TOUKOKUU 2023
Lue selaimessa
31.5.2023

PPJ Jäsentiedote 5/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ Riehaa vietettiin hienossa säässä äitienpäivän aattona

PPJ Riehaa vietettiin lauantaina 13.5. Lauttasaaren Pyrkän kentällä hienossa säässä. Päivä sisälsi nuorimpien PPJ-joukkueiden keskinäisiä ystävyysotteluita sekä hauskaa yhdessäoloa. PPJ Tytöt 2010 -joukkue myi buffassa herkkuja, hattaraa ja popcornia sekä teki kasvomaalauksia, Intersport Suomenoja myi PPJ-varusteita ja Karren PPJ-fanituotteita. Myös MATE-Football oli mukana esittelemässä toimintaansa, ja PPJ Tukirahaston kirppiksellä tavara vaihtoi omistajaa tiheään. Kiitos koko PPJ-perheelle iloisesta yhdessäolosta, tästä kesä voi alkaa!

Kesän maksuttomat aamutreenit 2012-2008 -syntyneille PPJ-pelaajille


Aamutreenit järjestetään kesä-heinäkuussa ja elokuun alussa koululaisten kesäloman aikana. Aamutreeneissä valmentajina toimii PPJ:n Edustusjoukkueen pelaajat. Kesän aamuharjoitusten tavoitteina on tarjota pelaajille kehittäviä harjoituksia mielekkäällä tavalla. Aamutreeneihin ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista.

Väinämöisen kenttä
Ma & Ke (12.6., 14.6., 19.6., 21.6., 26.6., 28.6., 7.8., ja 9.8.)
klo 10-11, 2011-2012 -syntyneet
klo 11-12, 2008-2010 -syntyneet

Jätkäsaaren tekonurmi / Intersport Areena
Ma & Ke (3.7., 5.7., 31.7., ja 2.8.)
klo 10-11, 2011-2012 -syntyneet
klo 11-12, 2008-2010 -syntyneet
klo 11-12, 2008-2010 -syntyneet

Uudet 2018-joukkueet neljässä kaupunginosassa, vielä ehtii mukaan!

Toukokuun alussa perustettiin viisi uutta PPJ-joukkuetta: PPJ Eira 2018, PPJ Jätkäsaari 2018, PPJ Laru 2018, PPJ Väiski 2018 sekä PPJ Tytöt 2017 joka treenaa kolmessa kaupunginosassa.

Joukkueisiin voi liittyä mukaan koska vain - tsekkaa ilmoittautuminen, hinnat ja muut lisätiedot nettisivultamme. Tervetuloa mukaan!

PPJ toimiston henkilöstömuutoksia

PPJ:n hallintopäällikkö Salla Malin jää vanhempainvapaalle 8.6. Sallan sijaiseksi on saatu PPJ:ssä valmentajana ja fudiskoulujen ohjaajana vuodesta 2016 toiminut Meri Uusitalo. Valmennuspäällikkö Akke Orrström hoitaa edelleen osan hallinnon työtehtävistä.

Seurakoordinaattori Merin tavoittaa sähköpostitse meri@ppj.fi ja toimisto@ppj.fi sekä puhelimitse 044 215 2515. Tervetuloa toimiston vahvuuteen Meri!

Kesän fudiskoulut - vielä on tilaa Väiskillä ja Jätkäsaaressa kesäkuun toisella viikolla, ilmoittaudu pian mukaan!

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 5.-9.6. ja 12.-16.6. -TOISELLA VIIKOLLA TILAA
Pyrkkä, Lauttasaari 5.-9.6.TÄYNNÄ
Seppäri, Eira 5.-9.6. TÄYNNÄ
Väiski, Töölö 12.-16.6. TILAA ON

Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 210€ (sisältää paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Kaksi kokopäivän fudiskoulua peräkkäisinä viikkoina, jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkit löytyvät myClubista ilmoittautumisosiosta sekä täältä

PPJ kohtasi Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin Suomen cupin pelissä Jätkäsaaressa

Suomen Cupin 4. Kierroksella arpa toi PPJ Miesten Edustukselle kovimman mahdollisen vastustajan, kun vastaan arvottiin ykköskorin ainoa Veikkausliigaseura IFK Mariehamn. Koskaan aikaisemmin ei PPJ ole Veikkausliigassa pelaavaa seuraa kohdannut, joten taas tehtiin seurahistoriaa kun helatorstain aattona 17.5. saatiin vieraaksi ammattilaisjoukkue!
Huolimatta jäätävästä tuulesta ja pienestä ajoittaisesta sateesta saatiin aikaan ikimuistoinen ottelutapahtuma! Nelosen Ruutu + kuvasi ottelun suorana kuvaustornista, molemmilla joukkueilla oli saattajat ammattilaistyyliin (kiitos Eira 2013 ja Tytöt 2012!) ja paikan päällä oli yli 400 katsojaa. IFK Mariehamnin aloituskokoonpanossa pelasi mm. ex-Huuhkajapuolustaja Albin Granlund sekä Saudi-Arabian maajoukkuemies, Cristiano Ronaldon entinen joukkuekaveri Abdulfattah Asiri.

