MAALISKUU 2023
Lue selaimessa
31.32023

PPJ Jäsentiedote 3/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ mukana Suomen Cupissa kolmella joukkueella

Valtakunnallista miesten Suomen Cupia on pelattu kaudesta 1955 lähtien. Kaudelle 2022 miesten Suomen Cupin formaatti palasi takaisin perinteiseen "tulos tai ulos" -malliin, jossa joka pelissä vain voittaja jatkaa tietään eteenpäin. PPJ on tänä vuonna mukana kolmella joukkueella: PPJ Lauttasaari (kuva yllä), PPJ Ruoholahti sekä Miesten Edustus. Suomen cupin aikataulut ja tulokset löytyvät sivulta https://www.palloliitto.fi/kilpailut/aikuisten-valtakunnalliset-sarjat/miesten-suomen-cup/

Palloliiton sarjat alkavat - oletko valmis? Onhan pelipassi ja vakuutus kunnossa?

Osa Palloliiton sarjoista on jo alkanut, ja lopuillakin pelit alkavat huhti-toukokuussa. Muistathan tarkistaa että pelaajilla on pelipassit ja vakuutukset kunnossa! Ilman niitä ei voi osallistua virallisiin peleihin. Seura hyväksyy Palloliiton kautta ostetun pelipassin tai pyydetyn edustussiirron PPJ:hin, kun jäsenmaksu on maksettu. Pelipassin uudistamisesta lisätietoa Palloliiton sivulta.

Muistathan myös, että pelaajilla tulee olla harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus myös harjoituksissa. Vakuutus voi olla Palloliiton kautta ostettu tai esim. oma tapaturmavakuutus, johon on ostettu urheilulaajennus.

Toukokuussa perustetaan viisi uutta PPJ-joukkuetta - uudet ryhmät kaupunginosiin myös tytöille!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin viisi uutta jalkapallojoukkuetta! Uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla omilla kentillään. Perustettavat joukkueet ja aloituspäivämäärät:
 • PPJ Tytöt 2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee kolmena ajankohtana eri kaupunginosissa. Voit valita joko itsellesi parhaiten sopivimman ryhmän tai toki myös osallistuminen useammalle viikkotunnille onnistuu.
  Harjoitusajat:
  Tiistai (alkaa 2.5.) klo 17.00-18.00 Tehtaanpuiston tekonurmikenttä (Sepänkatu 2).
  Torstai (alkaa 4.5.) klo 17.00-18.00 Jätkäsaaren halli (Hyväntoivonkatu 1).
  Sunnuntai (alkaa 7.5.) klo 18.00-19.00 Pyrkän tekonurmikenttä (Lahnalahdentie 4)

 • PPJ Eira 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Tehtaanpuiston kenttä, Seppäri, Sepänkatu 2. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023.
 • PPJ Jätkäsaari 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Intersport Areenalla Jätkäsaaressa, Hyväntoivonkatu 1. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023.
 • PPJ Laru 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee maanantaisin klo 18-19, Pyrkän kenttä, Lauttasaaren liikuntapuisto, Lahnalahdentie 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 8.5.2023.
 • PPJ Väiski 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee torstaisin klo 18-19, Väinämöisen kentällä, Väinämöisenkatu 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 4.5.2023.
Ilmoittautuminen, hinnat ja muut lisätiedot löytyvät nettisivultamme. Tervetuloa mukaan!

Löytötavaralaatikot tyhjennetään 7.4.

Löytötavaralaatikot tyhjennetään pe 7.4. Lauttasaaressa Pyrkällä sekä Erkkerissä, Väinämöisen kentällä ja Intersport Areenalla Jätkäsaaressa. Muistathan noutaa unohtuneet vaatteet ja varusteet sitä ennen!

Muistutamme samalla myös omasta vastuusta harjoituspaikkojen siisteydessä: vie roskat mukanasi roskikseen, älä jätä niitä kentälle!

Ilmoittautuminen avattu aikuisten Kuntofutiksen kesäkaudelle

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutisjengiin.
Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Paikka ja aika:
Keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 Pyrkällä 26.4.-4.10. (sis. kesätauko)

Kuntofutiksen hinta:
150 euroa (koko kausi)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://ppj.myclub.fi/flow/courses/5318474

Kesän tehotreenien lukujärjestys - ilmoittaudu mukaan!

Kevään tehotreenit tarjoavat taas huippumahdollisuuden yhteen tai useampaan lisäharjoituskertaan viikossa PPJ:n huippuvalmentajien parissa. Tehotreenit on suunniteltu 7-12-vuotiaille pelaajille. Tehotreeneissä ovat kausittain ja päivittäin vaihtuvat teemat, joihin erityisesti keskitytään harjoituksissa. Kevään valikoimassa on muun muassa maalinteon salojen oppimista ja heikompaa jalkaa kehittävää harjoittelua tavoitteellisille pelaajille.

