KESÄKUU 2023
Lue selaimessa
30.6.2023

PPJ Jäsentiedote 6/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Kesän maksuttomat aamutreenit 2012-2008 -syntyneille PPJ-pelaajille Väiskillä ja Jätkäsaaressa


Aamutreenit järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin kesä-heinäkuussa ja elokuun alussa koululaisten kesäloman aikana. Aamutreeneissä valmentajina toimivat PPJ:n Edustusjoukkueen pelaajat. Kesän aamuharjoitusten tavoitteina on tarjota pelaajille kehittäviä harjoituksia mielekkäällä tavalla. Aamutreeneihin ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista.

Väinämöisen kenttä
Ma & Ke (12.6., 14.6., 19.6., 21.6., 26.6., 28.6., 7.8., ja 9.8.)
klo 10-11, 2011-2012 -syntyneet
klo 11-12, 2008-2010 -syntyneet

Jätkäsaaren tekonurmi / Intersport Areena
Ma & Ke (3.7., 5.7., 31.7., ja 2.8.)
klo 10-11, 2011-2012 -syntyneet
klo 11-12, 2008-2010 -syntyneet
klo 11-12, 2008-2010 -syntyneet

Väinämöisen kenttä remontissa heinäkuussa

Väinämöisen eli Väiskin kentän 10 vuotta täyttävä tekonurmi uusitaan heinäkuussa 2023. Työ alkaa vanhan nurmen poistamisella maanantaina 3.7, jonka jälkeen asennetaan uusi nurmi vanhalle joustokerrokselle. Työn arvioidaan kestävän kolme viikkoa, eli uudelle nurmelle pääsee pelaamaan maanantaina 24.7.

Elo-syyskuun aikana myös valaistus uusitaan ja syksyn aikana suojaverkot korotetaan estämään tehokkaammin pallojen lentäminen Väinämöisenkadulle ja Arkadiankadulle. Katsomoa ei tänä vuonna rakenneta, mutta kentälle on hankittu lisää tukevia istuinpenkkejä. Myös jalkapallomaaleja ja niiden verkkoja korjataan ja pukukoppirakennusta ehostetaan.

Kesän Fudiskouluissa satoja osallistujia ja yllätysvierailijana Gilla FC

Kesäkuun ensimmäisten viikkojen PPJ Fudiskoulut keräsivät jälleen satoja osallistujia alueemme kentille Lauttasaareen, Eiraan, Jätkäsaareen ja Väiskille. Säät suosivat, ja suosituksi "välituntilajiksi" muodostui vesisota. Fudiskoulujen rehtorina toimii valmennuspäällikkömme Akke, ja apulaisrehtoreina junioripäälliköt Kalle Kähkönen ja Jude Korpinen. Ensimmäisellä Fudiskouluviikolla saatiin paikalle Gilla FC -joukkueesta yllätysvieraita. Gilla FC on tubettajien ja muiden nuorison suosikkien oma fudisjoukkue ja Suomen seuratuin urheiluseura, jonka kotipelit Jätkäsaaren kentällä Miesten Kutosessa ovat isoja tapahtumia savukoneineen ja kuuluttajineen. Vierailijat pelasivat tiukkoja matseja aikuiset vs lapset, jakoivat nimikirjoituksia ja ottivat yhteiskuvia lähes 300 fudiskoululaisen kanssa.

Miten meni kevätkausi? - katsaus sarjanousuihin

Useissa sarjoissa on kevätkauden ratkaisevat pelit pelattu kesäkuussa, tässä poimintoja PPJ-joukkueiden sarjatilanteesta syyskauden alkaessa:

