MARRASKUU 2023
Lue selaimessa
30.11.2023

PPJ Jäsentiedote 11/2023

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ Gaala ja Vuoden valinnat 2023

PPJ Gaala järjestettiin viime vuotiseen tapaan Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 31.10. Pelaajat ja heidän perheensä kokoontuivat viettämään mukavan illan palkintojen, pikkupurtavan ja hyvän seuran merkeissä. Juhlassa palkittiin jokaisen joukkueen nimeämä joukkueen Vuoden pelaaja, ja lisäksi palkittiin Vuoden tyttö- ja poikapelaajia sekä seuran Vuoden valinnat:
  • Vuoden joukkue: PPJ Tytöt 2015
  • Vuoden valmentaja: Karim Zine
  • Vuoden joukkueenjohtaja: Anna Räisänen United 08 + Hiski Lapinleimu Edustus 08
  • Vuoden erikoispalkinto: PPJ Faijat Jätkäsaari & Fernando Korpi
Lisäksi palkittiin vuoden tyttö- ja poikapelaajia sekä maalivahteja. Kaikki palkitut perusteluineen löytyvät seuran nettisivulta sekä Junnulehdestä.

Master of 1v1 -kisat jälleen 6.12. Jätkäsaaressa

PPJ järjestää perinteiset 1 vastaan 1 – pelin mestaruuskisansa Jätkäsaaren Intersport Areenassa itsenäisyyspäivänä Ke 6.12.2023 klo 9.00 – 11.00. Kisat järjestetään 2013-2016 -ikäluokissa. Tytöt kilpailevat vuotta nuorempien poikien sarjassa.
Katsojille järjestetään myös ajankohtaan sopiva glögitarjoilu. Paikalla myös yllätysvieras.
Ilmoittautuminen myClubin kautta la 2.12. klo 10 mennessä.

Lisätietoja Axel Orrström, puh. 050 378 2939, akke(at)ppj.fi

Pelipassien uusinta vuodelle 2024 alkaa 1.12.2023


Kauden 2024 pelipassi- ja vakuutusmyynti aukeaa 1.12.2023. Joulukuussa 2023 tai sen jälkeen hankittu pelipassi on voimassa 31.12.2024 asti. Seura hyväksyy ostetun pelipassin tai pyydetyn seurasiirron PPJ:hin, kun kauden jäsenmaksulasku on maksettu. Seura hankkii Korttelipelipassit ja -vakuutukset 2018-2019 -syntyneiden joukkueille. Muiden joukkueiden pelaajat hankkivat pelipassit ja vakuutukset itse. Jos pelaajalla ei ole asianmukaista pelipassia Palloliiton järjestämissä otteluissa, on Palloliitolla oikeus periä pelipassin laiminlyöntimaksu.

Pelipassin uudistamista varten tarvittavan PalloID:n näet Palloliiton lähettämistä uutiskirjeistä (ylälaidassa) tai myClubista omalta jäsenlehdeltä (LisenssiID=PalloID). Kaikilla pelaajilla PalloID ei välttämättä näy jäsenlehdellä. Tarkastathan Pelipaikassa osoite- ja yhteystiedot samalla, kun uusit pelipassin. Tarvittaessa voit tiedustella PalloID:täsi Palloliiton tukipalvelusta https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/tickets/new tai PPJ:n toimistolta toimisto@ppj.fi

Ohjeet Pelipassin uudistamiseen:https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin

Pelipassien hinnat 2024 löytyvät täältä: https://www.palloliitto.fi/pelipassit-ja-vakuutukset

Vakuutusturva on pakollinen jokaiselle pelaajalle. Vakuutuksen voi hankkia pelipassin oston yhteydessä Palloliiton Pelipaikka-rekisteristä, tai hankkia oman kilpailutoiminnan kattavan vakuutuksen.

Ilmoittaudu jo nyt Talviloman Fudiskouluun - Välipäivien Fudiskoulu on täynnä

PPJ järjestää fudiskouluja koululaisten loma-aikoina Jätkäsaaren hallissa.
Fudiskoulut on suunnattu 2010-2016 syntyneille pojille ja tytöille.
Fudiskouluun ovat tervetulleita PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat. Pelaajat jaetaan sopiviin ikä- ja tasoryhmiin.

Tammikuun alussa, 2.-5.1. järjestettävä Välipäivien Fudiskoulu on jo täynnä, mutta tilaa löytyy vielä viikolla 8 järjestettävästä Talviloman Fudiskoulusta:
Talviloman fudiskoulu 19.-23.2.2024, klo 9-12, hinta 80€ ja klo 9-15, 160€
Ilmoittautuminen ja lisätiedot talviloman fudiskoulu

Löytötavaralaatikot tyhjennetään 4.12.

