LOKAKUU 2023
Lue selaimessa
29.10.2023

PPJ Jäsentiedote 10/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ Gaala 31.10. - tervetuloa!

PPJ vahvistaa valmennusosaamistaan

Jalkapallokausi lähestyy päätöstään, ja uuden kauden alkaessa marraskuussa myös seuravalmentajien kokoonpanoon tulee muutoksia.

Marko Kolsi aloittaa seuramme Talenttivalmentajana

Marko aloittaa seuramme historian ensimmäisenä Talenttivalmentajana marraskuun alussa. Hän siirtyy meille helsinkiläisseura IF Gnistanista, jossa hän toimii edustusjoukkueiden toimitusjohtajana ja vastaa kumppanuuksista.
Hänen tuleviin vastuutehtäviinsä PPJ:ssä kuuluu kilpapolun pelaajakehitys P14-P19 ikäluokissa, missä yhtenä osana sitä Marko tulee toimimaan viikoittaisella tasolla ikäluokkien lahjakkaimpien pelaajien kanssa. Tämän lisäksi hän tulee toimimaan P14-P17 Edustusjoukkueiden valmennuksen tukena, sekä vastaamaan seuramme aamuvalmennuksesta.

Scott Angevine aloittaa uutena P14-P20 Nuorisopäällikkönä

Seurassamme valmentajana ja maalivahtivalmentajana jo pitkään toiminut Scott vastaa jatkossa seuran P14-P20 toiminnasta, pois lukien Edustusjoukkueiden toiminta. Tämän lisäksi Scott toimii valmentajana A1 ja B2 joukkueissa, sekä vastaa Kykykoulujen toiminnasta P14-P15 ikäluokissa.

Karim Zine P12-P13 seuravalmentajaksi
Useasta PPJ-joukkueesta tuttu Karim Zine tulee vastaamaan P12-P13 Edustusjoukkueiden ja Kykykoulujen toiminnasta. Tämän lisäksi seuran kuuluisat Tehotreenit ovat jatkossa Karimin vastuulla.
Kuvat ja tarkemmat esittelyt kaikista uusista seuravalmentajista tulossa vielä loppusyksyn aikana!

Niko Rajala uusiin haasteisiin

PPJ Nuorisopäällikkö Niko Rajala vaihtaa kauden jälkeen seuraa ja hänen uusi seuransa tiedottaa asiasta vielä syksyn aikana. PPJ haluaa kiittää Nikoa näistä kahdesta vuodesta mitkä Niko on seuramme palveluksessa viettänyt!

Avoin työpaikka: Päätoiminen maalivahtivalmentaja

PPJ hakee toista päätoimista maalivahtivalmentajaa. Nyt haettavan valmentajan tehtäviin kuuluu mm. maalivahtien valmennusta sekä kilpa- että haastejoukkueiden parissa sekä maalivahti-toiminnan kehittäminen edelleen yhdessä maalivahtivalmennuspäällikön kanssa. Hakuaika työpaikkaan on avoinna 15.10. asti, ja koko ilmoitus on luettavissa verkkosivujemme lisäksi myös Palloliiton avoimet työpaikat -sivustolla

Uusi PPJ-joukkue Tytöt 2018 perustetaan lokakuussa

Ensimmäiset harjoitukset pidetään torstaina 26.10 klo 17.00-18-00 Jätkäsaaren jalkapallohallissa (Hyväntoivonkatu 1). Treenit on talvikaudella (loka-huhtikuu) kerran viikossa torstaisin. Vastuuvalmentajana toimii Jussi Korpinen. Tervetuloa mukaan! Lisätiedot ja ilmoittautuminen joukkuesivun kautta.

Intersport Arenan säännöt

Talvikausi on alkamassa syysloman jälkeen 23.10., ja on taas aika muistuttaa mieliin treenipaikkojemme käyttösäännöt. Intersport Arenalla ne löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi sisäänkäynnin viereisen lokerikon seinään kiinnitettyinä. Ne kannattaa lukea ja käydä läpi myös junioreiden kanssa. Kylteistä löytyy myös puhelinnumerot, joihin voi olla yhteydessä jos havaitsee ongelmatilanteita.

PPJ Jäsenkysely lokakuussa

Vuoden 2023 Jäsenkysely toteutetaan kauden päätteeksi lokakuussa. Jäsenkyselyyn vastaamalla vaikutat oman joukkueesi ja seuran toimintaan ja pääset antamaan ruusut ja risut oikeille tahoille. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan taas futisaiheisia palkintoja.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001