TAMMIKUU 2024
Lue selaimessa
31.1.2024

PPJ Jäsentiedote 1/2024

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote-uutiskirje. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta. Mikäli et halua enää tiedotetta sähköpostiisi, voit poistua jakelulistalta klikkaamalla Peruuta tilaus tiedotteen alatunnisteessa.

PPJ hallitus esittäytyy omin sanoin

PPJ:n syyskokouksessa joulukuussa valittu hallitus aloitti toimikautensa 1.1.2024. Hallituksen jäsenten yhteystiedot ja vastuualueet löytyvät seuran verkkosivulta. Tässä vielä lyhyet omakohtaiset esittelyt:
Sami Aurejärvi: hallituksen puheenjohtaja, työntekijöiden esimies, uudet kenttähankkeet – Ruukinlahden hallihanke, miesten edustusjoukkuetoiminta. "Aloitan yhdeksännen vuoteni seuran hallituksen puheenjohtajana. Hallitustyön lisäksi aikani kuluu PPJ Faijoissa höntsäillessä ja kolmen lapseni pelejä seuratessa."

Mikael Anthoni: varapuheenjohtaja, työntekijöiden esimies, olosuhteet ja harjoitusvuorot, uudet kenttähankkeet, yhteydenpito Kamppi-Eira ja Töölöläinen paikallislehtiin. "Olen ollut mukana toiminnassa vuodesta 1997 perheen poikien aloittaessa futiksen peluun. Olen ollut jojo, rahuri, valmentaja ja hallituksen jäsen. Seurassa ehkä näkyvin panos on joukkueiden vuorojako, kenttähankkeet sekä lukuisten talkoiden järjestäminen."Risto Juntunen: Lauttasaari-päivä, Girls cup. "Olen ollut vanhempana mukana PPJ:n toiminnassa vuodesta 2014. Vapaa-aika kuluukin aikalailla kentän laidalla kolmen lapsen pelejä seuratessa. Toimin Laru 2017 jojona ja Edustus 2010 varustevastaavana ja nyt hallituksessa ensimmäistä vuotta.”

Tuomas Parm: myClub/Pelipaikka-integrointi, joukkuetuen kehittäminen, yhteydenpito Lauttasaari lehteen. "Seuran hallituksessa tarkoitukseni on parantaa myClubin ja Palloliiton järjestelmien toimintaa ja näihin liittyvää data-analytiikkaa, avustaa Lauttasaari-lehteä julkaisemaan meistä uutisia ja kehittää seuran tukea joukkueille. Pyytäisin joukkueiden toimihenkilöitä olemaan mielihyvin yhteydessä, kun teillä on ideoita tai huolia. Olen ollut kahdeksan vuotta mukana joukkuetoiminnassa, rahastonhoitajana kahdessa joukkuessa ja huoltajana."

Anna Santalahti: PPJ jäsentiedote, viestintätiimi, seuran Facebook-sivun ylläpitäjä, PPJ Tukirahasto, jäsenkysely 2024, yhteydenpito Jätkäsaari-Ruoholahti paikallislehteen
"Olen ollut PPJ:läinen vuodesta 2010 lähtien. Olen toiminut vuosien varrella joukkueenjohtajana eri joukkueissa. Tällä hetkellä toimin A-poikien rahurina ja toki pelaan myös itse PPJ Mutseissa. Hallituksessa olen ollut vuodesta 2015 lähtien. Vastuualueeni painottuvat viestintään, (Jäsentiedote sekä seuran Facebook ja Instagram -tilit. Olen myös PPJ Tukirahaston vastuuhenkilö sekä PPJ Jäsenkyselyn toteuttaja."

Mark Mattila: Joukkueturnausten tuki, Torneopal turnausjärjestelmä, yritysyhteistyön kehittäminen.
"Vanhempi poikani aloitti PPJ:ssä 2018 ja siitä lähtien mukana tässä hienossa seurassa. Molemmat poikani pelaavat tällä hetkellä (Laru 14 ja Laru 16) ja toimin rahastonhoitajana L16 joukkueessa ja turnausvastaavaana molemmissa. Meidän nuorimmainen tyttö on mahdollisesti vielä tulossa mukaan PPJ:n toimintaan. Haluan tarjota lapsillemme liikkumisen ilon ja joukkuelajin hienouden - tämän PPJ mahdollistaa mainiosti!"

