MAALISKUU 2024
Lue selaimessa
30.3.2024

PPJ Jäsentiedote 3/2024

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

Miesten Kakkosessa PPJ aloittaa kotipelillä 12.4. - vielä ehdit ostaa kausikortin!

Viime kaudella Kakkosessa säilynyt PPJ Edustus starttaa tämän vuoden pelit kotikentällä Jätkäsaaressa 12.4. Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan. Lähes kaikki kotipelit pelataan perjantai-iltaisin, joten mahtavia futisviikonlopun avauksia on jälleen tiedossa Jätkäsaaressa! PPJ:n kaikki pelit löytyvät Palloliiton Tulospalvelusta

Kausikortit Jätkäsaaren kotiotteluihin saat ostettua kätevästi myClubin verkkokaupasta
Kausarin hinta on 49 euroa ja se sisältää:
  • Sisäänpääsyn kaikkiin PPJ Miesten edustuksen kotiotteluihin (13-14 kpl Miesten Kakkosen runkosarjassa, mahdolliset nousukarsinnat, sekä Suomen Cupin ottelut)
  • Istumapaikan parhailta paikoilta.
Kausikortti toimitetaan ostajalle sähköisesti. Fyysisen kausikortin saa noutaa huhtikuussa PPJ:n toimistolta tai ensimmäisen kotiottelun yhteydessä.

Luodaan yhdessä Etelä-Helsinkiin huikeaa PPJ-huumaa!

PPJ:n tytöt Helmariliigan jatkopeleihin

Helmari- ja Huuhkajaliiga on Palloliiton järjestämä virallinen kilpailujärjestelmä, joka tukee seurojen pelaajakehitystä. Kauden aikana pelataan kaksi alueellista kierrosta sekä kolmas valtakunnallinen josta karsitaan joukkueet ylä- ja alaloppusarjaan. Joka kierroksella karsitaan jatkoon menijät. Turnaus huipentuu marraskuussa Eerikkilässä pelattaviin kansainvälisiin turnauksiin.

Tänä keväänä PPJ:n kolme tyttöikäluokkaa 2010, 2011 sekä 2012 pelasivat tiensä kolmannelle, valtakunnalliselle kierrokselle, jotka pelataan kesän aikana. Onnittelut tytöt ja valmennus!

Ilmoittaudu kevään Tehotreeneihin Jätkäsaareen, Pyrkälle tai Seppään!

Kevään tehotreenit tarjoavat jälleen huippumahdollisuuden yhteen tai useampaan lisäharjoituskertaan viikossa PPJ:n huippuvalmentajien parissa. Tehotreenit on suunniteltu 7-12-vuotiaille pelaajille. Tehotreeneissä on kausittain ja päivittäin vaihtuvat teemat, joihin erityisesti keskitytään harjoituksissa. Talven valikoimassa on muun muassa maalinteon salojen oppimista, pelaamista ja pallonkäsittelyä kehittävää harjoittelua.

Kevään jakso: 15.4.-31.5.2024 Ilmoittautumaan pääset täältä

Lisätiedot:
Karim Zine
0400 427 084
karim@ppj.fi

PPJ perustaa neljä uutta joukkuetta 2019 syntyneille toukokuussa

Toukokuun alussa perustetaan PPJ:hin neljä uutta jalkapallojoukkuetta: Eira 2019, Jätkäsaari 2019, Lauttasaari 2019 ja Väiski 2019. Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat toukokuun alussa oman alueensa kentällä. Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.
Kaikki innokkaat tytöt ja pojat otetaan mukaan! Tervetuloa mukaan liikunnallisen harrastuksen pariin!

Osta futistuotteita, tuet samalla PPJ:n joukkueiden toimintaa!

Kesäkausi on nurkan takana, ja joukkueiden kalenterit täyttyvät peleistä, turnausmatkoista ja muista aktiviteeteista. Perinteinen varainkeruu on käynnissä monella joukkueella, tässä kooste tällä hetkellä myynnissä olevista tuotteista:
Oma palauttava maali treenaukseen takapihalle tai mökille
Kesäkausi on kulman takana. Tilaa nyt omasi ja tue PPJ Eira 2016 joukkuetta pääsemään Helsinki cupiin! https://www.opengoaaal.eu/discount/PPJ2016
Open Goaaal on patentoitu jalkapallon harjoitusmaali pallon palauttavalla taustaverkolla. Kaikki yhdessä paketissa!

Open Goaaalin avulla voit harjoitella kuin ammattilaiset, ilman pallon jahtaamista, ikkunoiden rikkomista, aitojen ylittämistä tai puutarhan tuhoamista. Open Goaaal palauttaa suurimman osan ohi menevistä laukauksista, joten voit kehittyä nopeammin ja pysyä aktiivisena. Maalit on saatavissa neljässä eri koossa.

