HUHTIKUU 2023
Lue selaimessa
30.4.2023

PPJ Jäsentiedote 4/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Naisten Edustuksen historiallinen avaus Kolmosessa

PPJ Naisten Edustus nousi viime kauden päätteeksi korkeimmalle sarjatasolle historiassaan, Kolmoseen. Kauden ensimmäisen pelin joukkue pelasi Laajasalossa 22.4., tuloksena tasaisesta pelistä oli tappio 3-1. Joukkue pelaa toukokuussa Jätkäsaaren tekonurmella pe 12.5. klo 20.20 sekä la 20.5. klo 14, tervetuloa katsomoon!

Naisten Edustuksella on myös toinen peliryhmä, joka pelaa yhtä sarjatasoa alempana Nelosessa. Kotipelejä voi tulla seuraamaan Jätkäsaareen to 4.5. klo 20.30 sekä to 25.5. klo 18.10.

Toukokuussa perustetaan viisi uutta PPJ-joukkuetta - uudet ryhmät kaupunginosiin myös tytöille!

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin viisi uutta jalkapallojoukkuetta! Uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran toukokuun ensimmäisellä viikolla omilla kentillään. Perustettavat joukkueet ja aloituspäivämäärät:
 • PPJ Tytöt 2017. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee kolmena ajankohtana eri kaupunginosissa. Voit valita joko itsellesi parhaiten sopivimman ryhmän tai toki myös osallistuminen useammalle viikkotunnille onnistuu.
  Harjoitusajat:
  Tiistai (alkaa 2.5.) klo 17.00-18.00 Tehtaanpuiston tekonurmikenttä (Sepänkatu 2).
  Torstai (alkaa 4.5.) klo 17.00-18.00 Jätkäsaaren halli (Hyväntoivonkatu 1).
  Sunnuntai (alkaa 7.5.) klo 18.00-19.00 Pyrkän tekonurmikenttä (Lahnalahdentie 4)

 • PPJ Eira 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Tehtaanpuiston kenttä, Seppäri, Sepänkatu 2. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023.
 • PPJ Jätkäsaari 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin klo 18-19, Intersport Areenalla Jätkäsaaressa, Hyväntoivonkatu 1. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2023.
 • PPJ Laru 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee maanantaisin klo 18-19, Pyrkän kenttä, Lauttasaaren liikuntapuisto, Lahnalahdentie 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 8.5.2023.
 • PPJ Väiski 2018. Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee torstaisin klo 18-19, Väinämöisen kentällä, Väinämöisenkatu 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 4.5.2023.
Ilmoittautuminen, hinnat ja muut lisätiedot löytyvät nettisivultamme. Tervetuloa mukaan!

PPJ Rieha 13.5. Pyrkällä, tervetuloa koko PPJ-perheen kesän aloitukseen!

PPJ Riehaa juhlitaan taas perinteisesti äitienpäivän aattona, lauantaina 13.5. Pyrkän kentällä Lauttasaaressa. Luvassa PPJ-pelejä ja ohjelmaa jo klo 8 alkaen!
Pelien aikataulu:
 • klo 8-10 2016 syntyneiden pelit
 • klo 10-11 2017 syntyneiden pelit
 • klo 11-12 2015 syntyneiden pelit
 • klo 12-13 2014 syntyneiden pelit
 • klo 13-14.30 2013 syntyneiden pelit
 • klo 14.30-15.30 T2013 pelit
Paikalla monipuolinen buffet, Intersport myymässä seuratuotteita (myös painatukset paikan päällä!), Karren myymässä PPJ fanituotteita sekä PPJ Tukirahaston Varustekirppis, voit myös tuoda sinne omat futistavarasi kiertoon. Pisteenä i:n päälle Glitterstudiosta saa säihkettä kasvoihin!

Myös MATE-Football on mukana Riehassa! Tervetuloa tutustumaan yksilö/pienryhmävalmennuksen konseptiin. Mateus "Mate" Decat on tavattavissa klo 9.00 - 11.30., ja MATE-Footballin pisteellä järjestetään myös erilaisia tekniikkakisoja.

HUOM! suosittelemme saapumaan tapahtumaan jalan/pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Samaan aikaan juostaan Helsinki running day -maratonit ja juoksijoiden reitti menee Pyrkän ohi. Kadunvarren parkkipaikat eivät ole käytössä ja autotietä saa ajaa vain yhteen suuntaan, sillan alta kohti kenttää.

Miesten Edustuksen kotipeliavaus 5.5. Jätkäsaaressa

PPJ Miesten Edustus säilytti viime kaudella paikkansa Miesten Kakkosessa, eli taas on luvassa Jätkäsaaren liikuntapuistoon vauhdikkaita valtakunnallisen sarjan pelejä tulevalle kesäkaudelle! Nyt on siis loistava aika hankkia kausikortti peleihin! Korttien hinnat ovat 39e perusversio ja 99e Tosifanin kausikortti. Tutustu kausareiden etuihin ja osta omasi myClubin verkkokaupasta! Kausikortteja myynnissä myös kauden ensimmäisessä kotipelissä Jätkäsaaressa perjantaina 5.5.

Aikuisten Kuntofutiksen kesäkausi alkoi - vielä ehdit mukaan!

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutisjengiin.
Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Paikka ja aika:
Keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 Pyrkällä 26.4.-4.10. (sis. kesätauko)

Kuntofutiksen hinta:
150 euroa (koko kausi)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://ppj.myclub.fi/flow/courses/5318474

PPJ:n kevätkokous 22.5.