Löytötavaralaatikot tyhjennetään ma 4.12. Muistathan noutaa unohtuneet vaatteet ja varusteet sitä ennen!
Muistutamme samalla myös omasta vastuusta harjoituspaikkojen siisteydessä: vie roskat mukanasi roskikseen, älä jätä niitä kentälle!

PPJ Jäsenkysely

PPJ Jäsenkysely toteutettiin tänä vuonna kauden päätteeksi marraskuun alussa, jolloin vastaukset voitiin kohdistaa paremmin menneeseen kauteen. Vastauksia kertyi tällä kertaa 422 kpl, mikä on lähes 100 kpl enemmän kuin viime vuonna. Aktiivisimmin vastanneita joukkueita olivat tänä vuonna mm. B-tytöt, Jätkäsaari 2014, Edustus 2009, Edustus 2011, Laru 2011, Laru 2012, Jätkäsaari 2016, Eira 2017 sekä Laru 2018. Kiitos kaikille vastanneille!

Vastaajista oli tällä kertaa 70 % pelaajien huoltajia, kun viime vuonna luku oli 58 %. Itse pelaajia oli tänä vuonna vain 10 % kyselyyn vastaajista viime vuonna osuuden ollessa 28 %. Riittävästi tietoa PPJ:n toiminnasta kokee saavansa 93 % (viime vuonna 92%). Kyselyn tulokset olivat pääpiirteittäin hyviä, mutta ns. suositteluindeksi eli NPS (net promoter score) oli laskenut viime vuodesta 0,4 yksikköä ollen nyt 8,4. Kyselyn tuloksista tehdään tarkempi kooste, joka julkaistaan seuran verkkosivuilla ennen joulua.

Joukkueen toimintaa koskevien kysymysten yhteenvedot toimitetaan lähiaikoina niille joukkueille, joissa vastaajia oli vähintään kolme.

Futisvalmentajan startti järjestetään jälleen alkuvuodesta

PPJ järjestää jälleen yhteistyössä Palloliiton kanssa valmentajakoulutuksia vuonna 2024. Tammi-helmikuussa on vuorossa Futisvalmentajan Startti (FVS) eli valmentajan peruskurssi. Ilmoittautuminen ja lisätietoa tulossa, koulutus järjestetään PPJ:n toimistolla ja Intersport Areenalla. Lisätietoa koulutuksista löytyy Palloliiton sivuilta
Futisvalmentajan startti -kokonaisuus muodostuu kontaktiopetuksesta, verkkomoduuleista ja ennakkotehtävistä sekä kokemuskortista ja tutoroinnista. Kokemuskortti ja tutorointi ovat omaehtoisesti toteutettavissa valmentajan omassa toimintaympäristössä. Kokonaisuus on rakennettu palvelemaan Palloliiton valmentajakoulutuksen aloittelevia valmentajia. Kokonaisuuden suorittamisen prosessiin on ajateltu käytettävän n. 1 kk.

PPJ:läisten käytös Jätkäsaaren Lidlissä

Jätkäsaaren Lidl-myymälästä on tullut ikävää palautetta joidenkin PPJ-asuisten nuorten toistuvasta huonosta käytöksestä myymälässä. Palloa on potkittu myymälän sisällä, huudettu äänekkäästi ja rikottu tuotteita, eikä myymälähenkilökunnan kehotuksista huolimatta käytös ole korjaantunut. Mikäli häiriöt jatkuvat, joudutaan niihin puuttumaan valvontakameroiden avustuksella ja asettamaan tekijät korvausvastuuseen.

PPJ Tukirahaston syksyn avustuksia jälleen ennätysmäärä

PPJ Tukirahaston syksyn avustuskierros on nyt takana ja avustukset on maksettu joukkueiden tileille ja sitä kautta pelaajien maksujen pienentämiseksi. Hakijoita oli jälleen uusi ennätysmäärä 53 pelaajaa, joista kaikille myönnettiin avustus. Avustussummat vaihtelivat 50 ja 200 euron välillä, keskiarvon ollessa noin 110 euroa. Keväällä saatu tuki pienensi osalla hakijoista avustusta, koska tukea myönnetään enintään 300 euroa vuodessa. Seuraavan kerran PPJ Tukirahastosta voi hakea avustusta maksuihin maaliskuussa 2024.

PPJ:n sääntömääräinen syyskokous 12.12.

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 12.12.2023 klo 19:30 alkaen.
Kokouspaikkana toimii PPJ:n Toimisto (Hyväntoivonkatu 6).
Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille.
Kokouksessa on etäkuunteluyhteys Microsoft Teamsin kautta. Päätöksentekoon voi osallistua vain paikan päällä.

Pysäköinti Intersport Areenan portin edessä kielletty

Muistutus: Jätkäsaaren liikuntapuiston pukukopin päädyssä, Intersport Areenan portin edessä olevaa aluetta ei saa käyttää parkkialueena edes pelaajia viedessä/hakiessa treeneistä.

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001