ppj_logo_sininen-pieni
Huhtikuu 2019
Lue selaimessa
31.3.2019
kysely_ppjjengi

PPJ Jäsentiedote /2019


Tämä on ulkonäöltään hieman uudistettu PPJ:n Jäsentiedote. Se lähetetään kuukausittain seuran jäsenille sähköpostitse. Kaikki Jäsentiedotteet löytyvät Jäsentiedotearkistosta. Tiedotteen voi myös tilata ppj.fi -nettisivulta omaan sähköpostiinsa etusivun "tilaa uutiskirje" -kohdasta.
feedback-3239758_960_720

PPJ Jäsenkyselyn tulosten yhteenveto

Seuran ja joukkueen toimintaa kartoittava tyytyväisyyskysely PPJ Jäsenkysely 2019 toteutettiin helmi-maaliskuun vaihteessa sähköpostitse sekä avoimella linkillä Webropol-kyselynä. Vastauksia saatiin 504 kpl, eli vastausprosentti oli noin 36 % jota voidaan pitää hyvänä tuloksena tällaisesta kyselystä. Yhteenvetoraportti kyselyn tuloksista on luettavissa täältä.
hallitus_strategiapäivä19

PPJ:n hallitus ja työntekijät kokoontuivat 23.3. Strategiapäivään

PPJ Strategiapäivän tarkoitus on koota seuran toimihenkilöt päiväksi saman katon alle miettimään PPJ:n nykytilaa, tulevaisuutta ja pysähtyä pohtimaan minkälainen seura haluamme olla. Päivä oli osallistujille erittäin intensiivinen, kävimme läpi mm. nykyiset ja tulevat olosuhteet, jäsenkyselyn tulokset strategian kannalta sekä monia valmennuksellisia asioita. Teimme myös SWOT:n nykytilasta, kävimme läpi edellisen strategiapäivän tavoitteiden toteumat ja määritimme uudet kaudelle 2022.
Suuresti arvomme, visiomme ja missiomme eivät ole vuosien mittaan muuttunut – haluamme edelleenkin tarjota kaikenikäisille ja -tasoisille mahdollisuuden jalkapallon pelaamiseen Etelä-Helsingissä kohtuulliseen hintaan.
Tulemme kertomaan lisää strategiapäivän annista joukkueille ja jäsenille tämän vuoden tilaisuuksissa.

PPJ Tehotreenien kesäkausi 15.4.alkaen


Tunnetko jo PPJ Tehotreenit?
Kyseessä on tehokas 60 minuutin mittainen harjoitus, suunnattu ensisijaisesti 2006-2012-syntyneille pelaajille tasoon katsomatta.
Tehotreenit siirtyvät jokaisen PPJ-kaupunginosan ulkokentille 15.4. Kevään harjoittelujakson hinta on vain 35e. Ilmoittautuminen ja lisätietoa täältäEerikkilän leirit -muistutus


Kesäkausi on nurkan takana - olethan muistanut ilmoittautua legendaariselle PPJ leirille Eerikkilään? Tytöt leireilevät 2.-3.6. ja pojat 5.-7.7. Lisätietoa joukkueenjohtajalta tai joukkueesi leirivastaavalta!

Kesän PPJ-Fudiskoulut
Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa kesäloma kuin PPJ Fudiskoulu?! Lauttasaaressa, Ruoholahdessa ja Eirassa on tarjolla aamupäivä- ja kokopäiväistä Fudiskoulua.Tutustu vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan menoon täältä
Nazmyar antoi pallon seuroille 21.3.2019

PPJ tarjoaa kaupungille ratkaisua lasten liikkumattomuuteen

Helsingin kaupunki haastoi 21.3.2019 kaikki urheiluseurat mukaan liikkumisohjelmaan. Sen tavoitteena on palauttaa fyysinen aktiivisuus osaksi lasten ja nuorten elämää. Vain joka viides lapsi ja nuori liikkuu päivittäin tarpeeksi. Seuroilla ja vanhemmilla on merkittävä rooli liikunnallisen elämäntavan edistämisessä, sillä halu ja into liikkua voidaan synnyttää tai tuhota jo lapsuudessa.

