemaan syksyllä nousulohkossa pääsystä Kolmoseen
Muissa etelän sarjoja pelaavissa aikuisjoukkueissa PPJ Ruoholahti on tällä hetkellä toisena Nelosessa, ja Vitosessa puolestaan kärjen tuntumassa ovat sekä PPJ Lauttasaari että PPJ LeJa -joukkueet.

Nuorten puolella ainoastaan A-SM -joukkue ei saavuttanut syksyksi SM-sarjapaikkaa karsinnoissa, mutta nuoremmilla PPJ-junnuilla sujui kausi loistavasti:
  • B-tytöt voittivat sarjansa ja nousivat Kakkoseen
  • T2007 molemmat peliryhmät nousivat ylemmille sarjatasolle, Ykköseen ja Kakkoseen
  • 2010 Edustus sai paikan Eteläliigaan ja toinen peliryhmä nousi Ykköseen
  • 2009 Edustus nousi Ykköseen
  • 2008 Edustuksen toinen peliryhmä nousi Ykköseen ja toinen sai paikan Eteläliigan Mitalisarjaan
  • 2007 Edustus voitti Ykkösen ja nousi Eteläliigan jatkosarjaan
  • PPJ BSM pääsi karsintojen kautta B-SM -sarjaan
2010 edustus

PPJ perustaa 2011-syntyneiden poikien edustusjoukkueen

PPJ laajentaa lokakuussa kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla edustusjoukkueen 2011- syntyneiden ikäluokalle. Joukkueen toiminta-ajatuksena on tarjota motivoituneille nuorille jalkapalloilijoille turvallinen ja laadukas oppimisympäristö mahdollistaen pelaajien yksilölliset tarpeet ja kehittymistahdin. Toiminnassa huomioidaan vahvasti pedagoginen näkökulma valmentamisessa. Joukkueeseen haetaan 22-24 tavoitteellista, innostunutta ja motivoitunutta pelaajaa, Joukkueeseen tulee kaksi peliryhmää. Kaudella 2023 osallistumme Ykköseen (EL-karsinta) ja Kakkoseen. Lisäksi joukkue osallistuu kovatasoisiin turnauksiin Suomessa ja ulkomailla.

Joukkueen toiminta alkaa 24.10.2022. Mikäli olet kiinnostunut PPJ:n edustusjoukkuetoiminnasta ole
yhteydessä PPJ:n Nuorisopäällikköön Niko Rajalaan.

Edustusjoukkueen valmennustiimiin kuuluu:
Vastuuvalmentaja: Mateus Decat
Apuvalmentaja: nimetään myöhemmin
Maalivahtivalmentaja: Jussi Liikanen
Seuravalmentaja: Niko Rajala
Lisätietoja tulevien 11-ikäluokan joukkueiden toiminnasta: Niko Rajala, PPJ Nuorisopäällikkö
045 253 4774, niko@ppj.fi

Eerikkilän PPJ-superviikonloppu lähestyy, oletko valmis?

Tänä vuonna Eerikkilässä leireilevät sekä tytöt että pojat yhteisellä leirillä! 8.-10.7. toteutettavien leirien aikana Eerikkilässä vierailee lähes 900 sinipukuista palloilijaa (ml. perheenjäsenet)! Tänä vuonna ohjelmassa on myös lasten urheiluharrastuksen tukemista käsitteleviä luentoja aikuisille (pe-, la-, ja su-aamuna klo 9)
Samaan aikaan pelattavat naisten jalkapallon EM-kisat tuovat omat ohjelmalisäyksensä leirille - Helmareiden peliä 8.7. klo 19 Espanjaa vastaan voi katsoa Eerikkilän Kinossa ja muita pelejä hieman pienemmässä salissa mutta isolta ruudulta. Hieno viikonloppu tulossa!
eerikkilä_ilmakuva
Eira2011 hopea Alandia22

PPJ mitalisijoille Alandia cupissa

Alandia Cupin ikäluokkaturnauksessa Maarianhaminassa PPJ sai kaksi mitalia 2011-sarjoissa. PPJ Eira 11 ylsi hopealle, finaalissa oli vastassa Englantilainen Haliford Colts joka otti tällä kertaa voiton. PPJ T2011 Valkoinen sai laittaa pronssimitalit kaulaan kotimatkalle tasaisen turnauksen päätteeksi.
PPJT2011 pronssia Alandia 22
Gc22

PPJ Girls Cup valtaa kentät elokuun viimeisenä viikonloppuna

Perinteinen tyttöjen jalkapalloturnaus järjestetään elokuussa 27.-28.8.2022. Tällä hetkellä mukana jo 36 seuraa ja 99 peliryhmää! Lisätietoja ja ilmoittautuminen turnauksen sivuilta https://girlscup.torneopal.fi/
Turnauksessa on sarjoja 2008-2015 syntyneiden tyttöjen joukkueille.
girls cup

PPJ jälleen vahvasti mukana Helsinki Cupissa

Helsinki cup järjestetään jo 47. kerran peräkkäin tänä vuonna - ja PPJ on vahvasti mukana!
Turnauksessa on mukana yhteensä yli 1600 joukkuetta 43 eri sarjassa, ja myös ulkomaisia joukkueita nähdään tänä vuonna mm. Brasiliasta, Argentiinasta, Meksikosta, Mongoliasta eurooppalaisten joukkueiden lisäksi. PPJ on seuroista toiseksi suurin osallistuvien peliryhmien määrissä mitattuna uudella ennätyksellään 88 kpl!
helsinki-cup-logo
1

PPJ Tukirahaston kahvio ja kirppismyynti 7.7. Jätkäsaaressa


PPJ Riehassa suuren suosion saanut Tukirahaston kirppis saa jatkoa! 7.7. pelattavan Miesten Kakkosen kotipelin yhteydessä järjestämme kirppiksen ja pelikahvion, kaikki niistä saatu tuotto lahjoitetaan PPJ Tukirahastolle.
t_paita_295x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001