HELMIKUU 2024
Lue selaimessa
29.2.2024

PPJ Jäsentiedote 2/2024

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Miesten Kakkosen ohjelma valmis - PPJ aloittaa kotipelillä 12.4.

Viime kaudella Kakkosessa säilynyt PPJ Edustus starttaa tämän vuoden pelit kotikentällä Jätkäsaaressa 12.4. Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan. Lähes kaikki kotipelit pelataan perjantai-iltaisin, joten mahtavia futisviikonlopun avauksia on jälleen tiedossa Jätkäsaaressa! PPJ:n kaikki pelit löytyvät Palloliiton Tulospalvelusta

PPJ:n pelaajia valittu Palloliiton pelitapahtumiin

Palloliiton aluejoukkueleirit tähtäävät pelaajien kehittämiseen kohti maajoukkuetta ja kansainvälistä jalkapalloa, ja niitä järjestetään 14-16 vuotiaille pelaajille. Alueleirit- ja turnaukset toimivat eräänlaisina esivaiheina maajoukkueiden muodostamiselle, ja pelaajille opetetaan leireillä ja tapahtumissa myös maajoukkueiden pelitapaa. Myös futsalin puolella järjestetään omia vastaavia tapahtumia.

Vuoden 2024 aikana PPJ:stä on leireille valittu:

  • Etelän aluejoukkueleiri s. 2008: Pihla Kobylin (kuvassa)
  • Futsalin Uefa B valmentajakoulutuksen malliryhmäleiri: Pihla Kobylin
  • Etelän alueleiri s. 2009: Iiris Kangasniemi
  • Futsal, eteläisen alueen kehitystapahtuma:T19 Sara Loid, Pihla Kobylin, Isabella Ingström, Lili Sneck ja Isabel Noguera.
  • U16-maajoukkueleirillä (s.2008) Eerik Salmivuori
  • U15 Etelän alueleirillä (s.2009) Henrik Immonen, Vertti Niinistö, Viljami Everi ja Oliver Sulkumäki

PPJ perustaa neljä uutta joukkuetta 2019 syntyneille toukokuussa

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin neljä uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2019, Jätkäsaari 2019, Lauttasaari 2019 ja Väiski 2019. Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat toukokuun alussa oman alueensa kentällä. Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.
Kaikki innokkaat tytöt ja pojat otetaan mukaan! Tervetuloa mukaan liikunnalisen harrastuksen pariin!

PPJ Iltakoulu - pelaajapolku, Perpa ja perjantaifiilis

Seuratoimijoiden yhteinen PPJ Iltakoulu järjestettiin neljän vuoden tauon jälkeen perjantaina 1.3. tutussa paikassa Lauttasaaren Bistro Telakassa. Iltakoulun konseptiin kuuluu yleensä illan aloitus valmennuspäällikkö Akke Orrströmin ja muiden seuratyöntekijöiden vetämänä, jonka jälkeen on vuorossa vierailijan vuoro ennen vapaata illanviettoa.

Tällä kertaa illan aloitti Akke Orrström kertomalla PPJ:n pelaajapolusta poikien puolella, ja Jussi "Jude" Korpinen jatkoi kertomalla tyttöjen pelaajapolusta.

PPJ päälliköiden jälkeen esiintymisvuorossa oli pelaajauransa viime vuonna lopettanut yli 300 Serie A peliä pelannut Perparim Hetemaj, joka kertoi omasta pelaajapolustaan ja siihen vaikuttaneista asioista. Yli 60-henkinen täpötäysi ravintola kuunteli keskittyneesti Perpan tarinoita, ja kysymyksiä riitti esityksen jälkeen. Perjantai-ilta jatkui rennon illanvieton merkeissä vielä virallisen osuuden jälkeen. Kaikilla tuntui olevan mielessä samat terveiset: lisää Iltakouluja!

PPJ Tukirahaston avustusten haku maaliskuussa

PPJ Tukirahaston vuoden 2024 ensimmäinen hakuaika aukeaa tuttuun tapaan maaliskuun alussa. Linkki avustuksen hakulomakkeeseen jaetaan myClubin tiedotteessa ja avustusta voi hakea 1.-21.3.
Tukirahastosta voivat hakea taloudellista tukea kaikki seuran pelaajat. Tuen enimmäismäärä pelaajaa kohti vuodessa on 300 euroa. Tuen määrään vaikuttaa mm. pelaajan ikä.

Pysäköinti ja turvallisuus Intersport Areenalla

Muutama muistutus turvallisuusasiohin liittyen:

Intersport Areenan portin eteen ei saa ajaa autolla, eikä autoja saa parkkeerata portin eteen tai pukukoppirakennuksen viereen. Ne aiheuttavat vaaratilanteita mm. hallista ulos juokseville lapsille sekä ohikulkeville jalankulkijoille, sekä tukkivat pahimmillaan hälytysajoneuvoille varatun ajotien.

Pukuhuoneisiin (punainen kaupungin omistuksessa oleva rakennus) ei pidä jättää mitään arvoesineitä - ne ovat yleisessä käytössä ja kaupunki ei vastaa niissä säilytettävästä omaisuudesta.

Hallin kulmissa sijaitsevia ovia (varauloskäynnit) ei saa avata: avaaminen aiheuttaa hallin tyhjenemisen ja hälytyksen, ja ovi on ilmanpaineen vuoksi erittäin vaikea sulkea. Muistutattehan tästä asiasta pelaajia ja joukkueita.

Kesän Fudiskouluihin ennätysryntäys - vielä mahtuu mukaan Väiskille!

PPJ Fudiskouluihin kesäkuun kahdelle ensimmäiselle viikolle avattiin ilmoittautuminen viikolla 8, ja heti ensimmäisten tuntien aikana myytiin osa fudiskouluista täyteen! Väiskin Fudiskouluissa on vielä tilaa, ja muillakin kentillä jonotilanne elää, eli jonoon kannattaa silti ilmoittautua. Löydät kaikki fudiskoulut myClubista sekä verkkosivultamme https://ppj.fi/toiminta/ppj-fudiskoulut/

Päivämäärät kalentereihin: PPJ Rieha sekä Girls cup

Jokavuotiseen tapaan kesäkauden aloitusjuhla PPJ Rieha järjestetään taas äitienpäivän aattona lauantaina 11.5. Pyrkän kentällä Lauttasaaressa. Riehan järjestää tänä vuonna Laru 2013-joukkue, ja ohjelma päivittyy tapahtuman sivulle

PPJ Girls cup -turnaus pelataan alueemme kentillä elokuussa, 24.-25.8. Lisätietoa ja ilmoittautuneiden tilanne löytyy turnauksen sivustolta Torneopalista

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001