Helsingin toiseksi suurin jalkapalloseura PPJ vastasi haasteeseen napakalla syötöllä. PPJ luovutti kaupungille kirjallisen sitoumuksen. Seura lisää merkittävästi lasten ja nuorten liikuntaa tuomalla omalla kustannuksellaan modernin juniorihallin Lauttasaareen, jos kaupunki vuokraa hallille paikan.
Aiheesta kerrotaan lisää nettisivuillamme.

kuuntelijat

PPJ Iltakoulussa tutustuttiin ruotsalaisen suurseura IF Brommapojkarnan toimintaan

Perjantai-iltana 29.3. oli lauttasaarelaiseen Bistro Telakkaan kokoontunut suuri joukko PPJ-valmentajia ja muita toimijoita PPJ Iltakoulun merkeissä syömään, tapaamaan toisiaan ja kuuntelemaan illan ruotsalaista vierasta Mikael Sörnäsiä.
Mikael Sörnäs on IF Brommapojkarnan Akatemia- ja nuorisopäällikkö, ja IF Brommapojkarna puolestaan on pelaajamäärältään Euroopan suurin junioriseura 4000 pelaajallaan (ikä 6-19 vuotta). Sörnäs kertoi seuran toimintaperiaatteista, arvoista sekä vastaili osallistujien aktiivisiin kysymyksiin käytännön seuratoiminnasta jättiseurassa. Illan antia esitellään laajemmin mm. tulevassa Junnulehdessä.
ppj10b

PPJ perustaa uusia junnujoukkueita toukokuussa Eiraan, Lauttasaareen ja Jätkäsaareen - nyt myös tytöille omat kaupunginosajoukkueet!

PPJ perustaa tuttuun tapaan uudet joukkueet 2014 syntyneille pojille kolmeen kaupunginosaamme eli Eiraan, Lauttasaareen ja Jätkäsaareen. Tänä vuonna perustamme joukkueet myös tytöille (2013 syntyneet) kuhunkin kaupunginosaan. Uusien joukkueiden vetäjinä toimivat ammattitaitoiset seuravalmentajamme. Tervetuloa tutustumaan iloiseen menoon! Mikäli haluat varmistaa paikkasi joukkueessa, ennakkoilmoittautuminen kannattaa. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki nettisivuiltamme.
valkutkuva

Hei sinä 15-17-vuotias nuori, hae kesätöihin PPJ:hin!


PPJ hyväksyttiin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaan, jossa OP Helsinki tarjoaa 300:lle nuorelle kesäduunin. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Nuorelle maksetaan 400€ palkkaa kahdesta viikosta. Lisätietoa kampanjasta täältä.
Haimme ja saimme PPJ:lle kolme apuvalmentajan paikkaa kesäksi. Ohjaajina kesätyössä toimivat PPJ:n seuravalmentajat. Työtehtävinä ovat mm. kesän fudiskouluissa avustaminen (sopimuksen mukaan) sekä muihin peli- ja treenitapahtumiin osallistuminen. Lisäksi muut tehtävät nuoren kiinnostuksen ja kompetenssin mukaan.
Hakuaikaa on 18.4.asti.
Vapaamuotoiset hakemukset Toiminnanjohtajan meiliboksiin: anu@ppj.fi 18.4. mennessä.
Seuravalmentajat tekevät valinnat huhtikuun loppuun mennessä ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista toukokuun ensimmäisellä viikolla.
Tsemppiä hakuun!

#Etelä-Helsingin ylpeys

#Stadin toiseksi suurin seura

facebook instagram 
ppj_logo_sininen-pieni