LOKAKUU 2023
Lue selaimessa
29.10.2023

PPJ Jäsentiedote 10/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ Gaala 31.10. - tervetuloa!

Kauden päätösjuhla PPJ-gaala järjestetään ti 31.10. Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa klo 18-20.
Ohjelmassa mm. Vuoden valintojen julkaiseminen ja tarjolla on pientä purtavaa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa myös PPJ:n fanituotteita sekä Intersportin talvitakkeja ja pipoja (myös painatusmahdollisuus).
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki PPJ:läiset perheineen - pukukoodina toimii pelaajilla perinteisesti PPJ-kotipelipaita tai muun seuravaate.

Uusia seuravalmentajia esittelyssä

Marraskuun alussa alkaa uusi kausi, ja olemme saaneet seuravalmennukseen lisää vahvistuksia:

Walter Viitala maalivahtivalmentajaksi
Walter "Wade" Viitala aloittaa PPJ:n päätoimisena maalivahtivalmentajana marraskuun 1. päivä. Jussi Liikanen jatkaa edelleen maalivahtivalmennuspäällikkönä - eli jatkossa meillä on kaksi päätoimista sekä kourallinen muita maalivahtivalmentajia.
Viitala on pelannut ammatikseen Suomessa, Ruotsissa sekä Tanskassa, viimeisimpänä hän edusti Veikkausliigassa FC Interiä Turussa juuri päättyneellä kaudella.

PPJ ei ole sinulle uusi tuttavuus, kerrotko vähän siitä?
”PPJ:sta kaikki lähti, nyt oli aika palata juurille. 7-vuotiaana liityin PPJ Eiraan, josta matka jatkui 13-vuotiaana eteenpäin.”

Valmentajana olet vielä suhteellisen kokematon, mitä asioita koet, että sinulla on annettavana maalivahdeille?
Tuore näkökulma, mitä vaatimuksia maalivahdille on, jotta pääsy kansainvälisille kentille on mahdollista. Koko uran ajan minulla on ollut moderneja, suomen kärkipään maalivahtivalmentajia, joilta pystyn ammentamaan omaan valmennukseeni. Jokapäiväiseen työskentelyyn tuon oman omistautuneen sekä intohimoisen persoonani.”

Mitä terveisiä haluat lähettää PPJ:n maalivahdeille?
”Odotan innolla veskareiden tapaamista ja olen varma, että yhteistyöstä tulee hedelmällinen”
Tyttöfutisvastaavaksi Teemu Lahti
"Aloitan ensi kaudella tyttöfutisvastaavan roolissa osa-aikaisesti fysioterapiaopintojeni ohella. Opiskelujeni jälkeen on tarkoitus toimia kokopäiväisesti kaikkien tyttöpuolen ikäluokkien kanssa.
Olen valmentanut seurassa nyt kaksi vuotta ja toimin valmentajana ensi kaudella B-tytöissä sekä T10-joukkueessa. Työnkuvaani kuuluu myös valmennustuen antaminen tietyille ikäryhmille
tyttöpuolella, tyttöjen taitokoulun vetäminen sekä Helmariliigan tapahtumiin osallistuminen.

Oma futistaustani on pääosin harrastepuolelta. Pelasin junnuna Vantaan Jalkapalloseurassa, ja aikuisiällä on tullut pelattua eri aladivareita jalkapallon sekä futsalin puolella. Odotan ensi kautta innolla uudessa roolissani, sillä jalkapalloseuran työntekijänä toimiminen on ollut yksi haaveistani. Pyrin auttamaan joukkueita sekä valmentajia parhaalla mahdollisella tavalla löytämään omat parhaat toimintakeinonsa heidän ympäristössään, jotta harrastaminen on kaikille mielekästä ja kehittävää. PPJ:ssä tyttöpelaajien määrä on kasvanut, ja tyttöpuolella on paljon potentiaalia pärjätä myös kilpailullisesti kovissa sarjoissa. Toivon, että pystyn olemaan apuna ulosmittaamaan joukkueiden, pelaajien sekä valmentajien potentiaalia."
Fyysisen valmennuksen päälliköksi Lauri Kuusanmäki
"Olen Lauri Kuusanmäki, seuran uusi fyysisen valmennuksen päällikkö. Tehtäviini kuuluu vastata seuran fyysisestä valmennuksesta, fyysisen suorituskyvyn testauksen toiminnasta ja näiden kehittämisestä.

Olen valmentanut jalkapallon parissa jo yli 10 vuotta. PPJ:ssä aloitin valmentamisen vuonna 2012. Fyysisen valmennuksen pariin olen suuntautunut korkeakouluopintojeni kautta. Liikunnanohjaaja AMK-tutkinnon suoritin Haaga-Heliassa Vierumäen kampuksella. Yksi opintojen suurimmista anneista oli jalkapallon fyysiseen valmennukseen liittyvät kansainväliset opinnot niin Alankomais-
sa kuin Malesiassakin. Tällä hetkellä viimeistelen maisteriopintojani Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Pääaineeni on valmennus- ja testausoppi, jota opiskelen liikuntabiologian laitoksella."

PPJ Jäsenkysely 1.-15.11.

