Huhtikuu - Jäsentiedote 4/2017

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Kesän avauspotku eli PPJ-Rieha lauantaina 13.5. Pyrkällä, kaikki mukaan!

PPJ-Riehaan on lauantaiksi 13.5. ilmoittautunut mukava määrä PPJ:n joukkueita. Kaikki PPJ:läiset ja PPJ-henkiset ovat tervetulleita riehumaan ja futaamaan vaikka oma joukkueesi ei joukkueena tapahtumaan osallistuisikaan.Asukoodi: sinivalkoinen pelipaita jos kotoa löytyy! 

Futiksen lisäksi paikalla on luonnollisesti Stadin paras buffa, arvontoja, pomppulinna sekä DJ Borzin. Riehassa esittäytyy PPJ:läisille myös uusi varustejakelijamme Suomenojan Intersport. 

Varsinainen PPJ-Rieha alkaa aamulla klo 9.00 ja päättyy kello 13:00 alkavaan B17 sarjan otteluun PPJ-Honka/EBK YJ. Pyrkän lauantain on kuitenkin kokonaisuudessaan sinivalkoinen sillä B-junnujen jälkeenkin kentällä pelataan pitkälle alkuiltaan PPJ:n junnujen matseja. 

Tervetuloa mukaan riehumaan ja kannustamaan, ja ennen kaikkea viettämään mukava PPJ-päivä! 

Lisää tietoa tapahtumasta ja tarkemmat aikataulut osoitteesta ppj.fi sekä Riehan Facebook-sivulta 

---

Intersport Suomenoja on PPJ:n uusi varustetoimittaja – jäsenpalvelut myymälässä 10.6. lähtien

Seuran varustetoimittaja on vaihtumassa. Uusi yhteistyökumppanimme on Intersportin Suomenojan myymälä, joka toimii useiden seurojen (mm. EPS, GrIFK) varustetoimittajana. Varusteiden merkkinä jatkaa edelleen JAKO.

Intersport Suomenojaan voi tutustua tarkemmin heidän nettisivuillaan .  Myös PPJ Riehassa 13.5. kannattaa poiketa uuden varustetoimittajan teltassa, jossa he esittelevät toimintaansa sekä uusia PPJ-malliston vaatteita.

PPJ-seurapäivä ja yhteistyön avaustapahtuma pidetään Intersport Suomenojan myymälässä 10.6., jonka jälkeen heillä on uudet PPJ-mallistot esillä, sovitettavissa ja myös yksittäisen henkilön ostettavissa. Toukokuun aikana PPJn jäsenistölle tullaan antamaan tarkemmat tilausohjeet yksittäisten tilausten tekemiseen.

Toukokuussa (8.5.) tehdään joukkuetilaus uudelta toimittajalta, ja joukkueiden varustevastaavia on ohjeistettu tilaamiseen.

Futiskauppa toimittaa jo tilatut tuotteet normaalisti. PPJ kiittää Futiskauppaa tähänastisesta yhteistyöstä ja toivottaa hyvää jatkoa!

---

PPJ:n pelit kalenteriin ja kannustamaan!

Kesäkausi ja sen myötä sarjapelikausi on juuri käynnistynyt. Palloliiton Helsingin piirin sivuilta pelejä voi etsiä mm. sarjan, päivän tai kentän mukaan. PPJn kotikenttien Väiskin ja Pyrkän pelikalentereiden linkit:

Väinämöinen: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/kentta&1235 

Pyrkkä: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/kentta&315

Poimintoina mainitaan esimerkiksi Väiskin Derby 17.5., jolloin miesten kolmosdivarissa kohtaavat PPJ ja HIFK/2 klo 20.00.

Lauttasaaressa Pyrkällä on puolestaan toinen paikallisottelu Tytöt 11 -sarjassa, kun 11.5. klo 19.00. kohtaavat PPJ sininen ja HJK City sininen.

---

Ajankohtaisia PPJ-turnauksia

Kevät on turnausten kulta-aikaa, kuten futisihmiset varmasti ovat huomanneet. PPJn joukkueiden järjestämät turnaukset löytyvät nyt kätevästi yhden linkin takaa, nettisivujen toiminta-linkin kautta http://ppj.fi/turnaukset/

Nyt on hyvä aika ilmoittautua jo syyskesän turnauksiinkin, kuten PPJn suureen tyttöturnaukseen Girls Cupiin. Ilmoittautuminen sinne on jo käynnissä, turnauksen sivuille pääsee tästä.

---

Muistutus: PPJ -kesäleirit Eerikkilässä,

olethan ilmoittautunut?