Nyt koodilla PPJ2016 saat -15% alennuksen tilauksestasi tai käyttämällä linkkiä https://www.opengoaaal.eu/discount/PPJ2016 alennus lasketaan automaattisesti.
Eikä siinä kaikki! Saat toimituksen ILMAISEKSI kotiovellesi koodilla PPJ .
Tilaus Opengoaaalin sivuilla valitsemalla itselle sopiva maali. Alennuskoodi toimii jokaiseen Open Goaaal maaliin. Molemmat alennuskoodit voi lisätä tilauksen kassalla (checkout) ennen maksun vahvistamista. Eli PPJ2016 ja PPJ ⚽️🥅⚽️ Saat tilauksen kotiovellesi muutamassa päivässä!
PPJ 2009 Edustuksen tuotteet
Tilaukset ppj09edustusrahasto@gmail.com 10.4 mennessä, toimitukset huhtikuun loppuun mennessä hallilta laatikkoon tai erikseen sovittuna aikana (olemme joustavia!)

  • 0.6l Alumiininen personoitu juomapullo, lähes ikuinen. Hinta sisältää pelinumeron painatuksen sekä PPJ logon "vintage" tai normi. Hinta 20 euroa.
  • PPJ T-paita ”vintage” printillä tai normilogo, paita saatavana myös sinisenä. Koot: 120/130,150/160, XS,S,M,L,XL,XXL. Hinta15 euroa.
  • Heijastava PPJ ostoskassi PPJ ”vintage” tai normilogolla. Turvallisia ja PPJ-näkyviä ostosreissuja! Hinta 20 euroa.
  • Lisäksi myynnissä metallinen personoitu PPJ avaimenperä. Helppo tunnistaa! Sisältää pelinumeron painatuksen, hinta 10 euroa.
PPJ Tytöt 2010 -joukkueen sateenvarjot

Aidon PPJ-kannattajan ykköshankinta: suuri PPJ-sateenvarjo Kevään ja kesän sarjakausi lähestyy, ja mikä olisi parempi tapa suojautua kentän laidalla sadekuuroilta tai paahtavalta auringolta kuin PPJ-kannattajan sateenvarjo! Varjo on kevyt (n. 500 g), ja sen alle mahtuu mukavasti kaksi aikuista. Suuri sateenvarjo on erinomainen hankinta myös PPJ-joukkueille: se suojaa vaihtopelaajia ja pelaajien tavaroita kentän laidalla. Sateenvarjo on 92 cm pitkä ja avattuna n. 130 cm leveä. Se avautuu manuaalisesti. Sateenvarjoja on myynnissä tulevissa kevään tapahtumissa (mm. Rieha), voit myös kysellä niitä suoraan joukkueelta. Sateenvarjon hinta on 29 euroa, ja se maksetaan toimituksen yhteydessä. Tuotto ohjataan PPJ 10 -tyttöjen Espanjan-treenireissun kuluihin syksyllä 2024. Kuvasta poiketen PPJ-logoja tulee varjoon kaksi.

PPJ Tukirahaston avustuspäätökset tehty

PPJ Tukirahaston kevään avustuspäätökset on tehty. Avustuksia myönnettiin kaikille 51 hakijalle, ja avustussumma nousi jälleen uuteen ennätykseen 7750 euroa. Seuraavan kerran Tukirahastosta voi hakea avustusta lokakuussa, 1.-21.10.

PPJ Tukirahasto sai jälleen Urlus-säätiöltä tälle vuodelle 10 000 euron avustuksen, ja voi sen avulla jatkaa pelaajien tukemista.

Time Out -kioski Intersport Areenalle

Huhtikuun aikana Jätkäsaaren Intersport Areenalle avautuu kioski, jossa myydään monipuolisesti tuotteita: kahvi (ja erikoiskahvit), tee, virvokkeet, mehut, smoothiet, sandwichit ja leivonnaiset, hodarit, pienet snacksit. Kioski tulee olemaan auki arki-iltaisin sekä viikonloppuna. Tarkempia tietoja seuran kanavista avajaispäivän vahvistuttua!

PPJ:n joukkueet saavat edelleen pitää kahvilamyyntiä ennalta sovittuina tapahtumaviikonloppuina ja käyttää kahvilatoimintaansa Time Out -kioskin tiloja.