Seura toteuttaa vuosittain jäsenten tyytyväisyyttä mittaavan PPJ Jäsenkyselyn. Tänä vuonna kysely toteutetaan kauden päättyessä, jolloin arviointi saadaan kohdistettua paremmin juuri tiettyyn toimintajaksoon. Linkki julkaistaan myClubissa ja lähetetään joukkueenjohtajille 1.11.

Kyselyssä kartoitetaan tyytyväisyyttä oman joukkueen sekä seuran toimintaan yleisesti. Kysely on tärkeä väline mitata laajasti koko jäsenistön mielipiteitä - siihen voi vastata joko pelaaja yksin, pelaajan huoltaja tai pelaaja ja huoltaja yhdessä - kaikilla on siis mahdollisuus saada mielipiteensä kuuluviin. Kyselyyn on mahdollista vastata täysin anonyymisti.

Pääpalkintona PPJ Jäsenkyselyssä on tänä vuonna vapaavalintainen paikka Välipäivien tai Talviloman Fudiskoulussa (arvo 35e - 160e). Lisäksi arvotaan myös Intersportin lahjakortteja (2 kpl 30 euron lahjakortit). Palkinnot arvotaan yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken.

Kyselyn tuloksista kerrotaan myöhemmin PPJ:n viestintäkanavissa ja palautetta käsitellään seuran henkilöstön ja hallituksen kesken. Joukkueiden saamasta palautteesta lähetetään kooste joukkueenjohtajille.

Junnulehti ilmestyy 2.11.

PPJ Junnulehti jaetaan jäsenistön kotitalouksiin 2.11. Vuoden odotetuin lukupaketti sisältää mm. kaikki Vuoden valinnat sekä paljon juttuja PPJ-futiksen maailmasta.

Ilmoittautuminen Välipäivien sekä Talviloman Fudiskouluun on nyt auki

Seuraaviin Fudiskouluihin on avattu ilmoittauminen myClubiin:

  • Välipäivien Fudiskoulu 2.-5.1.2024
  • Talviloman Fudiskoulu 19.-23.2.2024
Fudiskoulu on suunnattu 2010-2016 syntyneille pojille ja tytöille.
Fudiskouluun ovat tervetulleita PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat. Pelaajat jaetaan sopiviin ikä- ja tasoryhmiin. Lisätietoja nettisivuiltamme

Aikuisten kuntofutiksen talvikausi alkaa 1.11.

Hei aikuinen! Haluatko pelata futista kuntoilumielessä kerran viikossa? Voit olla kokeneempi peluri tai vasta-alkaja, tervetuloa PPJ aikuisten Kuntofutikseen!
Ilmoittautuminen talvikaudelle on nyt auki myClubissa

Aika ja paikka: Erkkeri-halli (Haahkapolku 3, Lauttasaari) keskiviikkoisin klo 21-22.
Valmentaja: Sanni Palenius (liikunnanohjaaja AMK)
Hinta: 150e (koko kausi)

Lisätietoja myClubista tai junioripäällikkö Jussi "Jude" Korpiselta
jude@ppj.fi, 040 7442977

Muistathan säännöt Intersport Areenalla

Talvikausi on alkanut on taas aika muistuttaa mieliin treenipaikkojemme käyttösäännöt. Intersport Areenalla ne löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi sisäänkäynnin viereisen lokerikon seinään kiinnitettyinä. Ne kannattaa lukea ja käydä läpi myös junioreiden kanssa. Kylteistä löytyy myös puhelinnumerot, joihin voi olla yhteydessä jos havaitsee ongelmatilanteita.

Talvikaudella on hallimme kovassa käytössä, ja jotta kaikki saisivat treeneistä mahdollisimman paljon irti, on tärkeää noudattaa treenivuoroja tarkasti ja pitää treenikassit ym. varusteet siististi järjestyksessä.

Tehotreenien talvikausi alkaa - vielä ehdit mukaan!

Talven tehotreenit tarjoavat taas huippumahdollisuuden yhteen tai useampaan lisäharjoituskertaan viikossa PPJ:n huippuvalmentajien parissa. Tehotreenit on suunniteltu 7-12-vuotiaille pelaajille. Tehotreeneissä on kausittain ja päivittäin vaihtuvat teemat, joihin erityisesti keskitytään harjoituksissa. Talven valikoimassa on muun muassa maalinteon salojen oppimista, pelaamista ja pallonkäsittelyä kehittävää harjoittelua. Koko talvikauden hinta on 110 euroa (1 treenikerta viikossa).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot myClubin kautta https://ppj.myclub.fi/flow/courses
Talven jakso: 30.10.2023-29.3.2024
Lisätiedot: Karim Zine
0400 427 084, karim@ppj.fi

Olosuhdemaksut on laskutettu lokakuussa

PPJ:n olosuhdemaksut laskutetaan lokakuussa niiltä pelaajilta, joilta se on vielä maksamatta. Lasku lähetetään niille pelaajille, jotka ovat olleet seuran toiminnassa vähintään noin vuoden. Maksun suuruus on 100€/pelaaja. Olosuhdemaksulla katetaan kasvavan seuran olosuhteista koituvia maksuja. Lisätietoja olosuhdemaksusta löydät nettisivultamme.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001