Timo Drachman: Seuran varustevastaava sekä joukkueiden varustevastaavien yhteyshenkilö & PPJ Jalkapallohalli Oy hallituksen puheenjohtaja.
"Olen ollut mukana PPJ:n toiminnassa vuodesta 2012 asti poikani aloitettua pelaamisen PPJ07 Lauttasaaren joukkueessa. PPJ hallituksessa olen toiminut vuodesta 2017 alkaen. Vastuullani on PPJ varusteet ja fanituotteet sekä toimittajayhteistyö (Jako, Intersport Suomenoja, Karre) sekä PPJ Jalkapallohalli OY hallituksen puheenjohtajana.
Omien vastuualueiden lisäksi hoidan Jätkäsaaren hallin ylläpitotehtäviä".

Tuija Gustavsson: tyttöfudisvastaava, viestintätiimi: vastuu Youtube, TikTok ja Instagram kanavat
"Tällä hallituskaudella vastuulleni tulee tyttöfudis, minkä parissa pääsin jo viime vuonna tekemään töitä. Tätä odotan innolla! PPJ on tullut tutuksi jo vuonna 2015 prinsessa- ja prinssifudiksesta ja sille tielle jäin! Olen toisena joukkueenjohtajana Laru12 ja Taitokoulu14. Rakkaus lajiin syttyi jo lapsena Seinäjoella ja nyt pelit jatkuvat Mutsien riveissä".Pasi Riikonen: PPJ Pelipäivät, Hernesaaren kaavaan vaikuttaminen, yhteistoiminnallinen kehitys muiden seurojen kanssa, Jätkäsaaren Hyvän Tuulen Fest
"PPJ:ssä kantavia voimia on yhdessä tekeminen, ja se innostaa - onhan se paras keino kehittää seuratoimintaa. Aloitin jojona Jätkäsaaressa 09-joukkueessa, ja tätä nykyä toimin jojona lapseni 09 Edustuksessa ja hallituksessa. Rakkaus lajiin juontaa kouluajoilta ulkomailla, ja onpa se osa työtänikin."

Poikien BSM ja ASM -karsinnat alkavat, PPJ mukana molemmissa

PPJ:n B- ja A-junnut ovat mukana SM-karsinnoissa, jotka alkavat tänäkin vuonna jo tammi-helmikuun vaihteessa. BSM-sarjassa PPJ aloitti sarjan lauantaina 27.1. vieraskentällä Inter Turkua vastaan häviöllä 3-1. Sarja löytyy Palloliiton tulospalvelusta https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P17SMK!spljp24/tables

PPJ:n A-junnut aloittavat puolestaan SM-karsinnat vieraspelillä KuPsia vastaan lauantaina 3.2. Tarkemmat tiedot sekä sarjataulukko löytyvät tulospalvelusta https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P20SMK!spljp24/tables

Kuva: Kalevi Hämäläinen

PPJ Iltakoulu jälleen pe 1.3.

PPJ iltakoulu tekee paluun! PPJ Iltakoulussa on tarkoitus kokoontua seura-aktiivien eli valmentajien, jojojen ja muiden kanssa keskustelemaan ja pohtimaan kuumia aiheita juniorijalkapallon ympärillä ja potkitaan omaa toimintaa eteenpäin.

Tapahtuman tarkoitus on myös tutustua uusiin ihmisiin isossa seurassamme.
Seura tarjoaa ruokaa ja juomaa (alkoholit omasta pussista). Ilmoittautuminen myClubin kautta tai suoraan Akke Orrströmille akke@ppj.fi
Ohjelma:
18.00 – 18.30 Tervetuloa / Ruokailu
18.30 – 19.15 PPJ Pelaajapolku – Missä mennään? mitä on tapahtunut? mihin ollaan menossa? – Axel Orrström/ Jussi korpinen
19.30 – 20.15 Illan ulkopuolinen vieras: Perparim Hetemaj – Oma Pelaajapolku
20.30 -> Vapaata illanviettoa

Paikka: Bistro Telakka Lauttasaari, Vattuniemienranta 5

Eerikkilän leirin joukkueilmoittautuminen käynnissä

Eerikkilän PPJ-leirien ennakkoilmoittautuminen joukkueille on auki 4.2. asti. Joukkueenjohtajille on lähetetty asiasta viesti.