Ruukinlahden kentän esirakennustyöt ovat alkaneet

Lauttasaaren Ruukinlahdessa on aloitettu kauan odotetun jalkapallokentän esirakennustyöt maaliskuussa, ja tavoiteaikataulun mukaan esirakentamisen pitäisi olla valmis kesäkuun puoliväliin mennessä. Jos kaikki sujuu aikataulun mukaisesti, on kenttä sekä sen päälle talvikaudeksi nostettava kuplahalli PPJ:n käytössä syksyllä!

Sarjakausi alkaa - onhan pelipassi kunnossa?

Sarjakausi pyörähtää käyntiin kaikilla joukkueilla viimeistään toukokuussa, joten nyt on korkea aika tarkistaa että pelaajalla on asianmukainen pelipassi voimassa. Ohjeita pelipassin uusimiseen/hankkimiseen löytyy Palloliiton sivuilta .

PPJ:n hallitus on 2/2024 linjannut, että jatkossa kaikilla joukkuetoimintaan osallistuvilla pelaajilla tulee olla voimassa oleva pelipassi. Seura tarkistaa pelaajien pelipassit 30.4. ja on yhteydessä niihin pelaajiin, joilta pelipassi on hankkimatta.

Muistutus: ei autoja kuplan portin eteen!

Intersport Areenan portin eteen ei saa ajaa autolla, eikä autoja saa parkkeerata portin eteen tai pukukoppirakennuksen viereen. Ne aiheuttavat vaaratilanteita mm. hallista ulos juokseville lapsille sekä ohikulkeville jalankulkijoille, sekä tukkivat pahimmillaan hälytysajoneuvoille varatun ajotien.

Kesän Fudiskouluihin ennätysryntäys - vielä mahtuu mukaan Väiskille sekä maalivahtileirille!

PPJ Fudiskouluihin kesäkuun kahdelle ensimmäiselle viikolle avattiin ilmoittautuminen viikolla 8, ja heti ensimmäisten tuntien aikana myytiin osa fudiskouluista täyteen! Väiskin Fudiskouluissa sekä Maalivahtileirillä on vielä tilaa, ja muillakin kentillä jonotilanne elää, eli jonoon kannattaa silti ilmoittautua. Löydät kaikki fudiskoulut myClubista sekä verkkosivultamme https://ppj.fi/toiminta/ppj-fudiskoulut/

Päivämäärät kalentereihin: PPJ Rieha sekä Girls cup

Jokavuotiseen tapaan kesäkauden aloitusjuhla PPJ Rieha järjestetään taas äitienpäivän aattona lauantaina 11.5. Pyrkän kentällä Lauttasaaressa. Riehan järjestää tänä vuonna Laru 2013-joukkue, ja ohjelma päivittyy tapahtuman sivulle

PPJ Girls cup -turnaus pelataan alueemme kentillä elokuussa, 24.-25.8. Lisätietoa ja ilmoittautuneiden tilanne löytyy turnauksen sivustolta Torneopalista

Busmosta PPJ:n virallinen kuljetuskumppani!

PPJ ja tilausajoja tuottava Busmo Oy ovat sopineet kaudet 2024-2025 kattavan yhteistyösopimuksen. Busmo kuljettaa tämän ja seuraavan kauden pojat ja tytöt seuraleirillemme Eerikkilään, Miesten Edustusjoukkueen vieraspeleihin, sekä tarjoaa seuran kaikille joukkueille kilpailukykyiset hinnat sekä hyvän ja nopean palvelun. Lisäksi Busmo tarjoaa joukkueillemme "bonuksen", eli mitä enemmän kaudessa ajatte, niin sitä edullisemmaksi hinta tulee ja saatte mahdollisesti myös täysin sponsoroituja ajoja. Busmon yhteystiedot ja auto-esittelyjä tässä esitteessä.

Seurassa olemme erittäin tyytyväisiä että saatiin kumppaniksi Busmon kaltainen kokenut ja arvostettu toimija, keneltä löytyy kalustoa isompiinkin kuljetuksiin lyhyelläkin varoitusajalla ja pystytään tämä palvelu joukkueillemme tarjoamaan. Busmolta löytyy myös varmasti kaikille meidän eri kokoisille joukkueille juuri se sopiva bussi 16-paikkaisesta minibussista aina 85-paikkaiseen kaksikerroksiseen asti.

Löytötavaralaatikot tyhjennetään 3.4.


Seuran harjoituspaikkojen löytötavaralaatikot ovat jälleen täyttyneet, ja ne tyhjennetään ke 3.4. - haethan omat tavarasi ennen sitä pois!

Ulkokauden harjoitusvuorot 8.4. alkaen


Treenivuorot vaihtuvat kesäkauden vuoroihin 8.4. Muista tarkistaa uudet vuorot joukkueesi myClubista tai seuran vuorojärjestelmä Toimiosta.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001