Tänä vuonna kesän tärkeimmät päivämäärät ovat tyttöjoukkueilla 29.-30.7. ja poikajoukkueilla 7.-9.7. Silloin järjestetään legendaariset PPJ-leirit Eerikkilän Urheiluopistolla. Poikajoukkueet on jaettu kahteen ryhmään, 2007 ja sitä vanhemmat ovat leirillä pe 7.- la 8.7. ja ikäluokat 2008-2011 leireilevät la 8. - su 9.7.

Leireille kerääntyy vuosittain satoja PPJ-futaajia viettämään pari kesäistä päivää futiksen, hyvän ruuan sekä joukkuekavereiden parissa. Ikäluokkien yhteistreenit, rantasauna, PPJ-fudisvisa ja kesäinen luonto ovat  takuuvarma yhdistelmä pelaajien viihtymiseen. Myös aikuisille Eerikkilästä löytyy paljon aktiviteetteja: lasten treenatessa voivat aikuiset käydä lenkillä, pelata tennistä, käydä kuntosalilla tai uimassa - tai vaikka pelata beach volleytä. Urheiluopiston vierestä pääsee myös luontopolulle, joka johtaa 2 km päässä olevaan Hämeen Luontokeskukseen.

Leirin hinta on noin 120e/hlö sisältäen yhden yön majoituksen, kaksi lounasta, aamiaisen, illallisen, iltapalan,bussikuljetuksen sekä urheiluopiston muut palvelut. Kysy lisää joukkueenjohtajaltasi!

---

Uusia joukkueita PPJ-perheeseen

Toukokuussa perustetaan uudelle 2012-ikäluokalle joukkueet Lauttasaareen, Eiraan ja Jätkäsaareen. Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Joukkueiden treeniajat ja -paikat:

PPJ EIRA 2012
Aika: Torstaisin klo 18.00-19.00
Paikka: Hernesaaren Jalkapallohalli
Ensimmäiset treenit: Torstaina 11.5.2017
Vastuuvalmentaja: Jussi Korpinen/PPJ junioripäällikkö


PPJ LARU 2012
Aika: Maanantaisin klo 18.00-19.00
Paikka: Lauttasaaren Urheilupuisto
Ensimmäiset treenit: Maanantaina 8.5.2017
Vastuuvalmentaja: Axel Orrström/PPJ valmennuspäällikkö


PPJ JÄTKÄSAARI 2012
Aika: Tiistaisin klo 18.00-19.00
Paikka: Ruoholahden tekonurmi
Ensimmäiset treenit Tiistaina 9.5.2017
Vastuuvalmentaja: Topi Pietilä/PPJ nuorisopäällikkö

Alla olevasta linkistä voi ilmoittautua mukaan ennakkoon. Paikalle voi myös tulla ilman ennakkoilmoittautumista.
Varusteet: ulkoliikuntavarustus, juomapullo ja pallo (jos löytyy)
Ilmoittautua mukaan voi joko ennakkoon tai ensimmäisissä harjoituksissa.
ILMOITTAUTUMISET

Lisätietoja:

Axel Orrström, PPJ Valmennuspäällikkö
akke@ppj.fi
0503782939

 

---

Erkkerin uusi varainhankintamahdollisuus joukkueille – vinkkipalkkio jopa 500e!

PPJ ja Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen.Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on tukea taloudellisesti PPJ:n jalkapallojoukkueita sekä saada myyntitoimeksiantoja kiinteistötoimisto Erkkerille. Erkkeri maksaa vihjeen perusteella syntyneestä kaupasta vihjepalkkion suoraan vihjeen antajan määrittämälle PPJ:n joukkueen tilille.

Toimintatapa:

Kun saat tietoosi, että tuttavasi tai sukulaisesi on myymässä asuntoaan, vinkkaat hänelle Erkkeristä ja sen palveluista tai pyydät Erkkeriä olemaan ko. henkilöön yhteydessä.
Yhteydenotossa tulee muistaa mainita PPJ:n joukkue, jolle haluat palkkion kohdistaa (esim. T10, E05 jne.)
Kun kauppa syntyy, tilittää Erkkeri PPJ:n nimetyn joukkueen tilille vihjepalkkion kaupan arvon perusteella:

• alle 150 000 € kaupasta 250 €

• 150 000 € – 300 000 € kaupasta 350 €

• yli 300 000 € kaupasta 500 € 

Lisätietoja yhteistyösopimuksesta: Markku Enström, 0400-416114, enstrom@erkkeri.fi 

Erkkeri Oy LKV. Lauttasaarentie 28, 00200 Helsinki. P. 682 4050. www.erkkeri.fi

Erkkeri Oy on 1995 perustettu Lauttasaarelainen kiinteistövälitystoimisto joka välittää sekä myytäviä että vuokrattavia huoneistoja pääkaupunkiseudulla.