ELOKUU 2023
Lue selaimessa
31.8.2023

PPJ Jäsentiedote 8/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ Girls cup 26.-27.8.

Viikonloppuna 11. kertaa järjestetyssä seuran omassa PPJ Girls cup -turnauksessa näkyi PPJ:läisiä paitsi kentällä, myös järjestäjinä & kenttävastaavina, kahvionpitäjinä, pelinohjaajina sekä tietenkin kannustusjoukkoina. Kiitos jälleen kerran onnistuneesta turnauksesta kaikille osallisille!

Tänä vuonna PPJ-joukkueille tuli myös kolme mitalisijaa:
  • Kultaa PPJ/sininen T2011 kilpasarjassa
  • Hopeaa PPJ/sininen T2013 kilpasarjassa
  • Pronssia PPJ/oranssi T2010 haastesarjassa
Onnittelut hienoista sijoituksista!

Syyskauden iltapäiväkerhot sekä prinssi- ja prinsessafutisryhmät jo lähes täynnä

Kesä vaihtuu syksyyn, ja se näkyy myös PPJ:n toiminnassa. Joukkuetoiminnan lisäksi järjestämme mm. iltapäiväkerhoja alueen kouluissa 1.-2. -luokkalaisille, sekä erittäin suosittua prinssi- ja prinsessafutista. Tällä hetkellä kaikki Prinssi- ja prinsessafutiksen ryhmät ovat täynnä, ja iltapäiväkerhoista löytyy muutama paikka Lauttasaaressa sekä Ressun koululla. Pääset katsomaan iltapäiväkerhojen jonotilannetta myClubista Ilmoittautumiset-välilehdeltä.

Prinssi- ja prinsessafutisryhmät: https://ppj.fi/toiminta/prinssi-ja-prinsessafutis/

PPJ seurapelipäivä la 2.9. Jätkäsaaressa

Lauantaina 2.9. vietetään Jätkäsaaressa PPJ Seurapelipäivää! Tekonurmella ja Intersport Areenalla pelataan yhteensä 13 sarjapeliä joissa #etelähelsinginylpeys kamppailee voitosta. Päivän päätapahtuma on klo 16 starttaava Miesten Kakkosen ottelu PPJ vs. Jippo. Joensuulainen Jippo on tällä hetkellä sarjassa toisena, kun taas PPJ kaipaa kipeästi pisteitä sarjan häntäpäässä. Kannustusta siis tarvitaan - peliin on vapaa pääsy tällä kertaa pelaajien lisäksi myös joukkueiden taustoilla sekä valmentajilla PPJ-varusteissa.

2012 Edustusjoukkueet sekä tytöille että pojille

Perinteisesti syksyisin PPJ on perustanut 11-vuotiaille pojille oma edustusjoukkueensa -
tänä syksynä myös tyttöpuoli saa oman edustusryhmänsä, kun uusi malli jalkautetaan PPJ Tytöt 2012 -joukkueeseen. Tässä molempien edareiden tiedote:

PPJ aloittaa tyttöjoukkueiden edustustoiminnan tänä syksynä
Perustamme Tytöt 2012 edustusryhmän seuran edustusjoukkuelinjauksen mukaisesti.
Lisäksi meillä on saman joukkueen sisällä tilaa kasvaa myös haaste- tai harrastepelaajana. Treeni- ja pelitapahtumien määrään pääset itse vaikuttamaan.
Iloisuus, taitojen kehittäminen ja hyvä joukkuehenki ovat toimintamme keskiössä!
Tule mukaan, olit sitten tuleva Helmari, uusia haasteita kaipaava taituri tai lajin vasta löytänyt!
Jos olet kiinnostunut joukkueen toiminnasta, olethan yhteydessä ppjtytot12@gmail.com