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 22.5.2023 klo 17:00 alkaen. Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille.
Kokouksessa on etäkuunteluyhteys Microsoft Teamsin kautta. Päätöksentekoon voi osallistua vain paikan päällä. Ilmoittautuminen sekä linkki myClubissa (ilmoittautumiset-osiossa)

Kesän fudiskoulut - vielä on tilaa Väiskillä ja Jätkäsaaressa kesäkuun toisella viikolla

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu! Fudiskoulu on avoin kaikille 4-11-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille pojille ja tytöille. Fudiskoulussa ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Fudiskoulussa opetellaan perus jalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja. Fudiskouluun ovat tervetulleita jo PPJ:ssä pelaavat kuin muutkin lapset. Jaamme pelaajat sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Ajankohdat:
Jätkäsaari 5.-9.6. ja 12.-16.6. -TOISELLA VIIKOLLA TILAA
Pyrkkä, Lauttasaari 5.-9.6.TÄYNNÄ
Seppäri, Eira 5.-9.6. TÄYNNÄ
Väiski, Töölö 12.-16.6. TILAA ON

Hinta:
Ma-Pe klo 9-15, 210€ (sisältää paidan, lounaan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Ma-Pe klo 9-12, 90€ (sisältää paidan, ohjauksen ja vakuutuksen)
Kaksi kokopäivän fudiskoulua peräkkäisinä viikkoina, jälkimmäisen leirin hinnasta hyvitetään 100€

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkit löytyvät myClubista ilmoittautumisosiosta sekä täältä

PPJ:n ja Rollyn yhteistyö kasvaa

Kuljetusalan yritys Rolly kuljettaa PPJ:n joukkueet ympäri Suomea peleihin ja turnauksiin valmiiksi neuvotelluin kilpailukykyisin hinnoin, jopa kolmen päivän varoajalla. Bussien tilaaminen ja laskutus on tehty myös helpoksi. Tähän liittyvät ohjeet ja matkojen hinnasto tullaan lähettämään joukkueiden käyttöön lähiaikoina.

Yhteistyön kasvamisen myötä Rollyn mainokset tulevat jatkossa näkymään Jätkäsaaren ulkokentällä, hallissa ja Miesten Edustuksen peliasussa.

PPJ ja MATE -Football Oy yhteistyöhön

PPJ aloittaa valmentajansa Mateus “Mate” Decat de Arrudan yhtiön MATE-Football Oy:n kanssa tiiviin yhteistyön jalkapallon pienryhmä- ja yksilövalmennuksessa. Yhteistyö mahdollistaa PPJ:n motivoituneimmille pelaajille lisäharjoittelun tutuissa paikoissa huippuvalmennuksessa.

PPJ tarjoaa jäsenilleen joukkuetoiminnan lisäksi useita eri harrastamisen mahdollisuuksia kuten Tehotreenit, Fudiskoulut, aamutreenit, harrastuspohjaista kuntofutista ja fyysistä valmennusta. Yhteistyöllä MATE-Football Oy:n kanssa seura haluaa mahdollistaa lisäharjoittelun myös motivoituneimmille ja edistyneimmille pelaajille tuomalla valikoimiinsa uudenlaisen lisäharjoittelumahdollisuuden

“Mate” Decat on tuttu hahmo seuran pelaajille jo vuodesta 2018 alkaen. Mate toimii PPJ:n 2011 edustusjoukkueen vastuuvalmentajana sekä vastaa taitokoulutoiminnasta. MATE-Footballin pienryhmä- ja yksilövalmennuksiin osallistuu jo nyt useita seuran pelaajia ja yhteistyöllä halutaan varmistaa myös jatkossa seuran pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet sekä olosuhteet tutuista harjoittelupaikoista. Mate jatkaa edelleen myös muita tehtäviään PPJ:ssä.

Kesän maalivahtileiri tulee taas!

Kaikille 2010-2015 syntyneille avoin maalivahtileiri järjestetään 5.-7.6.2023 klo 9-12 Jätkäsaaressa. PPJ Maalivahtileirillä opetellaan erilaisia maalivahtitaitoja.
Leirille ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin. Aikaisempi maalivahti tausta ei ole pakollinen. Maalivahtileiri on mahdollista yhdistää kesän puoli- ja kokopäivä fudiskoulujen kanssa.
Hinta: 54€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://ppj.myclub.fi/flow/courses/5297513

Eerikkilän leirikesä

PPJ-seuraleirillä pääset treenaamaan laadukkaissa olosuhteissa, nauttimaan kesäisestä tunnelmasta, saunomaan ja uimaan sekä viettämään aikaa joukkuekavereiden kanssa.
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oman joukkueen kautta. Ilmoittautuminen päättyy toukokuussa.
Leirin hinta on 130€ (sis. kuljetuksen, majoitukset 3-9hlö huoneissa, harjoitusvuorot ja ruoat). Tämän lisäksi joukkueet voivat jyvittää osallistujille valmentajiensa kulut.

Päivämäärät
2013 ja sitä vanhemmat ikäluokat 7.-8.7.2023 (pe-la)
2014-2017 syntyneiden joukkueet 8.-9.7.2023 (la-su)

PPJ Girls cup pelataan jälleen elokuussa

PPJ:n oma Girls cup -turnaus pelataan elokuun viimeisenä viikonloppuna alueemme kentillä. Turnaus on tarkoitettu 2009-2016 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Turnausinfon löydät osoitteesta https://girlscup.torneopal.fi/
huppari_1903x

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001