Itse pelissä PPJ:llä oli hetkensä, mutta ammattilaiset hyödynsivät kaikki paikat ja peli oli puoliajalla vieraiden eduksi 2-0. Toisella puoliajalla uusi MIFK-hankinta Asiri pääsi tekemään vielä 3-0 -maalin, mikä jäi pelin lopputulokseksi. kuvat: Jukka Konu

Väinämöisen kenttä kunnostetaan heinäkuussa

Väinämöisen eli Väiskin kentän 10 vuotta täyttävä tekonurmi uusitaan heinäkuussa 2023. Työ alkaa vanhan nurmen poistamisella maanantaina 3.7, jonka jälkeen asennetaan uusi nurmi vanhalle joustokerrokselle. Työn arvioidaan kestävän kolme viikkoa.

Elo-syyskuun aikana myös valaistus uusitaan ja syksyn aikana suojaverkot korotetaan estämään tehokkaammin pallojen lentäminen Väinämöisenkadulle ja Arkadiankadulle. Katsomoa ei tänä vuonna rakenneta, mutta kentälle hankitaan lisää istuinpenkkejä. Myös jalkapallomaaleja ja niiden verkkoja korjataan ja pukukoppirakennusta ehostetaan.

Stadi cupissa ja Helsinki cupissa mukana ennätysmäärä PPJ-peliryhmiä!

Maailman suurin naisille ja tytöille suunnattu jalkapalloturnaus Stadi cup pelataan jälleen kesäkuun alussa Helsingin kentillä. PPJ on mukana yhteensä 21 peliryhmällä, mikä tekee siitä turnauksen toiseksi suurimman seuran!

Kesän legendaarinen kohokohta Helsinki cup järjestetään 10.-15.7. Mukana olevien PPJ:n peliryhmien määrä on noussut tasaiseen tahtiin, ja tänä vuonna rikotaan 100 peliryhmän haamuraja - turnauksessa pelaa yhteensä 102 PPJ-ryhmää!

PPJ Girls cup jälleen elokuussa

PPJ:n oma Girls cup -turnaus pelataan elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.8. alueemme kentillä. Turnaus on tarkoitettu 2009-2016 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Ilmoittautuminen päättyy 30.6. Turnausinfon löydät osoitteesta https://girlscup.torneopal.fi/

Ajoreitti Intersport Areenalle on muuttunut

Helsingin kaupunki on tuonut Jätkäsaareen Intersport Areenan parkkipaikalle betoniporsaita, joilla ohjataan autoliikenne kiertämään alueen laidasta kohti hallin ovea. HUOM! kuvan nuolen kärjen kohdalla oleva asvaltin ja hiekkaosan välinen kynnys on melko korkea joten kyseisestä kohdasta kannattaa ajaa varovasti välttääkseen pohjakosketuksen.

Palloliiton valtakunnallista Jalkapallopäivää vietetään 11.6.

Suomalainen jalkapallo on ansainnut oman yhteisen juhlapäivänsä, Jalkapallopäivän. Niinpä historian ensimmäistä Jalkapallopäivää vietetään Suomessa sunnuntaina kesäkuun 11. päivänä. Mukaan Jalkapallopäivään on kutsuttu kaikki suomalaiset seurat, pelaajat, erotuomarit, yhteisöt sekä kuningaslajin ystävät.

Jalkapallopäivän tavoitteena on kertoa yhteisellä äänellä ja erilaisilla sisällöillä suomalaisen jalkapallon voimasta, jalkapalloperheen muodostamasta yhteisöllisyydestä, sekä kannustaa ihmisiä paikan päälle seuramaan suomalaista jalkapalloa.

Sosiaalisessa mediassa jalkapallopäivään voivat osallistua kaikki käyttämällä hashtagia #jalkapallopäivä

PPJ TV:stä näet pelejä ilmaiseksi suorana ja tallenteina

Onko PPJ TV sinulle jo tuttu? Jos ei, laita viimeistään nyt kanava tilaukseen! YouTube -kanavalle striimataan PPJ-joukkueiden pelejä, ja niitä voi katsoa sieltä myös jälkeenpäin tallenteina. PPJ TV löytyy täältä https://youtube.com/@ppjtv-pallo-pojatjunioritr9088

huppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001