TYTÖT:
 • T0809 sininen nousi Ykköseen
 • T2010 sininen nousi Eteläliigaan
POJAT:
 • 2011 Edustuksen toinen peliryhmä Siniset nousi Ykköseen, eli syksyllä Ykkösessä pelaa kaksi joukkueen peliryhmää
 • 2010 Edustus sai paikan Liiga Etelän jatkosarjaan
 • 2008 Edustus sai paikan Liiga Etelän mitalisarjaan
 • 2008 United oranssi nousi Kakkoseen
 • PPJ ASM pääsi karsinnoista A-SM -sarjaan
NAISET:
 • Naisten Edustus säilytti seurahistorian ensimmäisen paikkansa Kolmosessa
MIEHET:
 • Kolmoseen viime kauden päätteeksi noussut PPJ Ruoholahti jatkaa hyviä suorituksiaan ja on tällä hetkellä neljäntenä lohkossaan.
 • Neloseen viime kauden päätteeksi noussut PPJ Lauttasaari on tällä hetkellä lohkossaan kolmantena ja kärkkyy Kolmosen karsinnan paikkaa

PPJ Miesten Edustuksen kotipelit 30.6. ja 13.7. Jätkäsaaressa - tervetuloa katsomoon!

Miesten Kakkosta pelataan läpi kesän, ja mikä olisikaan mukavampi tapa viettää kesäiltaa kuin tulla paikalle Jätkäsaaren kentän katsomoon kannustamaan omat voittoon!
 • pe 30.6. klo 19 PPJ vs. PK-35
 • to 13.7. klo 19 PPJ vs. FC Kiffen -HELSINKI CUP SPECIAL! Kaikki PPJ:n Hesa cup -joukkueet paikalle tekemään uusi yleisöennätys ja huutamaan omat voittoon! Luvassa myös palkintoja ja erikoisohjelmaa, lisätietoja myöhemmin PPJ:n somekanavilla!
Sisäänpääsy kentän puukatsomoihin 5/10e, alle 13-v PPJ-varusteissa ilmainen, kausarilla aina ilmainen.

Tapahtumakohtaiset lisätiedot löydät parhaiten ennen peliä Miesten Edustuksen Instagram-tililtä ppj_edustus

Helsinki cupissa mukana ennätysmäärä PPJ-peliryhmiä!

Kesän legendaarinen kohokohta Helsinki cup järjestetään 10.-15.7. Mukana olevien PPJ:n peliryhmien määrä on noussut tasaiseen tahtiin, ja tänä vuonna rikotaan 100 peliryhmän haamuraja - turnauksessa pelaa yhteensä 102 PPJ-ryhmää!

Tsekkaa otteluohjelma ja lisäinfoa turnauksen omilta sivuilta https://helsinkicup.fi/

PPJ-leirit Eerikkilässä 7.-9.7.

Kesän kenties paras viikonloppu on pian edessä noin 700 PPJ-perheenjäsenellä! Kesän kaksi leiriä pidetään Suomen jalkapalloilun mekassa eli Eerikkilän urheiluopistolla perinteisesti Helsinki-cupia edeltävänä viikonloppuna. Perjantaista lauantaihin leireilevät isommat pelaajat, ja lauantaista sunnuntaihin on vuorossa nuoremmat pelaajat perheineen. Viikonlopun aikana Eerikkilässä majoittuu yli 700 PPJ:läistä, eli sinistä vilinää on tiedossa! Luvassa on futiksentäyteinen viikonloppu kesäisessä luonnonläheisessä ympäristössä - tietysti unohtamatta herkullisia ruokailuhetkiä. Leirille lähtijät saavat lisätiedot oman joukkueensa kautta, ja seuraamme leirin menoa tietysti PPJ:n somekanavissa (Facebook ja Instagram).

PPJ Girls cup jälleen elokuussa

PPJ:n oma Girls cup -turnaus pelataan elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.8. alueemme kentillä. Turnaus on tarkoitettu 2009-2016 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Ilmoittautuminen päättyy 30.6. Turnausinfon löydät osoitteesta https://girlscup.torneopal.fi/

PPJ TV:stä näet pelejä ilmaiseksi suorana ja tallenteina

Onko PPJ TV sinulle jo tuttu? Jos ei, laita viimeistään nyt kanava tilaukseen! YouTube -kanavalle striimataan PPJ-joukkueiden pelejä, ja niitä voi katsoa sieltä myös jälkeenpäin tallenteina. PPJ TV löytyy täältä https://youtube.com/@ppjtv-pallo-pojatjunioritr9088

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001