Kevään jakso: 17.4.-2.6.2023 (Huom! ei treenejä ma 1.5. ja to 18.5.)
Hinta: 37€/43€ (sisältää 6-7 harjoituskertaa)
Ilmoittautuminen päättyy huhtikuun puolivälissä. Ilmoittautuminen myClubin kautta!

Lisätiedot:
Iisakki Raimovaara
050 320 4321
iisakkir@gmail.com

Kesän fudiskouluista osa jo täynnä - päivitetty info

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 5.-9.6. ja 12.-16.6. -TOISELLA VIIKOLLA TILAA
Pyrkkä, Lauttasaari 5.-9.6.TÄYNNÄ
Seppäri, Eira 5.-9.6. TÄYNNÄ
Väiski, Töölö 12.-16.6.

Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 210€ (sisältää paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Kaksi kokopäiväleiriä putkeen, jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkit löytyvät myClubista ilmoittautumisosiosta sekä täältä

Futisvalmentajan Starttikurssi jälleen huhtikuussa!

PPJ järjesti alkukeväästä seuran oman futisvalmentajastarttikoulutuksen. Kurssi oli menestys ja meillä oli hyvä määrä innokkaita valmentajia mukana kurssilla. Niille, jotka eivät ensimmäisellä kerralla kerenneet mukaan, on tulossa nyt toinen mahdollisuus käydä kurssi.

Kurssin ajankohdat ovat Su 23.4. klo 10-18 ja To 25.5. klo 17-20 Jätkäsaaressa. Toivomme että mahdollisimman moni valmentaja joka kurssia ei ole vielä käynyt tulisi nyt mukaan kurssille. Kurssi on Palloliiton virallinen kurssi ja saamme järjestettyä sen omassa seuraympäristössä omille valmentajillemme. Seuravalmentajamme Kalle Kähkönen ja Niko Rajala toimivat kurssin vetäjinä.

Lisätietoja valmentajakoulutuksesta:
Kalle Kähkönen
kalle(a)ppj.fi
puh 044 7233 249

PPJ Edustuksen kotipelit Miesten Kakkosessa - onko sinulla jo kausikortti?

PPJ Miesten Edustus säilytti viime kaudella paikkansa Miesten Kakkosessa, eli taas on luvassa Jätkäsaaren liikuntapuistoon vauhdikkaita valtakunnallisen sarjan pelejä tulevalle kesäkaudelle! Kausikorttien myynti on käynnistynyt, korttien hinnat ovat 39e perusversio ja 99e Tosifanin kausikortti. Osta omasi myClubin verkkokaupasta!
Kauden ensimmäinen kotipeli pelataan Jätkäsaaressa 5.5.

Kesän maalivahtileiri tulee taas!

Kaikille 2010-2015 syntyneille avoin maalivahtileiri järjestetään 5.-7.6.2023 klo 9-12 Jätkäsaaressa. PPJ Maalivahtileirillä opetellaan erilaisia maalivahtitaitoja.
Leirille ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin. Aikaisempi maalivahti tausta ei ole pakollinen. Maalivahtileiri on mahdollista yhdistää kesän puoli- ja kokopäivä fudiskoulujen kanssa.
Hinta: 54€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://ppj.myclub.fi/flow/courses/5297513
RIEHA 2023(1)

PPJ Rieha Pyrkällä la 13.5., kaikki mukaan!

Perinteinen koko perheen PPJ Rieha järjestetään la 13.5.2023 Pyrkällä

Ohjelmassa mm.
– pelejä klo 9 - 15.30 (2017-2013 syntyneet. Sitä vanhemmat voivat sopia itsenäisesti pelejä)
– Monipuolinen buffa + popparikone
– Glitterstudio
– PPJ Tukirahaston kirppis
– PPJ Fanituotemyyntiä
– Intersportin seuratuotemyynti

Olethan tulossa heinäkuun päätapahtumaan PPJ:n Eerikkilän leirille?

Leirillä pääset treenaamaan laadukkaissa olosuhteissa, nauttimaan kesäisestä tunnelmasta, saunomaan ja uimaan sekä viettämään aikaa joukkuekavereiden kanssa.
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oman joukkueen kautta. Ilmoittautuminen päättyy toukokuussa.
Leirin hinta on 130€ (sis. kuljetuksen, majoitukset 3-9hlö huoneissa, harjoitusvuorot ja ruoat). Tämän lisäksi joukkueet voivat jyvittää osallistujille valmentajiensa kulut.

Päivämäärät
2013 ja sitä vanhemmat ikäluokat 7.-8.7.2023 (pe-la)
2014-2017 syntyneiden joukkueet 8.-9.7.2023 (la-su)

PPJ Girls cup pelataan jälleen elokuussa

PPJ:n oma Girls cup -turnaus pelataan elokuun viimeisenä viikonloppuna alueemme kentillä. Turnaus on tarkoitettu 2009-2016 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Turnausinfon löydät osoitteesta https://girlscup.torneopal.fi/
huppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001