PPJ perustaa 2012 syntyneiden poikien edustusjoukkueen
PPJ laajentaa lokakuussa kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla edustusjoukkueen 2012- syntyneiden poikien ikäluokalle. Joukkueen toiminta-ajatuksena on tarjota motivoituneille nuorille jalkapalloilijoille turvallinen ja laadukas oppimisympäristö mahdollistaen pelaajien yksilölliset tarpeet ja kehittymistahdin. Toiminnassa huomioidaan vahvasti pedagoginen näkökulma valmentamisessa. Joukkueeseen haetaan 22-25 tavoitteellista, innostunutta ja motivoitunutta pelaajaa, Joukkueeseen tulee kaksi peliryhmää. Kaudella 2023 osallistumme Ykköseen (EL-karsinta) ja Kakkoseen. Lisäksi joukkue osallistuu kovatasoisiin turnauksiin Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla.
Joukkueen toiminta alkaa virallisesti sisäkauden alkaessa 23.10.2023.
Mikäli olet kiinnostunut PPJ:n edustusjoukkuetoiminnasta ole yhteydessä Edustusjoukkueen vastuuvalmentajaan Karim Zineen tai PPJ Valmennuspäällikkö Axel Orrströmiin.
Kiinnostuneet voivat tulla näyttämään osaamistaan seuran syksyn taitokouluharjoituksiin.

Poikien edustusjoukkueen valmennustiimiin kuuluu:
Vastuuvalmentaja: Karim Zine
Apuvalmentajat: tarkentuu myöhemmin
Maalivahtivalmentaja: Jussi Liikanen
Fyysinen valmennus: Tarkentuu myöhemmin

PPJ järjestää valmentajille jatkokoulutusta syksyllä

PPJ on järjestänyt jo kaksi Futisvalmentajan Startti - peruskurssia, joihin osallistui ilahduttavan moni valmentaja ja valmentajaksi aikova ppj:läinen. Syksyllä on luvassa seuraava vaihe Palloliiton koulutusjärjestelmässä, kun PPJ ja KulPS järjestävät yhdessä Ikävaihekurssin. Kurssille voi osallistua, jos on suorittanut hyväksytysti Futisvalmentajan starttikurssin. Tervetuloa oppimaan lisää!

Ikävaihekurssin ajankohdat.
LA 28.10. klo 9–17.00 lähijakso 1
TI 7.11. klo 17–21.00 lähijakso 2
TI 14.11. klo 17–21.00 lähijakso 3
TO 30.11. klo 17–21.00 lähijakso 4

Ikävaihekurssin pitopaikkana toimii alustavasti PPJ:n toimisto ja kuplahalli, paikkatieto vahvistetaan myöhemmin.
Koulutuksen vetäjinä toimivat
  • Mikko Taivassalo, eteläisen alueen valmennusosaamisen kehittäjä sekä
  • Kalle Kähkönen, PPJ junioripäällikkö.
Ilmoittautumisen ja lisätiedot kurssista löydät Palloliiton Moodle-järjestelmästä:

https://moodle.palloliitto.fi/hrd/skill/43?training=5220
Näin ilmoittaudut kurssille:
1. Tarvitset ilmoittautumiseen PalloID:n valmentajaroolilla.
2. Kirjaudu moodleen.
3. Kirjoita moodlen etusivun hakukenttään ”keskusta”. Näet tulevat koulutukset HKI-keskustassa. Kurssin nimi ”Ikävaihekoulutus_eteläinen_Kulps_28.10_30.11.”
4. Klikkaa valitsemasi kurssia ja ilmoittaudu kurssille.

PPJ Junnulehti ilmestyy 2.11., tienaa joukkueellesi rahaa mainosmyynnillä!

Joukkueilla on mahdollisuus ansaita rahaa myymällä mainoksia Junnulehteen. Joukkue saa myymänsä mainoksen hinnan 100-prosenttisesti mediakortissa olevia ohjeita noudattamalla.
Mainosten hinnat koon mukaan 150e-750e. Aineistopäivä mainoksille 24.9. Katso lisätietoja mediakortista.

PPJ B-tyttöjen Sara futsalin maajoukkueleirille

B-tytöissä pelaava Sara Loid on valittu futsalin U19-maajoukkueleirille Eerikkilään 2.-4.9. Hienoa Sara ja tsemppiä leirille!

Hyvän tuulen Fest Jätkäsaaressa 2.9. -myös PPJ mukana!

Jätkäsaaren oma kyläjuhla Hyvän tuulen fest järjestetään 2.9. Hyväntoivonpuistossa, Jätkäsaaren keskellä klo 11-15. Myös PPJ esittelee päivän aikana toimintaansa junioripäällikkö, Jätkäsaaren alueen vastaava Kalle Kähkösen johdolla. Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut tapahtuma pitää sisällään alueen toimijoiden esittely- ja myyntipisteitä, ohjelmaa lapsille sekä koko perheelle. Tervetuloa mukaan!

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001