Leirit pidetään taas heinäkuun alussa ennen Hesa-cupia:
  • Vanhemmat tyttö ja poika pelaajat 5.-6.7.2024 (pe-la)
  • Nuoremmat tyttö ja poika pelaajat 6.-7.7.2024 (la-su)
Tarkempi joukkuejako vanhempiin/nuorempiin tehdään ennakkoilmoittautumisen jälkeen.

PPJ Tukirahaston avustusten haku maaliskuussa

PPJ Tukirahaston vuoden 2024 ensimmäinen hakuaika aukeaa tuttuun tapaan maaliskuun alussa. Linkki avustuksen hakulomakkeeseen jaetaan myClubin tiedotteessa ja avustusta voi hakea 1.-21.3.
Tukirahastosta voivat hakea taloudellista tukea kaikki seuran pelaajat. Tuen enimmäismäärä pelaajaa kohti vuodessa on 300 euroa. Tuen määrään vaikuttaa mm. pelaajan ikä.

Jatkokoulutusta valmentajille: Jalkapallotekniikat -kurssi

Starttikurssin ja ikävaihekurssin käyneille valmentajille suositellaan jatkokurssiksi Jalkapallotekniikat-teemakoulutusta, joka järjestetään Jätkäsaaressa helmi-maaliskuussa. Kurssilla kouluttajana toimii Mikko Taivassalo Palloliitosta.

Ilmoittautuminen Jalkapallotekniikat-kurssille täältä
https://moodle.palloliitto.fi/hrd/skill/452?training=5498
Ohjelma:
KE 14.2. klo 17–21.00 lähijakso 1 - Jätkäsaaressa
KE 28.2. klo 17–21.00 lähijakso 2 - Jätkäsaaressa
TI 5.3. klo 17-21.00 lähijakso 3 - Jätkäsaaressa
TI 26.3. klo 17-21.00 lähijakso 4 – Jätkäsaaressa

Kurssille otetaan korkeintaan 15 osallistujaa. Ilmoittaudu PE 9.2.2024 mennessä.
Koulutuksen hinta 150 €/osallistuja, sisältäen kaikki koulutuksen osat.
Henkilöiden tulee ilmoittautua jokaiseen osioon sekä myös siirtyä kurssille kohdasta ”Materiaalit, tehtävät ja palautukset”. Teethän tämän, jotta suoritusmerkintä varmistuu.

Erkkeri-hallissa lattian korjaustöitä ma 29.1.2024 alkaen

Erkkeri-hallin lattiaa joudutaan avaamaan noin 3 neliömetrin alueelta (katsomosta katsottuna etuoikealla oleva nurkka) ja kuivattamaan alue. Tammikuun alussa lämpöpatteri alkoi vuotamaan ja valutti vettä lattiaparketille. Kosteusarvot lattian alla ovat sen verran korkeat, että lattia aukaistaan ja alue kuivatetaan, jonka jälkeen kohtaan asennetaan uusi parketti. Kuivatustyö aloitetaan ma 29.1.2024. Kuivatuksen arvioidaan kestävän 2 – 4 viikkoa jonka jälkeen kohtaan asennetaan heti uusi lattiaparketti. Halli on korjaustöiden ajan normaalisti joukkueiden käytössä.

Päivämäärät kalentereihin: PPJ Rieha sekä Girls cup

Jokavuotiseen tapaan kesäkauden aloitusjuhla PPJ Rieha järjestetään taas äitienpäivän aattona lauantaina 11.5. Pyrkän kentällä Lauttasaaressa. Riehan järjestää tänä vuonna Laru 2013-joukkue, ja ohjelma päivittyy tapahtuman sivulle

PPJ Girls cup -turnaus pelataan alueemme kentillä elokuussa, 24.-25.8. Lisätietoa ja ilmoittautuneiden tilanne löytyy turnauksen sivustolta Torneopalista

#Etelähelsinginylpeys

#ppjhelsinki

facebook instagram youtube 
ppj_logo_sininen-page-001