PPJ - 2015 Eira

PPJ Eira 2015 –joukkue on perustettu kesällä 2020. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2015 syntyneet (pojat ja tytöt).

Harjoitukset

Kesäkaudella (kesä-lokakuu) joukkue harjoittelee Tehtaanpuiston jalkapallokentällä (Seppäri, Sepänkatu 2) maanantaisin klo 18:05-18:55.

Talvikaudella (loka-huhtikuu) joukkue harjoittelee Hernesaaren hallissa maanantaisin klo 18:05-18:55.

Alussa tarvittavat varusteet

Oma pallo (koko 3), jalkapallokengät (lenkkaritkin käyvät), verkkarit/shortsit, vesipullo, säärisuojat ja siniset jalkapallosukat. Tekonurmikenttä voi olla hyvin liukas lenkkareilla pelatessa.

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.

Kustannukset

  • Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 150€. Jäsenmaksun yhteydessä laskutetaan 9€ maksu, jolla kustannetaan Palloliiton lisenssi ja vakuutus pelaajalle.
  • Talvikauden toimintamaksu määräytyy joukkueen laatiman budjetin ja pelaajamäärän mukaisesti.

Viestintä

  • Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan myClubiin, jonka kautta seura hoitaa jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumista, laskutusta ja tiedotusta. Ilmoittautumisen jälkeen jäsen pääsee näkemään joukkueen yksittäiset treenikerrat.
  • Huoltajille perustetaan oma Whats-app -ryhmä, jossa vanhemmat voivat kommunikoida keskenään ja kysyä heitä askarruttavia asioita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu joukkueeseen täyttämällä tiedot jäsenrekisteriin!
Valitse ilmoittautumisen yhteydessä joukkueeksi PPJ Eira 2015 ja täytä pelaajan tiedot.

Personnel and contact

  • Joukkueenjohtaja Niclas Diesen 0400 358 962
  • Rahastonhoitaja Satu Candelin