PPJ perustaa B-tyttöjen joukkueen

PPJ laajentaa syksyllä kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla B-tyttöjen joukkueen 2000-2003 syntyneille pelaajille. Joukkueen rungon muodostavat PPJ:n nykyinen B-tyttöjen joukkue sekä nykyinen 02/03-joukkue.

Joukkueen toiminta-ajatuksena on tarjota motivoituneille nuorille jalkapalloilijoille turvallinen ja laadukas oppimisympäristö, joka mahdollistaa kehittymisen heidän rakastamassaan lajissa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Omar Adlani, joka on hankkinut kannuksia muun muassa Kanadan naisten maajoukkueen valmennusryhmässä. Valmennustiimiin kuuluvat myös UEFA B -tason suorittaneet valmentajat Jenna Korhonen ja Jussi Korpinen.

Tarkoituksena on saada aikaan joukkue, josta muodostetaan kaksi peliryhmää. Bt1-peliryhmä tarjoaa motivoituneimmille pelaajille tavoitteellisen harjoitteluympäristön ja kovia pelejä, jotka valmistavat joukkueen nousun lähivuosina B18 Ykköseen. Bt2-peliryhmä tarjoaa mielekkään harjoitusympäristön kaikille muille pelaajille toimien myös ponnahduslautana ykkösjoukkueeseen. Bt2-peliryhmä pelaa kehittäviä pelejä alueellisissa sarjoissa (kakkonen/kolmonen).

B-tyttöjen joukkue täydentää PPJ:n tyttöfutaajien pelaajapolkua tuoden jatkuvuutta sen yläpäähän. Laadukkaan urheilullisen toiminnan ohella tavoitteena on kehittää myös pelaajien henkistä puolta huomioimalla erilaisten pelaajatyyppien yksilölliset tarpeet ja kehittymistahti. Joukkueen toiminta alkaa loka-marraskuun vaihteessa 2017, ja peliryhmien kokoonpanot vahvistetaan marraskuun aikana.

Avoimet treenit
Torstai klo 17-18 Väinämöisen kenttä (28.9.,5.10., 12.10.)
Sunnuntai klo 19-20 Väinämöisen kenttä (1.10. ja 8.10.)

 

Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa:

Valmennus
Jussi Korpinen, Junioripäällikkö, 040 7442 977, jussi.korpinen(a)ppj.fi.

Hallinto:
Juha Tikander, Toiminnanjohtaja, 050 3747 303, tiki(a)ppj.fi